ورود

View Full Version : invalid keycodev2.dll

amirhossein1360
سه شنبه 08 شهریور 1384, 08:56 صبح
من سایتی را اپلود کردم که طراحی گزارشاتش با کریستال ریپورت 9 بعد با این مشکل برخورد کردم:invalid keycodev2.dll ظا هرا باید کریستال ریپورت روی سرور نصب باشه تا مشکل برطرف بشه آیا راه دیگری وجود دارد؟

Happy_davood
سه شنبه 08 شهریور 1384, 09:59 صبح
خوب در این هفته شما دومین فردی هستید که این مشکل رو دارید و با خود من میشه سومین . البته من و نفر قبلی این مشکل رو در Window App داشتیم و نه در Web App ولی به نظرم راه حل هر دو یکی باشه . اول اینکه شما برای انتقال برنامه یه پروژه Setup بسازید . بعد از اینکه تمام فایل ها رو اضافه کردید ، این کار رو باید انجام بدید :
در Solution Explorer روی پروژه کلیک دست راست کرده و از طریق گزینه Add یک Merge Module به پروژه اضافه کنید . هنگام انجام دادن این کار باید فایلهای زیر رو به پروژه اضافه کنید :

1. Crystal_Database_Access2003.msm
2. Crystal_Database_Access2003_enu.msm
3. Crystal_Managed2003.msm
4. Crystal_regwiz2003.msm
5. VC_User_CRT71_RTL_X86_---.msm
6. VC_User_STL71_RTL_X86_---.msm

ضمناً یادتون نره که License رو برای فایل Crystal_regwiz2003.msm بدید . این کار رو باید از طریقProperty Panel انجام بدید . شماره License هم همونی هست که موقع نصب کریستال ریپورت روی سیستم خودتون وارد کردید .

البته باز هم میگم که این کار رو من در Windows App انجام دادم . ولی اگه شما این ایده کلی رو بدونید به نظرم در Web App هم همین طور باشه .

amirhossein1360
سه شنبه 08 شهریور 1384, 16:56 عصر
خیلی ممنون از راهنماییتون ولی یک مشکلی که وجود دارد اینکه کریستال ریپورت دات نت license نداره واز ابتدا به صورت registerنشده نصب میشه وحالا بعد از آن که register شد آیا برای اجراش در روی host هست که کریستال ریپورت نصب بشه یا اینکه با استفاده از merge moudle مشکل حل می شود

Happy_davood
سه شنبه 08 شهریور 1384, 21:42 عصر
البته من خودم این روزها کریستال 10 رو نصب کردم که اونهم License داره .
به نظرم شما در این مورد از License صرفنظر کنید . چونکه در صورتیکه به License گیر بده اونجوریکه یادم میاد خطاش خیلی واضح هست و راحت میشه فهمید که خطا از License هست یا نه .
ضمناً کریستال ریپورت روی دات نت کامل نیست و به هر حال یه ورژن کامل نصب کنید به صلاح هست ، لااقل از این جریان License که مطمئن میشید .
خوب من باز هم یاداوری میکنم که من در WinApp امتحان کردم و خوب ما وقتی یه برنامه نصب کامل ایجاد میکنیم که همه چیز رو هم به همراه داره دیگه نیازی به نصب کریستال ریپورت نخواهیم داشت و اصولاً هم باید همینطوری باشه . به احتمال صد در صد در WebApp هم همینطور هست . بعد از اینکه شما برنامه رو روی Host نصب کردید دیگه مهم نیست که Host کریستال ریپورت داشته باشه یا نه .

پیشنهاد میدم شما بعد از اینکه برنامه نصب رو به طور کامل ایجاد کردید یا کریستال ریپورت رو از سیستم خودتون بردارید و یا اینکه برنامه رو روی یک سیستم دیگه که کریستال نداره نصب کنید و وقتی که از کارکرد صحیح اون مطمئن شدید بعدش Upload کنید . من خودم روی سیستم دو تا ویندوز دارم که معمولاً برای تست برنامه ها از این روش استفاده می کنم . یعنی برنامه رو در یکی ایجاد میکنم و در دیگری تست .

meh_secure
چهارشنبه 09 شهریور 1384, 12:54 عصر
سلام دوستان
این روش که گفتید توی دات نت هستش درسته؟؟
من با وی بی 6 کار کردم و گزارشاتم بعد از ساختن Setup بخوبی نمایش داده میشن.
ولی نمودارها نمایش داده نمیشن.
نمی دونید مشکل از کجاست؟ اگه راهنمایی کنید یه دنیا ممنون میشم. مرسی.

amirhossein1360
شنبه 12 شهریور 1384, 23:23 عصر
آقا یک دنیا ممنون از راهنمایی دستت درست