ورود

View Full Version : بدست آورن شماره یا کد BTS در پیامهای دریافتی

Mahbod Rad
دوشنبه 02 اسفند 1389, 21:24 عصر
سلام دوستان
من میخواهم شماره BTS را که فردی برایم فرستاده است را همراه پیامش دریافت کنم آیا برای اینکار راهی وجود دارد؟
به زبان دیگر میخواهم با خبر شوم فردی که برایم SMS ارسال کرده است در زمان ارسال پیامک تحت پوشش کدام آنتن مخابراتی بوده است.
آیا کامپوننتی وجود دارد که در زمان دریافت پیام شماره BTS را اعلام کند؟
آیا اصلاً مخابرات این اجازه را میدهد که رد محل ارسال پیام را بگیریم و مشخص کنیم؟
قبلاً از پاسخهایتان سپاسگذارم

Mahbod Rad
یک شنبه 08 اسفند 1389, 11:35 صبح
احتمالاٌ سوالم را واضح توضیح نداده ام که کسی جوابی براش پیدا نکرده.
ببینید شما وقتی به صفحه گوشییتان نگاه میکنید علامتی را نشان میدهد که میگوید از کدام شبکه مخابراتی استفاده میکنید(IR TCI) برای شبکه همراه اول. غیر از این بعضی از کامپوننتها شماره شبکه را هم اعلام میکنند که به نظر شماره دکل یا آنتن BTS است که موبایل در محدوده آن و تحت پوشش آن است.
من میخواهم هر پیامی که دریافت میکنم شماره آن دکل را هم دریافت کنم. اگر لازم است برنامه ای روی گوشی نصب شود و یا هر کار دیگری لطفاً کمکم کنید که این کار را انجام دهیم.
هدف این است که از این طریق موقعیت ارسال کننده پیام مشخص شود.

faravaghi
چهارشنبه 26 مرداد 1390, 14:04 عصر
احتمالاٌ سوالم را واضح توضیح نداده ام که کسی جوابی براش پیدا نکرده.
ببینید شما وقتی به صفحه گوشییتان نگاه میکنید علامتی را نشان میدهد که میگوید از کدام شبکه مخابراتی استفاده میکنید(IR TCI) برای شبکه همراه اول. غیر از این بعضی از کامپوننتها شماره شبکه را هم اعلام میکنند که به نظر شماره دکل یا آنتن BTS است که موبایل در محدوده آن و تحت پوشش آن است.
من میخواهم هر پیامی که دریافت میکنم شماره آن دکل را هم دریافت کنم. اگر لازم است برنامه ای روی گوشی نصب شود و یا هر کار دیگری لطفاً کمکم کنید که این کار را انجام دهیم.
هدف این است که از این طریق موقعیت ارسال کننده پیام مشخص شود.
سلام،
این که شما می خوای میشه!!!
ولی اینو بگم که از طریق AT Command ها نمیشه.
دقیقا بخش های امنیتی از همین روش و روش های دیگه برای ردگیری تلفن همراه فرد استفاده میکنند. پش قاعدتا برای من و شما نشدنی باشه.
ولی سراغ دارم افرادی که این کار رو با جاوا بر روی موبایل انجام دادن. به یکی شون گفتم بمنم بده، که صحبت از پول کرد. گفتم لیست قیمت بده الان 2 ماهه رفته یه قیمت بهم بده!!!

ali.gol2208
شنبه 02 مهر 1390, 17:41 عصر
سلام دوست عزیز آقایی که میفرمایید با دستورات at نمیشه چرا چیزی که بلد نیستید بیخود ناامید میکنید دیگران رو.دوست عزیز میشه با چند روش هم میشه برای گرفتن نام اپراتور راههای زیادی هست که سادهترین راهو بهتون میگم شما میتونید چهار رقم اولی که تماس گرفته رو بگیرید بعد شناسایی کنید این راه سادش بود اگه توضیح کامل خاستی به ئیلم پی ام بده تا کمکتون کنم ali.darvishi2208@yahoo.com or