ورود

View Full Version : سوال: درخواست کد برای ارسال ایمیل با Indy 10 و استفاده از سرویس gmail

BORHAN TEC
پنج شنبه 05 اسفند 1389, 17:12 عصر
سلام:قلب:

من کدی می خواهم که با استفاده از آن بتوان یک ایمیل را از طریق Indy 10 و استفاده از سرویس gmail ارسال کرد. من کدهای زیادی را در این رابطه تست کرده ام که متأسفانه هیچ کدام از آن ها نمی توانست این کار را انجام دهد.
لطفاً دوستانی که کد این برنامه را دارند در این تاپیک آپلود کنند.
لطفاً برنامه ای را قرار دهید که به درستی کار می کند.

با تشکر:لبخند:

BORHAN TEC
چهارشنبه 11 اسفند 1389, 20:31 عصر
لطفاً یکی راهنمایی کنه. :افسرده:

vog1351
جمعه 13 اسفند 1389, 12:19 عصر
من هم زیاد دنبالش گشتم ولی یه سوال؟ چرا Indy ؟ شاید راحت باشه یه فرم html یا PHP درست بشه و کاربر با یه دگمه به اون منتقل بشه ! ارسال میل با اونا راحت تره

BORHAN TEC
جمعه 13 اسفند 1389, 18:05 عصر
من هم زیاد دنبالش گشتم ولی یه سوال؟ چرا Indy ؟ شاید راحت باشه یه فرم html یا PHP درست بشه و کاربر با یه دگمه به اون منتقل بشه ! ارسال میل با اونا راحت تره
حالا اگه Indy هم نشد اشکالی نداره. ولی می خواهم که ارسال ایمیل فقط و فقط از طریق یک برنامه دسکتاپ انجام بگیره.

ahmad_eagle2002
یک شنبه 15 اسفند 1389, 19:33 عصر
http://www.indyproject.org/sockets/demos/index.en.aspx
از آدرس بالا IdPOP3 / IdSMTP / IdMessage را نگاه کن خیلی راحت باید جواب بگیری

ghasemshami
دوشنبه 16 اسفند 1389, 08:08 صبح
این یه نمونه خیلی عالی هستش
با دلفی 2010 و Indy 10
ارسال ایمیل فارسی هم انجام میده
http://www.plunder.com/Send-Email-rar-download-f79988b69e.htm

BORHAN TEC
دوشنبه 16 اسفند 1389, 09:08 صبح
این یه نمونه خیلی عالی هستش
با دلفی 2010 و Indy 10
ارسال ایمیل فارسی هم انجام میده
http://www.plunder.com/Send-Email-ra...f79988b69e.htm target="_blank" title="برای دانلود اینجا را کلیک کنید">
لطفاً لینک را دوباره قرار دهید

Delphi 2010
دوشنبه 16 اسفند 1389, 11:12 صبح
لینک دانلود اصلاح شد
از دوستان عزیز و مدیریت تقاضا مندیم اجازه بدن لینک دانلود بزاریم و تاپیک رو قفل نکن
این قانون بدی هستش

http://uploadtak.com/images/jr7tbr4fny9md4k7apd.rar

تشکر یاتون نره

BORHAN TEC
چهارشنبه 18 اسفند 1389, 16:03 عصر
سلام
من موقعی که در کادر Mail Server عبارت smtp.gmail.com رو تایپ می کنم و بر روی دکمه "تست اتصال" کلیک می کنم عبارت connect رو می بینم و موقعی که بر روی دکمه "ارسال" کلیک می کنم با خطای زیر مواجه می شوم.

---------------------------
Sendemail
Must issue a STARTTLS command first. l1sm1271514bkl.13

OK

برای رفع این مشکل چه کنم؟؟؟

Delphi 2010
پنج شنبه 19 اسفند 1389, 14:20 عصر
خب شما تابعی به برنامت اضافه کن که روی کامپوننت Indy روی فرم موجود است
مقدار پورت Indy رو به 25 تغییر بده

اگر بازم مشکلی داشتید حتما بگید

BORHAN TEC
جمعه 20 اسفند 1389, 20:53 عصر
مقدار پورت Indy رو به 25 تغییر بده
مقدار خاصیت port بر روی 25 است ولی باز هم مشکل قبلی را دارم.

Vahid.Shatery
جمعه 27 اسفند 1389, 02:42 صبح
سلام
من این نمونه برنامه را از همین سایت گرفتم . جواب داد .
امیدوارم به دردتون بخوره .
http://30morghsms.com/SendMail.rar

BORHAN TEC
جمعه 27 اسفند 1389, 22:20 عصر
من این نمونه برنامه را از همین سایت گرفتم . جواب داد .

من نمیدونم چرا این برنامه برای دیگران کار می کنه ولی برای من نه!!! :متفکر:
من چندین روزه که بالا میروم و پایین می آیم ولی هنوز موفق به ارسال ایمیل نشده ام. :عصبانی++:

Vahid.Shatery
جمعه 27 اسفند 1389, 22:40 عصر
از اینترنت ADSL استفاده می کنین ؟
از چه شرکتی ؟
پورت 587 را هم تست کنید .
چون شاتل و چند تا از شرکت های ارائه دهنده خدمات اینترنت از این پورت استفاده می کنن .

AliReza Vafakhah
جمعه 27 اسفند 1389, 22:48 عصر
من هم تست زدم کار نکرد

BORHAN TEC
جمعه 27 اسفند 1389, 23:27 عصر
نمیدونم مشکل از چیه. حتی در شماره جدید مجله Blaise Pascal یعنی شماره 15 هم دقیقاً همین برنامه مورد بررسی قرار گرفته و به عنوان یک برنامه ارسال کننده ایمیل معرفی شده!!! :متعجب:

از اینترنت ADSL استفاده می کنین ؟

بلی

از چه شرکتی ؟

فعلاً صبانت

پورت 587 را هم تست کنید .

تست کردم، ولی باز هم نشد که نشد... :افسرده:

vcldeveloper
شنبه 28 اسفند 1389, 01:30 صبح
فکر کنم چند ده بار من خودم درباره ارسال ایمیل از طریق GMail اینجا جواب دادم، و اگر اشتباه نکنم، نمونه کد هم قرار دادم.

اولا، پورت شما ربطی به ISP نداره که یکی میگه فلان ISP از فلان پورت استفاده میکنه، یکی دیگه میگه اون یکی ISP از یه پورت دیگه! پورت اتصال را سرویس دهنده ایمیل شما مشخص میکنه. هر پورتی که سرویس دهنده ایمیل گفت، شما هم به همون پورت وصل میشید.

ثانیا، GMail نیاز به اتصال SSL داره، پس باید فایل های OpenSSL مورد نیاز پروژه تون رو در مسیری که برنامه بتونه پیدا کنه، قرار بدید، و Indy رو هم تنظیم کنید که از طریق SSL متصل بشه. SSL هم تنظیمات خودش را داره، و باید ببینید سرویس دهنده ایمیل شما دقیقا چه تنظیماتی را پشتیبانی میکنه، و برنامه تان را هم به همان شکل تنظیم کنید.

چون قبلا چند بار توضیح دادم، اینجا دوباره تکرار نمی کنم.

موفق باشید

BORHAN TEC
شنبه 28 اسفند 1389, 14:05 عصر
سلام

تمام تاپیکهای موجود رو زیر و رو کردم(مطالب این سایت، نکات مارکو کانتو، مستندات گوگل و ...) ولی هنوز به نتیجه نرسیده ام. لطفا کد برنامه را قرار بدهید. در ضمن ذکر کنید که از کدام نسخه ssleay32.dll و libeay32.dll استفاده می کنید.

با تشکر

vcldeveloper
شنبه 28 اسفند 1389, 18:24 عصر
----------

عقاب سیاه
پنج شنبه 11 فروردین 1390, 22:36 عصر
ببخشيد آقاي كشاورز
با اين كه متن پيام utf8 كد ميشه ولي موقع دريافت متن درست نيست!!
مثلا با حرف ي مشكل دارد.
68107

چجوري ميشه فونت اين ميل را عوض كرد؟؟

براي اين كه پيام هاي صندوق gmail قابل دريافت باشه بايد چه تغييراتي اجياد كرد!؟

vcldeveloper
جمعه 12 فروردین 1390, 01:00 صبح
فونت ایمیل ارتباطی به متن ایمیل نداره، مگر اینکه ایمیل شما به صورت HTML ارسال شده باشه. فونتی که با آن نرم افزار مدیریت ایمیل شما پیام ها را نمایش میده، به تنظیمان همون برنامه و فونت های نصب شده روی سیستم شما بستگی داره.

عقاب سیاه
جمعه 12 فروردین 1390, 13:42 عصر
خوب چجوري ميشه به صورت HTML ارسال كرد و فونت و رنگ متن را مشخص كرد؟؟

ببحشيد:

براي اين كه پيام هاي صندوق gmail، inbox قابل دريافت باشه بايد چه تغييراتي اجياد كرد!؟

vcldeveloper
جمعه 12 فروردین 1390, 18:32 عصر
برای ارسال به صورت HTML باید ایمیل رو به صورت Multipart ارسال کنید. در یک پارت متن ایمیل رو به صورت plain-text بدون کدهای HTML قرار بدید، تا اگر کاربر یا نرم افزاری قابلیت نمایش HTML را نداره، مشکلی در خواندن ایمیل براش پیش نیاد. در پارت بعدی هم متن نامه به صورت کد HTML را قرار بدید. هممچنین باید Encdoing رو روی MIME بزارید، و ContentType رو هم text/html.

عقاب سیاه
شنبه 13 فروردین 1390, 21:49 عصر
ببخشيد يراي دريافت ايميل از gmail من با توجه به كد ارسال شما كد زير را نوشتم :کف:

اما هيچ ايميلي را نمايش نمي دهد و تعداد ايميل ها را 0 برميگرداند. :متفکر: :لبخند:

68198

vcldeveloper
شنبه 13 فروردین 1390, 23:39 عصر
ببخشيد يراي دريافت ايميل از gmail من با توجه به كد ارسال شما كد زير را نوشتم
این رو باید در یک تاپیک جداگانه بپرسید. ارسال از طریق SMTP با دریافت از طریق IMAP یا POP3 ارتباطی نداره.

BORHAN TEC
چهارشنبه 17 فروردین 1390, 14:36 عصر
سلام آقای کشاورز

برنامه ای که شما قرار داده اید ایمیل را به مقصد می فرستد. ولی با کاراکترهای فارسی مشکل دارد. این مشکل را چگونه باید برطرف کنم؟

با تشکر... :قلب:

naderanhari
چهارشنبه 17 فروردین 1390, 19:43 عصر
اگر توی نام فرستنده (From) یا عنوان ایمیل (Subject) مشکل داری کد زیر رو قبل از کانکت کردن SMTP اضافه کن
SMTP.IOHandler.DefStringEncoding := enUTF8
اگر توی متن ایمیل مشکل داری که باید فایل HTML ای که برای ارسال متن میسازی Charset درستی داشته باشه. من که از us-ascii استفاده کردم با فارسی مشکلی نداشت.

BORHAN TEC
چهارشنبه 17 فروردین 1390, 20:02 عصر
اگر توی متن ایمیل مشکل داری که باید فایل HTML ای که برای ارسال متن میسازی Charset درستی داشته باشه. من که از us-ascii استفاده کردم با فارسی مشکلی نداشت.
برنامه ای که آقای کشاورز قرار دادند را موقعی که با دلفی 2010 کامپایل می کنم مشکل ارسال متون فارسی کاملاً رفع می شود، ولی موقعی که آنرا با Delphi XE کامپایل می کنم نمی توانم متن پیام مورد نظرم را به درستی ارسال کنم، یعنی موقعی که می خواهم یک متن فارسی را ارسال کنم متن به صورت ؟؟ ؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟ ارسال می شود. در ضمن در موقع کامپایل برنامه با Delphi Xe با یک warning مواجه می شوم که مربوط به خط زیر است:
Body.Text := UTF8Encode(Memo1.Lines.Text);
پیام مربوط به این warning هم به شرح زیر است:
[DCC Warning] SendMail.pas(53): W1057 Implicit string cast from 'RawByteString' to 'string'
لطفاً دوستان راهنمایی کنند. :خجالت:

hp1361
چهارشنبه 25 خرداد 1390, 23:59 عصر
----------

سلام آقای کشاورز

برنامه شما رو دانلود کردم و دو فایل ssleay32.dll و libeay32.dll رو هم در پوشه برنامه و هم در پوشه ویندوز قرار دادم اما برنامه کار نکرد!

درمانده شدیم والا...!

میشه راهمایی بفرمائید؟

BORHAN TEC
شنبه 28 خرداد 1390, 13:44 عصر
برنامه شما رو دانلود کردم و دو فایل ssleay32.dll و libeay32.dll رو هم در پوشه برنامه و هم در پوشه ویندوز قرار دادم اما برنامه کار نکرد!

درمانده شدیم والا...!
ممکنه که مشکلتون رو دقیق تر بگویید تا راهنماییتون کنم؟؟؟

hp1361
چهارشنبه 08 تیر 1390, 22:35 عصر
سلام مجدد

من که واقعا گیج شدم!اشکال کارم کجاست نمیدونم

امروز دوباره تست کردم که پیغام خطا رو براتون بنویسم اما با کمال تعجب دیدم که پیام ارسال میشه؟!!!

عقاب سیاه
چهارشنبه 24 اسفند 1390, 14:19 عصر
درود
اگه من بخوام برنامم هم توی ویندوز های 64 و هم 32 بیت کار بده باید چی کار کنم؟ یعنی کدوم ورژه از کتابخونه OpenSSL را کنار برنامم قرار بدم؟
و یه سوال دیگه اینکه روی نسخه های مختلف ویندوز مشکلی بوجود نمیاد؟

سعید صابری
چهارشنبه 24 اسفند 1390, 15:09 عصر
فکر کنم بهتره از 32 بیت استفاده کنی چون 32 بیت در ویندوز 64 بیت هم کار میده ولی 64 بیت در 32بیت کار نمیکنه

عقاب سیاه
چهارشنبه 24 اسفند 1390, 22:15 عصر
ممنون حالا تست می کنم حتما! میگم پس چرا برای چنین چیز ساده ای دو نسخه می سازند؟

سعید صابری
چهارشنبه 24 اسفند 1390, 23:06 عصر
البته این نظر منه: چون نسل 32 بیت رو به انقراضه!

BORHAN TEC
پنج شنبه 25 اسفند 1390, 00:16 صبح
میگم پس چرا برای چنین چیز ساده ای دو نسخه می سازند؟
چون،اگر برنامه شما 64 بیتی باشد نمیتوانید از نسخه 32 بیتی open ssl استفاده کنید، بنابراین توسعه دهندگان open ssl مجبورند تا نسخه 64 بیتی آن را هم برای برنامه های 64 بیتی عرضه کنند.(این هم دلیل اصلی عرضه نسخه 64 بیتی :متفکر:)

Mask
پنج شنبه 25 اسفند 1390, 12:53 عصر
این dll ها هم رو 32 جواب میده هم 64

saeed7007
چهارشنبه 09 فروردین 1391, 22:49 عصر
سلام
برنامه ایی که آقای کشاورز نوشتن، به این گیر میده:

could not load SSL Library

مشکل چیه؟
مرسی

عقاب سیاه
چهارشنبه 09 فروردین 1391, 23:05 عصر
پست بالا همین SSL Library هست دیگه باید بزارید کنار پروژهتون

saeed7007
پنج شنبه 10 فروردین 1391, 00:33 صبح
تمام این کارها رو کرده بودم ولی ارور میده...

BORHAN TEC
پنج شنبه 10 فروردین 1391, 01:15 صبح
این dll ها هم رو 32 جواب میده هم 64
جناب Gold چنین چیزی امکان نداره. اگر شما برنامه دلفی خودتون رو به صورت 64 بیتی کامپایل کنید حتماً و الزاماً باید از نسخه 64 بیتی Open SSL library استفاده کنید و اگر هم برنامه را به صورت 32 بیتی کامپایل کنید حتماً و الزاماً باید از نسخه 32 بیتی Open SSL library استفاده کنید.

تمام این کارها رو کرده بودم ولی ارور میده...
مطمئناً تمام کار را به درستی انجام نداده اید. چون من خودم از همین روش دارم استفاده میکنم و به درستی هم کار میکنه. ولی به یک نکته توجه داشته باشید که نسخه مربوط به دو فایل مربوط به Open SSL Library هم بسیار مهم است و اگر مثلاً برنامه شما با نسخه های جدید دلفی کامپایل شده باشه باید از یک نسخه سازگار Open SSL Library استفاده کنید و نسخه های قدیمی تر آن درست کار نمی کند.

saeed7007
پنج شنبه 10 فروردین 1391, 01:30 صبح
اگه میشه شما لطف کنید برنامه رو با دلفی کامپایل کنید و فایل exe اون رو +فایلهای open SSL اینجا بزاید تا ببینیم مشکل از ورژن دلفیه یا چیز دیگه...
مرسی

Mask
پنج شنبه 10 فروردین 1391, 10:50 صبح
جناب Gold چنین چیزی امکان نداره. اگر شما برنامه دلفی خودتون رو به صورت 64 بیتی کامپایل کنید حتماً و الزاماً باید از نسخه 64 بیتی Open SSL library استفاده کنید و اگر هم برنامه را به صورت 32 بیتی کامپایل کنید حتماً و الزاماً باید از نسخه 32 بیتی Open SSL library استفاده کنید.
منظور بنده از 32-64 برنامه کامپایل شده نیست. منظورم قابل اجرا بودن برنامه 32 بیتی در ویندوز 64 بیتی بود.

gholami146
چهارشنبه 04 بهمن 1391, 11:21 صبح
سلام
آقای کشاورز من از فایل شما استفاده کردم
و جواب داد البته بعد از کپی دو فایل دی ال ال در مسیر فایل اصلی برنامه
اما یک سئوال چطور میشه فایل پیوست رو ارسال کرد
من یک مقداری کد به برنامه اضافه کردم اما جواب دلخواه رو نگرفتم
من حتا مثال خود ایندی 10 رو هم گرفتم
اما اون هم نتونست از طریق جی میل پیوست رو ارسال کنه و پورت رو دائما مشغول نگه میداشت
من بعد از فرستادن فایل با برنامه شما اطلاعاتی که در ایمیلم بدیت می اوردم بجای فایل اینجوری بود
....
اقا یک نکته من الان اومدم و بطور اتفاقی اطلاعات داخل بادی رو پاک کردم و یک فایل رو اتچ کردم و ارسال کردم
و فایل با موفقیت ارسال شد
اما زمانی که من در داخل نامه اطلاعاتی رو مینویسم بصورت زیر میشه

This is a multi-part message in MIME format

--eowqtnH5dRPvbt5tPmKoi=_MThgsOP4cPh
Content-Type: text/plain; charset="UTF-8"
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable
Content-Disposition: inline

sample test

Content-Type: application/octet-stream;
name="externalip.txt"
Content-Transfer-Encoding: base64
Content-Disposition: attachment;
filename="externalip.txt"

Q3VycmVudCBJUCBBZGRyZXNzOiAxOTIuMTY4LjEuMQ==

Content-Type: application/octet-stream;
name="externalip.txt"
Content-Transfer-Encoding: base64
Content-Disposition: attachment;
filename="externalip.txt"

Q3VycmVudCBJUCBBZGRyZXNzOiAxOTIuMTY4LjEuMQ==

--eowqtnH5dRPvbt5tPmKoi=_MThgsOP4cPh--

لطفا راهنمایی کنید

gholami146
چهارشنبه 04 بهمن 1391, 14:40 عصر
با سلام مجدد
برای دوستانی که تازه به مشکلات من برخورد کردن باید بگم
من در پست قبلی گفتم مشکل دارم اما خودم مشکلشو فهمیدم و اون اینه باید مقدار Encoding کامپوننت IDMessageSend را به mePlainText تغییر بدیم
من سرس برنامه رو برای راهنمایی بیشتر در اختیار دوستان قرار می دم (سورس تغییر داده شده آقای کشاورز)
دریافت فایل (http://gholami.persiangig.com/Upload%20File/Send%20Mail%20SSL.rar)

Mask
چهارشنبه 04 بهمن 1391, 15:29 عصر
با سلام مجدد
برای دوستانی که تازه به مشکلات من برخورد کردن باید بگم
من در پست قبلی گفتم مشکل دارم اما خودم مشکلشو فهمیدم و اون اینه باید مقدار Encoding کامپوننت IDMessageSend را به mePlainText تغییر بدیم
من سرس برنامه رو برای راهنمایی بیشتر در اختیار دوستان قرار می دم (سورس تغییر داده شده آقای کشاورز)
دریافت فایل (http://gholami.persiangig.com/Upload%20File/Send%20Mail%20SSL.rar)

بازم که فایل رو میفرسته همینجوری میشه که؟

AAWQAwACAAAAFAAAAL+QBAACAAAAFAAAANOSkQACAAAAAzU0AA CSkgACAAAAAzU0AADqHAAHAAAH tAAAAAAAAAAAMjAwODowMzoxNCAxMzo1OToyNgAyMDA4OjAzOj E0IDEzOjU5OjI2AAAFAQMAAwAA AAEABgAAARoABQAAAAEAAAEpARsABQAAAAEAAAExAgEABAAAAA EAAAE5AgIABAAAAAEAABIcAAAA AAAAAEgAAAABAAAASAAAAAH/2P/gABBKRklGAAEBAAABAAEAAP/bAEMAEAsMDgwKEA4NDhIREBMY KBoYFhYYMSMlHSg6Mz08OTM4N0BIXE5ARFdFNzhQbVFXX2JnaG c+TXF5cGR4XGVnY//bAEMBERIS GBUYLxoaL2NCOEJjY2NjY2NjY2NjY2NjY2NjY2NjY2NjY2NjY2 NjY2NjY2NjY2NjY2NjY2NjY2Nj Y2NjY//AABEIAHgAoAMBIgACEQEDEQH/xAAfAAABBQEBAQEBAQAAAAAAAAAAAQIDBAUGBwgJCgv/ xAC1EAACAQMDAgQDBQUEBAAAAX0BAgMABBEFEiExQQYTUWEHIn EUMoGRoQgjQrHBFVLR8CQzYnKC CQoWFxgZGiUmJygpKjQ1Njc4OTpDREVGR0hJSlNUVVZXWFlaY2 RlZmdoaWpzdHV2d3h5eoOEhYaH iImKkpOUlZaXmJmaoqOkpaanqKmqsrO0tba3uLm6wsPExcbHyM nK0tPU1dbX2Nna4eLj5OXm5+jp 6vHy8/T19vf4+fr/xAAfAQADAQEBAQEBAQEBAAAAAAAAAQIDBAUGBwgJCgv/xAC1EQACAQIEBAME BwUEBAABAncAAQIDEQQFITEGEkFRB2FxEyIygQgUQpGhscEJIz NS8BVictEKFiQ04SXxFxgZGiYn KCkqNTY3ODk6Q0RFRkdISUpTVFVWV1hZWmNkZWZnaGlqc3R1dn d4eXqCg4SFhoeIiYqSk5SVlpeY mZqio6Slpqeoqaqys7S1tre4ubrCw8TFxsfIycrS09TV1tfY2d ri4+Tl5ufo6ery8/T19vf4+fr/ 2gAMAwEAAhEDEQA/AEvgogijyQu4D3xg1JEqW20HjcemeM4qndEpPbFyfL3ZPPcdKd cuZo1ZfmIc ED1xzXh22R9Vy6WL8qRzLyOR0Pofasy8uWtIxDGPnI+/ircMoZAVbtkVXvYxcRlcc9Rg0Rld2kKK s7EekjzSAxyoP+f1qbVFIhPXIqLTN0QYOpTHqOtWLuVJ4WRT84 HTHWrbtMp35zJs5/LcqT1Irb3e dbMgxuxx9a5+DCy7znCj9e1XbS5Ky+X1DHirqRvqipRuaNqWmR JGyBj86jvn2ID26fjQb2NX8pAe nJ7AUr4mhI69/wCorHZ6kJO9yKwsYmYSud0n3gOy+n41butrW0yZAURtzj260yz P7jeON1RXcgFr Jk43KaLuUyWryM2ySSOQtFMwB9uv1FWbiWMo3nLvUcHAwaLS1k liURAKP75H8qnuNLAtHBdi+0lV HGTjjNbOa5tWW3GJXg01Z7driV22H7m7rj1ps9lNb2av9oyrKC yMvQEdO9H

esi022
دوشنبه 16 تیر 1393, 09:58 صبح
دوستان سلام
می دونم تاپیک زیر خاکیه اما تاپیک جدید نمی خوام ایجاد کنم.

با indy و کامپوننت idmessage و idsmtp ایمیل می فرستم و مشکلی نیست.
اما ایمیل هایی که به gmail میره فرستنده Unknown Sender میشه

کسی همچین تجر به ای داره؟

ضمنا در delphi xe2 کامپوننت tidattachment وجود ندارد
برای این مورد هم اگر کسی می دونه بگه

با سپاس