PDA

View Full Version : Redirect در PHP



mostafa612003
چهارشنبه 16 مهر 1382, 11:59 صبح
سلام
من یک کد معادل این کد در php احتیاج دارم



response.redirect "index.htm"



خیلی متشکرم

houtanal
پنج شنبه 17 مهر 1382, 04:45 صبح
<?php
header("Location: http://".$_SERVER['HTTP_HOST']
.dirname($_SERVER['PHP_SELF'])
."/".$relative_url);
?>
OR:

<?php
header("Location: http://www.yahoo.com/"); /* Redirect browser */

/* Make sure that code below does not get executed when we redirect. */
exit;
?>

mostafa612003
شنبه 19 مهر 1382, 10:02 صبح
سلام
من از این کد استفاده کردم ولی این پیغام خطا را به من می دهد:



Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at /home/virtual/site107/fst/var/www/html/send.php:2) in /home/virtual/site107/fst/var/www/html/send.php on line 69

mostafa612003
سه شنبه 13 آبان 1382, 13:49 عصر
سلام
کسی نیست که به من جواب بدهد؟

مهدی کرامتی
سه شنبه 13 آبان 1382, 14:56 عصر
چرا نیست برادر من. این کد رو امتحان کن:

<?php

// If no headers are sent, send one
if (!headers_sent()) {
header ('Location: http://www.example.com/');
exit;
}

// An example using the optional file and line parameters, as of PHP 4.3.0
// Note that $filename and $linenum are passed in for later use.
// Do not assign them values beforehand.
if (!headers_sent($filename, $linenum)) {
header ('Location: http://www.example.com/');
exit;

// You would most likely trigger an error here.
} else {

print "Headers already sent in $filename on line $linenum\n" .
"Cannot redirect, for now please click this <a " .
"href=\"http://www.example.com\">link</a> instead\n";
exit;
}

?>

jirjirakk
سه شنبه 13 آبان 1382, 22:54 عصر
1- قبل از اجرای دستور هدر نباید هیچ گونه چیزی رو به خروجی فرستاده باشی.
2- میتونی از ob_... استفاده کنی

mostafa612003
دوشنبه 19 آبان 1382, 10:41 صبح
سلام
اینکه قبل از اجرای دستور هدر نباید هیچ گونه چیزی رابه خروجی فرستاده باشیم یعنی چی؟
متشکرم

jirjirakk
دوشنبه 19 آبان 1382, 14:22 عصر
یعنی این که اصلا نباید قبلش با دستور echo یا print یا ... پیامی رو به خروجی فرستاده باشی
این پیام خطا هم که میفرسته همون رو میگه


headers already sent by

ahaniha
پنج شنبه 25 اسفند 1384, 22:51 عصر
ببین را حت ترین کار اینه که از java script استفاده کنی برای redirect

balis_pascal
جمعه 26 اسفند 1384, 00:16 صبح
سلام

می توانید روش redirect را با javascript توضیح دهید یا یک مثال ساده بنویسید

با تشکر

farzad_vb62
یک شنبه 09 دی 1386, 00:19 صبح
سلام

می توانید روش redirect را با javascript توضیح دهید یا یک مثال ساده بنویسید

با تشکر

خیلی ساده هستش
مثال :
window.location="index.html"

farzad_vb62
یک شنبه 09 دی 1386, 00:27 صبح
سلام
من یک کد معادل این کد در php احتیاج دارم



response.redirect "index.htm"

خیلی متشکرم
اینم تابع redirect توی php:



// func: redirect($to,$code=307)
// spec: http://www.w3.org/Protocols/rfc2616/rfc2616-sec10.html
function redirect($to,$code=301)
{
$location = null;
$sn = $_SERVER['SCRIPT_NAME'];
$cp = dirname($sn);
if (substr($to,0,4)=='http') $location = $to; // Absolute URL
else
{
$schema = $_SERVER['SERVER_PORT']=='443'?'https':'http';
$host = strlen($_SERVER['HTTP_HOST'])?$_SERVER['HTTP_HOST']:$_SERVER['SERVER_NAME'];
if (substr($to,0,1)=='/') $location = "$schema://$host$to";
elseif (substr($to,0,1)=='.') // Relative Path
{
$location = "$schema://$host/";
$pu = parse_url($to);
$cd = dirname($_SERVER['SCRIPT_FILENAME']).'/';
$np = realpath($cd.$pu['path']);
$np = str_replace($_SERVER['DOCUMENT_ROOT'],'',$np);
$location.= $np;
if ((isset($pu['query'])) && (strlen($pu['query'])>0)) $location.= '?'.$pu['query'];
}
}

$hs = headers_sent();
if ($hs==false)
{
if ($code==301) header("301 Moved Permanently HTTP/1.1"); // Convert to GET
elseif ($code==302) header("302 Found HTTP/1.1"); // Conform re-POST
elseif ($code==303) header("303 See Other HTTP/1.1"); // dont cache, always use GET
elseif ($code==304) header("304 Not Modified HTTP/1.1"); // use cache
elseif ($code==305) header("305 Use Proxy HTTP/1.1");
elseif ($code==306) header("306 Not Used HTTP/1.1");
elseif ($code==307) header("307 Temorary Redirect HTTP/1.1");
else trigger_error("Unhandled redirect() HTTP Code: $code",E_USER_ERROR);
header("Location: $location");
header('Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate, post-check=0, pre-check=0');
}
elseif (($hs==true) || ($code==302) || ($code==303))
{
// todo: draw some javascript to redirect
$cover_div_style = 'background-color: #ccc; height: 100%; left: 0px; position: absolute; top: 0px; width: 100%;';
echo "\n";
$link_div_style = 'background-color: #fff; border: 2px solid #f00; left: 0px; margin: 5px; padding: 3px; ';
$link_div_style.= 'position: absolute; text-align: center; top: 0px; width: 95%; z-index: 99;';
echo "\n";
echo "Please See: ".htmlspecialchars($location)."
\n";
echo "\n\n";
}
exit(0);
}

amirhosein
دوشنبه 17 دی 1386, 22:49 عصر
همین جناب redirect رو توی manual پی اچ پی جستجو کن.با مثال خیلی خوب توضیح داده.

ealvandi
پنج شنبه 20 دی 1386, 10:40 صبح
نکاتی در مورد استفاده از دستور header

http://barnamenevis.org/forum/showth...light=ob_start (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=69150&highlight=ob_start)
http://barnamenevis.org/forum/showth...light=ob_start (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=64530&highlight=ob_start)
http://barnamenevis.org/forum/showth...light=ob_start (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=69987&highlight=ob_start)

saeid99
یک شنبه 01 شهریور 1388, 18:26 عصر
من از کد زیر استفاده میکنم

header('Location: http://www.example.com/');