View Full Version : Database تحت شبکه ؟
habedijoo
سه شنبه 08 شهریور 1384, 11:06 صبح
با سلام به همگی
من می خواهم یک برنامه Database تحت شبکه بنویسم . شبکه من WorkGroup هست . من می خواهم با SqlServer و نسخه Enterprise یک بانک بسازم روی یکی از کامپیوتر های شبکه و روی بقیه کامپیوترها نیز نسخه Client رو نصب کنم . بعد با دادن آدرس Server داخل VB.NET از هر جای شبکه به Server وصل بشوم . آیا الگوریتم کار درسته . ؟
AminSobati
سه شنبه 08 شهریور 1384, 22:58 عصر
دوست عزیزم تا اینجاش که نقص نداره!
habedijoo
یک شنبه 08 آبان 1384, 10:18 صبح
سلام به همگی
دو تا سوال دیگه دارم ؟
1- من روی سرور SQl Server رو نصب می کنم . برای اینکه Client ها بتونن به بانک سرور متصل بشن روی اونا هم SQL Server باید نصب بشه . ؟
2 - سیستم عامل تمام کامپیوتر های من XP هست . و روی xp فقط نسخه Personal قابل نصب می باشد .
آیا با این نسخه میشه برنامه نویسی شبکه رو کامل انجام داد و مشکلی ایجاد نمی کنه . ؟
bahman_abbasian
دوشنبه 09 آبان 1384, 02:15 صبح
salam be shoma dooste khoob
shoma vase inke dar shabake ke be soorate server/client ast az database moshtarak estefade koni niazi nist ke dar hame computer ha sqlserver ra nasb koni.faghat dar server nasb kon albate fekr konam bayad enterprise edition bashe vali age az ADO estefade kardi bayad connection-string anra joori tarif koni ke be computere server eshare dashte bashe.baad az oon faghat program asli ra roo client beriz va lazem nist ke database ro ham montaghel koni.
habedijoo
دوشنبه 09 آبان 1384, 15:56 عصر
دوست عزیز bahman_abbasian سلام
اولا از جوابتون بسیار سپاسگزارم . دستتون درد نکنه .
ولی من یه سوال اساسی دیگه هم دارم . تمام سیستم عامل های من XP هست . و روی این ویندوز فقط نسخه Personal نصب میشه . آیا با این نسخه از Sql Server میشه برنامه نویسی تحت شبکه کرد .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.