View Full Version : حرفه ای: ویژال بیسیک فارسی(ویژه)
www.pc3enter.tk
یک شنبه 08 اسفند 1389, 18:16 عصر
سلام دوستان امروز یک سوپ رایز برایتان دارم
من و دوستانم در طی 1 ماه نیم در دانشگاه اقدام به ساخت ویژال بیسیک آن هم به زبان فارسی کردیم
در برنامه ی که گذاشته ام بیش از 60 درصد ویژال بیسک فارسی است و بیشتر منو ها پنجره ها و و و و اخطار ها فارسی هستند که دیگر مشکل در نفهمیدن انگلیسی در vb نیست
توجه انشاه ال... در طی 2 هفته ی دیگر با دوستان خودم بتوانم تا 80 تا 85 درصد vb را فارسی کنم و در سایت قرار بدهم
برای اجرای تغییرات باید به محل نصب وی بی بروید یعنی (C:\Program Files\Microsoft Visual Studio\Vb98)
و بعد ان برنامه ها را در آن کپی کنید
منتظر پیشنهاد ها و انتقاد ها هستم
پیروز سربلندو موفق باشید
کرکی
پنج شنبه 12 اسفند 1389, 15:04 عصر
به زحمتی که کشیدید احترام می زارم ولی به نظرم کار بیهوده ایه...
وقتتون رو روی مسئله مهم تری می زاشتید بهتر بود
چون برنامه نویسی که زبان انگلیسی زبان دومش نباشه و راحت نخونه و ننویسه کلا کارش خواهد لنگید و کار با IDE درصدی کمتر از 1% کار یک برنامه نویسه
این نظر منه و خدایی نکرده قصد توهین یا سبک شمردن کار شما رو نداشتم.
موفق باشید
www.pc3enter.tk
پنج شنبه 12 اسفند 1389, 20:02 عصر
به نظر شما برای یک تازه وارد مناسب نیست با حتی دوم هنرستان که توانایی کار کردن با وبی را چندان نمی توانند انجام دهد
درست است من حرف شما را فبول دارم ولی برای یک حرفه ای افت دارد این طور نیست
Slytherin
چهارشنبه 18 اسفند 1389, 18:00 عصر
به نظر شما برای یک تازه وارد مناسب نیست با حتی دوم هنرستان که توانایی کار کردن با وبی را چندان نمی توانند انجام دهد
درست است من حرف شما را فبول دارم ولی برای یک حرفه ای افت دارد این طور نیست
من از سال اول دبیرستان با ویژوال بیسیک 6 آشنا شدم و واقعا خوشحالم که در آن زمان کسی ویژوال بیسیک 6 رو با فارسی سازی خراب نکرده بود...
دوست عزیز به نظر من جناب کرکی حق دارند، این کار بیهوده است.
knight-rak
چهارشنبه 18 اسفند 1389, 20:34 عصر
به زحمتی که کشیدید احترام میزارم مطمئنا تجربه خوبی بود براتون ولی واقعا کار بیهوده ای انجام دادین آخه اگر قرار باشه هر کسی بیاد و با زبان خودش برنامه نویسی کار کنه دیگه قواعد و اصطلاحات اصلی از بین میره در مورد هنرستانی ها هم اشتباه میکنید اتفاقا با اینکه محیط انگلیسی باشه بیشتر حال میکنن و بهتر میتونن باهاش کار کنند { نمیخوام جسارت کنم حرف بی مربوطی بزنم ولی اگر یه برنامه ی بزرگ رو بخوایم نسخه فارسی اونو حتی به یه بچه دوم راهنمایی بدیم میزنه زیر خنده چه برسه به باقی افراد که بخوان این برنامه رو با محیط فارسی ببینند } امیدوارم ناراحتتون نکرده باشم
موفق باشید ....
www.pc3enter.tk
چهارشنبه 18 اسفند 1389, 23:15 عصر
نه من ناراحت نشدم (مرد باید انتقاد پذیر باشه)
من خودم در مسجد و خانه ی دوستام ویژال بیسیک به سطح ساده تدریس می کنم
ولی با فارسی کردن وی بی من دیدم بیشتر دوستام خیلی راحت می توانند با این کار من کار کنند و حتی بدون من هم که بیشتر منو ها که انگلیسی را نمی توانند بخوانند
ولی با فارسی کردن وی بی وقتی خطایی روی می دهد سریع متوجه اخطار می شوند و کارشان را می کنند
البته من کد و دستورات را فارسی نکردم که جای print باید بنویسی چاپ نه فقط منو ها و پیغام ها انجام دادم
به شما یک پیشنهاد دارم
برود در هنرستان یا در خانه یک نفر را بیاورید که به زبان برنامه نویسی علافه داشته باشد و به او 2 روز برنامه نویسی یاد بدهید که منوهای شما en باشد
و بعد 2 روز به پیشنهاد کنید که با وی بی با منوی فارسی کار کند به احتمال 93% خوشش می آید
من این کار را روی 13 نفر تست کردم
که 1 نفر ان ها راضی نبود ان هم اینکه می گفت : "بزار انگلیسی باشه تا زبان انگلیسی من قوی بشه" فقط همین
ولی من به حرفه ها به هیچ عنوان پیشنهاد نمی کنم بیایند از برنامه استفاده کنند حتی خود من هم استفاده نمی کنم ولی برای تازه واردها چرا
این هم جمع بندی حرف های من
به نظر شما آموزش دادن زبان انگلیسی به یک تازه وارد با معلم هم زبان خودش بهتر است یا معلم امریکایی توار است
ولی در مورد یک نفر مسلط به انگلیسی چه طور؟؟؟
شاد سر بلند پیروز باشید
vbamirvb
یک شنبه 07 فروردین 1390, 14:40 عصر
سلام
میشه کسی بگه که چه جوری این فارسی ساز وی بی را نوشته می شه . به من هم بگین لطفاً.
vb.amir.m@gmail.com
vbamirvb
یک شنبه 07 فروردین 1390, 14:44 عصر
سلام
نوشتن فارسی ساز و اگه کسی به من یاد بده من هم می تونم کمک کنم تا یه روزی یه وی بی کاملاض فارسی داشته باشیم
www.pc3enter.tk
پنج شنبه 11 فروردین 1390, 18:33 عصر
شرمنده این دیگه نمی تونم بگم چون به بچه های دانشگاه قول دادم که چیزی در این رابطه نگم
باز هم شرمندههههههههههه
daniyal_1363
سه شنبه 30 فروردین 1390, 10:32 صبح
سلام
نوشتن فارسی ساز و اگه کسی به من یاد بده من هم می تونم کمک کنم تا یه روزی یه وی بی کاملاض فارسی داشته باشیم
لاسم
اگه منظورتون فارسی کردن برنامه هاست خیلی از نرم افزار به راحتی فارسی میشن
چه جوری ؟
شما با استفاده از نرم افزار هایی مثل Resource Hacker (http://p30download.com/archives/security/hack_spy_tool/download__exe_resource_h/) یا Resource Tuner (http://dl.soft98.ir/soft/Resource.Tuner.1.99.R6.incl.active.zip) میتونین راحت به منوی و برخی پیغام ها فایل های exe بسیاری از نرم افزارها دسترسی داشته باشین و تغییر در اون ایجاد کنید (از انگلیسی به فارسی تبدیل کنید) - در برخی از فایل ها Dll که برنامه از اونها استفاده میکنه هم میتونین تغییرات تون رو اعمال کنید
موفق باشین
daniyal_1363
سه شنبه 30 فروردین 1390, 10:35 صبح
شرمنده این دیگه نمی تونم بگم چون به بچه های دانشگاه قول دادم که چیزی در این رابطه نگم
باز هم شرمندههههههههههه
این حرفه خیلی سنگینه
یادمه توی یک کتاب یه جمله خیلی قشنگ از یه بزرگی خوندم
نوشته بود
اگه میخوای پیشرفت کنی باید برای پیشرفت افراد دیگه تلاش کنی
www.pc3enter.tk
چهارشنبه 31 فروردین 1390, 00:21 صبح
به خدا قسم
من به دوستام قول دادم که چیزی نگم
در ضمن ما از این جور چیزها استفاده نکردیم
تمام
محسن واژدی
پنج شنبه 01 اردیبهشت 1390, 22:20 عصر
سلام
توسط برنامه هایی نظیر Notepad++ میتوانید برنامه هایی که منوی ها و فرمهای آنها همانند C++ ریسورس نمیشه (و در برنامه هایی نظیر دو مورد فوق که دوستان فرمودند قابل ویرایش نیستند) را ویرایش و بعضا" فارسی کرد
البته فایل هایی نظیر VB6IDE.DLL در برنامه هایی نظیر Resource_Hacker قابل باز شدن هستند
موفق باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.