ورود

View Full Version : دوست یابیی برنامه نویسان

hamidreza66
یک شنبه 01 اسفند 1389, 10:59 صبح
سلام

فکر کنم دیگه با این همه برنامه نویس، کم کم بهتره یه سایت دوست یابی برای برنامه نوس ها ایجاد کنین که بتونیم با هم دوست بشیم و برنامه نویس های همشهری همدیگه رو پیدا کنند تا شاید ارتقاع سطح دانش سریعتر بشه

من خودم به شخصه بیشتر از 3ساله که دارم با php کار میکنم اما تو این مدت هیچ دوستی نداشتم که بتونم همکاری کنم از همین لحاظ فقط چیزهایی رو یاد گرفتم که برام مشکل ایجاد کرده بودن و باید حل میکردم و نه چیز هایی که برای یه برنامه نویس لازمه
مثلاً من آپاچی / آجاکس / جاوااسکریپت / فلش / جی کوئری رو خیلی لازم ندیدم تو کارم، در مورد امنیت هم خیلی نمیدونم چون با افراد مختلف و دید های مختلف آشنا نشدم
هرچند در مورد امنیت و اجاکس و ... تحقیق کردم و میدونم اما فکر میکنم به اندازه ندونستم و اطلاعاتم کافی نیست چون بیشتر از دید یک نفر بوده نه بیشتر

خیلی خوبه که بدونم تو شهر خودم چند تا برنامه نویس هست، با بعضی ها دوست یا همکار بشیم. الانه رقابت فردی هست ولی اگه رقابت بین شهر های مختلف باشه و همشهری ها همکاری کنند سرعت یادگیری افراد خیلی بیشتر میشه چون هم رقابت فردی هست، هم رقابت گروهی

نظر بدین لطفاً

dousti_design
یک شنبه 01 اسفند 1389, 11:06 صبح
شما میخواید اینجا یه بخش باشه برای اینکار؟ یا یه سایت جداگانه بزنید؟ یا چی؟
من که تو این فروم و فروم های دیگه از هرکی خوشم بیاد یاهو آیدیشو برمیدارم و باهاش دوست میشم و تبادل اطلاعات و...
حالا نمیدونم منظور شما چیه واضحتر بگید شاید تونستیم کمک کنیم

Felony
دوشنبه 02 اسفند 1389, 07:47 صبح
خیلی خوبه که بدونم تو شهر خودم چند تا برنامه نویس هست،

اون قسمت " محل زندگی " که زیر آواتارتون نمایش داده میشه برای همین هست ، شما هر کس که همشهریت بود میتونی به پروفایلش مراجعه کنی و شخص مورد نظر اگر مایل به برقراری ارتباط باشه حتما اطلاعاتی از خودش مثل شناسه یاهو اونجا قرار داده .

hamidreza66
چهارشنبه 04 اسفند 1389, 22:33 عصر
به چه دلیل کنار محل زندگی، اسم و فایمل، و... کسی اطلاعات درست نمینویسه، عکس نمیذاره و...
ولی تو یه سایتی مثل سوشال انجین حالت رسمی تری وجود داره و بیشتر میشه دوست شد
اگه دقت کنی کمتر کسی اطلاعات خودشو پر میکنه

hamidreza66
چهارشنبه 04 اسفند 1389, 22:36 عصر
مثلاً محل زندگی خودت FFFFFF گذاشتی، نمیشه که!!!

hamidreza66
چهارشنبه 04 اسفند 1389, 22:37 عصر
یه سایتی مثل سوشال انجین که حالت رسمی داشته باشه،
جنسیت / سن / عکس / محل زندگی علایق و... پروفایل حرفه ای داشته باشیم
امکان جستجوی پیشرفته داشته باشه و... از این جور چیزا دیگه

L u k e
چهارشنبه 04 اسفند 1389, 23:22 عصر
یه سوال چطوری می شه بر حسب محل سکونت سرچ کرد تو قسمت کاربرا ؟