ورود

View Full Version : برنامهء Video-chat

eshpilen
یک شنبه 08 اسفند 1389, 11:54 صبح
یه برنامه واسه چت در اینترنت میخواستم که قابلیت ارتباط صوتی و مشاهدهء تصویر زنده در وبکم هم داشته باشه.
میگن Skype خوبه. شما تجربه ای دارید؟ خودتون چی استفاده میکنید؟ یاهومسنجر بهتره یا اسکایپ؟
ترجیحا با سرعت 128 کیلوبیت جواب بده.
کارفرمام میخواد با یکی از فامیلاشون که در کشور دیگه ای هست به اینصورت ارتباط برقرار کنه.

Felony
یک شنبه 08 اسفند 1389, 17:56 عصر
من از Skype استفاده کردم ، بعضی وقت ها بازی در میاره و Dis میکنه ، ولی با یاهو تا به حال مشکلی نداشتم ، سرعتش هم قابل قبول هست .

eshpilen
دوشنبه 09 اسفند 1389, 12:09 عصر
skype يك اكانت ماشيني داره كه باهاش Voice رو تست كردم. اما براي تست واقعي ويدئو انگار همچين امكاني نداره. شما چيزي بنظرتون نميرسه براي تست ويدئو؟ چون فعلا هيچكس در ليست تماسهاي ما نيست و نميتونيم با كسي تماس بگيريم.

راستي در توضيحاتش نوشته كه اگر دو طرف اكانت skype داشته باشن ميتونن با هم ارتباط برقرار كنن، ولي اگر نداشته باشن ظاهرا يك حالت شماره گيري داره كه پوليه و ما هم كارت اعتباري نداريم كه شارژ كنيم. تعرفهء تماس خارج كشور بوسيلهء شماره گيري از طريق skype چقدر هست؟
ضمنا آيا بايد هر دو طرف حتما همديگر رو add كرده باشن تا بتونن تماس ويدئويي برقرار كنن؟

#target
دوشنبه 09 اسفند 1389, 19:59 عصر
oovoo رو تست کن. مثل اینکه بهتره

skype خوبه ولی برا من یک روز وصله یک روز قطع!!!
>>>> اگر دو طرف اكانت skype داشته باشن که می تونی چت کنی . اگه نداشته باشن اونی که میگه پولیه منظور تماس با خطوط تلفن یا موبایل هست!
برا add کردن هم بستگی به Privacy Settings اون طرف داره فکر کنم پیش فرضش اینه که باید add بشه