View Full Version : سوال: کراس کردن ویندوز مجازی با یک سیستم دوم
farshad22
چهارشنبه 04 اسفند 1389, 18:33 عصر
سلام.
یک شبکه LAN داریم.روی یکی از سیستم هاش(سیستم شماره 1) VMware server داریم که ویندوز مجازیش بدون مشکلی توی شبکه lan آی پی گرفته و پینگش هم مشکلی نداره.
حالا یک سیستم دیگه ای اضافه میکنیم(سیستم شاره 2) که میخایم مستقیم به lan وصل نباشه و فقط از طریق یک کابل کراس به اون سیستمی که دارای ویندوز مجازیه وصله.ویندوز اصلی (host) سیستم شماره 1 و سیستم شماره 2 همدیگه را پینگ میکنند ولی ویندوز مجازیش ، سیستم 2 را پینگ نمیکنه. من میخام کراس بین ویندوز مجازی و سیستم شماره 2 برقرار باشه.چیکار کنم؟
66737
razeghi_loved
پنج شنبه 05 اسفند 1389, 13:32 عصر
نفهمیدم متوجه نشدم
hraeissi
جمعه 06 اسفند 1389, 21:49 عصر
سلام.
یک شبکه LAN داریم.روی یکی از سیستم هاش(سیستم شماره 1) VMware server داریم که ویندوز مجازیش بدون مشکلی توی شبکه lan آی پی گرفته و پینگش هم مشکلی نداره.
حالا یک سیستم دیگه ای اضافه میکنیم(سیستم شاره 2) که میخایم مستقیم به lan وصل نباشه و فقط از طریق یک کابل کراس به اون سیستمی که دارای ویندوز مجازیه وصله.ویندوز اصلی (host) سیستم شماره 1 و سیستم شماره 2 همدیگه را پینگ میکنند ولی ویندوز مجازیش ، سیستم 2 را پینگ نمیکنه. من میخام کراس بین ویندوز مجازی و سیستم شماره 2 برقرار باشه.چیکار کنم؟
66737
دو تا کارت شبکه در PC1 بزار بعد کارت شبکه ویندوز VM رو میتونید با یکی از کارت شبکه ها که به Pc2 وصله متصل کنید .
farshad22
شنبه 07 اسفند 1389, 07:18 صبح
دو تا کارت شبکه در PC1 بزار بعد کارت شبکه ویندوز VM رو میتونید با یکی از کارت شبکه ها که به Pc2 وصله متصل کنید .
دو تا کارت شبکه که دارم.یکیش روی شبکه است و اون یکی کراس.منم سوالم همینه که چطور باید شبکه ویندوز مجازی را به کارتی که کراس است وصل کنم.
hraeissi
شنبه 07 اسفند 1389, 13:54 عصر
مود کارت شبکه مجازی رو بگذارید روی bridge
farshad22
شنبه 07 اسفند 1389, 15:32 عصر
مود کارت شبکه مجازی رو بگذارید روی bridge
وقتی روی bridge می گذارم از شبکه Lan آی پی میگیره.یعنی توی شکل ارتباط سمت چپ برقرار میشه نه سمت راست(کراس)
esmit61
یک شنبه 08 اسفند 1389, 08:56 صبح
ببخشید من متوجه نمیشم ارتباط کراس یعنی چی ؟ یعنی کابلش از نوع کراس باشه ؟
اگه منظورتون اینه، چه تفاوتی در نوع ارتباطی که از طریق کابل کراس یا استریت برقرار شده هست ؟ ممنون میشم توضیح بدید
farshad22
دوشنبه 09 اسفند 1389, 08:33 صبح
ببخشید من متوجه نمیشم ارتباط کراس یعنی چی ؟ یعنی کابلش از نوع کراس باشه ؟
اگه منظورتون اینه، چه تفاوتی در نوع ارتباطی که از طریق کابل کراس یا استریت برقرار شده هست ؟ ممنون میشم توضیح بدید
کراس یعنی کرات شبکه های فیزیکی مستقیم با کابل به هم متصلند.
2 تا کارت فیزیکی داریم و 2 تا کارت شبکه مجازی.باید یک به یک با هم بریج بشند.ولی هر دو کارت مجازی با یکی از فیزیکی ها بریج میشوند.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.