ورود

View Full Version : سفته برای ضمانت انجام کار

Vahid_moghaddam
شنبه 07 اسفند 1389, 11:29 صبح
سلام کسی درباره سفته ای که زمان قرارداد برای حسن انجام کار می گیرن، اطلاعاتی داره؟ چطوری اجرایی می شه؟ راه قانونی در رفتن ازش چیه؟ ممنون

r00tkit
شنبه 07 اسفند 1389, 11:38 صبح
از من گرفتن ولی برای "برای حسن انجام کار می گیرن،" نبود ! چون شرکت امنیتی بود بیشتر گرفتن اگه کسی جواب " اطلاعاتی داره؟ چطوری اجرایی می شه؟ راه قانونی در رفتن ازش چیه؟ "رو می دونه بگه خوبه

eshpilen
شنبه 07 اسفند 1389, 13:05 عصر
اهه چه جالب! چون اين سوال رو منم چند بار ميخواستم بپرسم. چند روز پيش هم قصد داشتم در همين تالار مطرح كنم ولي يادم رفت.
منم سر يه كاري رفته بودم كه مغازهء رايانه اي بود ازم سفتهء چند ميليون تومني گرفتن. اصرار كردم كه پاش بنويسه بابت ضمانت شغلي هست. شما هم بنظرم حتما اين كار رو بكنيد، چون بنظرم فردا اگر مشكلي پيش بياد طرف ميتونه مدعي بشه كه بهش بدهكار بوديد و اذيتتون كنه.
نميدونم چنين چيزي قانوني هست يا نه. و دونستن جواب اين سوال مهمه.
اصلا تمايل ندارم ديگه به كسي سفته بدم. سعي ميكنم حتما يجوري از زيرش در برم. يا اگرم مجبور شدم بدم، بعدا كه كارفرما اعتمادش بهم جلب شد و كارش بهم وابسته شد، ازش پس بگيرم. شايدم بهتر باشه اينو از اول باهاش شرط كنيم :متفکر:
همون طرف كه ازم سفته گرفته بود هميشه و بخصوص دست آخر كه ميخواستم برم با استفاده از همون نقطهء ضعف يجورايي سعي ميكرد خواسته هاي خودش رو بهم تحميل كنه. البته خيلي خفيف و بصورت كنايه اي. تازه ما با هم هيچ مشكل و قرار خاصي نداشتيم. پس مواظب باشيد ريش خودتون رو دست هركسي نديد.

Vahid_moghaddam
شنبه 07 اسفند 1389, 13:14 عصر
در قرارداد من صراحتا نوشته شده که سفته بابت ضمانت اجرای کار و اینطور چیزاس و از جمله ضرر نزدن به شرکت!

Nima NT
شنبه 07 اسفند 1389, 20:08 عصر
قیمت ها نباید نجومی و از روی معده باشه ، باید مناسب با مبلغ کل قرارداد باشه ، برای یه قرارداد یک میلیونی سفته 10 میلیونی نمیگیرن.

JaguarXF
شنبه 07 اسفند 1389, 20:22 عصر
اونوقت در جایی از قرارداد هم معیار "حسن انجام کار" رو تعریف قانونی کرده؟