ورود

View Full Version : مشکل در لود شدن صفحه

ghader
پنج شنبه 05 اسفند 1389, 12:28 عصر
با سلام

چند روزی است که به هر لینکی از برنامه نویس که وارد میشوم صفحه بطور کامل لود نمیشود و در حالت wating میماند البته این فقط در مورد این سایت است و سایتهای دیگر مشکلی ندارد لطفا راهنمایی بفرمایید

با تشکر

m.soleimani
پنج شنبه 05 اسفند 1389, 12:45 عصر
با سلام

چند روزی است که به هر لینکی از برنامه نویس که وارد میشوم صفحه بطور کامل لود نمیشود و در حالت wating میماند البته این فقط در مورد این سایت است و سایتهای دیگر مشکلی ندارد لطفا راهنمایی بفرمایید

با تشکر

دوست عزیز گویا شما با نرم‌افزارهای فیلتر شکن در زمان گشت زنی در اینترنت یه سری هم به سایت برنامه‌نویس می‌زنی فکر کنم دوستان یه سری IP خاص را بلاک کرده باشن چون خود من با نرم‌افزارهای فیلترشکن نمی‌تونم سایت را باز کنم یا به سختی باز خواهد شد. اگر با بستن این نرم‌افزارها مشکل شما حل نشد و با زدن کلید F5 هم به جایی نرسیدین یه مورد دیگه هم برای تست هست توی آدرس بار مرورگرتون در انتهای آدرس بنویسید nocatch/ و کلید اینتر را فشار دهید به احتمال زیاد مشکل شما حل خواهد شد موفق باشید./

هم دانشگاهی
جمعه 06 اسفند 1389, 16:48 عصر
نه دوست عزیز برای منم همین طوریه !!!

با /nocath هم خوب نشد !!!

BORHAN TEC
شنبه 07 اسفند 1389, 19:37 عصر
این مشکل برای من هم وجود داره. چند روزی هست که به دلیل وجود این مشکل پست زدن برای من بسیار عذاب آور شده!!! :عصبانی++:
خواهش می کنم که هرچه زودتر این مشکل فنی را برطرف کنید. :خجالت:

Felony
شنبه 07 اسفند 1389, 21:24 عصر
من هم این مشکل رو دارم ، مخصوصا با Opera ، صفحات سایت کامل لود نمیشن و نمیشه پست زد ولی سایت های دیگه هیچ مشکلی ندارن .

ghader
یک شنبه 08 اسفند 1389, 17:57 عصر
با سلام

فکر کنم مشکل در بعضی از تبلیغات های سایت باشد چون تمام آیتمها لود میشود جز 2 تا و آنها هم پیغام :
Wating for ads.barnamehnevis.org میدهد.

با تشکر

علیرضا مداح
یک شنبه 08 اسفند 1389, 18:08 عصر
سلام،
مشکل از سایت برنامه نویس نیست،
به خاطر محدودیت های اعمال شده، Load شدن فایل های Flash در بعضی سایت ها، دچار مشکل شده است،/

Felony
دوشنبه 09 اسفند 1389, 05:54 صبح
سلام،
مشکل از سایت برنامه نویس نیست،
به خاطر محدودیت های اعمال شده، Load شدن فایل های Flash در بعضی سایت ها، دچار مشکل شده است،/

خوب ؟!
نمیشه فعلا این تبلیغات رو غیر فعال کرد ؟ وقتی نمایش داده نمیشن با نبودنش یکی هست ، الان باید چندین بار یک صفحه Regresh بشه یا تو IE باز بشه تا بشه پست زد ، بعضی قابلیت های سایت هم نیاز دارن تا صفحه کامل لود شه تا بشه باهاشون کار کرد ، مثلا الان Syntax Highlighter فعال شده ولی برای من به شخصه نتیجش نمایش داده نمیشه ، فکر میکنم باقی دوستان هم همین مشکل رو داشته باشن .

ممنون .

مهدی کرامتی
دوشنبه 09 اسفند 1389, 11:34 صبح
فکر می کنم به ISP ها مربوط می شود. من در تهران از طریق ISP پارس آنلاین همین مشکل را دارم، ولی در ورامین از طریق ISP نیک پرداز این مشکل را مشاهده نمی کنم.

مهدی کرامتی
سه شنبه 10 اسفند 1389, 18:45 عصر
آیا هنوز هم مشکل فوق را دارید؟

علیرضا مداح
سه شنبه 10 اسفند 1389, 19:05 عصر
سلام،
خیر؛ برای من برطرف شده است،/

returnx
سه شنبه 10 اسفند 1389, 23:15 عصر
فکر می کنم به ISP ها مربوط می شود. من در تهران از طریق ISP پارس آنلاین همین مشکل را دارم، ولی در ورامین از طریق ISP نیک پرداز این مشکل را مشاهده نمی کنم.

منم ISP پارس آنلاین هست همین مشکل رو دارم (در مازندران) البته با فیلترشکن وا می کنم به سختی Done میشه...

Felony
چهارشنبه 11 اسفند 1389, 09:09 صبح
آیا هنوز هم مشکل فوق را دارید؟
خیر ، مشکل رفع شده ، متشکر .