ورود

View Full Version : Code.google Forbidden

tah_206207
دوشنبه 09 اسفند 1389, 00:14 صبح
سلام دوستان امروز متوجه شدم که سایت code.google.com حتی با vpn و ف *ی*ل*ت*ر ش*ک*ن* هم بلاک شدهو اجازه دسترسی رو نمیده
سوالی که داشتم اینه که چطوری میشه به این سایت دسترسی پیدا کرد؟

vcldeveloper
دوشنبه 09 اسفند 1389, 02:32 صبح
مدتی هست که این کار رو کرده. از شدن محبت گوگل هست :چشمک: با بوق و شیپور خبر آزاد کردن نرم افزارهایی مثل Picasa برای عده معدودی از ملت ایران (تا همین دیروز هم که خودم تست کردم، هنوز خیلی از IPهای ایران به اون نرم افزارها دسترسی ندارند) رو تیتر خبرگزاری کردند، از طرف دیگه فشار بر سر دسترسی به محتوای علمی رو افزایش دادند.

البته جالبش اینجا ست که گوگل مالک بخش عمده ایی از کدهای ذخیره شده در اونجا نیست، بلکه فقط از اون کدها نگهداری میکنه، و البته بسیاری از مالکان اون کدها هم خبر ندارند که گوگل همچین محدودیتی را در دسترسی به کدهایشان برای مردم برخی کشورها اعمال میکنه. خیلی هاشون فکر می کنند در Google Code کدهایشان به طور آزادانه در دسترس تمام مردم دنیا ست!

بگذریم...گوگل سعی میکنه دسترسی به اون سرویس از طریق VPN هایی که خودش میشناسه رو قطع کنه. در حال حاضر کاری که می تونید بکنید این هست که از VPN ایی (یا هر سرویس دیگه ایی) استفاده کنید، که هنوز آدرسش در لیست سیاه گوگل اضافه نشده باشه. البته تضمینی نیست که بعدها یک آدرس خاص به این لیست اضافه نشه. فعلا میشه همچنان با برخی سرویس ها بهش وصل شد. اینجا نمیشه درباره شون بحث کرد، چون این ابزارها کاربردهای دوگانه دارند، و ما هم نمی خوایم برای این سایت به خاطر بحث درباره همچین ابزارهایی مشکل ایجاد کنیم.

ghafoori
دوشنبه 09 اسفند 1389, 08:21 صبح
سلام الان امتحان کردم شما می تونید از یکی از سایتهایی که p*h*p*r*o*x*y ارائه می دهد به گوگل کد دسترسی داشته باشی در صورتی هم که ان سایت به لیست سیاه گوگل اضافه شد یا باید یکی دیگر باید پیدا کنید یا اینکه خودتان یک هاست php تهیه کنید و ان را روش نصب کنبد و استفاده کنید

البته یک روش برای دانلود فقط فایل هست که من برای دانلود از سایتهای قیلتر شده استفاده می کنم به این صورت که یک اکانت در سایت parsaspace.com یا adrive.com (یا هر سایتی که اجازه دانلود به اکانت را بدهد) را باز می کنم ادرس را میدم فایل داخل اکانت دانلود میشه بعد میرم از اون سایت دانلودش می کنم من خودم از parsaspace.com استفاده می کنم مخصوصا برای دانلود mp3 و فایل های کوچک خوب جواب میده

Slytherin
دوشنبه 09 اسفند 1389, 11:54 صبح
جالبه که عده ای همه اینها را میبینند ولی هنوزم اعتقاد دارند ، آمریکا خوبه.

سیاست های یک شرکت چه ربطی به آمریکا داره؟!
از اون حرف ها بودا!!! :قهقهه:

ali.rezaei7
دوشنبه 09 اسفند 1389, 12:15 عصر
سلام. من هم مخالف اين هستم كه گوگل ما رو تحريم علمي كنه(نمي دونم! شايد دلايل قانع كننده اي داشته باشه!). ولي خب دوستان هم نبايد از آب گل آلود ماهي بگيرن.
راستي من اين قسمت از گوگل رو از زماني كه توسط گوگل تحريم شديم با، opera mini گوشيم بهش دسترسي پيدا مي كنم. بنظر من ساده ترين و بي دردسرترين راه هستش؛ با اينكه يه مقدار محدوديت داره.:چشمک:

hamidhws
شنبه 14 اسفند 1389, 18:10 عصر
سلام دوستان

شما میتونید از برنامه super hide ip استفاده کنید ... این برنامه ف ی ل ت ر شکن نیست اما با تغییر آی پی برای در اومدن از تحریم کارسازه

موفق باشید

ztx4
یک شنبه 15 اسفند 1389, 02:27 صبح
سلام دوستان

شما میتونید از برنامه super hide ip استفاده کنید ... این برنامه ف ی ل ت ر شکن نیست اما با تغییر آی پی برای در اومدن از تحریم کارسازه

موفق باشید
کار کرد مرسی.
فقط ببخشید این آزمایشی است.منم که نمی تونم بخرمش از ایران.
شماره سریالی یا روم به دیوار کرکی چیزی دارید که تو پیام خصوصی ازتون بگیرم؟

با عرض معذرت از مدیران گرامی.چون من این برنامه رو در جهت پیشرفت کشورم می خوام.

hamidhws
یک شنبه 15 اسفند 1389, 17:54 عصر
سلام پیام خصوصی بدید تا براتون ارسال کنم

محسن شامحمدی
دوشنبه 16 اسفند 1389, 08:49 صبح
نیازی به استفاده از اینطور نرم افزارها نیست.چون سرعتشون خیلی کنده.
می تونید از سایت fastun.com که من در این تاپیک آموزش کاملشو دادم استفاده کنید:
آموزش دانلود از Adobe ،Google code,source forgeو هر سایتی که ایران رو تحریم کرده (http://goo.gl/FOgX7)

Felony
دوشنبه 16 اسفند 1389, 22:06 عصر
سیاست های یک شرکت چه ربطی به آمریکا داره؟!
از اون حرف ها بودا!!! :قهقهه:

بی ارتباط هم نیست ، بارها از این جور سیاست ها دیدیدم ، به شخصه تا به حال حدود 130 هزار تومن از پولم رو بابت سیاست های این کشور و الزام تبعیت کمپانی های بزرگ از این سیاست ها تو جوب ریختم ( خرید ویندوز قانونی و بلاک شدن و ... )

ولی در کل بعضی حرف ها هم خیلی بی معنی هست ، گاهی بعضی گرم بودن هوا رو هم گردن آمریکا میندازن !

در کل این جا جای بحث سیاسی نیست ، بی خیال ...

hamidhws
سه شنبه 17 اسفند 1389, 09:45 صبح
دوستانی که وی پی ان رایگان میخوان میتونن از aol 9.5 استفاده کنن

یادتون باشه حتما ورژنش همین باشه
سرعتش هم نسبتا خوبه
در ادامه هم اگه مدیران اجازه دادن همین جا طریقه استفاده از وی پی ان aol که مربوط به شرکت american online هست و رایگانم هست رو آموزش میدم
اگه هم نه که پیام خصوصی بدید

msajjadi
چهارشنبه 18 اسفند 1389, 12:46 عصر
مدیران لطف کنن اجازه بدهند
با تشکر پیشاپیش