ورود

View Full Version : ایجاد وقفه در زمان نمایش canvas

ezamnejad
پنج شنبه 05 اسفند 1389, 11:43 صبح
با سلام
من میخوام یه چیزی شبیه به dialog box ایجاد کنم یعنی کاربر بتونه یک مقدار را انتخاب کنه ( مثل بله و خیر ) و بعد مقدار انتخابی به برنامه برگشت داده بشه. اما نتونستم وقفه توی برنامه ایجاد کنم و این کار را انجام بدهم .
من یک کلاس به نام myAlert دارم و میخوام تا وقتی که مقدار برگشت داده نشده دستور بعدی اجرا نشه ولی نشد که نشد.

myAlert ma=new myAlert();
ma.show();
ma.show();
با اجرای برنامه نتونستم وقفه ایجاد کنم و دستورات پشت سرهم اجرا میشن . البته من از canvas استفاده میکنم

dr_jacky_2005
پنج شنبه 05 اسفند 1389, 12:17 عصر
کد های تابع show لطفا
:متفکر:

ezamnejad
پنج شنبه 05 اسفند 1389, 13:39 عصر
نیاز نیست کد خاصی نوشته بشه فرض کنید توی متد ahow یک پیغام برای کاربر نماش داده میشه و کاربر بعد از زدن دکمه fire باید صفحه را ببنده. اما مشکل اینجاست که نتونستم کدی پیدا کنم که تا زمانی که کاربر fire را نزده دستور show دوم اجرا نشه، چون بلافاصله دستور دوم اجرا میشه . من میخوام وقتی show اول اجرا میشه تا فشار دکمه توسط کاربر منتظر بمونه

dr_jacky_2005
پنج شنبه 05 اسفند 1389, 20:47 عصر
نیاز نیست کد خاصی نوشته بشه فرض کنید توی متد ahow یک پیغام برای کاربر نماش داده میشه و کاربر بعد از زدن دکمه fire باید صفحه را ببنده. اما مشکل اینجاست که نتونستم کدی پیدا کنم که تا زمانی که کاربر fire را نزده دستور show دوم اجرا نشه، چون بلافاصله دستور دوم اجرا میشه . من میخوام وقتی show اول اجرا میشه تا فشار دکمه توسط کاربر منتظر بمونه
اوکی.
پس نتیجه میگیریم فعلا منطق کاری از بیس اشتباس.
چرا show2 بعد از show یم اونجاس؟!
بزارینش در تابع show1

pcdownload.bloghaa.com
شنبه 08 مرداد 1390, 02:21 صبح
اگه خودت یه alert با canvas طراحی کنی کار راحتتره.
.
.
//code
showAlert();
//code
.
.

بعد توی تابع showAlert یه حلقه بینهایت ایجاد کنی که برنامه فعلا همینجا گیر کنه و ادامه نده.وداخل همین حلقه alert را کنترل بکنی و وقتی دستور از طرف کاربر صادر شد حلقه به پایان برسه و
بقیه برنامه ادامه پیدا کنه.
شاید بدون canvas هم بشه.
کلا امتحان نکردم اما به نظر عملی میاد این چیزی بود که به ذهنم رسید.امیدوارم دوستان کمک کنن.