ورود

View Full Version : سوال: کامپوننت جدول

m_basij
چهارشنبه 04 اسفند 1389, 18:23 عصر
با سلام ، من یک کامپونت می خواهم بنویسم ولی با مشکل برخورد کردم. اول کامپونت را میگم بعد مشکل را.
اینکه کامپونت یک جدوله که تعداد سطر هاشا مشخص می کنید و سپس موقع اجرا میشه محتویات داخلش را عوض کرد وقتی روش وایسادی یک پنجره کوچک مثل گوگل ایمیج بازشه و یک عکس کوچک نشان بده وقتی روش هم کلیک کردی یک صفحه را بازکنه(یه فرم) البته یک متغیر هم تو این فرم جدید هست که باید مقدار دهی کنه. یا اینکه روش که کلیک کرده زیرش جاش باز شه و محتوایتی که می خوام یک عکس و چند سطر نوشته و یک دکمه را نمایش بده.
حالا من اصلا نمی دونم چجوری کارای گرافیکی این را بکنم . اصلا یک دکمه ساده چجوری نوشته میشه؟(سواد من : گرافیکی با دلفی کار نکردم برنامه پایگاه داده باش نوشتم )

m_basij
پنج شنبه 05 اسفند 1389, 14:01 عصر
کسی نیست جواب مارو بده؟ انگار ادمی نیست که چیزی دیگه بلد باشه . (این اساتید کجا رفتن)

hadisalahi2
پنج شنبه 05 اسفند 1389, 18:46 عصر
سوال شما خیلی کلیه.
برای نوشتن یک کامپوننت باید اول روش کار و مفاهیم اونها رو یاد داشته باشی.
بعد هم میتونی با استفاده از مشتق گرفتن از یک کلاس مثل StringGrid کامپوننت خودت رو ایجاد کنی و تغییرات رو روی کامپوننت خودت اعمال کنی.
یا حق

m_basij
جمعه 06 اسفند 1389, 10:25 صبح
ممنون ولی من نمی خواهم از کلاسی اشتقاق بگیرم . ببینید مشکل من اینه که چجوری بیام و یک خط جدول را تصویر سازی کنم . بعدش وسط هر کدوم از ریدف ها داخل کامپونتم یک لیبل قرار می دم و شخصی سازیش می کنم. من چجوری میتونم بصورت ریل و بدون استفاده از ابزار های گرافیکی مثل دایرکت ایکس یا اپن جل یک کاری مثل اجاکس کنم که وقتی روی لیبل ایستاد فرد یک منو(پنجره) کوچک کنار ماوس بازشه و یک عکس را نشون بده مثل بعضی از سایت ها.حالا وقتی روش کلیک کرد جدول کشیده بشه. من مقالت کامپونت سازی ها رو دیدم ولی در مورد ساخت چیز نمایشی حتی مثل ادیت باکسم بحث نکردن. ممنون میشم یک مثال کلی حتی ساخت یک لیبل و تکست خالی ( بخش گرافیکیش را بزارید)

hadisalahi2
شنبه 07 اسفند 1389, 18:59 عصر
اگه میخواید خودتون از اول یک کنترل بسازید پیشنهاد میکنم برای این کار کد یکی از کامپوننت های ساده مثل label رو ببینید تا نحوه ساخت این نوع کنترل ها رو متوجه بشید.
برای دیدن کدها هم میتونید روی یک کلاس TLable کنترل کلیک کنید. یعنی کید کنترل رو نگه دارید بعد کلیک کنید.
یا حق