PDA

View Full Version : Fetch as Googlebot چیست؟

pedram_ns
یک شنبه 01 اسفند 1389, 12:34 عصر
با سلام
لطفا در مورد Fetch as Googlebot وب مستر گوگل توضیحاتی بفرمایید؟

pedram_ns
دوشنبه 02 اسفند 1389, 17:14 عصر
کسی اطلاعاتی نداره؟؟

emad_67
سه شنبه 03 اسفند 1389, 00:01 صبح
fetch as google bot ابزاری هست که صفحه مورد نظر رو از چشم ربات موتور جستجو نشون میده، در واقع قسمت هایی از سایت که قابل crawl شدن توسط ربات ها هستن رو نشون میده. اطلاعات دیگه ای هم مثل مقادیر HTTP Response، تاریخ آخرین crawl هست که به همراه کد های html صفحه نمایش داده میشه. در کل به درد رفع مشکلاتی که ممکنه برای سایت تو موتور های جستجو پیش بیاد می خوره.

امیرکبیر
پنج شنبه 03 شهریور 1390, 18:21 عصر
وقتی شما یک سایت داری که تازه راه انداختی یا هنوز ایندکسی نداره ، بعد از اینکه به روش های قانونی به گوگل معرفیش کردی [1] میتونی از این ابزار استفاده کنی تا زودتر به نتیجه برسی. البته من زودتر به نتیجه رسیدن رو شخصاً قبول ندارم. خود من برای سایتم بدون هیچ معرفی قبلی در کمترین زمان ممکنه در همون یکی دو روز اول تونستم بیشت از 1000 تا ایندکس خوب جمع کنم. پس مهم زمان دست یابی (زود البته) نیست.
submit to index به معنی ثبت برای ایندکس شدن هست. پس معلومه قضیه چیه ولی دو گزینه در این پنجره وجود داره که اولین فقط برای سایت هایی هست که تازه ساخته شدن. ولی دومی اغلب برای سایت هایی استفاده میشه که تازه ساخته شدن یا اخیراً بروزرسانی صورت گرفته در محتواشون یا ایندکسی ندارن یا کم ایندکس دارن و میخوان هم خود سایت ایندکس بشه و هم کلاً روبات یکبار بیاد چک کنه محتوا رو تا ایندکس های جدید تری ثبت بشه.

بحثی هست مهم که باید حتماً بدونید ... fetch as googlebot و submit to index هر دو محدودیت دارن. فکر کنم به ترتیب 50 و 10 بار امکان پذیر باشن ولی خب جای نگرانی نیست. اگر سرور شما سرویس خیلی خوب و پرقدرت باشه پس نیازی به چک کردن هر روز fetch as googlebot نیست و این ابزار جدید هم نیازی نیست. چون اگر بهینه سازی خوبی صورت گرفته باشه خزنده از خداشه که همیشه تو سایتت چرخ بزنه.
ولی ماهانه یکبار استفاده از fetch as googlebot رو پیشنهاد می کنم.