View Full Version : راهنمایی در مورد آینده شغلی
hjran abdpor
یک شنبه 08 اسفند 1389, 17:34 عصر
با سلام به دوستان گل و عزیز
ببخشید مزاحم وقت مدیران عزیز شدم دو سه تا سوال دارم و اگه میشه جوابم را بدین :
من دانشجویی ترم 5 کارشناسی کامپیوتر هستم و خیلی عاشق علوم کامپیوتر هستم و خودم بیشتر به وب سایت نویسی و برنامه نویسی اینترنت علاقه دارم و خیلی هم مطالعه میکردم باور کنید شاید بگم از لحاظ تئوری خیلی بالا هستم ولی مشکل من عملی هست (نه بگم اصلا بلد نیستم ..................) میخوام راهنتمایی کنید که در اینده چه جوری موفق باشم وحداقل در پروزه های بزرگ شرکت کنم ؟
2- این سوال هم همیشه بهام است که کجا کار پیدا کنم اصلا کار هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
dousti_design
یک شنبه 08 اسفند 1389, 17:58 عصر
سوال اولتون که مبهم هست. چیو میخواید بدونید؟ چه جور راهنمایی؟
چیزی که مشخصه اینه که شما اگر تخصص داشته باشید میتونید یک شغل آزاد داشته باشید توی شرکت های خصوصی که بیشتر تخصص گرا هستند تا مدرک گرا. و همینطور بالعکس توی کارهای دولتی هم تخصص زیاد مطرح نیست و مدرک گرا و بیشتر آشنا(پارتی) گرا هستند.
2- این سوال هم همیشه بهام است که کجا کار پیدا کنم اصلا کار هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خیلی کم!
Alireza_Salehi
دوشنبه 09 اسفند 1389, 06:52 صبح
من دانشجویی ترم 5 کارشناسی کامپیوتر هستم و خیلی عاشق علوم کامپیوتر هستم و خودم بیشتر به وب سایت نویسی و برنامه نویسی اینترنت علاقه دارم و خیلی هم مطالعه میکردم باور کنید شاید بگم از لحاظ تئوری خیلی بالا هستم ولی مشکل من عملی هست (نه بگم اصلا بلد نیستم ..................) میخوام راهنتمایی کنید که در اینده چه جوری موفق باشم وحداقل در پروزه های بزرگ شرکت کنم ؟
1. معمولا اکثر افراد تا وارد بازار کار نشوند از لحاظ عملی به جایی نمیرسند، به نظرم این یک سال و نیمی که مونده تو یکی دو تا از این پروژه های open source شرکت کنید.
2. کار هست تا دلتون بخواد... منتها کار پیدا کردن ربطی به مدرک دانشگاهی و مطالبی که در دانشگاه یاد می گیرید نداره. مدرک دانشگاهی حداقل ممکن برای یک برنامه نویسه باید ثابت کنید حرفی برای گفتن دارید.
مهران رسا
دوشنبه 09 اسفند 1389, 11:33 صبح
اگر به کار عملی علاقه دارید که هیچ ، اما اگر بیشتر به مباحث تئوری علاقه مند هستید ، تحصیلاتتون رو تا مقطع دکترا ادامه بدید و وقتی به اون درجه برسید ، علمتون پوله! و نیازی نیست ساعت ها پشت کامپیوتر از سلامتیتون بزنید و برای چندرغاز کد بنویسید .
JaguarXF
سه شنبه 10 اسفند 1389, 07:12 صبح
اگر به کار عملی علاقه دارید که هیچ ، اما اگر بیشتر به مباحث تئوری علاقه مند هستید ، تحصیلاتتون رو تا مقطع دکترا ادامه بدید و وقتی به اون درجه برسید ، علمتون پوله! و نیازی نیست ساعت ها پشت کامپیوتر از سلامتیتون بزنید و برای چندرغاز کد بنویسید .
سر تا پای این سایت همتون نوشته اید که ای داد ای هوار! استادهای ما بیسوادند و فقط پاسکال بلد هستند و ما سی شارپ بلتیم ... تازه اونها سابقه کارشون از شمایی که تازه بخوای دکترا بگیری از همین حالا تا اون موقع حداقل هفت سال بیشتره. بالاخره اونها علم دارند که پوله یا نه؟
ضمنا مگر جایی میاد شما رو با صفر سال سابقه تدریس استخدام کنه؟ خوشتیپ که باشی نهاستا میری یک دانشگاه درپیت در یک شهر کوچک و تدریس برنامه نویسی 101 میکنی. تا اون حدود 35 هم سن داری احتمالا! فکر کرده ای اگه بخوای ازدواج هم بکنی!!! کسی حاضره بلند بشه بیاد باهات توی در و دهات زندگی کنه ؟!! این هم از این.
نظرمن که خودم هم انجامش داده ام: بلافاصله بعد از لیسانس استخدام شوید.
( که آن هم داستان دارد: اول اینکه آیا بازار کاری با تصمیمات کارشناسی و مهندسی دولتهای حال و گذشته در چه حال است برای مهندسین نرم افزار؟ و اصلا وضع اقتصاد در چه حال است و شرکتها اصلا پولی در بساط دارند که حقوق کارمند بدهند یا نه ؟ و اینکه آیا بازار فروشی برای محصولاتشان دارند که پولی داشته باشند؟ و اینکه این بازار فروش دامنه اش تا کجاست؟ ملی؟ شهرستانی ؟ کشوری ؟ بین المملی؟ چی؟ اگر بخواهد بین المللی باشد چه موانع حقوقی در جلوش پیشآمده است ؟ دیگر اینکه در این طرحهای زود بازده دولت آیا طرحی برای مشاغلی مانند نرم افزار هم بوده تا شرکتها خروجی دانشگاهها رو جذب کنند؟ و اصلا سطح توانایی ها و سطح علمی خروجی این دانشگاهها در چه حد است و آیا دانش آموختگان پس از چهار سال تدریس آیا در سطحی از توان علمی قرار میگیرند که بتوانند وارد پروژه های واقعی و صنعت بشوند ؟ و اصولا دانشگاهها آیا به اندازه کافی بودجه در اختیار دارند که استاد خوب و امکانات پژوهشی خوب در اختیار دانشجوها قرار بدهند ؟ و اصلا دانشگاهها بر چه حساب کتابی اساتیدشان رو انتخاب میکنند؟ ایشالله که بر اساس توان علمی هست. و حالا اگر بنابر هر یکی از این دلایل "کار گیر شما نیامد" ، آنوقت چه راهی جلوی یک مهندس ناراحت فارغ التحصیل هست؟ بله ! ادامه تحصیل! حالا اون عده کثیر همگی سه سال بعد از لیسانس به فوق لیسانس ارتقا یافته اند. در عرض این سه سال وضعیت بازار کار چه فرقی کرده ؟ بهتر شده؟!!!! بدتر شده؟ این فوق لیسانسها بیشتر طلبکار نیستند الان؟ چند درصدشون استخدام دانشکده ها میشوند؟ چند درصدشون استخدام صنعت؟ چند درصد میگویند به جهنم! چهار سال روش بگذار دکترا هم بگیریم! چند درصد اپلای میکنند میروند سنگاپور و کانادا و انگلیس و مالزی و استرالیا...و حالا اگر این دوستان خارجی که با ویزای دانشجویی آمده اند هزینه کمک تحصیل هم بگوییم سالی 10 هزار دلار از خانواده شان در ایران کنند سالیانه چند میلیارد دلار ارز از کشور خارج میشه ؟ و حالا بعد از اتمام تحصیل و انقضای اعتبار ویزای دانشجویی چه راههایی رو کشف میکنند برای "اقامت" گرفتن ؟ چند نفرشان برمیگردند؟!. و .... ) بعد چند سالی که جا افتادید برای فوق لیسانس و ... اقدام کنید . خرج تحصیلتان رو هم شرکت میده . به جوانی و عشق و کیفتان هم رسیده اید .
این هم یک ویدئو که دانشجوی عشق تحقیق و تحصیلات تکمیلی داره با استادش مشورت میکنه. عبرت بگیرید :
http://www.youtube.com/watch?v=obTNwPJvOI8
eshpilen
سه شنبه 10 اسفند 1389, 09:01 صبح
این هم یک ویدئو که دانشجوی عشق تحقیق و تحصیلات تکمیلی داره با استادش مشورت میکنه. عبرت بگیرید :
http://www.youtube.com/watch?v=obTNwPJvOI8
کل یوتیوب فیلتره.
JaguarXF
سه شنبه 10 اسفند 1389, 09:44 صبح
کل یوتیوب فیلتره.
پووووففففف... چه مییییییییکنه این وحشت از آگاهی که یوتیوب هم فیلتره.
ما رو باش با تلفن ، آهنگهای یوتیوب رو صبحها وصل میکنیم به ضبط ماشین بخونه تا برسیم سرکار! همون موقع که 3G بود هم قطع نمیشد چه به حالا که 4G شده. گرچه تغییر محسوسی نکرده . ماهی 10 تومان بیشتر!
eshpilen
سه شنبه 10 اسفند 1389, 10:44 صبح
this post has been deleted
مهران رسا
سه شنبه 10 اسفند 1389, 11:22 صبح
نظرمن که خودم هم انجامش داده ام: بلافاصله بعد از لیسانس استخدام شوید.
توضیحات جالبی بود . اما یکی از مهم ترین موارد یعنی پرداختن مالیات عمر در کشور عزیزمان رو فراموش کردید . شخصاً حاضرم با توجه به قوانین وضع شده در خصوص کاهش مدت زمان سربازی با کسب درجات تحصیلی بالاتر ، حتی المقدور تحصیلاتم رو ادامه بدهم و یا اگر اتفاق خاصی نیفته با 15 میلیون تومان وثیقه برای ادامه تحصیل و زندگی راهی دیار کفر شوم .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.