PDA

View Full Version : خبر: مقایسه سرعت اینترنت در کشورهای مختلف+عکس

Slytherin
سه شنبه 03 اسفند 1389, 20:53 عصر
http://www.nasrnews.ir/images/stories/soratinter.jpg
منبع (http://www.nasrnews.ir/index.php?option=com_content&view=article&id=1913:1389-12-03-05-45-50&catid=3:1389-07-13-18-45-18&Itemid=3)

vcldeveloper
سه شنبه 03 اسفند 1389, 23:57 عصر
فکر کنم یه چند ده باری تاپیک با این موضوع در این تالار ایجاد شده، و تقریبا در همه اونها گفته شده که آماردهی به این شکل از نظر علمی مفهوم چندانی نداره؛ علتش هم این هست که نمونه های آماری یا مشخص نیستند، یا اینکه بسیار کوچک هستند. الان این تصویر که کلا منبع اش نامشخص هست، یعنی سایت مربوطه به خودش زحمت نداده که منبع تولید آمار را ذکر کنه. البته میشه حدس زد که اعداد داخل پرانتز تعداد نمونه های آماری هر کشور هستند؛ یعنی از چین فقط یک کاربر آمار داده، از ایران 13 کاربر، از نیجریه 10 کاربر، و الی آخر. پراکندگی جغرافیایی کاربران در اون کشورها، و اینکه چند درصد از کل جامعه کاربران اینترنتی، و چند درصد از کل جمعیت اون کشور را تشکیل میدند، هم مشخص نیست. این یعنی، اگر فرضا شما کارمند یک شرکت استخراج نفت در نیجریه باشید، و شرکت هم برای امور خودش یک خط اینترنت اختصاصی با سرعت بالا در محل کار در اختیار شما قرار بده، شما با شرکت در این تست، می تونید سرعتی بالاتر از متوسط سرعت کاربران اون کشور را ثبت کنید، یا اینکه چند نفر با اتصال دایال آپ و شرکت در این تست از آمریکا، می تونند متوسط سرعت اعلام شده برای این کشور را به شدت پایین بیارند!

لطفا از ارسال اینگونه خبرهای تکراری و فاقد منبع و روش معتبر در سایت خودداری کنید.

Alireza_Salehi
چهارشنبه 04 اسفند 1389, 09:21 صبح
به هر حال چه این آمارها درست باشد و چه دروغ! چیزی که مشخصه وضعیت افتضاح اینترنت است که آدم با تک تک سلول های خودش حس میکنه.
قطعی های کلی و مکرر به علت کنترل بعضی ها!
کشک بودن حقوق مصرف کننده در حوزه اینترنت!
قطعی سرویس ها مختلف تحت وب باز هم به علت کنترل بعضی ها!
عدم تامین نیازمندی های کاربران (سرعت و پهنای باند) به دلایلی که معلوم نیست.

وقتی میگیم چرا سرعت کنده: میگن ما n+1 تا پورت تحویل دادیم هنوز چند تاییش خالیه!
میگیم چرا اینقدر سرعت کم و محدوده: میگن الان سر قله دماوند هم میتونید با dialup وصل بشید!
میگیم چرا این شرکت های ارائه دهنده اینترنت جواب آدمو نمیدن: میگن یه سایت براتون زدیم که مستقیم درد دل کنید (البته درد دل کردیم... الان 2 سال گذشته کسی جواب نداده)!
میگیم باباجون ما کارمون به اینترنت وابسته است، چرا همش قطع میشه: چیزی نمیگن ! همینی که هست!
میگن می خواهیم اینترنت رو ساماندهی کنیم(samandehi.ir)! میری میبینی حتی www.president.ir هم ثبت نشده!

http://www.asriran.com/fa/news/156990/%D8%A7%D9%8A%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%B5%D8%AF%D9%88%D9%87%D8%B4%D8%AA%D8%A7%D8%AF%D 9%88%D9%8A%D9%83%D9%85%D9%8A%D9%86-%D9%83%D8%B4%D9%88%D8%B1-%D8%AF%D9%86%D9%8A%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D8%B3%D8%B1%D8%B9%D8%AA-%D8%A7%D9%8A%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA-%D8%9B-%D8%A8%D9%88%D8%B1%DA%A9%DB%8C%D9%86%D8%A7%D9%81%D 8%A7%D8%B3%D9%88-%D9%88-%D8%A7%D9%88%DA%AF%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%A7-%D9%87%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%D9%85%D8%A7-%D8%AC%D9%84%D9%88%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AF!-+%D8%AC%D8%AF%D9%88%D9%84-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%84-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7

از این دست آمار ها کم نیست، وب سایت های زیادی چنین امارهایی می دهند تقریبا اکثر اونها مشابه هم هستند.

CPPDeveloper
چهارشنبه 04 اسفند 1389, 11:15 صبح
تمام اینها درست..
اما نباید زیاد انتظار داشت..

من که به همین 128کیلو بیت ( اما در عمل 128 کیلوبایت، یک مگابیت:قهقهه: ) راضیم..
خدا خیرشون بده...

نمی دونم چرا دوستان اینقدر می نالند.. هر گیگا بایت سه تومن، دیگه چی می خواین؟
فقط مشکل قطعی می مونه، که اون رو هم به بزرگواری خودمون می بخشیم..

Diako.Smart
چهارشنبه 04 اسفند 1389, 11:49 صبح
به نظر من هم قابل اعتماد نیست :افسرده:

Aferir
چهارشنبه 04 اسفند 1389, 13:34 عصر
نمی دونم چرا دوستان اینقدر می نالند.. هر گیگا بایت سه تومن، دیگه چی می خواین؟
شوخی کردی نه، من روزی 2 تا 2.5 گیگ حجم دانلود و آپلودم می شود خودت حساب کن در ماه چقدر می شه

m.soleimani
چهارشنبه 04 اسفند 1389, 18:53 عصر
دوستان همش در مورد مقام آخر آوردن ایران لینک می‌دن, که برای همراهی با آقای کشاورز عزیز و این‌که نشون بدم که ایران یه جاهایی هم مقام بالا میاره این لینک را خدمت دوستان پیش‌کش می‌کنم و امیدوارم که جای موارد ذکر شده در این تاپیک با هم عوض بشه تا همه حالشو ببریم

http://woorkup.com/2010/06/27/internet-censorship-report/

موفق باشید./

ali.rezaei7
چهارشنبه 04 اسفند 1389, 19:56 عصر
دوستان همش در مورد مقام آخر آوردن ایران لینک می‌دن, که برای همراهی با آقای کشاورز عزیز و این‌که نشون بدم که ایران یه جاهایی هم مقام بالا میاره این لینک را خدمت دوستان پیش‌کش می‌کنم و امیدوارم که جای موارد ذکر شده در این تاپیک با هم عوض بشه تا همه حالشو ببریم

http://woorkup.com/2010/06/27/internet-censorship-report/

موفق باشید./
واقعا باعث افتخار که تو زمینه سانس... ربته اول رو داریم.سرعت اینترنت هم که دیگه نیازی به آمار گیری نداره. واضح هست که تو چه وضعیتی هست و فکر نمی کنم که قابل توجیه باشه.
یه جا اینو خوندم:"سرعت 128 کافیه. بیشتر از این اسراف می شه". اونم از چه شخصیتی!

afrough.arian
پنج شنبه 05 اسفند 1389, 14:29 عصر
حق ما داره پایمال می شده
برادر زیر ساخت ها رو باید ساخت کلنگش رو زدن
اگه صبر کنیم میشه یه 15 سال دیگه 1 مگابایت share بهمون بدن خط فیبر نوریه adsl روش سوار نمی شه!!!!!؟؟؟؟؟؟:کف::عصبانی:

IranVisual
شنبه 07 اسفند 1389, 16:33 عصر
اگه اشتباه نکنم الان دارن تا 2 مگا بایت سرعت می دن نمونش سایت شاتل که داره 2 مگابایت با 10 گیگ فضا سه ماهه می ده 50 هزار تومن - فقط یه نامه یا کارت دانشجویی نیازه - 128 هم واسه کاربرای خونگی باید بس باشه - حالا یکی زیاد دانلود می کنه خوب هر که بامش بیش برفش بیشتر باید پول بیشتری بده و این یه امر طبیعیه - خوشبختانه الان سرعتهای سیم کارت ایرانسل هو تو بیشتر مناطق خوبه حد اقل دو برابر دایلاپه یعنی تو کل ایران حتی تو راه می تونی احتیاجات خودتو بر طرف کنی - البته درسته اینترنت راضی کننده نیست ولی ما نباید خودمونو با کره که داره 40 مگ میده مقایسه کنیم چون امکانات زیر ساختی کشور با امکانات کشورهای بزرگ اقتصادی قابل مقایسه نیست . سرعت share هم تو همه دنیا اعمال میشه و سرعت اختصاصی فکر کنم تو کانادا 30 مگش 480 دلار آب می خوره - 100 مگش 1900 دلار
البته به شخصه فکر می کنم که تو فضای اینترنت تو ایران رقابت نیست - هر 150 مگ برای شرکتها سه میلیون و پانصد هزار تومان در ماه تموم می شه یعنی هر 1 مگ 24 هزار تومن ولی اگه بخوان به ما این یک مگ رو بدن میشه حد اقل 400 هزار تومان - حالا سرویس های وایمکس دارن یه 80 تا 100 تومنی 1 مگ رو واگذار می کنن . تو کشورهای دیگه به خاطر رقابت کیفیت بهتری دارن که البته تو ایران رقابت معنای زیادی نداره چون هر شرکتی که بخواد اینترنت بگیره باید از مخابرات بگیره - فکر کنم پارس آنلاین هم که ماهواره هاش تو بومهن خوابیدن هم می خواست همین کار رو بکنه و اینترنت اختصاصی فکر کنم از فرانسه بگیره که ....
تو زمینه مقایسه نباید افراط و تفریط بشه حوب یکی میاد اینترنت ما رو با کانادا مقایسه می کنه یعنی زیادی نمک میزنه خوب یکی هم بیاد مقایسه کنه با کشورهایی که اصلا کامپیوتر ندارن تا برسه به اینترنت اینم بی نمکش کنه .
تو ایران باید کم کم فرهنگ سازی اینترنت بشه تا طبق فرهنگ سرعت هم زیاد بشه - با 128 که نصف اینترنت رو فیلتر کردن نمونه خود این سایت که بعضی اوقات تو بعضی isp ها فیلتره - الان اگه 1 مگ بدن فکر کنم خودشون رو هم فیلتر می کنن .

ali.rezaei7
شنبه 07 اسفند 1389, 17:40 عصر
اگه اشتباه نکنم الان دارن تا 2 مگا بایت سرعت می دن نمونش سایت شاتل که داره 2 مگابایت با 10 گیگ فضا سه ماهه می ده 50 هزار تومن - فقط یه نامه یا کارت دانشجویی نیازه
كل ملت دانشجو نيستند كه بتونن از اين تعرفه استفاده كنن! طبق قانون! حداكثر سرعت براي اينترنت خانگي 128 هستش.

- 128 هم واسه کاربرای خونگی باید بس باشه - حالا یکی زیاد دانلود می کنه خوب هر که بامش بیش برفش بیشتر باید پول بیشتری بده و این یه امر طبیعیه
گويا محدوده استفاده شما از اينترنت خيلي اندك هست كه به اين سرعت راضي هستيد. همچنين براي افزايش سرعت اينترنت، طبق قانون هيچ راهي نداريم.

ما نباید خودمونو با کره که داره 40 مگ میده مقایسه کنیم چون امکانات زیر ساختی کشور با امکانات کشورهای بزرگ اقتصادی قابل مقایسه نیست .
پس با كجا مقايسه كنيم. با كشورهاي پايين تر از خودمون؟!!!

تو زمینه مقایسه نباید افراط و تفریط بشه حوب یکی میاد اینترنت ما رو با کانادا مقایسه می کنه یعنی زیادی نمک میزنه خوب یکی هم بیاد مقایسه کنه با کشورهایی که اصلا کامپیوتر ندارن تا برسه به اینترنت اینم بی نمکش کنه .
خودمونو با اين كشورهاي پايين تر از خودمون، البته اگه باشه، مقايسه كنيم كه چي بشه(حتما منظورتون گامبيا، گينه...)؟ يه مقدار افت نداره؟

نمي دونم دوستان چرا قبول نمي كنند كه تعرفه ها، قيمت ها و سرعت اينترنت كشور فاجعه بار هستش.

CPPDeveloper
شنبه 07 اسفند 1389, 18:03 عصر
من همون طور که گفتم 128 دارم، اما عملا چندین برابر این به من می دن...
تا حالا هم هیچ محدودیتی حس نکردم..
با یک کلیک Stackoverflow و MSDN و اینجا و خیلی جاهای دیگه رو باز می کنم...
کل یا قریب باتفاق ویدئوهای Cannel 9 مایکروسافت رو هم که به کار من مربوط می شده دانلود کردم.. و الآن هر روز فقط منتظر ویدئوی جدیدی هستم..
در کنار اینها چندین فیلم مستند که حجم خیلی زیادی از هاردم رو اشغال کرده هم دانلود کردم...
هر نرم افزاری هم که نیاز داشتم رو هم دارم...

تمام نیاز من به عنوان یک کاربر خانگی برآورده شده.. با این شرایطی که گفتم، این سرعت کافیه...
خب مطمئنا کسانی که بیشتر از این می خوان و کارهای خاصی انجام می دن، قوانین و راه های خاصی هم برای اونها در نظر گرفته شده.. مثلا همون نامه از دانشگاه یا محل کار...

الآن از دوستانی که ناراضی هستند می خوام همینجا بیان موارد استفادشون رو بگن و بگن که چه قرار انجام بدن که این سرعت جوابگو نیست؟

علیرضا حسن زاده
شنبه 07 اسفند 1389, 18:27 عصر
من همون طور که گفتم 128 دارم، اما عملا چندین برابر این به من می دن...
دوست عزیز قصد توهین ندارم ولی احتمالا شما تفاوت سرعت ها رو نمی دونید شاید انترنت رو با سرعت بیشتری گرفتین یا...
ولی اگه حساب کنید خیلی راحت می تونید بفهمید که با سرعت واقعی 128 (به واقعی بودن سرعت توجه داشته باشید) چه مقدار اطلاعات می تونید در ثانیه دانلود و آپلود داشته باشین

CPPDeveloper
شنبه 07 اسفند 1389, 18:32 عصر
دوست عزیز قصد توهین ندارم ولی احتمالا شما تفاوت سرعت ها رو نمی دونید شاید انترنت رو با سرعت بیشتری گرفتین یا...
ولی اگه حساب کنید خیلی راحت می تونید بفهمید که با سرعت واقعی 128 (به واقعی بودن سرعت توجه داشته باشید) چه مقدار اطلاعات می تونید در ثانیه دانلود و آپلود داشته باشین
مگه من چی گفتم عزیز؟
گفتم که قرارداد من 128 کیلوبیت بوده، اما در عمل خیلی بیشتر از این هست..

لطفا پست ها رو درست مطالعه بفرمایین.

Slytherin
شنبه 07 اسفند 1389, 18:42 عصر
الآن از دوستانی که ناراضی هستند می خوام همینجا بیان موارد استفادشون رو بگن و بگن که چه قرار انجام بدن که این سرعت جوابگو نیست؟

شما ظاهرا به هیچ وجه به فاکتور زمان توجهی ندارید!
بله با دایل آپ هم میشه فلان چیز رو دانلود کرد اما در چه بازه زمانی؟ به چه قیمتی؟
آقا وقت مردم ارزش داره! نمیشه که آدم برای دیدن یک ویدیو از یوتیوب 2 ساعت صبر کنه...
اینترنت پر سرعت فواید زیادی داره، حالا شما که خواستید من چند نمونش رو میگم، باز بقیه دوستان هم اگر خواستند میتونند بگن:
1.صرفه جویی در وقت
2.صرفه جویی در هذینه
3.به روز بودن اطلاعات
من این سه تا رو به صورت عمومی گفتم، اگر بخواهید میشه به تک تک اینا کلی زیر مجموعه داد و یا حتی موارد دیگری به این لیست اضافه کرد.
واقعا جای تعجبه که میبینیم عده ای از وضعیت اینترنت راضی هستند!
درست عین این میمونه که بگیم برق 100 ولت برای خونه کافی هست!
ای بابا، سر هر چیز بدیهی باید 6 ساعت بحث کرد...

Slytherin
شنبه 07 اسفند 1389, 18:44 عصر
مگه من چی گفتم عزیز؟
گفتم که قرارداد من 128 کیلوبیت بوده، اما در عمل خیلی بیشتر از این هست..

لطفا پست ها رو درست مطالعه بفرمایین.

اینکه بر فرض شرکتی که به شما خدمات میده، بیشتر از سرعت واقعی به شما خدمات میده،
یعنی اینکه وضع اینترنت درسته؟
به قول یکی بود که بهش گفتند چرا گوجه گرونه، گفت بیاین از سر کوچه ما بخرید ارزونه!

ali.rezaei7
شنبه 07 اسفند 1389, 18:49 عصر
با یک کلیک Stackoverflow و MSDN و اینجا و خیلی جاهای دیگه رو باز می کنم...

خسته نباشين!

در کنار اینها چندین فیلم مستند که حجم خیلی زیادی از هاردم رو اشغال کرده هم دانلود کردم...
خدا بهتون صبر بده. فكر كنم يه شبانه روزي وقت صرف كرديد! حالا اگه سرعت بيشتري داشتيد مي تونستيد، سريعتر و راحتتر باشيد.

همه كاراي دنيا رو مي شه با اينترنت انجام داد. با اينترنت 128 همون بريم سايت Stackoverflow باز كنيم بهتره.
الان تو كره از اينترنت 100MB استفاده مي شه(چه كيفي مي كنن). و دولت اون كشور به فكر اين هست كه اينترنت 1GB فراهم كنه. اون وقت وزير فناوري ما مياد مي گه سرعت بيشتر از 128 اسرافه!!
انگار اين دوستان با بالا رفتن سرعت مخالفت دارن! واقعا نمي دونم براي چي مخالفت مي كنيد.

CPPDeveloper
شنبه 07 اسفند 1389, 19:08 عصر
اولا همین جا بگم، هیچ شکی در این که اگر بیشتر می بود بهتر بود نیست.. معلومه که سرعت بیشتر بهتره...
اما حرف من اینه، برای یک کاربر خانگی، این سرعت در حدی نیست که ازش به شدت ناراضی بود و براش کشمکش و دعوا راه انداخت...

1.صرفه جویی در وقت
2.صرفه جویی در هذینه
3.به روز بودن اطلاعاتمن هیچ هدر رفت وقتی نمی بینم و خیلی از همون ویدئوهایی که گفتم رو هنوز فرصت نکردم ببینم،
بله عزیز، اگر فقط قراره دائما پای یوتوب بشینیم و ویدئو ببینیم، بله باهات موافقم، بایت منتظر بمونی و وقتت هدر می ره و الا نه.
-در مورد هذینه (هزینه) هم، هزینه من متوسط در ماه 15 تا 20 تومن هست...
-یعنی می فرمایین من با این سرعتم نمی تونم بروز باشم؟

خدا بهتون صبر بده. فكر كنم يه شبانه روزي وقت صرف كرديد!نه، بیشتر از یک شبانه روز.. و همین طور خیلی ها هنوز مشاهده نشدن

حالا اگه سرعت بيشتري داشتيد مي تونستيد، سريعتر و راحتتر باشيد.بدیهیه!

الان تو كره از اينترنت 100MB استفاده مي شه(چه كيفي مي كنن). و دولت اون كشور به فكر اين هست كه اينترنت 1GB فراهم كنه. اون وقت وزير فناوري ما مياد مي گه سرعت بيشتر از 128 اسرافه!!
انگار اين دوستان با بالا رفتن سرعت مخالفت دارن! واقعا نمي دونم براي چي مخالفت مي كنيد. می شه موارد استفادتون رو هم ذکر کنین لطفا؟
تشکر..

من مخالف سرعت بیشتر نیستم، اما از وضع موجود هم خونم به جوش نیومده :لبخندساده:

ali.rezaei7
شنبه 07 اسفند 1389, 19:20 عصر
می شه موارد استفادتون رو هم ذکر کنین لطفا؟باشه. در ابتدا بايد بگم سرعت تنها مولفه اي براي انجام يك كار نيست. بلكه مي تونه مولفه اي براي سريع انجام شدن كار باشه و اين مهمه. خب اگه سرعت مناسبي نداشته باشيم ترجيح مي دم كه خيلي از كارها رو از انجام دادنش صرف نظر كنم.
حالا كه اصرار مي كنيد يه نمونه نام مي برم: محدوديت شديد در سرعت دانلود.:لبخند: اين مورد تمام موارد ديگه رو در بر مي گيره؛ درست نمي گم؟ همون طور كه خودتونم گفتيد بيشتر از يه شبانه رو براي دانلود يك فيلم وقت صرف كرديد.
تو كشوري كه شعار دولت الكترونيك سر داده مي شه، بايد شرايط آن قدر مناسب باشه كه اين جور بحث ها بوجود نياد.

من مخالف سرعت بیشتر نیستم، اما از وضع موجود هم خونم به جوش نیومده :لبخندساده:ولي خون من بجوش اومده. چرا در حالي كه مي تونيم از اينترنتي پرسرعت با قيمت مناسب استفاده كنيم، بايد با اين همه محدوديت مواجه بشيم.چرا يه شخص نمي تونه اينترنتي با سرعت بيشتر از 128 داشته باشه. بطور حتم مشكل از زيرساخت نيست.

eshpilen
شنبه 07 اسفند 1389, 19:49 عصر
ای بازم اینی که هست بد نیست. اما زیادم تعریفی نداره. اینترنتشون ثبات کافی نداره. خیلی وقتا موقتا قطع میشه یا سرعتش بحد عجیبی میاد پایین.
فیلتر هم که عملا دردسر زیادی در اینترنت درست کرده. دیگه میخوای برنامه بنویسی باید یه حالت هم برای تشخیص فیلتر بودن و راهکار احتمالی در برنامه تعبیه کنی!!
خیلی از مطالب خود بنده مثل ترجمه هام با فیلتر شدن و تعطیل شدن فرومها در خطر نابودی هستن. با اینکه اونا رو همزمان در چند فروم درج کردم. کم کم همشون دارن فیلتر میشن.
اوضاعی هست خلاصه.

Slytherin
شنبه 07 اسفند 1389, 20:19 عصر
خیر جناب 774431 نمی تونید با اینترنت 128 معمولی بروز باشید،
به روز بودن صرفا به معنی خواندن اخبار نیست (که البته همون اخبار هم دسترسی بهش ناقص هست)
دانلود آخرین برنامه ها، آخرین محصولات مولتی مدیا، همه و همه باعث می شوند که انسان بروز باشد...
دیگه فکر می کنم این حق طبیعی یک فرد باشه که بتونه بدون ایستادن و مکث، حداقل یک فیلم را در یوتیوب ببیند!
الان به خاطر همین سرعت کم، کل اصول برنامه نویسی تحت وب در ایران به هم ریخته،
همه باید با تکنولوژی های جدید، به فکر کاربران با سرعت کم باشند...

eshpilen
شنبه 07 اسفند 1389, 20:48 عصر
واسه بازی آنلاین باید حداقل 256 باشه. تازه واسه بازی مورد علاقهء بنده که قدیمی هست. با 128 به سختی میشه یا بعضی موارد نمیشه. کافی نیست خلاصه. ولی همینطوریش هم کلی از آمریکایی ها رو توی بازی شکست دادم. البته از همهء کشورها هستن. خلاصه افراد استکبار جهانی رو کشتم. بیچارشون کردم! یه دست بازی بود بیچاره اینقدر ازم ترسیده بود که اصلا کور شده بود انگار. یهو برگشت منو جلوش دید و گیج شده بود ظاهرا، منم یدونه فشنگ بیشتر توی خشاب G36 نبود ولی همونو گرفتم وسطش در کردم طرف دخلش اومد!!
فقط کامپیوترم برای بازی در وضعیت و لحظات سنگین ضعیف هست و خیلی کند میشه، ماوسم دقیق نیست، مانیتور هم اگر بزرگ بود فکر میکنم بهتر بود. این امکانات باشه خودم یه نفری کلی از افراد استکبار جهانی رو به درک واصل میکنم!!

گذشته از شوخی باید بگم که داشتن اینترنت با سرعت بالا برای بعضی افراد و کارها مثل دانلود نرم افزارهای آزاد/بازمتن و توزیعهای GNU/Linux و آپدیت نرم افزارهاشون میتونه خیلی مفید باشه. چون این نرم افزارها رو براحتی نمیشه همه جا و هر نسخه و توزیعی رو گیر آورد و اساسا روش آپدیت و بارگیری اونا اینترنتی هست که یک دلیلش هم آزاد/بازمتن بودن اونهاست بنظرم.

m.soleimani
شنبه 07 اسفند 1389, 22:30 عصر
واسه بازی آنلاین باید حداقل 256 باشه. تازه واسه بازی مورد علاقهء بنده که قدیمی هست. با 128 به سختی میشه یا بعضی موارد نمیشه.

دوست عزیز از نظر شرکت‌های ارائه کننده اینترنت 128 و 256 سرعت یکسانی دارن و فقط یه هزینه اضافه را برای شما در بر خواهد داشت ./

Netsky
شنبه 07 اسفند 1389, 23:54 عصر
فکر کنم این دوستانی که از اینترنت 128 حمایت میکنن و راضی هستن ، از بروبچه های زیر ساخت باشن .

128 هم واسه کاربرای خونگی باید بس باشه
آره بابا .
تازه همون 64 هم خیلی زیاده . مگه ما میخایم چیکار کنیم ؟
الان که تو اویل دهه 90 میلادی زندگی میکنیم . اینترنت هم که فقط یه مشت متنه . مالتی مدیایی وجود نداره که بخایم ازش بهره ببریم .
نرم افزارها هم که همشون تحت داس هستن و کم حجم .
معلوم نیست این کره ای ها و آمریکایی ها چرا احمقن و دارن اینترنت با اون سرعت های آنچنانی میدن .
چقدر اینا اسراف میکنن .
---------------
آی خــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــدا چرا یه عده نمیخوان از خــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــواب بیدار شن ؟؟؟

Slytherin
یک شنبه 08 اسفند 1389, 00:54 صبح
با توجه به بحث این مقاله رو هم داشته باشید بد نیست :چشمک:

کره جنوبی قصد دارد ظرف دو سال آینده اینترنت با سرعت 1 گیگابیت بر ثانیه را به کاربران خانگی این کشور عرضه کند.

به گزارش خبرگزاری انتخاب به نقل از مهر، باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا طی یک سخنرانی خود در ماه گذشته اظهار داشت: "دسترسی به اینترنت در خانه های کره ایها بهتر از اینترنت ما است."

در حقیقت کره جنوبی براساس آخرین طبقه بندی موسسه "آکامی"، با سرعت متوسط 16.63 مگابیت برثانیه بالاترین سرعت اینترنت را در دنیا در اختیار دارد در حالی که آمریکا با سرعت متوسط 4.6 مگابیت برثانیه در رتبه 12 این طبقه بندی ایستاده است.

اکنون کره ای ها در تلاشند تا یک اینترنت فوق پرسرعت را به کاربران خود عرضه کنند. این پروژه پیش بینی می کند که کاربران خانگی کره جنوبی تا پایان سال 2012 به سرعت اینترنت 200 برابر سرعت اینترنت در آمریکا دسترسی یابند.

دولت این کشور اولین طرح آزمایشی این پروژه را با شرکت هزار و 500 کاربر خانگی در 5 شهر آغاز کرده است. هر کاربر با پرداخت تنها 30 هزار ون (حدود 27 دلار) در ماه حق اشتراک می توانند از این اینترنت برخوردار شوند.

براساس گزارش نیویورک تایمز، کره جنوبی نه تنها بالاترین سرعت اینترنت در دنیا را به کاربران خود عرضه می کند بلکه شهروندان کره ای ارزانترین اینترنت دنیا را در اختیار دارند به طوری که کاربران آمریکایی برای استفاده از سرعت اینترنت نسبتاً آهسته 4.6 مگابیت برثانیه باید ماهانه 46 دلار پرداخت کنند درحالی که کاربران کره ای با پرداخت تنها 36 دلار در ماه می توانند از اینترنت با سرعت 100 مگابیت بر ثانیه بهره مند شوند.

کاربران ایرانی برای دسترسی به اینترنت تنها با سرعت حداکثر 512 کیلوبیت برثانیه حدود 70 دلار در ماه می پردازند.

"چوی گوانگ- گی"، یک مهندس 28 ساله که سرپرستی این پروژه را به عهده دارد در این خصوص اظهار داشت: "کره ای ها در میان اولین مردم دنیا در استفاده از فناوریهای نوین هستند. بنابراین ما فکر کردیم که باید خود را برای چیزهای جدیدی مثل تلویزیونهای سه بعدی، تلویزیون از راه اینترنت، محتواهای با وضوح تصویر بالا، بازیهای ویدویی آنلاین، سیستمهای ویدیوکنفرانسها و ابرهای محاسباتی آماده کنیم."

بسیاری از فناوریهایی که "چوی" معرفی کرد هنوز در فاز آزمایش و توسعه هستند اما کره جنوبی از هم اکنون خود را برای استفاده تجاری از این فناوریهای آماده می کند.

منبع (http://www.entekhab.ir/fa/news/20598/%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA-100-%D9%85%DA%AF%D8%A7%D8%A8%DB%8C%D8%AA%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%B1%D9%87%D8%9B-36-%D8%AF%D9%84%D8%A7%D8%B1512-%DA%A9%DB%8C%D9%84%D9%88%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%9B-70-%D8%AF%D9%84%D8%A7%D8%B1#)

JaguarXF
یک شنبه 08 اسفند 1389, 01:55 صبح
کیلو بیت ؟
الان اینترنت خونه رو با speedtest.net چک کردم سرعت دانلود 7.6 مگا بیت بود.
ببینم مثلا بخواید از NetFlix فیلمها رو آنلاین تماشا کنید با اون سرعت که نمیشه فیلم تماشا کرد.

Netsky
یک شنبه 08 اسفند 1389, 13:08 عصر
کیلو بیت ؟
الان اینترنت خونه رو با speedtest.net چک کردم سرعت دانلود 7.6 مگا بیت بود.
ببینم مثلا بخواید از NetFlix فیلمها رو آنلاین تماشا کنید با اون سرعت که نمیشه فیلم تماشا کرد.
آره عزیز جان . کیلوبیت .
اینجا ایرانه و بیشتر از 128 کیلوبیت به کاربرای خونگی نمیدن . :قهقهه:
خوش به حال شما که اونجا هستی و داری حال میکنی .
منم یه خورده کارام عقب افتاد . فعلا باید اینجا باشم .
به محض اینکه ردیف بشه من هم میرم .
U.K

eshpilen
دوشنبه 09 اسفند 1389, 08:18 صبح
يكي از فاميلاي كارفرماي بنده در سوئد هست كه ميخوايم باهاش ويدئوچت كنيم. ازش پرسيدم سرعت شما چقدره گفت 24 مگ.
فكر كنيد وقتي اينقدر سرعت بالا بره و اخلاف زياد بشه، خودبخود به مرور مشكلات هم زيادتر و زيادتر ميشن. چون بعضي از سايتها و سرويسها به مرور براي سرعتهاي بالاتري طراحي ميشن. درست يا نادرست فكر ميكنم اين مسئله ديده بشه.
بنده فكر ميكنم براي همگام بودن با جهان، هر روز بيش از پيش نياز ميشه كه ما هم امكانات دسترسي به اينترنت رو بالاتر ببريم.
الان گاهي از خارج برامون فايل ميفرستن به ضميمهء ايميل، گاهي حجمشون چند ده مگابايت هست. درحاليكه ما نميتونيم چنين فايلهاي حجيمي رو ضميمه كنيم. تازه دانلودش هم راحت نيست.

Vahid_moghaddam
دوشنبه 09 اسفند 1389, 09:15 صبح
خیلی مضحک و اعصاب خورد کنه که یه عده می گن اگرچه می شه به سرعت های بالاتر دسترسی داشت، همینی که هست خوبه و از سرمون هم زیاده. یکی میگه فرصت نداره ویدیو هایی رو که گرفته ببینه. یکی می گه چون می تونه اخبار بخونه، بقیه چه معنی داره درخواست سرعت بیشتر داشته باشن! با تشت و لگن هم می شه لباس شست، چه نیازی به ماشین لباس شوییه؟ با الاغ هم می شه این طرف اون طرف رفت، چه نیازی به ماشینه. یه مثال: من هفته پیش مجبور شدم نسخه trial هشت تا مجموعه کنترل رو بردارم تا ببینم کدوم یکی به درد کارم می خوره. کمترینشون حجمش 30 مگ بود. اگه سرعت اینترنت من بالاتر بود، واقعا تو زمانم صرفه جویی می شد. اما اصولا زمان اهمیتی نداره. مگه قراره چه اتفاقی بیفته که زمان مهم باشه. فقط نباید ایراد گرفت. همینه که هست!

CPPDeveloper
دوشنبه 09 اسفند 1389, 10:52 صبح
خیلی مضحک و اعصاب خورد کنه که یه عده می گن اگرچه می شه به سرعت های بالاتر دسترسی داشت، همینی که هست خوبه و از سرمون هم زیاده. یکی میگه فرصت نداره ویدیو هایی رو که گرفته ببینه. یکی می گه چون می تونه اخبار بخونه، بقیه چه معنی داره درخواست سرعت بیشتر داشته باشن! با تشت و لگن هم می شه لباس شست، چه نیازی به ماشین لباس شوییه؟ با الاغ هم می شه این طرف اون طرف رفت، چه نیازی به ماشینه.
این جا یک مغالطه ای صورت گرفته..
با ماشین لباسشویی 500 هزار تومنی هم می شه لباس شست،
هم می شه سفارش داد، یک ماشین لباسشویی برامون بسازن، جنس مخزنش از طلا باشه، یک نوار آب طلا هم برای خوشکلی از این طرف تا اون طرفش بکشن، اگر چند قطعه الماس هم اون پایین، کنار کلیدهاش باشه هم بد نیست،
فامیل رو هم دعوت کنیم بیان بشینن دور ماشین ، دور هم باشیم..:لبخندساده:

من همون اول هم گفتم، بستگی به مورد استفاده، شغل طرف، کاری که قراره انجام بده داره، به صورت عمومی همین هم کار آدم رو راه می اندازه، زیاد مانع بزرگی نیست برای پیشرفت، کافیه طالب باشی.. :لبخندساده:

ویرایش: یک چیز دیگه، من الآن با speedtest.net سرعتم رو امتحان کردم حدود 950 کیلوبیت بود.. احتمالا برای بقیه هم وضع همین طوره، پس زیاد اعصابتون رو خورد نکنین :چشمک:

Vahid_moghaddam
دوشنبه 09 اسفند 1389, 11:44 صبح
هم می شه سفارش داد، یک ماشین لباسشویی برامون بسازن، جنس مخزنش از طلا باشه، یک نوار آب طلا هم برای خوشکلی از این طرف تا اون طرفش بکشن، اگر چند قطعه الماس هم اون پایین، کنار کلیدهاش باشه هم بد نیست،

من همون اول هم گفتم، بستگی به مورد استفاده، شغل طرف، کاری که قراره انجام بده داره، به صورت عمومی همین هم کار آدم رو راه می اندازه، زیاد مانع بزرگی نیست برای پیشرفت، کافیه طالب باشی.. :لبخندساده:

ویرایش: یک چیز دیگه، من الآن با speedtest.net سرعتم رو امتحان کردم حدود 950 کیلوبیت بود.. احتمالا برای بقیه هم وضع همین طوره، پس زیاد اعصابتون رو خورد نکنین :چشمک:

در ادامه بحث لباس شویی! عرض کنم که درسته با ماشین 500 هزارتومانی هم می شه لباس شست با ماشین الماس نشان سفارشی هم می شه. مساله اینه که من بتونم و حق اینو داشته باشم که از ماشین الماس نشان استفاده کنم. نه اینکه استفاده رو برای من ممنوع کنند. یا یه عده متفکر تشخیص بدن من حق استفاده از ماشین لباس شویی گرون قیمت رو ندارم.

Slytherin
دوشنبه 09 اسفند 1389, 11:51 صبح

بله فقط نکته اش اینه که ما الان داریم با توجه به در آمد متوسط کشور (حتی بدون توجه به اون) پول همون ماشین لباس شویی طلا کوب رو میدیم اما علنا داریم با تشت لباس میشوریم!
همینطوری که در مثال بالا گفته شد باید مبلغی حدود 70 دلار بابت اینترنت 512 کیلوبیت در ایران پرداخت کرد که حال اگر حقوق ماهیانه یک فرد معمولی را در نظر بگیریم (مثلا 400 دلار)، این 70 دلار چیزی در حدود 18 درصد از درآمد ماهیانه آن فرد خواهد بود، حال متوسط درآمد در کشور هایی که از آن ها صجبت شد چیزی در حدود 4000 دلار هست، یعنی اگر قیمت و سرعت و کیفیت اینترنت در آن کشور ها را بر فرض محال (!) برابر با ایران بدانیم، آن ها برای دسترسی به اینترنت تنها 1.8% از درآمدشان را پرداخت می کنند. حال اگر تمام این معیار ها را از جمله قیمت، کیفیت، سرعت و سطح درآمد را جمع بندی کنیم، میبینیم که در ایران چیزی جز یک تشت پلاستیکی با قیمت یه ماشین لباس شویی تمام زرکوب نداریم...
حالا باز بیاین بگید قیمت و کیفیت عالیه!!!

ali.rezaei7
دوشنبه 09 اسفند 1389, 11:59 صبح
بنظر من تنها مزيت سرعت 128 در سريعتر نشان دادن سايت ها است، و در موارد ديگه كارايي خاصي نمي تونه داشته باشه.

اينترنت دايال آپ هم كار آدمو راه مي ندازه!! اينترنت يكي از اصلي ترين بخش هاي زندگي انسان بشمار مياد(در مورد شما نمي تونم نظر بدم). و براي همين بايد در اين زمينه به فكر پيشرفت باشيم تا در اين بخش از زندگي احساس راحتي بيشتري بكنيم و اين شامل تمامي انسان ها(چون اينترنت يه بخشي از زندگي هست) مي شه و هيچ ربطي به شغل و ... نداره.
كشورهاي ديگه به اين اينترنت بها مي دن، چون به فكر راحتي مردمشون هستند. و نمي خوان كه از استانداردهاي جهاني عقب بمونند. مثل كشور ما نيستند كه بنظر من با كلاه برداري، اينترنتي با سرعتي پايين(128) و با قيمتي نا عادلانه(15000به بالا) و با كيفيتي پايين رو به مردمشون تحميل كنند.
ديگه واقعا نمي دونم چجوري نقش اينترنت در زندگي و دليل براي داشتن سرعت زياد رو بيان كنم.

vcldeveloper
دوشنبه 09 اسفند 1389, 14:13 عصر
باید مبلغی حدود 70 دلار بابت اینترنت 512 کیلوبیت در ایران پرداخت کرد
70 دلار؟!! من دارم اینجا، توی یه شهر کوچیک، عملا برای همچین سرعتی ماهی 15 - 19 تومن میدم. با همین قیمت در برخی شهرهای بزرگتر میشه سرعتی بین 1 تا 2 مگابیت در ثانیه داشت. حداقل حقوق کارگران مطابق قانون کار 303 تومن هست، شما چطور 400 تومن رو متوسط درآمد حساب کردید؟ ما اگر بخوایم حقوق دریافتی متوسط یک کارمند دولتی رو در نظر بگیریم، با تخمین (نه دقیقا) میشه گفت 500 تومن در ماه، البته اگر کسی بخواد دقیق حساب کنه، باید درآمد یک خانوار را حساب کنه، نه درآمد یک فرد را. در هر حال، هزینه اینترنت همچین فردی میشه حدودا 4 درصد درآمد ماهیانه اش، که نسبت به سال های گذشته پیشرفت خوبی داشته.

نه اینکه این قیمت خیلی مناسبی باشه، ولی من نسبت به اظهار نظرهایی که همینطوری بدون پایه و اساس مشخصی، مطرح بشند، حساس هستم. اظهار نظرهایی که متاسفانه در جامعه ما خیلی باب هست؛ همه استاد تمام همه امور هستند، و به خودشان اجازه میدند در هر امری بدون مطالعه کافی اظهار نظر تخصصی کنند.

joker
دوشنبه 09 اسفند 1389, 14:31 عصر
جای دوستان خالی ، دیروز پای اینترنتی با سرعت 60 مگابایت بودم ، فقط گفتم بنویسم ، دلتون بسوزه.... .کپی فایلهای دانلودی روی فلش مموری بیشتر از دانلودش زمان میبرد :لبخند:

از نظر فنی امکان ارائه فیبر نوری در هر خونه ای هست ، منتها نسبت هزینه و فایده باید معقول باشه. ( هم تجهیزاتش موجودهست( از چینی گرفته تا.... ) و هم کارخانجات تولید فیبرنوری درایران)

اکثر کسانی هم که نیاز به اینترنت با سرعت بیشتر از 128 دارند با یک نامه درخواست، راحت میتونن سرویس مربوطه را بگیرید ( توی شهرها )
البته روی ADSL بنا به ذات بستری که داره حداکثر 2مگ میشه ارائه کرد.
برای سرعتهای بالاتر تجهیزات گرونقیمت تری نیازداره ، و الا پول داشته باشین سرعت 155 مگابایت هم ماهیانه میتونید از مخابرات بخرید ، ناقابل 35میلیون تومن.

ali.rezaei7
دوشنبه 09 اسفند 1389, 14:47 عصر
من دارم اینجا، توی یه شهر کوچیک، عملا برای همچین سرعتی ماهی 15 - 19 تومن میدم. با همین قیمت در برخی شهرهای بزرگتر میشه سرعتی بین 1 تا 2 مگابیت در ثانیه داشت.تو محله ما سرعت 512 نامحدود 2,500,000 ريال هستش. بيشتر از 2/3 حقوق يه فرد. من تو تهرون زندگي مي كنم. زيرشم نوشته بود:"مطابق قوانین سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی سرویس های دارای سرعت بالاتر از 128Kb/s تنها برای جامعه علمی ، دانشگاهی و تحقیقاتی کشور قابل ارائه است."

جای دوستان خالی ، دیروز پای اینترنتی با سرعت 60 مگابایت بودم ، فقط گفتم بنویسم ، دلتون بسوزه.... .کپی فایلهای دانلودی روی فلش مموری بیشتر از دانلودش زمان میبرد :لبخند:شما كجا بودين؟يا تو كره بودين يا تو كره مريخ؟:چشمک:

از نظر فنی امکان ارائه فیبر نوری در هر خونه ای هست ، منتها نسبت هزینه و فایده باید معقول باشه. ( هم تجهیزاتش موجودهست( از چینی گرفته تا.... ) و هم کارخانجات تولید فیبرنوری درایران)فني شو كه نمي دونم و لي از نظر عملي حدودا دو ماه پيش محله زندگيمون مجهز به خط تلفن شد.

Slytherin
دوشنبه 09 اسفند 1389, 15:37 عصر
70 دلار؟!! من دارم اینجا، توی یه شهر کوچیک، عملا برای همچین سرعتی ماهی 15 - 19 تومن میدم. با همین قیمت در برخی شهرهای بزرگتر میشه سرعتی بین 1 تا 2 مگابیت در ثانیه داشت. حداقل حقوق کارگران مطابق قانون کار 303 تومن هست، شما چطور 400 تومن رو متوسط درآمد حساب کردید؟ ما اگر بخوایم حقوق دریافتی متوسط یک کارمند دولتی رو در نظر بگیریم، با تخمین (نه دقیقا) میشه گفت 500 تومن در ماه، البته اگر کسی بخواد دقیق حساب کنه، باید درآمد یک خانوار را حساب کنه، نه درآمد یک فرد را. در هر حال، هزینه اینترنت همچین فردی میشه حدودا 4 درصد درآمد ماهیانه اش، که نسبت به سال های گذشته پیشرفت خوبی داشته.

نه اینکه این قیمت خیلی مناسبی باشه، ولی من نسبت به اظهار نظرهایی که همینطوری بدون پایه و اساس مشخصی، مطرح بشند، حساس هستم. اظهار نظرهایی که متاسفانه در جامعه ما خیلی باب هست؛ همه استاد تمام همه امور هستند، و به خودشان اجازه میدند در هر امری بدون مطالعه کافی اظهار نظر تخصصی کنند.

لیست قیمت های شاتل - 93 هزار تومان! (معادل 93 دلار!) (http://www.shatel.ir/services/adsl/artprices/)
لیست قیمت های اندیشه سبز خزر - 195 هزار تومان! (معادل 195 دلار!) (http://www.askiran.com/index.php?act=adsl/)
لیست قیمت های پارس آنلاین - 155 هزار تومان! (معادل 155 دلار!) (http://www.parsonline.com/fa/services/adsl/adsl_price_provinces/)
بقیه شرکت ها هم به این شکل هست.
فراموش نکنید که وقتی می گوییم سرعت 512 فلان قیمت منظور با حجم نامحدود هست! (در مطالب قبلی هم تمامی شرایط نامحدود در نظر گرفته شده است)
خوبه خودتان هم مثال زدید!
وقتی حقوق کارگر 303 تومان باشد و حقوق کارمند 500 تومان، پس میانگینش چند می شود؟!! (حالا اصلا به دانش آموز و دانشجو و افرادی که طبق قانون کار، کار نمی کنند کاری نداریم!)
این هم که گفتید درآمد کل خانواده باید مد نظر باشد در صورتی حرفتان درست است که درآمد شخص خارجی را هم با درآمد خانواده اش بسنجیم نه صرفا 4000 دلار درآمد خودش! (هرچند که سنجیدن با خانواده کاملا بی ربط است!)
فکر می کنم همگی کاملا متوجه شده باشند که صحبت های چه کسی بی پایه و اساس است و سعی می کند در همه امور استادی اش را نشان دهد:چشمک:

نیلوفر 88
دوشنبه 09 اسفند 1389, 19:58 عصر
سلام به همگی .

به نظر من باید جدا از قیمت و سرعت ( ایران و دیگر کشورها ) که اصلا قابل مقایسه نیست . کیفیت رو هم در نظر بگیرید . به نظر من کیفیت بسیار مهم تر از 2 فاکتور قبلی هست .

هر از چند گاهی لنگر کشتی سیم اینترنت رو قطع میکند و ما در واقع اینترنت نداریم . اونوقت اگر شما پول ماشین لباسشویی زرکوب و الماس نشان رو هم داده باشی , باید فقط عکس کاتالوگش رو نگاه کنی . شما بگید وقتی که لنگر کشتی سیم رو قطع کرده از کی میتونید شکایت کنید و خسارت بگیرید ؟

در باقی موارد هم که لنگر کشتی سیم رو پاره نکرده ، ما بیشتر اینترانت داریم تا اینترنت . هر سایتی باز میکنیم , سایت پیوندها باز میشه . آخه یکی نیست بیاد یگه چرا سایت آقای وحید نصیری (http://vahidnasiri.blogspot.com/) رو ف.ی.ل.ت.ر کردین ؟ در حال حاضر اگر نگیم تمامی ، بیشتر سایتهای Blogspot و WordPress فیلتر شده . یعنی همشون قوانین این صفحه (http://peyvandha.ir/0-2.htm) رو نقض کردند ؟

حالا شما اینترنت 2 مگ بگیر ولی نتونی جیمیلت رو باز کنی یا نتونی از گوگل ریدر استفاده کنی ، چه حالی بهت دست میده ؟

Alireza_Salehi
دوشنبه 09 اسفند 1389, 20:03 عصر
آقای کشاورز:

این سرعت و قیمتی که شما میگید برای حجم محدود است (معمولا 2 گیگابایت)....
بله در شهرهای بزرگ هم با این قیمت های 2 مگابیت هم می دهند....

اما......واقعا خنده داره 2 مگابیت سرعت! 2گیگابایت حجم ترافیک... که با کوچکترین خبری قطع میشه! هر روز دچار افت سرعت میشه...

بی خودی سعی نکنید شرایط را عادی جلوه دهید. وقتی جایی نیازی وجود داره باید پاسخ داده بشه، نه این که با هزار جور مانع مردم رو مجبور کرد که به وضع موجود رضایت دهند.
شاید برای اونهایی که برای تفریح از اینترنت استفاده می کنند این وضع قابل تحمل باشه ولی برای اونهایی که کارشون به اینترنت وابسته است این وضعیت اصلا مناسب نیست.

vcldeveloper
دوشنبه 09 اسفند 1389, 23:18 عصر
وقتی حقوق کارگر 303 تومان باشد و حقوق کارمند 500 تومان، پس میانگینش چند می شود؟!!
فکر کنم در مدرسه این رو آموزش میدن که برای به دست آوردن میانگین، در ساده ترین حالت ممکن، مقدار کمترین و بیشترین را در نظر می گیرند. حقوق یک کارمند رو به عنوان مقدار بیشترین در نظر نمیگرند که بخوان میانگین حقوق کارمندی با حداقل حقوق کارگری را به عنوان میانگیم دستمزد جامعه حساب کنند.

آقای کشاورز:

این سرعت و قیمتی که شما میگید برای حجم محدود است (معمولا 2 گیگابایت)....
بله در شهرهای بزرگ هم با این قیمت های 2 مگابیت هم می دهند....
اینی که من قیمت دادم، 5 گیگ بود، 1 تا 6 صبح هم رایگان. 2 گیگ حجم اضافه اش هم میشد 5 تومن. در ضمن، درباره قیمت ها هم گفتم "عملا" نگفتم، سرعت رسمی نوشته شده در قرارداد. اکثر ISP ها در اکثر شهرها بدون مشکل به کاربران حجمی خودشان که قرارداد های زیر 512 دارند، سرعت 512 یا بالاتر ارائه می کنند، بدون دریافت هزینه اضافی.

بی خودی سعی نکنید شرایط را عادی جلوه دهید. وقتی جایی نیازی وجود داره باید پاسخ داده بشه، نه این که با هزار جور مانع مردم رو مجبور کرد که به وضع موجود رضایت دهند.
فکر نمی کنم، چیزی رو عادی جلوه داده باشم. در همون پست هم اشاره کردم که سرویس های فعلی هنوز کاملا مطلوب نیست. من به دو نکته اشاره کردم:
1- من از اطلاع رسانی غلط خوشم نمیاد. عقیده هم ندارم که هدف وسیله را توجیه میکنه! اینکه ما از وضعیت یک سرویس راضی نیستیم، دلیلی نمیشه که بابت نشان دادن نارضایتی خودمون، آسمان و ریسمان ببافیم؛ متوسط حقوق جامعه رو 400 بگیریم، هزینه تمام شده اینترنت رو هم ماهی 70 تومن بگیریم، بعدش هم روضه بخونیم! یا با یک نمودار فاقد ارزش علمی، بیایم بگیم ما از نیجریه هم کمتریم، و با هم گریه کنیم! پس مورد اول اشکال من ربط مستقیمی به بحث سرعت اینترنت نداره، بلکه به شیوه برخورد افراد، و نوع اطلاع رسانی شان در جامعه مربوط میشه. بارها هم این انتقاد به اینگونه رفتارها رو در تاپیک هایی مثل اون تاپیک ابر رایانه، تاپیک اینترانت ملی، تاپیک پدافند غیرعامل،و غیره مطرح کردم.

2- اشاره کردم که به نسبت گذشته نوع سرویس ها و قیمت شان بهبود داشته. الان یک آدم عادی که استفاده محدودی از اینترنت داره، و اکثر افراد جامعه ما هم از این قشر هستند، راحت می تونند یک اتصال 128 با هزینه ماهیانه 10 تومن یا کمتر تهیه کنند. شما میگید فلان جا سرعتش خیلی بیشتر، و قیمتش خیلی کمتر هست، من هم رد نکردم. فلان کشوری که سرعت اینترنتش فلان برابر بیشتر از ایران هست، درآمد یکی از شرکت هاش هم برابر یا بیشتر از کل بودجه ایران هست. من در اون پست اشاره کردم، که پیشرفت داشتیم، ولی کافی نیست.

اما اینکه انتظار داشته باشید که هر وقت کسی میاد اینجا خبر میزاره که هزینه اینترنت فلان کشور، فلان قدر از ما کمتر هست، من نوعی بیام اینجا و فقط غر بزنم و ناله کنم، یا خدای نکرده با هر وسیله ایی پیاز داغش رو زیاد کنم، من همچین آدمی نیستم. حکایت روضه امام حسین (ع) نشه که هر مداحی برای اینکه بیشتر مردم رو به گریه بیاره، و مثلا معروف تر بشه، به دروغ و جفنگیات متوسل بشه! من سعی می کنم پیشرفتش رو ببینم، کاستی هاش رو هم ببینم، و در یک چارچوب کلی اظهار نظر کنم، نه اینکه فقط یک نقطه رو، اون هم از نقاطی که جزو کاستی ها محسوب میشند، رو ببینم، و براش داستان درست کنم، و کاسه غم بغل کنم. انتقاد هم دارم (شاید بیشتر از خیلی از شما ها)، ولی بین انتقاد کردن، و غر زدن یا سیاه نمایی کردن تفاوت قائل هستم.

m.soleimani
دوشنبه 09 اسفند 1389, 23:47 عصر
جدا از این‌که آقای کشاورز جذب کدوم فرقه سیاسی هستن من از کلیت فکرشون خوشم می‌یاد که همه نیایم بگیم ایرانی هیچی ولی با توجه به فرمایش ایشون که گفتن عقیده ندارن هدف وسیله را توجیح می‌کنه و گویا خودشون هم بهش بسیار پایبند هستن و سعی می‌کنن که بگن این اوضاع داغون مملکت اصلنم داغون نیست نتیجه می‌گیرم که همون از گل و بلبل حرف بزنیم و به قول خودشون البته در آواتار « هیهات منا الذلة »

Slytherin
سه شنبه 10 اسفند 1389, 01:13 صبح
فکر کنم در مدرسه این رو آموزش میدن که برای به دست آوردن میانگین، در ساده ترین حالت ممکن، مقدار کمترین و بیشترین را در نظر می گیرند. حقوق یک کارمند رو به عنوان مقدار بیشترین در نظر نمیگرند که بخوان میانگین حقوق کارمندی با حداقل حقوق کارگری را به عنوان میانگیم دستمزد جامعه حساب کنند.
من واقعا درک نمی کنم که آیا شما واقعا از مسائل بی اطلاع هستید یا خودتان را به بی اطلاعی می زنید! بله دقیقا از همان روشی که گفتید میانگین محاصبه می شود. حالا اگر آمار دقیقی می خواهید، این هم آمار دقیق:
ميانگين درآمد سالانه هر خانوار 9.3 ميليون تومان (775 هزار تومان در ماه) بنا به خبر گذاری های رسمی حکومتی (دروغ یا راستش را کاری نداریم) (http://www.fardanews.com/fa/news/123169/%D9%85%D9%8A%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%8A%D9%86-%D8%AF%D8%B1%D8%A2%D9%85%D8%AF-%D8%B3%D8%A7%D9%84%D8%A7%D9%86%D9%87-%D9%87%D8%B1-%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B1-9.3-%D9%85%D9%8A%D9%84%D9%8A%D9%88%D9%86-%D8%AA%D9%88%D9%85%D8%A7%D9%86)
طبق همین آمار، 70 دلار بابت سرعت 512 اینترنت برابر با حدود 10% درآمد خانواده خواهد بود. (هرچند که در پست های قبلی دیدیم هذینه 512 نامحدود در ایران بسیار بسیار بسیار بیشتر از 70 دلار است) (باز هم به کسانی مثل دانش آموزان و دانشجویان که درآمدی ندارند کاری نداریم)
حالا با هم میریم تا ببینیم ویکی پیدا میزان درآمد خانوار را در کشور مثل آمریکا چقدر اعلام کرده است. (http://en.wikipedia.org/wiki/Household_income_in_the_United_States)
همانطوری که دیدیم حداقل درآمد در آمریکا از چیزی همان حدود 4000 دلار شروع می شود (چیزی حدود 20%) و چیزی حدود 70% هم در آمدی ما بین 4000 الی 9000 دارند و بقیه بالای این میزان درآمد دارند.
خب حالا ما توی آمارمون همان 4000 که حداقل درآمد هست رو در نظر میگیریم و برای ایران هم همان 700 و خوردیی که به گفته خبرگذاری های حکومتی میانگین درآمد هست در نظر میگیریم.
خب الان خیلی توی آمار تغییر ایجاد شد؟! (البته هر طوری که دوست داشتید هم از سر و ته درآمد خانوار کشور غیر ایرانی و قیمت اینترنت در ایران زدیم!)
پیشنهاد می کنم شما به جای اینکه هر حرفی رو می شنوید و بخواهید در مقابل آن جبهه بگیرید، سعی کنید در مورد مطالب گفته شده حداقل کمی تحقیق کنید:چشمک:
البته کلیه بحثی که مطرح شد، صرفا بحث قیمت بود، هنوز مسائل کیفیت افتضاح و سرعت کم و محدودیت ها مطرح نشدند.

اینی که من قیمت دادم، 5 گیگ بود، 1 تا 6 صبح هم رایگان. 2 گیگ حجم اضافه اش هم میشد 5 تومن. در ضمن، درباره قیمت ها هم گفتم "عملا" نگفتم، سرعت رسمی نوشته شده در قرارداد. اکثر ISP ها در اکثر شهرها بدون مشکل به کاربران حجمی خودشان که قرارداد های زیر 512 دارند، سرعت 512 یا بالاتر ارائه می کنند، بدون دریافت هزینه اضافی.
من نمی دونم این چه عادت بدی هست که یه عده امکانات خودشون رو با سایرین مقایسه می کنند!
اولا، گفته شد که بحث روی سرعت 512 و حجم نامحدود هست و من درک نمی کنم که آمار شما چه ربطی به بحث دارد؟!
دوما، شما این آمار رو از کجا آوردید که ISP ها سرعت بیشتری ارائه می دهند؟ ما که علنا خلافش رو میبینیم! بر فرض هم اگر ISP ای که شما از اون خدمات میگیرید به این شکل باشد، این چه ربطی به وضع بد اینترنت سراسری دارد؟!!

فکر نمی کنم، چیزی رو عادی جلوه داده باشم. در همون پست هم اشاره کردم که سرویس های فعلی هنوز کاملا مطلوب نیست.
بحث این نیست که سرعت ها و امکانات و کلا خدمات خوب هستند ولی مطلوب نیستند، بحث اینه که وضعیت اینترنت ایران افتضاح هست!
این جمله با صرفا مطلوب نبودن زمین تا آسمون فرق دارد...

- من از اطلاع رسانی غلط خوشم نمیاد. عقیده هم ندارم که هدف وسیله را توجیه میکنه! اینکه ما از وضعیت یک سرویس راضی نیستیم، دلیلی نمیشه که بابت نشان دادن نارضایتی خودمون، آسمان و ریسمان ببافیم؛ متوسط حقوق جامعه رو 400 بگیریم، هزینه تمام شده اینترنت رو هم ماهی 70 تومن بگیریم، بعدش هم روضه بخونیم! یا با یک نمودار فاقد ارزش علمی، بیایم بگیم ما از نیجریه هم کمتریم، و با هم گریه کنیم! پس مورد اول اشکال من ربط مستقیمی به بحث سرعت اینترنت نداره، بلکه به شیوه برخورد افراد، و نوع اطلاع رسانی شان در جامعه مربوط میشه. بارها هم این انتقاد به اینگونه رفتارها رو در تاپیک هایی مثل اون تاپیک ابر رایانه، تاپیک اینترانت ملی، تاپیک پدافند غیرعامل،و غیره مطرح کردم.
کدام اطلاع رسانی غلط؟ غیر از این است که کلیه مباحث با سند و مدرک بیان شده اند؟ یا شاید این برداشت شماست که اطلاع رسانی غلط در حال شکل گیری هست و اگر می خواهید نظر خود را تحمیل کنید آن بحثش متافاوت هست...
به غیر از این مورد، بحث در سایر تالار ها چه ربطی به اینجا دارد؟ شما که خودت مدیر ارشد هستی احتمالا باید در جریان باشی که بحث های مختلف اون هم در این بخش چندان ربطی به هم ندارند.

2- اشاره کردم که به نسبت گذشته نوع سرویس ها و قیمت شان بهبود داشته. الان یک آدم عادی که استفاده محدودی از اینترنت داره، و اکثر افراد جامعه ما هم از این قشر هستند، راحت می تونند یک اتصال 128 با هزینه ماهیانه 10 تومن یا کمتر تهیه کنند. شما میگید فلان جا سرعتش خیلی بیشتر، و قیمتش خیلی کمتر هست، من هم رد نکردم. فلان کشوری که سرعت اینترنتش فلان برابر بیشتر از ایران هست، درآمد یکی از شرکت هاش هم برابر یا بیشتر از کل بودجه ایران هست. من در اون پست اشاره کردم، که پیشرفت داشتیم، ولی کافی نیست.
بحث اینجاست که بلکل ما با این مسئله مشکل داریم، آقا به پیر، به پیغمبر برای کاربران عادی 128 کافی نیست! اینکه شما کارت با 128 راه میفته و یا اینکه از فلان جا 512 ای گرفتی که سرعتش بیشتر از 512 یعنی اینکه کاربران معمولی به بیش از 128 نیازی ندارند؟!
طبق گفته بالا، درآمد کشور هایی مثل نیجریه، اندونزی، فیلیپین، کلمبیا، یونان و غیره از ایران بیشتر هست؟!!!!
بعدش ADSL که تا همون 2 مگ رو ساپورت می کنه، ما چرا نباید بتونیم اینترنت با همچین سرعتی را با قیمت پائین داشته باشیم؟ مگر اینترنت چه هذینه کلانی روی دوش مسئولینش می گذارد؟!!!

اما اینکه انتظار داشته باشید که هر وقت کسی میاد اینجا خبر میزاره که هزینه اینترنت فلان کشور، فلان قدر از ما کمتر هست، من نوعی بیام اینجا و فقط غر بزنم و ناله کنم، یا خدای نکرده با هر وسیله ایی پیاز داغش رو زیاد کنم، من همچین آدمی نیستم.
بله پیاز داغ رو که کاملا مشخصه داغ می کنید، البته از نوع بر عکس!

حکایت روضه امام حسین (ع) نشه که هر مداحی برای اینکه بیشتر مردم رو به گریه بیاره، و مثلا معروف تر بشه، به دروغ و جفنگیات متوسل بشه!
من نه مداح هستم و نه دنبال اینم که بخوام گریه کاربران رو در بیارم و نه اینکه می خواهم معروف بشم، تنها از وضع فعلی اینترنت ناراضی هستم.
خیلی دوستانه و بدون کدورت هم دارم بهتون میگم، اون چیز هایی که در انتهای جمله آوردید به من نمیسازه و امیدوارم دیگه این کلمات رو از دهن شما و در مورد خودم نشنوم. (اگه می خواهی به من فحش بدی یا توهین کنی اشکالی نداره ولی لطفا به خرد جمع توهین نکن:چشمک:)

ولی بین انتقاد کردن، و غر زدن یا سیاه نمایی کردن تفاوت قائل هستم.
صد البته و مطمئنم که تمام کاربران متوجه شده اند که چه کسانی به این وسیله ها روی آوردند:لبخندساده:

Javad_Darvish_Amiry
سه شنبه 10 اسفند 1389, 02:40 صبح
با تخمین (نه دقیقا) میشه گفت 500 تومن در ماه
واقعا؟

بیام اینجا و فقط غر بزنم و ناله کنم

به دروغ و جفنگیات متوسل بشه!

ولی بین انتقاد کردن، و غر زدن یا سیاه نمایی کردن تفاوت قائل هستم.
1- ادب مرد به ز دولت اوست
2- ادب مرد به ز دولت اوست
3- ادب مرد به ز دولت اوست
4- من امشب با یکی از دوستان تو همین سایت، یک کش مکش اخلاقی داشتم. ایشون نظرشون بر این بود که سایت تخصصی هست و به همین دلیل به خودشون حق دادن که به دیگران توهین کنند و کسی هم اعراض نکنه و فقط حرف تخصصی بزنیم. البته ایشون مثل من تازه وارد نیستن و از اعضای قدیمی سایت به حساب میان. پس قوانین رو بهتر میدونن. الان فهمیدم که ایشون این حق رو از کجا برای خودشون قائل هستن. (داستان پیش نماز و پس نماز رو احتمالا همه شنیدیم).
5- چرا اینا رو عرض کردم؟؟؟ به خاطر این که آقای مهندسِ این مملکت، الگوی خیلی های دیگه، آقای کشاورز عزیز، من نمیفهمم شما چه طور به خودتون اجازه میدید که اعتراض دوستان رو - چه به جا و چه نابجا - که خوشبختانه همشون هم مثل خودتون تحصیل کرده و بافرهنگ هستن، به غر زدن، دروغ، جفنگیات، یا سیاه نمایی تعبیر کنید. اگه جواب منطقی دارید بفرمایید؛ اگه اطلاعات بیشتری دارید در اختیار دوستان بگذارید تا همه استفاده کنند؛ اگه نمیپذیرید ولی پاسخی هم ندارید سکوت کنید؛ هیچ دلیلی برای توهین وجود نداره.
اصولا کسانی به توهین متوسل میشن که از لحاظ منطقی کم بیارن و نتونن منطق مباحثه رو هضم کنن و خوشبختانه با شناختی که از حضرتعالی داریم، میدونیم که شما همچین آدمی نیستید. پس بساط توهین و فحاشی رو به جای این که خودتون تو سایت گسترش بدید (که برادرانه و نصیحت وار عرض میکنم که نتیجه ای جز بدنامی و نابودی سایت نداره)، جمع و جورش کنید و انشالله الرحمن، همه با هم دیگه یه کاری کنیم که این داستان کلا از سایت برچیده بشه.
به هر حال یادتون نره اگه امروز برنامه نویس، برنامه نویس شده به واسطه حضور همین دوستانیه که شما اون ها رو متهم به غر زدن و بقیه موارد کردید. مسلم بدونید که خیلی از اونها هم اگه میان تو سایت، نه به خاطر نیازشون به سایت، بلکه به خاطر عشق به کمک کردن و انتشار دانش میان. اگه از حضور دوستان ناراحتید، بفرمایید؛ من به نیابت از اونها عرض میکنم هیچ مشکلی نیست. بساطمون رو جمع میکنیم میریم؛ یا به قول شیخ سخن، عطای برنامه نویس رو به لقای جماعت فحاش میبخشیم.
و در پایان:
دوست عزیز، ادمین بزرگوار، من شرایط شما رو کاملا درک میکنم و میدونم برای حفظ سایت (یا حفظ هر چیز دیگه ای که خودتون میدونید و خداتون)، مجبورید محافظه کارانه برخورد کنید، اما مراقب باشید چه بهایی رو دارید برای چه چیزی پرداخت می کنید.
«همانا خداوند آمرزنده مهربان است»

eshpilen
سه شنبه 10 اسفند 1389, 08:34 صبح
حقوق یک کارمند رو به عنوان مقدار بیشترین در نظر نمیگرند که بخوان میانگین حقوق کارمندی با حداقل حقوق کارگری را به عنوان میانگیم دستمزد جامعه حساب کنند.بهرحال درآمدهایی که خیلی بالاتر از این باشه فکر میکنم تنها کسر کوچکی از کل جمعیت رو دربر میگیره. بخاطر همین بحساب آوردنش در آمار با ضریب یکسان، صرفا منجر به آمار و نتیجه گیری غیرواقعی میشه.
ضمنا بنده خودم زیر حداقل دستمزد درآمد دارم. و فکر میکنم خیلی های دیگه هم هستن که کمتر از حداقلی که برای محاسبهء میانگین بکار میبرید درآمد دارن.

ضمنا جناب کشاورز، بنده خودم به انصاف اعتقاد دارم و خیلی جاها سعی کردم نقاط قوت و واقعیت هایی رو که من رو در تقابل با دیگران قرار میداده بیان کنم.
اما درنظر بگیرید اگر قدرتی که حاکم هست درست عمل نکنه و رفتارش در حد ظلم بزرگی باشه، مثل قضیه فیلترینگ غیرشفاف و غیردموکراتیک، و متوجه بشم که این افراد بیش از حد مدعی هستن و بیش از حد قدرت و مشروعیت قانونی بهشون داده شده و آیندهء منو تهدید میکنن، منم به خودم حق میدم تا از هر نیرو و حتی حقه ای که در اختیارم هست برای ضعیف کردن یا هدر دادن نیروی روانی اونها استفاده کنم و مشروعیتشون رو کاملا مخدوش بکنم.
متاسفانه در جامعه ای که این روابط و رفتار منصفانه و جوانمردانهء مورد نظر شما دو طرفه نباشن، نمیشه از یک طرف به تنهایی، اونم طرفی که قدرت دستش نیست، انتظاری داشته باشید. وقتی روابط، زور و ابهام و حقه و عدم شفافیت و شانه خالی کردن از زیر بار مسئولیت پاسخگویی باشه، دیگران هم حق دارن از امکانات خودشون برای دفاع از خودشون استفاده کنن؛ ولو این روشها شامل حقه و دروغ باشن. چیزی که ظاهرا ناجوانمردانه بحساب میاد.
بهتره واقعا یه فکری بکنیم برای این مسائل.
امروز وضع به جایی رسیده که کار مردم شده خودسانسوری و اینکه تا ما چیزی میگیم میشه خلاف قوانین سایت، اما عملا نقش این مسائل رو در سراسر زندگی خودمون اعم از تخصص و شغل و درآمد خودمون میبینیم. بنظر بنده به تخصص ما ربط کافی هست، اما شما جرات و قدرتش رو ندارید که به این ارتباط ها بپردازید.
ضمنا بنده خودم برای اینطور بحثها عملا دیگه جایی پیدا نمیکنم! چون همه جا کم و بیش همین وضع هست. یا فیلتر شدن یا فیلتر خواهند شد یا قوانین و جرات و قدرت مدیران و مالکان اون سایتها اجازه نمیده که ما اعتراض و نظرات خودمون رو بیان کنیم.
اگر هم مردم اینقدر نسبت به ادعاها بی اعتماد هستن یا از مسئولان تنفر دارن، آیا نباید به دنبال علت واقعیش گشت؟ من فکر میکنم بقدر کافی توجیه منطقی براش پیدا میشه. البته قبول دارم یک عده هم دیگه مشکل از خودشونه، ولی همه اینطور نیستن.
منهم دوست ندارم این سیستم قدرت و مشروعیت بیشتری پیدا بکنه. چون اینطوری کارهاش و ساختارش توجیه و تثبیت میشه. تنها جایی که برای دفاع از مسائل مهمتری مثل جوانمردی و انصافی که وجدانم تشخیص میده، و یا مثلا برای دفاع از کشورم در برابر حملهء خارجی و حفظ تمامیت ارضی لازم هست، یعنی جایی که وظیفهء اخلاقی یا منفعت در مجموع رای به دفاع بده، نقاط قوت رو بیان و از داشته های کشورم دفاع میکنم و این تحلیل و تصمیم به دریافت شخصی خودم برمیگرده. وگرنه اگر ببینم دفاع کردن و تایید بر اساس واقعیت هست، اما در مجموع به ضرر خودم تموم میشه، متاسفانه دفاعی نخواهم کرد و واقعیت ها رو بیان نخواهم کرد.

eshpilen
سه شنبه 10 اسفند 1389, 09:21 صبح
همین الان اگر در این تاپیک یک منبع و آماری داده بشه مبنی بر اینکه وضع اینترنت در ایران فلان قدر پیشرفت داشته یا از فلان کشورها بهتره و غیره، خیلی راحت ممکنه فردا سر از اخبار و تبلیغات رسانه ای دربیاره. اما آیا آمار سانسور یا اعتراض ما یا مشکلات فیلترینگ رو هیچوقت میان در رسانه ها مطرح بکنن؟
وقتی از نیرو و زحمت و تخصص شما و صداقتتون فقط برای تقویت و مشروعیت بخشی و منافع خودشون استفاده میکنن، آیا بازهم ما باید با ساده لوحی بیایم و عملهء مفت کسانی بشیم که بر ما حاکم هستن و هیچ حق اعتراض و اظهار نظر و تصمیمگیری ای به ما نمیدن؟
اگر واقعا شرایط منصفانه بود، اگر اعتراض و کمبود و دفاع و پیشرفت ها بطور یکسان بیان میشدن، اگر هردوی اینها با رای خودمون و درعمل موثر بودن و بحساب میامدن، اونوقت میتونستیم دنیای ایدئال شما رو ببینیم که در اون همهء افراد باید واقعیت ها رو منصفانه و بدون جنبهء شخصی بیان میکردن.
نهایت کاری که کردن اینه که دو نفر رو میشونن توی تلویزیون بجای تمام مردم قضاوت میکنن و تصمیم میگیرن که جالب این هست که همیشه نتیجهء قضاوت و تصمیم اونها، تایید و حتی بهانه دادن بیشتر برای توجیه سانسور هست. هرچی رو میخوان بیان میکنن و هرچی رو نمیخوان بیان نمیکنن. در یکی از همین برنامه ها مجری برنامه اینقدر جوگیر شده بود که پرسید اگر اینترنت اینقدر مشکل داره اصلا چرا کلا جمعش نکنیم!!

NIK
سه شنبه 10 اسفند 1389, 09:33 صبح
واقعا؟

1- ادب مرد به ز دولت اوست
2- ادب مرد به ز دولت اوست
3- ادب مرد به ز دولت اوست
4- من امشب با یکی از دوستان تو همین سایت، یک کش مکش اخلاقی داشتم. ایشون نظرشون بر این بود که سایت تخصصی هست و به همین دلیل به خودشون حق دادن که به دیگران توهین کنند و کسی هم اعراض نکنه و فقط حرف تخصصی بزنیم. البته ایشون مثل من تازه وارد نیستن و از اعضای قدیمی سایت به حساب میان. پس قوانین رو بهتر میدونن. الان فهمیدم که ایشون این حق رو از کجا برای خودشون قائل هستن. (داستان پیش نماز و پس نماز رو احتمالا همه شنیدیم).
5- چرا اینا رو عرض کردم؟؟؟ به خاطر این که آقای مهندسِ این مملکت، الگوی خیلی های دیگه، آقای کشاورز عزیز، من نمیفهمم شما چه طور به خودتون اجازه میدید که اعتراض دوستان رو - چه به جا و چه نابجا - که خوشبختانه همشون هم مثل خودتون تحصیل کرده و بافرهنگ هستن، به غر زدن، دروغ، جفنگیات، یا سیاه نمایی تعبیر کنید. اگه جواب منطقی دارید بفرمایید؛ اگه اطلاعات بیشتری دارید در اختیار دوستان بگذارید تا همه استفاده کنند؛ اگه نمیپذیرید ولی پاسخی هم ندارید سکوت کنید؛ هیچ دلیلی برای توهین وجود نداره.
اصولا کسانی به توهین متوسل میشن که از لحاظ منطقی کم بیارن و نتونن منطق مباحثه رو هضم کنن و خوشبختانه با شناختی که از حضرتعالی داریم، میدونیم که شما همچین آدمی نیستید. پس بساط توهین و فحاشی رو به جای این که خودتون تو سایت گسترش بدید (که برادرانه و نصیحت وار عرض میکنم که نتیجه ای جز بدنامی و نابودی سایت نداره)، جمع و جورش کنید و انشالله الرحمن، همه با هم دیگه یه کاری کنیم که این داستان کلا از سایت برچیده بشه.
به هر حال یادتون نره اگه امروز برنامه نویس، برنامه نویس شده به واسطه حضور همین دوستانیه که شما اون ها رو متهم به غر زدن و بقیه موارد کردید. مسلم بدونید که خیلی از اونها هم اگه میان تو سایت، نه به خاطر نیازشون به سایت، بلکه به خاطر عشق به کمک کردن و انتشار دانش میان. اگه از حضور دوستان ناراحتید، بفرمایید؛ من به نیابت از اونها عرض میکنم هیچ مشکلی نیست. بساطمون رو جمع میکنیم میریم؛ یا به قول شیخ سخن، عطای برنامه نویس رو به لقای جماعت فحاش میبخشیم.
و در پایان:
دوست عزیز، ادمین بزرگوار، من شرایط شما رو کاملا درک میکنم و میدونم برای حفظ سایت (یا حفظ هر چیز دیگه ای که خودتون میدونید و خداتون)، مجبورید محافظه کارانه برخورد کنید، اما مراقب باشید چه بهایی رو دارید برای چه چیزی پرداخت می کنید.
«همانا خداوند آمرزنده مهربان است»

من بی ادبی در پست آقای کشاورز نمیبینم.

"ناله کردن" و "غر زدن" و "سیاه نمایی" اینها همه افعالی هستند که در ادبیات ما توهین آمیز نیستند. نحوه به کارگیری اونها هم در پست آقای کشاورز فقط جنبه انتقادی داشت. (به نظر من)

"به دروغ و جفنگیات متوسل بشه! " ==> "حکایت روضه امام حسین (ع) نشه که هر مداحی برای اینکه بیشتر مردم رو به گریه بیاره، و مثلا معروف تر بشه، به دروغ و جفنگیات متوسل بشه!"
این فقط یه مثاله اما بهتر بود عنوان نمیشد.

"عطای برنامه نویس رو به لقای جماعت فحاش میبخشیم. " مطمئنا شما معنی کلمه فحش رو درست نمیدونید.

موفق باشید.

ali.rezaei7
سه شنبه 10 اسفند 1389, 09:39 صبح
به نظر من مشكل اصلي كساني كه(از جمله خود بنده) از اينترنت ناراضي هستند، تنها مسئله سرعت نيست. بلكه وجود نا بساماني در ارايه خدمات، كيفيت، قيمت، سياست ها، پايداري و ... . اين مشكلات در حالي وجود دارند (شايد به خواسته بعضي عوامل) كه اصولا وجودش بي معني هستش چون همون طور كه دوستان موافق وضعيت اشاره كردن، بطور حتم نه مشكل از زيرساخته و نه مشكل در زمينه امكانات. چيزي كه واضح هست اين هست كه مقامات هيچ علاقه اي به برطرف كردن مشكلات در اين زمينه ندارند(سندشم سخني بود كه از وزير فناوري نقل قول كردم). حالا با اين وضعيت دوستان رو چه حسابي در مورد پيشرفت در اينترنت صحبت مي كنند.
فكر نمي كنم اين همه محدوديت در اينترنت(از قبيل سرعت، كيفيتو، سانسور...) دليل قانع كننده اي داشته باشه.
تا چند وقت پيش كشور نيجريه هيچ حرفي براي گفتن تو زمينه اينترنت نداشت، اما دولت اين كشور طي عملياتي، اينترنت اين كشور رو به حدي زير و رو كرد كه الان تو رنكينگ بالا تر از كشور ما قرار داره(به اين مي گن پيشرفت). بالا تر از كشوري كه سال هاست كه به اينترنت مجهز مي باشه و تنها مجهز به اينترنت هست(حالا مي شه بگيد با اين وضعيت چه پيشرفتي داشتيم؟).
حالا اگه موضوعات بالا سياه نمايي هست، باشه. هيچ مشكلي نيست. ما به سياه نمايي ادامه مي ديم.
چيزي كه ما نياز داريم اينترنتي با كيفيتي، دست كم نزديك به استانداردهاي جهاني و همچنين كنترلي دقيق و كارشناسي روي فيلترينگ.
ديگه ببخشيد كه سياه نمايي كردم ديگه.

نیلوفر 88
سه شنبه 10 اسفند 1389, 10:41 صبح
"ناله کردن" و "غر زدن" و "سیاه نمایی" اینها همه افعالی هستند که در ادبیات ما توهین آمیز نیستند.

جدی ؟ البته ادبیات ها متفاوت هستند ، ادبیات چاله میدون ای ها متفاوت با بازاری ها و ادبیات بازاری ها متفاوت با ادبیات قشر باسواد و تحصیل کرده هاست . اگر اونها برای شما توهین آمیز نیستند ، گلایه ای ازت نداریم .

خطاب به دوستانی که از وضعیت موجود راضی هستند ، شما حق دارید راضی باشید ، ولی ما هم باید حق داشته باشیم اعتراض کنیم . در این صورت میشه گفت دموکراسی . دوستان بهتره بحث رو اینجا تموم کنیم ، همه میدونن وضعیت اینترنت چه خبره ! بیشتر حرف بزنیم منافق ، فتنه گر میشیم و در نهایت به جرم اقدام علیه امنیت ملی دستگیر میشیم .

NIK
سه شنبه 10 اسفند 1389, 10:51 صبح
جدی ؟ البته ادبیات ها متفاوت هستند ، ادبیات چاله میدون ای ها متفاوت با بازاری ها و ادبیات بازاری ها متفاوت با ادبیات قشر باسواد و تحصیل کرده هاست . اگر اونها برای شما توهین آمیز نیستند ، گلایه ای ازت نداریم .

خطاب به دوستانی که از وضعیت موجود راضی هستند ، شما حق دارید راضی باشید ، ولی ما هم باید حق داشته باشیم اعتراض کنیم . در این صورت میشه گفت دموکراسی . دوستان بهتره بحث رو اینجا تموم کنیم ، همه میدونن وضعیت اینترنت چه خبره ! بیشتر حرف بزنیم منافق ، فتنه گر میشیم و در نهایت به جرم اقدام علیه امنیت ملی دستگیر میشیم .

وقتی عنوان میشه "ادبیات ما" منظور ادبیات "ماست" نه ادبیات چاله میدونی ها و ...
مگه شما اینجا چاله میدونی و بازاری و ... میبینید؟ یا بهتر بگم: اینجا چاله میدون یا بازار میوه و تره بار نیست. اینجا یک فروم تخصصیه!

آقای کشاورز خوب جوابی دادن. این رفتار شما عین "سیاه نماییه".

موفق باشید.

vcldeveloper
سه شنبه 10 اسفند 1389, 14:51 عصر
5- چرا اینا رو عرض کردم؟؟؟ به خاطر این که آقای مهندسِ این مملکت، الگوی خیلی های دیگه، آقای کشاورز عزیز، من نمیفهمم شما چه طور به خودتون اجازه میدید که اعتراض دوستان رو - چه به جا و چه نابجا - که خوشبختانه همشون هم مثل خودتون تحصیل کرده و بافرهنگ هستن، به غر زدن، دروغ، جفنگیات، یا سیاه نمایی تعبیر کنید.اعتراض دوستان؟! توهین؟! شما مطمئنید که مطالب را درست خواندید؟! در اون پست ها گفته شده که من از اظهار نظرهای بدون استدلال و آسمان و ریسمان بافی و سیاه نمایی خوشم نمیاد. حالا موقعی این عبارت به شما یا دوستانی که بهشون اشاره کردید، بر میگرده که شما مدعی بشید اظهار نظرهای بدون استدلال می کنید! بماند که اساسا چیزهایی که من گفتم، توهین به کسی نبود. البته شما به عنوان یک کاربر حق دارید نظرات شخصی خودتون رو داشته باشید، و مثلا تصور کنید، اینکه گفته میشه در جامعه ما غر زدن و اظهار نظر درباره چیزهایی که اطلاعی ازش نداریم، خیلی رایج هست، توهین به شما باشه. شما مختارید که این رو توهین به خودتون در نظر بگیرید یا نگیرید. من نمی تونم درباره احساس شما کار خاصی انجام بدم. البته از اونجایی که مدعی هستید کاربر جدید هستید، شاید تاپیک های جالب قبلی در همین باب را ندیده باشید؛ که اظهار نظر بعضی از این کاربران به این شکل بود:
ابرکامپیوتر امیر کبیر: این که ویندوز 7 داره! :لبخند:
طرح اینترانت ملی: میخوان اینترنت رو تعطیل کنند!
ضرورت توجه به پدافند غیرعامل: هر هر خنده، به اضافه اظهار نظرهایی مبنی بر اینکه لزومی نداره کاری انجام بدیم.

نمونه های مختلفی از این مدل تاپیک ها هست، که من حوصله ندارم به تک تک شان اشاره کنم، و در تمام اون ها، کاربرانی، در این سایت مدعی تخصصی بودن، بدون اینکه کمترین اطلاعی از موضوع تاپیک داشته باشند، یا زحمت تحقیقی رو به خودشان داده باشند، یا تاپیک را با تاپیک فکاهی اشتباه گرفتند و به جوک گویی مشغول شدند، یا اظهار نظرهایی کردند که من بهش نمیگم انتقاد، میگم غر زدن و سیاه نمایی. اگر من نمیدونم باید از یک ابرکامپیوتر فرضی چه انتظاری داشته باشم، یا اینکه اصلا طرح پیشنهادی اینترانت ملی را مطالعه نکردم، و بیام اینجا در مذمتش چیزی بگم، این دیگه اسمش انتقاد نیست، این اسمش غر زدن هست. حالا برید بگردید ببینید در فرهنگ لغات شما به این کار چی گفته میشه.

مسلم بدونید که خیلی از اونها هم اگه میان تو سایت، نه به خاطر نیازشون به سایت، بلکه به خاطر عشق به کمک کردن و انتشار دانش میان. اگه از حضور دوستان ناراحتید، بفرمایید؛ من به نیابت از اونها عرض میکنم هیچ مشکلی نیست. بساطمون رو جمع میکنیم میریم؛ یا به قول شیخ سخن، عطای برنامه نویس رو به لقای جماعت فحاش میبخشیم. :متفکر: کدوم دوستان؟ شما بر چه اساسی خودتان را نایب دیگران در نظر گرفتید؟ چطور شد که تصور کردید که جمع کردن بساط شما یا نکردنش به من ارتباطی داره؟! من مالک اینجا نیستم که رفت و آمد شما برای من سود و زیانی داشته باشه. من هم یکی از کاربران این سایت هستم. امروز مدیرم، فردا ممکنه مدیر نباشم، کما اینکه از اول هم مدیر نبودم. پس اظهار نظر شما، جدای از اینکه شما در جایگاهی نیستید که بخواید از طرف سایرین صحبت کنید، به من مربوط نمیشه.

من نمی دونم این چه عادت بدی هست که یه عده امکانات خودشون رو با سایرین مقایسه می کنند!من امکانات یک شهر کوچک و تقریبا محروم رو با امکانات کل کشور مقایسه کردم، نه امکانات شهری مثل تهران رو با سایر شهرها؛ امیدوارم متوجه تفاوت مقایسه بشید.

اولا، گفته شد که بحث روی سرعت 512 و حجم نامحدود هست و من درک نمی کنم که آمار شما چه ربطی به بحث دارد؟!شوخی می کنید؟! من چهار صفحه از این تاپیک رو قبل از ارسال پست مطالعه کردم، اشاره ایی به حجم نامحدود نشد، هیچ، چندین بار هم به حجم های ارائه شده توسط برخی از ISPها اشاره شد. در پست شما هم که من نقل قول کردم، اشاره ایی به حجم نامحدود نشد، و این در واقع تبصری هست که شما بعد از پست من به بحث اضافه کردید. پست های تاپیک در معرض دید عموم هست، و هر کی خواست، میتونه مطالعه کنه.

دوما، شما این آمار رو از کجا آوردید که ISP ها سرعت بیشتری ارائه می دهند؟ ما که علنا خلافش رو میبینیم! بر فرض هم اگر ISP ای که شما از اون خدمات میگیرید به این شکل باشد، این چه ربطی به وضع بد اینترنت سراسری دارد؟!!اینکه این اطلاعات را از کجا آوردم، از اظهار نظری که کاربران مختلف در برخی انجمن ها درباره سرویس های ارائه شده توسط ISP هایشان در استان محل زندگی شان می کنند، و البته صحبت هایی که با دوستان و همکاران و مشتری های خودم از نقاط مختلف کشور می کنم. اینکه چرا ISP خودم را مثال زدم، رو هم در بالا توضیح دادم که شهری که من ازش سرویس می گیرم، از نظر زیرساخت های مخابراتی و مساحت و جمعیت و سایر فاکتورها، شهر با امکانات بالایی محسوب نمیشه.

کدام اطلاع رسانی غلط؟ غیر از این است که کلیه مباحث با سند و مدرک بیان شده اند؟ یا شاید این برداشت شماست که اطلاع رسانی غلط در حال شکل گیری هست و اگر می خواهید نظر خود را تحمیل کنید آن بحثش متافاوت هست...کدوم سند و مدرک؟ نمودار اون وبلاگ؟ یا بهای 70 دلاری اینترنت 512 کیلوبیتی که بعدا تبصره نامحدود رو بهش اضافه کردید؟!

طبق گفته بالا، درآمد کشور هایی مثل نیجریه، اندونزی، فیلیپین، کلمبیا، یونان و غیره از ایران بیشتر هست؟!!!!
جدی؟! بانک جهانی نظر متفاوتی داره. بر طبق آمار رسمی این بانک، هم درآمد ناخالص ملی، و هم محصول ملی ناخالص (GDP) ایران از تمام اون کشورهایی که نام بردید، به جز یونان، بالاتر هست:
http://siteresources.worldbank.org/DATASTATISTICS/Resources/GNIPC.pdf

بعدش ADSL که تا همون 2 مگ رو ساپورت می کنه،
ADSL به طور عملی (نه تئوری) خیلی راحت سرعت بالاتر از 2 مگ رو هم پشتیبانی میکنه. در خیلی از کشورها از ADSL با سرعتی بین 5 تا 8 مگ در ثانیه استفاده میشه.

ما چرا نباید بتونیم اینترنت با همچین سرعتی را با قیمت پائین داشته باشیم؟ مگر اینترنت چه هذینه کلانی روی دوش مسئولینش می گذارد؟!!!
این رو در یک پست جداگانه توضیح میدم.

به غیر از این مورد، بحث در سایر تالار ها چه ربطی به اینجا دارد؟ شما که خودت مدیر ارشد هستی احتمالا باید در جریان باشی که بحث های مختلف اون هم در این بخش چندان ربطی به هم ندارند.دقت نکردی که من در پست قبلی چی گفتم؛ گفتم:

مورد اول اشکال من ربط مستقیمی به بحث سرعت اینترنت نداره، بلکه به شیوه برخورد افراد، و نوع اطلاع رسانی شان در جامعه مربوط میشه. بارها هم این انتقاد به اینگونه رفتارها رو در تاپیک هایی مثل اون تاپیک ابر رایانه، تاپیک اینترانت ملی، تاپیک پدافند غیرعامل،و غیره مطرح کردم.در واقع من از رفتار برخی کاربرانی در اون تاپیک ها انتقاد کردم (البته شما در همه اون تاپیک ها حاضر نبودید، من منظورم نوع رفتار هست، نه شخص). رفتار افراد هم ربطی به ارتباط موضوعات تاپیک های مختلف نداره. من ممکنه روزانه در چندین تاپیک مختلف با موضوعات مختلف شرکت کنم. اینکه موضوعات تاپیک ها متفاوت باشه، دلیلی نمیشه که رفتار من هم در تمام این تاپیک ها متفاوت باشه. محبت کنید مطالب را با دقت بخوانید که در فهم اونها برای خودتان، و در تکرارشان برای ما، دردسر ساز نشه.

خیلی دوستانه و بدون کدورت هم دارم بهتون میگم، اون چیز هایی که در انتهای جمله آوردید به من نمیسازه و امیدوارم دیگه این کلمات رو از دهن شما و در مورد خودم نشنوم.جواب شما هم میشه همون موردی که در بالا برای یک کاربر دیگه توضیح دادم؛ من یک تیپ رفتار رو توضیح دادم. حالا اینکه شما در ذهن خودت برای اون تیپ از رفتار چه مصادیقی پیدا می کنی، به من ارتباطی نداره. اگر احساس کردی اون تیپ از رفتار به خودت برمیگرده، و خودت مصادقش هستی، به خودت مربوطه. اگر هم احساس کردی که به تو بر نمیگرده، باز هم به خودت مربوطه، و من مسئول تعیین مصادیق در ذهن تو نیستم. :لبخندساده:

غیر از پست های آقایان ali.rezaei7 (http://barnamenevis.org/member.php?130237-ali.rezaei7) و eshpilen (http://barnamenevis.org/member.php?148005-eshpilen)، اگر مطلبی هست که خطاب به من گفته شد، ولی جواب ندادم، لطفا بگید، تا جواب بدم. ممکنه چیزی از قلم افتاده باشه. مطلب اون دو دوست دیگه مستقیما به من بر نمیگرده، ولی درباره شون نظر دارم. برای پرهیز از شلوغ شدن این پست، نظرم رو در یک پست جداگانه درباره اون دو مطلب می نویسم.موفق باشید

Alireza_Salehi
سه شنبه 10 اسفند 1389, 15:09 عصر

فکر نمی کنم، چیزی رو عادی جلوه داده باشم. در همون پست هم اشاره کردم که سرویس های فعلی هنوز کاملا مطلوب نیست. من به دو نکته اشاره کردم:
1- من از اطلاع رسانی غلط خوشم نمیاد. عقیده هم ندارم که هدف وسیله را توجیه میکنه! اینکه ما از وضعیت یک سرویس راضی نیستیم، دلیلی نمیشه که بابت نشان دادن نارضایتی خودمون، آسمان و ریسمان ببافیم؛ متوسط حقوق جامعه رو 400 بگیریم، هزینه تمام شده اینترنت رو هم ماهی 70 تومن بگیریم، بعدش هم روضه بخونیم! یا با یک نمودار فاقد ارزش علمی، بیایم بگیم ما از نیجریه هم کمتریم، و با هم گریه کنیم! پس مورد اول اشکال من ربط مستقیمی به بحث سرعت اینترنت نداره، بلکه به شیوه برخورد افراد، و نوع اطلاع رسانی شان در جامعه مربوط میشه. بارها هم این انتقاد به اینگونه رفتارها رو در تاپیک هایی مثل اون تاپیک ابر رایانه، تاپیک اینترانت ملی، تاپیک پدافند غیرعامل،و غیره مطرح کردم.

اما اینکه انتظار داشته باشید که هر وقت کسی میاد اینجا خبر میزاره که هزینه اینترنت فلان کشور، فلان قدر از ما کمتر هست، من نوعی بیام اینجا و فقط غر بزنم و ناله کنم، یا خدای نکرده با هر وسیله ایی پیاز داغش رو زیاد کنم، من همچین آدمی نیستم. حکایت روضه امام حسین (ع) نشه که هر مداحی برای اینکه بیشتر مردم رو به گریه بیاره، و مثلا معروف تر بشه، به دروغ و جفنگیات متوسل بشه! من سعی می کنم پیشرفتش رو ببینم، کاستی هاش رو هم ببینم، و در یک چارچوب کلی اظهار نظر کنم، نه اینکه فقط یک نقطه رو، اون هم از نقاطی که جزو کاستی ها محسوب میشند، رو ببینم، و براش داستان درست کنم، و کاسه غم بغل کنم. انتقاد هم دارم (شاید بیشتر از خیلی از شما ها)، ولی بین انتقاد کردن، و غر زدن یا سیاه نمایی کردن تفاوت قائل هستم.
با این که بیشتر آمارها و بحث ها غر زدنه موافقم. با این هم که نسبت به گذشته وضع بهتر شده هم موافقم. ولی آیا این وضع موجود پاسخگوی نیازها است؟ کجا باید می بودیم و کجا هستیم؟
این که هنر نیست به مناطقی که نیاز ندارند اینترنت برسونیم، به جای فراهم کردن بستر خدمات، بردن نوک قله قاف دفتر خدمات تاسیس کردن که مثلا اینترنت رو به همه جا رسونده باشن خودشون میگن ضرر میده... از او نطرف در مناطقی از تهران تقاضای شدید وجود داره و حتی یک پورت خالی هم پیدا نمیشه...
کاربرد های حیاتی اینترنت در روستا ها نیست برادر من، اگر یک روستایی یک روز نتونه به اینترنت دسترسی داشته باشه و اطلاعات یارانه هاش رو تکمیل کنه مشکلی پیش نمیاد ولی وقتی در یک شهر بزرگ یک بنگاه اقتصادی که داره از طریق اینترنت به چند هزار نفر سرویس میده یهو اینترنتش قطع بشه یا افت سرعت پیدا کنه مشکل پیش میاد.

با توجه به این که همینی که هست غر نمیزنیم...

کلا شما راست میگی مشکل ربطی به سرعت اینترنت نداره کلا تو این مملکت همه چی همین جوریه.... باید ساخت...

برادر عزیز شده تا حالا تو این سایت کسی انتقادی بکنه و شما نیای بگی چر اغر میزنید، اصلا در این آرمان شهر مشکلی نمیبینید؟

ali.rezaei7
سه شنبه 10 اسفند 1389, 15:51 عصر
من که با بحث ”غر زدن” که توسط دوستمون مطرح شد مخالفم. انتقاد کردن از شریط ناعادلانه موجود رو نباید با غرزدن یکی کرد. وضعیت اینترنت کشور به شدت اسف بار است و می تونه به این صورت نباشه چون امکانات موردنیاز در کشور موجود هست. و من یکی،مشکلم سر همین موضوع هست.حالا اگه امکاناتش موجود نبود بهانه میاوردیم که وضعیت بد از قبیل قیمت،کیفیت... اینترنت بخاطر نبود امکانات هستش. ولی الان چه چیزی برای گفتن داریم؟

Slytherin
سه شنبه 10 اسفند 1389, 15:53 عصر
من امکانات یک شهر کوچک و تقریبا محروم رو با امکانات کل کشور مقایسه کردم، نه امکانات شهری مثل تهران رو با سایر شهرها؛ امیدوارم متوجه تفاوت مقایسه بشید.
اتفاقا نکته همینجاست! من که خودم در یک شهر نسبتا بزرگ هستم و با کسانی هم که از شهر های بزرگتر هستند صحبت کرده ام، وقتی میبینیم که در این شهر ها وضع اینترنت به این شکل هست، وای به حال شهر های کوچک و روستا ها. در ضمن بلکل مثایسه به این شکل مشکل دارد، شاید شرکت قدرتمندی در منطقه شما باشد و شاید بخواهد به شما خدمات اضافه ای بدهد، این ربطی به وضع کلی اینترنت ندارد.

شوخی می کنید؟! من چهار صفحه از این تاپیک رو قبل از ارسال پست مطالعه کردم، اشاره ایی به حجم نامحدود نشد، هیچ، چندین بار هم به حجم های ارائه شده توسط برخی از ISPها اشاره شد. در پست شما هم که من نقل قول کردم، اشاره ایی به حجم نامحدود نشد، و این در واقع تبصری هست که شما بعد از پست من به بحث اضافه کردید. پست های تاپیک در معرض دید عموم هست، و هر کی خواست، میتونه مطالعه کنه.
شما از حرف هایم طوری برداشت کردید که دارم شوخی می کنم؟! نکته اینجاست که نامحدود بودن یک مسئله بدیهی هست، کجای دنیا میان موقع بررسی سرعت، حجم رو هم در نظر میگیرند که ما دومیش باشیم؟ احتمالا از این موضوع هم اطلاع دارید که در یک جامعه آماری برای بررسی اعضای جامعه فقط باید یک متغییر را ثابت نگه داشت؟! بحث هایی هم که در مورد حجم صورت گرفته، جدا از بحث سرعت بوده اند.

کدوم سند و مدرک؟ نمودار اون وبلاگ؟ یا بهای 70 دلاری اینترنت 512 کیلوبیتی که بعدا تبصره نامحدود رو بهش اضافه کردید؟!
واقعا سند رو ندیدید؟! واقعا لیست قیمت رو ندیدید؟ واقعا میزان درآمد ها رو ندیدید؟ :متفکر:

جدی؟! بانک جهانی نظر متفاوتی داره. بر طبق آمار رسمی این بانک، هم درآمد ناخالص ملی، و هم محصول ملی ناخالص (GDP) ایران از تمام اون کشورهایی که نام بردید، به جز یونان، بالاتر هست:
http://siteresources.worldbank.org/D...rces/GNIPC.pdf

خب خدا از دهنت بشنوه! پس وقتی میزان درآمد ما از این کشور ها بیشتر هست، چرا باید سرعت و کیفیت اینترنت ما از این کشور ها پائین تر باشد؟!
پس این صحبت شما خود به خود نقض می شود که گفتید:

ADSL به طور عملی (نه تئوری) خیلی راحت سرعت بالاتر از 2 مگ رو هم پشتیبانی میکنه. در خیلی از کشورها از ADSL با سرعتی بین 5 تا 8 مگ در ثانیه استفاده میشه.
خب دیگه بد تر! وقتی به قول شما تا 5 الی 8 هم ساپورت میکنه، پس چرا باید ماکسیمم سرعت دسترسی ما اینقدر پایین باشد؟ چرا قیمت ها باید اینقدر کلان باشد؟!

این رو در یک پست جداگانه توضیح میدم.
بله حتما نتیجه اش را هم در اینجا پیوست کنید.

در واقع من از رفتار برخی کاربرانی در اون تاپیک ها انتقاد کردم (البته شما در همه اون تاپیک ها حاضر نبودید، من منظورم نوع رفتار هست، نه شخص). رفتار افراد هم ربطی به ارتباط موضوعات تاپیک های مختلف نداره. من ممکنه روزانه در چندین تاپیک مختلف با موضوعات مختلف شرکت کنم. اینکه موضوعات تاپیک ها متفاوت باشه، دلیلی نمیشه که رفتار من هم در تمام این تاپیک ها متفاوت باشه. محبت کنید مطالب را با دقت بخوانید که در فهم اونها برای خودتان، و در تکرارشان برای ما، دردسر ساز نشه.
یک بحث منطقی در مورد عدم کیفیت مناسب اینترنت، چه ربطی به بحث های قبلی شما با کاربران و انتقاد از آن ها دارد؟!! خیر دلیلی نمیشه رفتار یک فرد را فراموش کنید اما در یک بحث رسمی و مستقل، مهم اینه که فرد در این بحث جدید چه چیز هایی را مطرج می کند! من نمی دونستم که از بحث در مورد اینترنت باید به بحث آموزش گفتمان دموکراتیک برسیم! (که البته پیش نیاز هر بحث منطقی هست)

جواب شما هم میشه همون موردی که در بالا برای یک کاربر دیگه توضیح دادم؛ من یک تیپ رفتار رو توضیح دادم. حالا اینکه شما در ذهن خودت برای اون تیپ از رفتار چه مصادیقی پیدا می کنی، به من ارتباطی نداره. اگر احساس کردی اون تیپ از رفتار به خودت برمیگرده، و خودت مصادقش هستی، به خودت مربوطه. اگر هم احساس کردی که به تو بر نمیگرده، باز هم به خودت مربوطه، و من مسئول تعیین مصادیق در ذهن تو نیستم.
شما علنا اون لغات رو برای مخالفان و غیر هم نظران خود به کار بردید، عین این میمونه که من مثلا بگم، هرکسی که حرف من را قبول ندارد آدم احمقی هست!
خب من اگر همچین چیزی بگویم، به جمع، کاربران و حتی به خودم بی احترامی نکرده ام؟! لطفا کمی در مورد بحث های خارج از موضوعتون تفکر کنید.

اعتراض دوستان؟! توهین؟! شما مطمئنید که مطالب را درست خواندید؟! در اون پست ها گفته شده که من از اظهار نظرهای بدون استدلال و آسمان و ریسمان بافی و سیاه نمایی خوشم نمیاد.
من هم از رنگ نارنجی خوشم نمیاد! خب این شد دلیل؟! خیلی معذرت می خواهم اما طبق اصول گفتمان منطقی، شما اگر فکر می کنید که بر فرض مطلبی غیر منطقی هست، می تونید با دلایل خود اون رو نقض کنید، وگرنه حرف رو که همه بلدند بزنند!

کدوم دوستان؟ شما بر چه اساسی خودتان را نایب دیگران در نظر گرفتید؟
جمله آقای Javad_Darvish_Amiry کاملا روشن و فارسی بود! ایشون گفتند که:

مسلم بدونید که خیلی از اونها هم اگه میان تو سایت، نه به خاطر نیازشون به سایت، بلکه به خاطر عشق به کمک کردن و انتشار دانش میان. اگه از حضور دوستان ناراحتید، بفرمایید؛ من به نیابت از اونها عرض میکنم هیچ مشکلی نیست. بساطمون رو جمع میکنیم میریم؛ یا به قول شیخ سخن، عطای برنامه نویس رو به لقای جماعت فحاش میبخشیم.
منظور از این جمله کاملا واضح هست، گفته شده که خیلی از کاربران سایت (نه همه کاربران و نه اکثریت)، وقتی هم گفته می شود که از نیابت میگم، منظور این است که از نیابت تمام کسانی میگم که حرفم را قبول دارند (از جمله خود من). فارسی بودا!!!

چطور شد که تصور کردید که جمع کردن بساط شما یا نکردنش به من ارتباطی داره؟!
خیلی سادست، وقتی در پاراگراف قبلی میگید که،
"من از اظهار نظرهای بدون استدلال و آسمان و ریسمان بافی و سیاه نمایی خوشم نمیاد"
نشون میده که نظرات شخصیتون تا چه حد میتونه مهم باشه! چرا فکر میکنید چون نظر شخصیتون فلان چیز هست، پس سایرین (که در این تایپیک اکثریت هم هستند) اشتباه می کنند؟!!

joker
سه شنبه 10 اسفند 1389, 16:02 عصر
بحث سرعت یه چیزه ، بحث پورت آزاد یه مورد دیگه. ( سرعت محدود کاربران عمومی فعلا به دلایل امنیتی سیاسی پائین نگه داشته شده !!!! اینقدر که بهش میگن نفس بکش و نمیر. ، برای عده زیادی از کاربران خانگی این سرعت کافیه ، و برای بعضی مشاغل نه ، که اکثرا با یک نامه میتونن پهنای باند بالاتر را تهیه کنند. )

اما تهیه پورت آزاد به عهده بخش خصوصی است ، مخابرات مجوز فروش خرد اینترنت نداره و فقط میتونه به مراکز دولتی و ISDP و ISP ها بفروشه ( فروش -adsl-dialup ها به عنوان واسطه شرکت پارس انلاین عمل میکنه ) در حرکتی قشنگ سازمان تنظیم مقررات رادیوئی صلاحیت مخابرات برای فروش مستقیم اینترنت را نداد :لبخند: ( چون رسما با قدرت و زیرساختی که در اختیار داشت ، بخش خصوصی یک شبه بدبخت میشد )

بخش های خصوصی هم که دیگه همه میشناسیم ، شاتل ، پیشگامان ، فن آوا ، پارس آنلاین ، داتک ، متانت و..... اونها مطمئنن بدونن براشون صرف داره پورت آزاد نصب میکنند... ( به جز بعضی مراکز که اتاق pap جایی برای نصب رک اضافه و تجهیزات اضافه نداشته باشه.
والا بخش خصوصی از هرچی بگذره از مشتری ( پول ) نمیگذره :)

پیوست : منکر افتضاح بودن اونم در سال 2011 نیستم
پیوست 2: خرید تجهیزاتی که بتونه 200 مگ اینترنت را به کاربرهای کلان سرویس بده هیچی هیچی نباشه یه روتر 15میلونی هست ، این 200 مگ شد 250 مگ برای اینکهcpu روتر نچسبه و تایم اوت های کاربرها زیاد نشه و سرویسی که میده در حد عالی باشه یهو باید یه روتر بخره بزاره 150میلیون تومن
تازه در هر مرکز استان. غیر از هزینه های دیگه...
پیوست بی ربط : اینترنت را ول کنید ، شورای عالی انفورماتیک را بچسبید !!!! برای یک تائید فنی نرم افزاری که فقط دو کلید داره ( یکی هم exit هست ) ارجاع داده به سازمان رسانه های دیجیتال ، اونا هم میگن 100هزارتومن بده ! پول زور وده. اینجا بررره .

ali.rezaei7
سه شنبه 10 اسفند 1389, 16:33 عصر
سرعت محدود کاربران عمومی فعلا به دلایل امنیتی سیاسی پائین نگه داشته شده !!!! اینقدر که بهش میگن نفس بکش و نمیر. خب در اينصورت بايد فكر اينترنت تر و تميز رو از افكارمون بيرون بياريم. دست كم تا زماني كه اين ح.... .مي شه يه چند نمونه مثال بزننين(امنيتي سياسي رو مي گم)؟:متفکر:

اما تهیه پورت آزاد به عهده بخش خصوصی است ، مخابرات مجوز فروش خرد اینترنت نداره و فقط میتونه به مراکز دولتی و ISDP و ISP ها بفروشه ( فروش -adsl-dialup ها به عنوان واسطه شرکت پارس انلاین عمل میکنه ) در حرکتی قشنگ سازمان تنظیم مقررات رادیوئی صلاحیت مخابرات برای فروش مستقیم اینترنت را نداد :لبخند: ( چون رسما با قدرت و زیرساختی که در اختیار داشت ، بخش خصوصی یک شبه بدبخت میشد )

بخش های خصوصی هم که دیگه همه میشناسیم ، شاتل ، پیشگامان ، فن آوا ، پارس آنلاین ، داتک ، متانت و..... اونها مطمئنن بدونن براشون صرف داره پورت آزاد نصب میکنند... ( به جز بعضی مراکز که اتاق pap جایی برای نصب رک اضافه و تجهیزات اضافه نداشته باشه.
والا بخش خصوصی از هرچی بگذره از مشتری ( پول ) نمیگذره :)
پیوست 2: خرید تجهیزاتی که بتونه 200 مگ اینترنت را به کاربرهای کلان سرویس بده هیچی هیچی نباشه یه روتر 15میلونی هست ، این 200 مگ شد 250 مگ برای اینکهcpu روتر نچسبه و تایم اوت های کاربرها زیاد نشه و سرویسی که میده در حد عالی باشه یهو باید یه روتر بخره بزاره 150میلیون تومنورشكستگي بخش خصوصي، قيمت بالاي مسيرياب و چسبوندن cpu به مردم بدبخت چه ربطي داره(هميشه ما هستيم كه بايد تاوان پس بديم بدبختانه)، با اين صحبت ها اوضاع قاراش ميش كشور ثابت مي شه. پس كشورهاي ديگه(اعم از پيشرفته و درحال پيشرفت) چه جوري اين مشكلات رو(به اين اندازه) ندارن.

Javad_Darvish_Amiry
سه شنبه 10 اسفند 1389, 16:34 عصر
اینها همه افعالی هستند که در ادبیات ما توهین آمیز نیستند.

مطمئنا شما معنی کلمه فحش رو درست نمیدونید.

وقتی عنوان میشه "ادبیات ما" منظور ادبیات "ماست"
دوست عزیز، سلام. وقت به خیر. من نمیدونم شما از کدوم ادبیات حرف میزنید، اما ادبیاتی که من میشناسم، با برداشتی که شما ارائه میکنید کاملا متفاوته. از اونجایی که نمیخوام متهم به بحث ادبی -بیرون از برنامه نویسی- بشم، خیلی وارد جزئیات نمیشم؛ اما خدمتتون عرض میکنم که هر جا شما یا آقای کشاورز یا هر عزیز دیگه ای تمایل داره، میتونیم در این مورد بحث کنیم، نه برای این که حقانیت گفته خودم رو به اثبات برسونم، بل به خاطر گنجینه غنی فرهنگ و ادب این مملکت که با خون دل هزاران هزار دلسوخته امروز به دست من و شما رسیده و شخصا، این حق رو برای خودم قائلم که به شدت در مقابل همچین تفکراتی که «جفنگیات» رو من باب مثال، جزو ادبیات فاخر ما میدونن بایستم. دوست عزیز من شما رو نمیشناسم و نمیدونم چه پیشینه ای دارید و چقدر در حوزه های دیگه مطالعه کردید؛ اما متاسفانه ناچارم عرض کنم که «بنده توی انجمن های شعر و ادب بزرگ شدم، شب با غزل حافظ خوابیدم و صبح با گلستان سعدی بیدار شدم». لذا اگه دارید از «ادبیات ما» صحبت میکنید، مراقب باشید که دارید چه موضوع عمیق و مهمی رو کجا(؟!؟!؟!) مصادره به مطلوب میکنید. حتی اگه لازم بشه، برای پیگیری این موضوع مراجع ذیصلاحی هم هستن که میتونیم مشترکا به اون ها مراجعه کنیم، به شرطی که تحمل سیاه رویی رو داشته باشیم. (کما این که جدای از گفته حضرتعالی، و با توجه به واکنش آقای کشاورز که ذیلا بحث خواهم کرد، احتمال میدم که شخصا مجبور به پیگیری این موضوع باشم).
و اما:

شما مطمئنید که مطالب را درست خواندید؟!
یه کم پایین تر مشخص میشه که کی مطالب رو درست نخوند :)

در اون پست ها گفته شده که من از اظهار نظرهای بدون استدلال و آسمان و ریسمان بافی و سیاه نمایی خوشم نمیاد.
مشخصا عرض میکنم که شما حتی پست های خودتون رو هم نخوندید، یا شاید شما اصلا اون ها رو ننوشتید، یا موقع نوشتن حواستون بهشون نبوده یا ... نمیدونم دیگه چی. کلماتی مثل جفنگیات و غرزدن رو که احتمالا اصلا شما عنوان نکردید.

حالا موقعی این عبارت به شما یا دوستانی که بهشون اشاره کردید، بر میگرده که شما مدعی بشید اظهار نظرهای بدون استدلال می کنید!
بله؟؟؟!!! من مدعی بشم که اظهار نظر بدون استدلال میکنم؟ تا حالا شما مدعی شدید که اسمتون کشاورز نیست؟؟؟!!!

البته شما به عنوان یک کاربر حق دارید نظرات شخصی خودتون رو داشته باشید، و مثلا تصور کنید، اینکه گفته میشه در جامعه ما غر زدن و اظهار نظر درباره چیزهایی که اطلاعی ازش نداریم، خیلی رایج هست، توهین به شما باشه.
:لبخندساده:

شما بر چه اساسی خودتان را نایب دیگران در نظر گرفتید؟

شما در جایگاهی نیستید که بخواید از طرف سایرین صحبت کنید
خوب دوست عزیز، تا اینجا فکر کنم کاملا مشخص شده که کی پست ها رو نمیخونه. اما جدای این موضوع، این که من خودم رو نایب دیگران در نظر گرفتم یا نه، و اگر بله، بر چه اساسی بوده، فکر نمیکنم در حوزه اختیارات حضرت عالی قرار بگیره که بخواید من رو مواخذه کنید یا حتی ساده تر به خودتون اجازه پرسش در این باره رو بدید. اجازه بدید اگه دوستان با این مسئله مشکلی دارن خودشون مطرح کنن، در خدمتشون حتما خواهم بود. و این که اساسا بنده شخصا، شما رو با این لحن صحبت کردنتون و این ادبیات خاصی که نمیدونم از دل کدوم تاریخ درآوردید، در جایگاهی نمیدونم که بخواید جایگاه بنده رو تعیین کنید. دوست عزیز ما که روبروی هم نیستیم که شما اینقدر جوش آوردی. لحن کلام شما کاملا حکایت از عصبیت و بغض داره. لطفا آروم باشید و حد و اندازه خودتون رو در مباحثه رعایت کنید.
و اما مسئله توهین و آخرین دلیل بر این که عرض کردم شما پست ها رو مطالعه نمیکنید (بر خلاف فرموده حضرتعالی که این حرف رو به من و دیگران گفتید)، دوست بزرگوار اگه پست ها رو مطالعه کنید، بنده اصلا تو این مباحثه شرکت نداشتم، نه موافق نه مخالف، که سخن شما یا دوستان دیگه بخواد به من برگرده. من اتفاقا پست ها رو خیلی هم با دقت مطالعه کردم. و دلیل مطلبی هم که نوشتم دقیقا همین مطالعه با دقت بوده. چون توی کلام حضرتعالی، چیزهایی رو دیدم که وظیفه خودم دونستم بهتون گوشزد کنم. که البته باز عرض میکنم اگه با دقت پست بنده رو مطالعه بفرمایید، میبینید که سراسر آرامش و دلسوزی بوده. و نیتم هم توهین به شما یه شخص دیگه ای نبوده، کمااینکه کاملا هم مشخصه. نمیخوام حرفای پست قبلی رو دوباره اینجا تکرار کنم، بزرگوار، شما که ادعا میفرمایید انتقاد شناس هستید و فرق بین انتقاد و باقی مطالب مورد علاقه تون رو که خیلی دوست ندارم بر زبون بیارم، میدونید، چطور انتقاد من انقدر شما رو برآشفته کرد؟؟؟!!!
علی ایحال، من آن چه شرط بلاغت بود به تو گفتم، تو خواه پند گیر، خواه ملال. هر کسی فقط خودش مسئول اعمال خودشه و هر کسی فقط مسئول اعمال خودشه. (مثل یه گزاره دو شرطی میمونه). شما میتونید کماکان به این لحن سخنوری ادامه بدید و تو پست بعدیتون باز در مورد جایگاه من صحبت کنید یا حتی اگه خواستید چند تا از اون کلمه های ادبی خاص رو تقدیم من کنید (با عشق می پذیرم)، یا این که میتونید دیدگاهتون رو به اندازه حتی نیم درجه تغییر بدید و با یه دید دیگه به قضیه نگاه کنید و شاید تو یه پیام خصوصی از دوستانی که بهشون توهین شده دلجویی کنید. (باز ناچارم توضیحا عرض کنم، و البته در پاسخ به فرمایشات حضرتعالی، ناچارم با ادبیات ویژه خودتون باهاتون گفتمان کنم:: منظورم اصلا به شخص خودم نیست، چون شخصا شما رو در حد و اندازه ای نمیبینم که بتونید به من توهین کنید یا من رو برنجونید).
تصمیم با شماست؛ اما یادمون باشه که از ما تنها یه خاطره و یاد به جا میمونه. پاینده باشید و سرفراز.

joker
سه شنبه 10 اسفند 1389, 17:21 عصر
ورشكستگي بخش خصوصي، قيمت بالاي مسيرياب و چسبوندن cpu به مردم بدبخت چه ربطي داره(هميشه ما هستيم كه بايد تاوان پس بديم بدبختانه)، با اين صحبت ها اوضاع قاراش ميش كشور ثابت مي شه.
رابطه ساده هست: شما وقتی اینترنت ارزون بخواهید داشته باشید ، درآمد شرکت ارائه دهنده به نسبت کمتر میشه.
یارانه ای به این تعلق نمیگرفت ( و دیگه هم فکر نکنم بگیره )

پس كشورهاي ديگه(اعم از پيشرفته و درحال پيشرفت) چه جوري اين مشكلات رو(به اين اندازه) ندارن.
کشورهای دیگه مدیرهای ارشدشون افرادی لایق و کارآمد و باهوش و عاقل و دلسوز هستند :چشمک:

ali.rezaei7
سه شنبه 10 اسفند 1389, 17:41 عصر
رابطه ساده هست: شما وقتی اینترنت ارزون بخواهید داشته باشید ، درآمد شرکت ارائه دهنده به نسبت کمتر میشه.
یارانه ای به این تعلق نمیگرفت ( و دیگه هم فکر نکنم بگیره )

کشورهای دیگه مدیرهای ارشدشون افرادی لایق و کارآمد و باهوش و عاقل و دلسوز هستند :چشمک:

بنده متوجه منظورتون شدم. ولي بنظر من اينترنت يه پروژه ملي هستش. پس بنابراين بدون مشاركت دولت عملا آينده اين پروژه به ناكجاآباد ختم ميشه كه فعلا شده.فكر نمي كنم پول چندتا مسيرياب(منظورم زيرساخت استاندارد براي فعاليت هاي شركت هاي خصوصي) براي دولت اونقدر سنگين باشه كه آخرسر نتيجه كار به اينجا كشيده بشه. البته به نظر من مشكل، مالي نيست.... .

m.soleimani
سه شنبه 10 اسفند 1389, 17:52 عصر
بنده متوجه منظورتون شدم. ولي بنظر من اينترنت يه پروژه ملي هستش. پس بنابراين بدون مشاركت دولت عملا آينده اين پروژه به ناكجاآباد ختم ميشه كه فعلا شده.فكر نمي كنم پول چندتا مسيرياب(منظورم زيرساخت استاندارد براي فعاليت هاي شركت هاي خصوصي) براي دولت اونقدر سنگين باشه كه آخرسر نتيجه كار به اينجا كشيده بشه. البته به نظر من مشكل، مالي نيست.... .

دقیقن مشکل مالی نیست البته به زودی اینم بهش اضافه می‌شه ولی در حال حاضر فقط کم سوادی و ترس علت این مشکل هست. فکر کنم شما اگر پنجره اتاقت را همین الان باز کنی متوجه بشی که دیگه قطعی کامل هم مفید واقع نمی‌شه موفق باشید./

vcldeveloper
سه شنبه 10 اسفند 1389, 18:42 عصر
خب خدا از دهنت بشنوه! پس وقتی میزان درآمد ما از این کشور ها بیشتر هست، چرا باید سرعت و کیفیت اینترنت ما از این کشور ها پائین تر باشد؟!
البته اینکه وضعیت اینترنت ما از بعضی از اون کشورها پایین تر باشه، رو من قبول ندارم. وضعیت اینترنت ما از بعضی از اون کشورهایی که نام بردید بهتر، و از بعضی دیگه شون ضعیف تر هست. اما اینکه چرا وضعیت اینترنت ما به طور کلی در مقیاس جهانی ضعیف هست رو در یک پست جداگانه توضیح میدم، چون نمیخوام بحث های متفاوت در یک پست قاطی بشه، مجبور جواب بعضی پست ها را جداگانه بدم.

پس این صحبت شما خود به خود نقض می شود که گفتید
اتفاقا اون رو نقض نمیکنه. این رو هم درباره دلایل مشکلات اینترنت ایران توضیح میدم، به طور خلاصه باید بگم، به این دلیل نقض نمیکنه که؛ در بعضی از اون کشورهایی که میگید سرعت و کیفیت اینترنت شان بیشتر هست، از طریق این اینترنت پرسرعت و با کیفیت سرمایه عظیمی جذب میشه، در حالی که سرمایه ایی که از اینترنت در حال حاضر در ایران جذب میشه، بسیار ناچیز هست.

"من از اظهار نظرهای بدون استدلال و آسمان و ریسمان بافی و سیاه نمایی خوشم نمیاد"
نشون میده که نظرات شخصیتون تا چه حد میتونه مهم باشه! چرا فکر میکنید چون نظر شخصیتون فلان چیز هست، پس سایرین (که در این تایپیک اکثریت هم هستند) اشتباه می کنند؟!!
اینجا سه بحث مختلف مطرح کردید؛ اولا اینکه وقتی میگم "من"، این یعنی دارم نظر شخصی خودم رو میگم، نه لزوما نظر مدیریت سایت رو. معمولا من در پست های خودم زمانی از "ما" استفاده می کنم که بخوایم یکی از سیاست های کلی سایت رو توضیح بدم، یا نظر تیم مدیریتی سایت رو منعکس کنم. در ثانی، تمام چیزهایی که اینجا گفته شده و میشه، نظر شخصی هست. مگه شما اینجا نماینده حزب یا ارگانی هستید؟ شما هم یک شخص هستید و هر چی که میگید به عنوان یک نظر شخصی تلقی میشه. پس تا به حال هر چیزی که گفتید و شنیدید، نظر شخصی بوده، مگر اینکه قبلش اعلام شده باشه که فلان نظر، نظر فلان شخص یا گروه یا حزب یا ارگان یا هر چیز دیگه هست.
اما بحث دوم که گفتید: "نشون میده که نظرات شخصیتون تا چه حد میتونه مهم باشه!" نظرات شخصی همه برای خودشان مهم هست. اگر کسی را پیدا کردید که نظر شخصی اش براش مهم نبود، می تونید تقریبا مطمئن باشید که طرف دیوانه هست!
اما بحث سومی که مطرح کردید: "چرا فکر میکنید چون نظر شخصیتون فلان چیز هست، پس سایرین (که در این تایپیک اکثریت هم هستند) اشتباه می کنند؟!!" به این میگن فرافکنی؛ شما برداشت خودتان از نیت یک فرد دیگر را به عنوان نتیجه مطرح کردید، و بر اساس همان هم بازخواست کردید! در واقع این مصداقی از چیزی هست که درباره اش سوال کردید. چرا تصور کردید که برداشت شما از نیت یک فرد، لزوما یک برداشت صحیح هست، و بر اساس این برداشت می توانید وی را بازخواست کنید؟ در واقع اگر قرار بود اینجا دادگاهی باشه، من می تونستم همین یک سوال شما را به عنوان دلیلی بر اینکه شما تصور می کنید "چون نظر دیگران درباره چیزی مخالف نظر شما ست، پس آنها اشتباه می کنند"، ارائه کنم :چشمک:

اما جدای این موضوع، این که من خودم رو نایب دیگران در نظر گرفتم یا نه، و اگر بله، بر چه اساسی بوده، فکر نمیکنم در حوزه اختیارات حضرت عالی قرار بگیره که بخواید من رو مواخذه کنید یا حتی ساده تر به خودتون اجازه پرسش در این باره رو بدید. اجازه بدید اگه دوستان با این مسئله مشکلی دارن خودشون مطرح کنن، در خدمتشون حتما خواهم بود. و این که اساسا بنده شخصا، شما رو با این لحن صحبت کردنتون و این ادبیات خاصی که نمیدونم از دل کدوم تاریخ درآوردید، در جایگاهی نمیدونم که بخواید جایگاه بنده رو تعیین کنید.
اتفاقا شما با ادعای نیابت خودتان من رو در جایگاهی قرار دادید که شما را مواخذه کنم، چون شما من رو با عنوان "مدیر سایت" خطاب قرار دادید. پس مخاطب شما من هستم. وقتی که من مخاطب شما هستم و شما به من میگید که به نیابت از کاربران سایت فلان درخواست را مطرح می کنید، باید اول نیابت خودتان را به من ثابت کنید، سپس از طرف کاربران درخواست کنید. اگر شما ادعای نیابت یک گروه را در خطاب به فرد دیگه ایی می کردید، به شرطی که من عضو اون گروه مورد ادعای شما نبوده باشم، حق با شما می شد که به من نمیرسید شما را مواخذه کنم. ولی وقتی من رو مخاطب قرار میدید و از من درخواستی دارید، این حق رو خود به خود به من دادید که از شما بپرسم با استناد به چه چیزی خودتان را نایب کاربران سایت معرفی کردید؟ اگر قرار باشه که هر کی بیاد بگه، من نایب کاربران سایتم، آقای مدیر فلان درخواست را از طرف کاربران از شما دارم، و ما هم اجرا کنیم، که دیگه سنگ روی سنگ بند نمیشه! بماند که من می تونستم به عنوان یکی از کاربران سایت که شما را به نیابت از خودم انتخاب نکردم هم شما را مواخذه کنم.
البته من در جواب شما به دو موضوع اشاره کردم، اول اینکه از شما پرسیدم شما با چه سندی به نیابت از کاربران سایت من رو مخاطب قرار دادید؟ و ثانیا، به درخواست تان هم پاسخ دادم، و توضیح دادم که درخواست شما از من برای رفتن یا نرفتن تان از سایت بی معنی هست؛ چون اولا من مالک سایت نیستم که رفتن یا ماندن شما سود و زیانی برای من داشته باشه، و ثانیا شما به درخواست من نیامدید که الان لازم باشه به درخواست من از سایت برید! ثبت نام در این سایت برای عموم (البته فکر کنم بالای 13 یا 14 سال) آزاد هست. شما با اختیار خودتان در سایت ثبت نام می کنید، با اختیار خودتان هم فعالیت تان در سایت را متوقف می کنید.

امیدوارم با این توضیحات، موضوع کاملا براتون روشن شده باشه، و نیاز به توضیح بیشتری نباشه.

دوست عزیز ما که روبروی هم نیستیم که شما اینقدر جوش آوردی. لحن کلام شما کاملا حکایت از عصبیت و بغض داره. لطفا آروم باشید و حد و اندازه خودتون رو در مباحثه رعایت کنید.
من هم نگفتم شما روبروی من هستید، یا اینکه اصلا در بحث مرتبط با تاپیک شرکت داشتید یا نه. در واقع بحثی که شما مطرح کردید، off-topic بود. علتی اینکه من حذفش نکردم، این بود که مخاطبش خودم بودم، و چون از من انتقاد کرده بودید، ممکن بود شما یا سایر کاربران تصور کنند که به خاطر ناراحتی از شما، پس شما پاک شد. در حالی که شما بر روی لحن یکی از پست ها بحث داشتید، و اگر بخوایم از دیدگاه قوانین سایت نگاه کنیم، باید اعتراض تان را از طریق دکمه گزارش به مدیر، یا از طریق پیام خصوصی مطرح می کردید، تا بحث تاپیک منحرف نشه. اگر این پست تان خطاب به هر کاربر دیگه به جز من بود، مطمئن باشید که حذفش می کردم، علت حذف را هم برایتان می نوشتم "از طریق پیام خصوصی پیگیری کنید". این هم که دارم اینجا جواب شما را می نویسم، به خاطر این هست که اعتراض تان را در این تاپیک مطرح کردید. اگر هم می بینید که جواب بعضی از کاربران را به پست بعدی موکول می کنم، برای این هست که نمیخوام جواب های مرتبط با تاپیک با جواب های off-topic قاطی بشه، تا اگر در آینده لازم شد که پست های off-topic حذف بشند، ناچار نباشم تک تک پست ها را ویرایش کنم.

و اما درباره عصبیت و بغض، خب این نظر شما ست. اتفاقا من نه عصبی هستم، نه بغض و غضبی از کسی اینجا دارم. خیلی هم راحت هستم. اولین بارم هم نیست که اینجا از این بحث ها می کنم، یا کسی ازم انتقادی میکنه، و جوابش رو میدم. در طول سال های عضویتم در این سایت، هم انتقاد (چه از خودم به عنوان یک شخص، چه از مدیران سایت به عنوان یک گروه) زیاد داشتیم، و هم از این بحث ها زیاد بودند. اتفاقا من مشغول کارم بودم که یکی از دوستان این بخش "لحن کلام شما کاملا حکایت از عصبیت و بغض داره...." شما رو با خنده برام ارسال کرد، و موجب خنده من شد. :لبخندساده: شما به تصور خودتان خیلی از لحن من ناراحت بودید، و برآشفته شده بودید. من نه در اولین پستم در این تاپیک، نه در سایر پست هام، عصبانی نبودم، الان هم نیستم.

ali.rezaei7
سه شنبه 10 اسفند 1389, 20:21 عصر
در بعضی از اون کشورهایی که میگید سرعت و کیفیت اینترنت شان بیشتر هست، از طریق این اینترنت پرسرعت و با کیفیت سرمایه عظیمی جذب میشه، در حالی که سرمایه ایی که از اینترنت در حال حاضر در ایران جذب میشه، بسیار ناچیز هست.
اين تنها قسمتي از پست شما هست كه به موضوع تاپيك مربوط مي شه.
به نظر من كه توجيه قابل قبولي نيست.
يعني براي داشتن اينترنتي با كيفيت، بايد تا زماني كه سرمايه هاي جذب شده از طريق اينترنت به ميزان كافي برسه، منتظر بمو نيم؟
يعني دليل اينكه حداكثر سرعت استفاده براي عموم 128 هست، ايني بود كه گفتيد؟
كشورهاي ديگه اي كه وضعيت سرمايه هاي اينترنتي شون همانند كشورمون هست، وضعيت اينترنتشون مثل ما هست؟
من كه فكر نمي كنم علت اصلي به سرمايه اينترنتي مربوط بشه.
شخص خود من، خواستار اينترنتي كه در كره وجود داره نيستم(دست كم تا 20 سال ديگه).فقط مي خوام حداقل استانداردها، موجود باشه(البته اگه مقامات مشكلي نداشته باشند).

NIK
چهارشنبه 11 اسفند 1389, 08:02 صبح
دوست عزیز، سلام. وقت به خیر. من نمیدونم شما از کدوم ادبیات حرف میزنید، اما ادبیاتی که من میشناسم، با برداشتی که شما ارائه میکنید کاملا متفاوته. از اونجایی که نمیخوام متهم به بحث ادبی -بیرون از برنامه نویسی- بشم، خیلی وارد جزئیات نمیشم؛ اما خدمتتون عرض میکنم که هر جا شما یا آقای کشاورز یا هر عزیز دیگه ای تمایل داره، میتونیم در این مورد بحث کنیم، نه برای این که حقانیت گفته خودم رو به اثبات برسونم، بل به خاطر گنجینه غنی فرهنگ و ادب این مملکت که با خون دل هزاران هزار دلسوخته امروز به دست من و شما رسیده و شخصا، این حق رو برای خودم قائلم که به شدت در مقابل همچین تفکراتی که «جفنگیات» رو من باب مثال، جزو ادبیات فاخر ما میدونن بایستم. دوست عزیز من شما رو نمیشناسم و نمیدونم چه پیشینه ای دارید و چقدر در حوزه های دیگه مطالعه کردید؛ اما متاسفانه ناچارم عرض کنم که «بنده توی انجمن های شعر و ادب بزرگ شدم، شب با غزل حافظ خوابیدم و صبح با گلستان سعدی بیدار شدم». لذا اگه دارید از «ادبیات ما» صحبت میکنید، مراقب باشید که دارید چه موضوع عمیق و مهمی رو کجا(؟!؟!؟!) مصادره به مطلوب میکنید. حتی اگه لازم بشه، برای پیگیری این موضوع مراجع ذیصلاحی هم هستن که میتونیم مشترکا به اون ها مراجعه کنیم، به شرطی که تحمل سیاه رویی رو داشته باشیم. (کما این که جدای از گفته حضرتعالی، و با توجه به واکنش آقای کشاورز که ذیلا بحث خواهم کرد، احتمال میدم که شخصا مجبور به پیگیری این موضوع باشم).
و اما:

یه کم پایین تر مشخص میشه که کی مطالب رو درست نخوند :)

مشخصا عرض میکنم که شما حتی پست های خودتون رو هم نخوندید، یا شاید شما اصلا اون ها رو ننوشتید، یا موقع نوشتن حواستون بهشون نبوده یا ... نمیدونم دیگه چی. کلماتی مثل جفنگیات و غرزدن رو که احتمالا اصلا شما عنوان نکردید.

بله؟؟؟!!! من مدعی بشم که اظهار نظر بدون استدلال میکنم؟ تا حالا شما مدعی شدید که اسمتون کشاورز نیست؟؟؟!!!

:لبخندساده:

خوب دوست عزیز، تا اینجا فکر کنم کاملا مشخص شده که کی پست ها رو نمیخونه. اما جدای این موضوع، این که من خودم رو نایب دیگران در نظر گرفتم یا نه، و اگر بله، بر چه اساسی بوده، فکر نمیکنم در حوزه اختیارات حضرت عالی قرار بگیره که بخواید من رو مواخذه کنید یا حتی ساده تر به خودتون اجازه پرسش در این باره رو بدید. اجازه بدید اگه دوستان با این مسئله مشکلی دارن خودشون مطرح کنن، در خدمتشون حتما خواهم بود. و این که اساسا بنده شخصا، شما رو با این لحن صحبت کردنتون و این ادبیات خاصی که نمیدونم از دل کدوم تاریخ درآوردید، در جایگاهی نمیدونم که بخواید جایگاه بنده رو تعیین کنید. دوست عزیز ما که روبروی هم نیستیم که شما اینقدر جوش آوردی. لحن کلام شما کاملا حکایت از عصبیت و بغض داره. لطفا آروم باشید و حد و اندازه خودتون رو در مباحثه رعایت کنید.
و اما مسئله توهین و آخرین دلیل بر این که عرض کردم شما پست ها رو مطالعه نمیکنید (بر خلاف فرموده حضرتعالی که این حرف رو به من و دیگران گفتید)، دوست بزرگوار اگه پست ها رو مطالعه کنید، بنده اصلا تو این مباحثه شرکت نداشتم، نه موافق نه مخالف، که سخن شما یا دوستان دیگه بخواد به من برگرده. من اتفاقا پست ها رو خیلی هم با دقت مطالعه کردم. و دلیل مطلبی هم که نوشتم دقیقا همین مطالعه با دقت بوده. چون توی کلام حضرتعالی، چیزهایی رو دیدم که وظیفه خودم دونستم بهتون گوشزد کنم. که البته باز عرض میکنم اگه با دقت پست بنده رو مطالعه بفرمایید، میبینید که سراسر آرامش و دلسوزی بوده. و نیتم هم توهین به شما یه شخص دیگه ای نبوده، کمااینکه کاملا هم مشخصه. نمیخوام حرفای پست قبلی رو دوباره اینجا تکرار کنم، بزرگوار، شما که ادعا میفرمایید انتقاد شناس هستید و فرق بین انتقاد و باقی مطالب مورد علاقه تون رو که خیلی دوست ندارم بر زبون بیارم، میدونید، چطور انتقاد من انقدر شما رو برآشفته کرد؟؟؟!!!
علی ایحال، من آن چه شرط بلاغت بود به تو گفتم، تو خواه پند گیر، خواه ملال. هر کسی فقط خودش مسئول اعمال خودشه و هر کسی فقط مسئول اعمال خودشه. (مثل یه گزاره دو شرطی میمونه). شما میتونید کماکان به این لحن سخنوری ادامه بدید و تو پست بعدیتون باز در مورد جایگاه من صحبت کنید یا حتی اگه خواستید چند تا از اون کلمه های ادبی خاص رو تقدیم من کنید (با عشق می پذیرم)، یا این که میتونید دیدگاهتون رو به اندازه حتی نیم درجه تغییر بدید و با یه دید دیگه به قضیه نگاه کنید و شاید تو یه پیام خصوصی از دوستانی که بهشون توهین شده دلجویی کنید. (باز ناچارم توضیحا عرض کنم، و البته در پاسخ به فرمایشات حضرتعالی، ناچارم با ادبیات ویژه خودتون باهاتون گفتمان کنم:: منظورم اصلا به شخص خودم نیست، چون شخصا شما رو در حد و اندازه ای نمیبینم که بتونید به من توهین کنید یا من رو برنجونید).
تصمیم با شماست؛ اما یادمون باشه که از ما تنها یه خاطره و یاد به جا میمونه. پاینده باشید و سرفراز.

واقعا وقت ندارم تمام پستهای جدید رو بخونم اما دیدم پست شما خطاب به منه و لازم دیدم جواب بدم.
بیش از این لازم نمیدونم وقت گرانبهای شما و دوستان رو بگیرم اما باز هم اشاره میکنم که "ادبیات ما" یعنی "ادبیات ما"
اینجا فروم تخصصی برنامه نویسیه نه شعر و ادبیات پارسی!
بنده قصد ندارم اثبات کنم که این الفاظی که آقای کشاورز به کار بردن از نظر ادبی در چه دسته کلماتی قرار دارند. قصد من این بود به دوستمون بگم که آقای کشاورز به ایشون توهین نکردن. فقط همین.
بهتره شما هم از دوستان ادبیتون معنی واژه فحش رو بپرسید تا بدونید "غر زدن" و "ناله کردن" و ... فحش نیستند!
درباره "جفنگیات" هم گفتم که بهتر بود عنوان نمیشد گرچه اون فقط و فقط یه مثال بود.
قصد ندارم بیش از این روی این تاپیک وقت بزارم فقط بدونید شما و دوستانتون در مقابل من و برخی دوستان دیگه موضع گرفتین و بهتره کمی به نوشته ها با دید واقع گرایانه تری نگاه کنید.

موفق باشید

eshpilen
چهارشنبه 11 اسفند 1389, 09:19 صبح
من فکر میکنم این حرفها چون از طرف یک مدیر کل صادر شده، برای دیگران سنگین تر هست.
چون یجورایی طرف مقابل بصورت رسمی جلوی دیگران تحقیر میشه از طرف یک شخصیت شاخص.

hamidhws
پنج شنبه 12 اسفند 1389, 03:20 صبح
فقط میتونم بگم متاسفم از این توهینی که به شعور ایرانی میشه

واقعا متاسفم

AliReza Vafakhah
پنج شنبه 12 اسفند 1389, 15:38 عصر
خوبه دیگه اینجا هم مدیران باید یک زحمتی بکشن و ..

این تریپ تاپیک ها زیاد ایجاد شده اند و دردی از ملت دوا نشده و حالا حالا هم دوا نخواهد شد.

IranVisual
جمعه 13 اسفند 1389, 19:02 عصر
فیلتر ( تا حالا شده جلو خونواده دنبال یه چیزی بگردی و چند تا صحنه ... نمایش داده بشه )
قحطی ( اینترنت ماهواره ای هم قحطی داره )
سرعت ( ایشالا بیشتر میشه ( یه روز adsl نبود دعوا سر این بود که چرا جاهای دیگه دارن و ما نداریم حالا اومده سر سرعت من موندم سرعت که زیاد بشه دیگه باید سر چی بحث بشه ) )
ولی من فکر می کنم این isp ها هستند که دارن اینترنت رو گرون ارائه می دن یا اینکه پهنای باند کم ارائه می دن - واسه من هم سواله مثلا یه شرکتی 1 مگ رو می داد 440 هزار تومان ماهانه یه دفعه تصمیم می گیره میده 220 هزار تومان - از یه طرف دیگه وایمکس ها و مخابرات داره می ده 80 تومن - بعضی ها هم می دن 580 تومن - حالا دیگه واویلا
قبلا هم نوشتم که اینترنت 100 مگ حتی تو کانادا 1600 دلاره و تو ایران 2700 دلار
من که می گم مشکل از isp هاست . چون چند نفر ر ومیشناسم که چون تو isp ها آشنا دارن دارن سرعت و پهنای باند زیاد می گیرن .

hamidhws
شنبه 14 اسفند 1389, 10:27 صبح
سلام دوستان

فیلتر ( تا حالا شده جلو خونواده دنبال یه چیزی بگردی و چند تا صحنه ... نمایش داده بشه )

اینترنت سینما نیست

قحطی ( اینترنت ماهواره ای هم قحطی داره )

قطعی دارن اما قحطی ندارن!

سرعت ( ایشالا بیشتر میشه ( یه روز adsl نبود دعوا سر این بود که چرا جاهای دیگه دارن و ما نداریم حالا اومده سر سرعت من موندم سرعت که زیاد بشه دیگه باید سر چی بحث بشه ) )

مشکل همینه دوست عزیز ما همیشه میخوایم برسیم .... اما یادمون میره که دنیا هم منتظر ما نمیمونه
اون زمانی که adsl اومد اینجا دیال آپ خدایی میکرد و الان که فیبر نوری و ... اومده اینجا تازه داره ای دی اس ال جا میفته .... اونم با این شرایط!

ولی من فکر می کنم این isp ها هستند که دارن اینترنت رو گرون ارائه می دن یا اینکه پهنای باند کم ارائه می دن - واسه من هم سواله مثلا یه شرکتی 1 مگ رو می داد 440 هزار تومان ماهانه یه دفعه تصمیم می گیره میده 220 هزار تومان - از یه طرف دیگه وایمکس ها و مخابرات داره می ده 80 تومن - بعضی ها هم می دن 580 تومن - حالا دیگه واویلا

اولا که این تفاوت قیمت ها توی وطن عزیزمون عادیه دوما فکر نکنم مقصر دونستن شرکت ها زیاد درست باشه .... مشکل بیشتر زیر بناییه

قبلا هم نوشتم که اینترنت 100 مگ حتی تو کانادا 1600 دلاره و تو ایران 2700 دلار

منظورتون حجم هست یا پهنای باند؟!

در کل اینو بگم که با این نگاه زیاد موافق نیستم که وقتی شرایط خوب نیست بیایم بگیم همه چی خوبه !
گاهی وقتا نگاه زیاد خوشبینانه و کورکورانه باعث پسرقت میشه.

فعلا که همش شعار میشنویم

به نظر من فقط افزایش سرعت کافی نیست و علاوه بر اون تعادل قیمت و مهم تر از همه اینترنت آزاد هم لازمه

موفق باشید

m.soleimani
شنبه 14 اسفند 1389, 14:04 عصر

دوستان ممنون می‌شم تخیلات ننویسید اگر شما سایت‌های چیز به قول خودتون ... را سرچ نکنید که سر خود باز نمی‌شن در مورد سایت‌های داخلی هم که معمولن محتوا با موضوع متفاوت هست علت سانسور هست و بس شک نکنید اگر قوانین متفاوت بود تمامی سایت‌ها اخطار سنی را برای بازدیدکنندگان خودشن انجام می‌دادن « فردا نیای یه سایت بزاری بگی این محتواش با موضوعش فرق داره و خارجی هم هست که من مجبور بشم 2 میلیون سایت برات لیست کنم که موضوع و محتوا یکی هست حتی از همون چیزهای خودمون که خیلی جدی اخطار می‌دن و حتی صفحه اخطار خودشون را هم بدون تصویر قرار دادن به این علت که طرف که ناخواسته اومده همون تصویر هم آزارش نده » امیدوارم متوجه منظور من شده باشین.

خیام می‌گه:

با این دو سه نادان که چنین پندارند ----- از جهل که دانای جهان ایشانند
خر باش, خرباش که این جماعت از فرت خری ----- هر کو نه خر است کافرش پندارند

امیدوارم که دوستان مدیریت سایت خیام را به رسمیت بشناسن./

فعلا که همش شعار میشنویم

برای برون رفت از این مشکل شما می‌تونید شعار بنویسید :چشمک:

IranVisual
شنبه 14 اسفند 1389, 14:42 عصر
منظورتون حجم هست یا پهنای باند؟!

منظور سرعت 100 مگ با پهنای نامحدوده

قطعی دارن اما قحطی ندارن!

اشتباه در تایپ ( :اشتباه: )

دوستان ممنون می‌شم تخیلات ننویسید اگر شما سایت‌های چیز به قول خودتون ... را سرچ نکنید که سر خود باز نمی‌شن در مورد سایت‌های داخلی هم که معمولن محتوا با موضوع متفاوت هست علت سانسور هست و بس شک نکنید اگر قوانین متفاوت بود تمامی سایت‌ها اخطار سنی را برای بازدیدکنندگان خودشن انجام می‌دادن « فردا نیای یه سایت بزاری بگی این محتواش با موضوعش فرق داره و خارجی هم هست که من مجبور بشم 2 میلیون سایت برات لیست کنم که موضوع و محتوا یکی هست حتی از همون چیزهای خودمون که خیلی جدی اخطار می‌دن و حتی صفحه اخطار خودشون هم تصویری نمایش نمی‌دی که طرف که ناخواسته اومده جذب بشه » امیدوارم متوجه منظور من شده باشین. اینا بیشتر از همه ادعای خدا دوستی می‌کنن ولی تو کار خدا که نباید دخالت کرد اگر لازم نبود آفریده نمی‌شد.

تشریف ببرید در google و در قسمت تصاویر دنبال اسامی بگردید که به ذهنتان خطور نمی کند "حتی نامهای بزرگان کشور" و ... نتیجه را ببینید - بین تخیل و واقعیت این مطلب یک click فاصله داره . و موارد .... متاسفانه google داره یه جاهایی لایی می کشه مثلا تو قسمت image کلمه ashura رو جستجو کننین نتیجه رو ببینین ....
-
با جوش آوردن تو پست ها اینترنت تغییری نمی کنه - ایشالا هر چه سریعتر این مشکلا بر طرف بشه تا خیلی ها از این مشکل روانی که با اینترنت سرعت پایین و گرون به وجود میاد تموم بشه .

m.soleimani
شنبه 14 اسفند 1389, 18:16 عصر
متاسفانه google داره یه جاهایی لایی می کشه

شما خودشه ناراحت نکن؛ نکنه دوست نداری واقعیت را نشون بده؟ شما قمه زنی ندیدی تا حالا توی عاشورا !!! عاشورا که یه شی نیست که گوگل براش تصاویر دیگه در نظر بگیره یه مراسم هست اون مراسم خودش قابل تصویر برداری نیست فقط شرکت کننده‌هاش قابل تصویر برداری هستن از فردا زنگ می‌زنم به لری پیج و اشمیت می‌گم مگه شما نمی‌دونین توی مملکت ما همه چیز گل و بلبل هست :عصبانی:تکرار نشه اوکی:متعجب: والا.

اگر خیلی ناراحت شدی پی‌گیری کن سالی چند میلیون دلار لبنان رو بزارن برای طراحی یه انجین جستجو بهتر از این که هم احترام مقدسات ما رو داشته باشه و هم اعتباری بشه برای همه ایرانی‌ها سرعت بالاتر هم نخواستیم از طلا بودن پشیمان گشته‌ایم مرحمت فرموده ما را مس کنید.

با جوش آوردن تو پست ها اینترنت تغییری نمی کنه

عادت داری به مردم انگ بزنی؟!!

شما کجای پست من دیدی جوش آوردم همه دارن این‌جا بحث می‌کنن و خوش‌بختانه هرکس با اعتقاد و فکر خودش محترم هست و تا بشه سانسور نمی‌شه

تشریف ببرید در google و در قسمت تصاویر دنبال اسامی بگردید که به ذهنتان خطور نمی کند "حتی نامهای بزرگان کشور" و ... نتیجه را ببینید - بین تخیل و واقعیت این مطلب یک click فاصله داره

محض اطلاعت اگر عکس آنچنانی باشه از پایگاه خاصی داره فرستاده می‌شه پس شما یه لطفی به خودت و یه لطفی به خانوادت بکن وقتی توی گوگل داری عکس سرچ می‌کنی اون فیلتر شکنت را خاموش کن تا مشکلات برطرف بشه موفق باشید./

hamidhws
شنبه 14 اسفند 1389, 18:22 عصر
سلام

منظور سرعت 100 مگ با پهنای نامحدوده
پهنای باند و سرعت یکی هستند
فکر کنم منظور شما پهنای باند 100 مگ و حجم نامحدود بود ؟!
این قیمتی که گفتید مربوط به چند ماه اشتراک میشه؟
میشه یه شرکت معرفی کنید که سرعت واقعی 100 مگ و حجم نامحدود با این قیمت ارائه بده(توی ایران منظورمه)؟

eshpilen
یک شنبه 15 اسفند 1389, 11:53 صبح
متاسفانه google داره یه جاهایی لایی می کشه مثلا تو قسمت image کلمه ashura رو جستجو کننین نتیجه رو ببینین ....

من نتیجش رو دیدم. ممکنه طبیعی و خودکار باشه.
خب طبیعی هست که اینطور تصاویر بیشتر مورد توجه و کلیک عموم واقع میشن.
بنظر شما چرا حتما دستکاری عمدی درکار هست؟
ضمنا افرادی خارج از گوگل هم بنظرم میتونن نتایج موتور جستجو رو منحرف کنن.

IranVisual
یک شنبه 15 اسفند 1389, 12:23 عصر
من نتیجش رو دیدم. ممکنه طبیعی و خودکار باشه.

ایشالا که حرف شما درست باشه - ولی فکر کنم یه موسسه ای رو این قضیه کار کرده که بتونه تصاویر جستجو شده رو تغییر بده ولی ظاهرا هر چی زور زدن اخرش به این نتیجه رسیدن که یه لایی کشی در میونه

این قیمتی که گفتید مربوط به چند ماه اشتراک میشه؟

یک ماهه

تو ایران که 256 باید خون بدی تا بهت بدن - این رو به شرکتها ارائه می دن یعنی کسانی که میخوان ارائه خدمات adsl بدن

شما خودشه ناراحت نکن؛ نکنه دوست نداری واقعیت را نشون بده؟ شما قمه زنی ندیدی تا حالا توی عاشورا !!! عاشورا که یه شی نیست که گوگل براش تصاویر دیگه در نظر بگیره یه مراسم هست اون مراسم خودش قابل تصویر برداری نیست فقط شرکت کننده‌هاش قابل تصویر برداری هستن از فردا زنگ می‌زنم به لری پیج و اشمیت می‌گم مگه شما نمی‌دونین توی مملکت ما همه چیز گل و بلبل هست :عصبانی:تکرار نشه اوکی:متعجب: والا.

اگر خیلی ناراحت شدی پی‌گیری کن سالی چند میلیون دلار لبنان رو بزارن برای طراحی یه انجین جستجو بهتر از این که هم احترام مقدسات ما رو داشته باشه و هم اعتباری بشه برای همه ایرانی‌ها سرعت بالاتر هم نخواستیم از طلا بودن پشیمان گشته‌ایم مرحمت فرموده ما را مس کنید.

در رابطه با بن لادن هم این طوری بود - یه تحقیق موشکافانه میتونه دلیل این که چرا این کار رو می کنن براتون روشن کنه و ... وارد جزئیات نمیشم چون از گود بحث خارج می شیم .

عادت داری به مردم انگ بزنی؟!!

شما کجای پست من دیدی جوش آوردم همه دارن این‌جا بحث می‌کنن و خوش‌بختانه هرکس با اعتقاد و فکر خودش محترم هست و تا بشه سانسور نمی‌شه

به خودت نگیر

محض اطلاعت اگر عکس آنچنانی باشه از پایگاه خاصی داره فرستاده می‌شه پس شما یه لطفی به خودت و یه لطفی به خانوادت بکن وقتی توی گوگل داری عکس سرچ می‌کنی اون فیلتر شکنت را خاموش کن تا مشکلات برطرف بشه موفق باشید./

فیلتر شکن گیر آوردی واس ما هم بفرست .

والسلام پست من تو این موضوع

eshpilen
یک شنبه 15 اسفند 1389, 13:39 عصر
ایشالا که حرف شما درست باشه - ولی فکر کنم یه موسسه ای رو این قضیه کار کرده که بتونه تصاویر جستجو شده رو تغییر بده ولی ظاهرا هر چی زور زدن اخرش به این نتیجه رسیدن که یه لایی کشی در میونهخب منبع و سند بده ما هم بررسی کنیم ببینم چه موسسه ای و چطوری و واقعا چقدر ممکنه راست باشه.
ضمنا بعضی وقتها حتی اگر موسسه منصف و بی طرفی بوده باشه و از یک راه علمی و دقیق اقدام کرده باشه، بازم امکان اشتباه و نقص وجود داره. الگوریتم گوگل هم که فاش نمیکنن برای کسی چون ازش سوء استفاده میشه.