ورود

View Full Version : حرفه ای: یافتن یک رکورد در بانک و ثبت یک رکورد جدید در برنامه ثبت حضور و غیاب

sajad_boj70
سه شنبه 03 اسفند 1389, 11:47 صبح
با سلام خدمت همه دوستان
من یک برنامه ثبت حضور و غیاب دارم که به این نحو عمل میکنه که چند تکست باکس گذاشتم که مشخصات فرد رو میگره ( نام و نام خانوادگی و نام پدر و شماره شناسنامه و ...) و یک کمبو باکس گذاشتم که 2 حالت داره :1- حاضر 2- غایب و یک تکست باکس هم گذاشتم که تاریخ رو میگیره.
مشکل این برنامم اینه که اگر بخوایم برای تک تک این افراد مشخصاتشون رو وارد کنیم زمان زیادی میگره.
من میخوام برنامم این جور باشه که با وارد کردن نام و نام خانوادگی برنامه تو بانک جستجو کنه اگه همچین نام و نام خانوادگی وجود داشت همه فیلدهای مرتبط رو پر کنه سپس ما با واردن کردن تاریخ و مشخص کردن حاضر یا غایب بودن فردن اطلاعات رو ثبت کنه ( توجه داشته باشید که اطلاعات جدید باید ثبت بشه و رو اطلاعات قبلی نباید ثبت بشه)
ممنون میشم اگه کمکم کنید. آخه من خیلی وقته دنبال رفع این مشکلم هستم اما نتیجه ای نگرفتم

kiss_my_l0ve
سه شنبه 03 اسفند 1389, 18:42 عصر
از دستور find استفاده كن

simorgh-hossein
چهارشنبه 04 اسفند 1389, 01:31 صبح
دستور دوست قبليمونkiss_my_l0ve را اينطوري تكميل ميكنم!
( "'" & AdoT.Recordset.Find ("Name='" & CmbTell.Text
("Name.Text = AdoT.Recordset.Fields("Name

smym271
چهارشنبه 04 اسفند 1389, 22:45 عصر
با سلام خدمت همه دوستان
من یک برنامه ثبت حضور و غیاب دارم که به این نحو عمل میکنه که چند تکست باکس گذاشتم که مشخصات فرد رو میگره ( نام و نام خانوادگی و نام پدر و شماره شناسنامه و ...) و یک کمبو باکس گذاشتم که 2 حالت داره :1- حاضر 2- غایب و یک تکست باکس هم گذاشتم که تاریخ رو میگیره.
مشکل این برنامم اینه که اگر بخوایم برای تک تک این افراد مشخصاتشون رو وارد کنیم زمان زیادی میگره.
من میخوام برنامم این جور باشه که با وارد کردن نام و نام خانوادگی برنامه تو بانک جستجو کنه اگه همچین نام و نام خانوادگی وجود داشت همه فیلدهای مرتبط رو پر کنه سپس ما با واردن کردن تاریخ و مشخص کردن حاضر یا غایب بودن فردن اطلاعات رو ثبت کنه ( توجه داشته باشید که اطلاعات جدید باید ثبت بشه و رو اطلاعات قبلی نباید ثبت بشه)
ممنون میشم اگه کمکم کنید. آخه من خیلی وقته دنبال رفع این مشکلم هستم اما نتیجه ای نگرفتم

سلام , نمونه کوچکی برای شما آماده کرده ام جهت کوتاه کردن تایپ شما در برنامه حضور و غیاب .... امیدوارم مورد قبول باشد قبلا خودک رو برنامه حضور و غیاب تا حدودی کار کردم و بعدا به دلایلی رهاش کردم حجم : 121 kb http://www.4shared.com/file/bD6_5mVg/271.html

smym271
چهارشنبه 04 اسفند 1389, 22:47 عصر
با سلام خدمت همه دوستان

سلام , نمونه کوچکی برای شما آماده کرده ام جهت کوتاه کردن تایپ شما در برنامه حضور و غیاب .... امیدوارم مورد قبول باشد قبلا خودک رو برنامه حضور و غیاب تا حدودی کار کردم و بعدا به دلایلی رهاش کردم

حجم : 12 kb

kb http://www.4shared.com/file/bD6_5mVg/271.html