ورود

View Full Version : تاخیر در پرشدن Session و Insertداده فارسی در دیتابیس اکسس

jannati
چهارشنبه 04 اسفند 1389, 17:55 عصر
به نام خدا
دوستان عزیز من یک برنامه Upload Centerخیلی ساده نوشتم.به شکلی که ابتدا فایل Browse میشود و بعد دکمه Uploadزده میشودو با فشردن همان دکمه یک popupکوچک باز میشود تا اطلاعات تکمیلی فایل را دریافت کند و در دیتا بیس ذخیره کند.من در صفحه اصلی نام و سایز فایل را در سشن میریزم تا در صفحه popupبخونم.اما وقتی صفحه popupبازمیشود باید یکبار رفرش شود تا اطلاعات نشان داده شود.درضمن تقدم و تاخر در پرشدن Sessionها و باز شدن popupرا هم در نظر گرفته ام.میخواستم صفحه پاپ آپ را رفرش کنم .باز هم نشد.
یک مشکل دیگه هم اینکه وقتی اطلاعات فارسی را در دیتابیس insetمیکنم ثبت نمیشود.ولی لاتین باشد خوب کار میکند.دیتابیسش Accessهست.2007-خیلی وقت است با Accessکار نکردم.یادم میاد یه راه حلی داشت.ولی یادم نیست.میشه کمک کنید.

kashaneh
پنج شنبه 05 اسفند 1389, 21:37 عصر
دوست عزیز چرا شما از یک فرم برای دریافت فایل و همچنین اطلاعات تکمیلی آن استفاده نمی کنید؟ اگر از کامپننت ASP Upload استفاده می کنید، این قابلیت را در یکی از مثال های همراه آن می توانید پیدا کنید. سایر کامپننت ها هم این قابلیت را احتمالا دارند!
در مورد درج اطلاعات فارسی هم اگر منظورتان ناخوانا بودن اطلاعات درج شده است باید کد زیر را در بالای صفحه درج اطلاعاتتون قرار بدین :

Session.CodePage = 65001

موفق باشید