PDA

View Full Version : مشکل در Roming Profile

aspppsa
دوشنبه 09 اسفند 1389, 11:05 صبح
سلام:ناراحت:
درسازمانی که کار میکنم بر رویه سرور roming profile راه اندازی کردند که هر یوزر از پشت هر سیستمی لاگین کرد بتواند desktop خودشو ببینه که این کار یا موفقیت انجام شد
منتهی هر کسی که از پشت هر سیستمی لاگین میکنه وdesktop خودشو میبینه وقتی مثلا فایلی پاک میکنه و یا ویرایشی انجام میده بعد از restart کردن یا خاموش روشن کردن باز به حالت اول بر میگردد وانگار نه انگار ویرایشی انجام شده.میخاستم بدونم چه تنظیماتی بایانجام بدم .منکمی آماتور هستم تو کارم.هرکس راه حلی بلده ممنون میشم

razeghi_loved
دوشنبه 09 اسفند 1389, 17:04 عصر
شما احتملاً پروفایل رو مندتوریل کردین یعنی هر کاری انجام داده بشه بعد از ریست به حالت قبلی بر می گرده
یه تست کن ببین وقت فایلی رو ایجاد می کنه و توش چیزی می نویسه بعد سیستم را ریست کن ببین هست یا نه اگر نبود مشکل همونی که در بالا گفتم هست که یادم نیست کجای پلاسی باید تغییر بدی اما اگر فایل بود مشکلت چیز دیگر هست که برات می گم. فقط از پشت یه سیستم این کار رو انجام بده

aspppsa
سه شنبه 10 اسفند 1389, 08:35 صبح
سلام
ممنونم از راهنماییتان.اینطور که من متوجه شدم این مشکل فقط برایه بعضی از یوزرهاهست.و اینکه فایلی را ایجاد کرده و داده ای در آن بریزند هیچ مشکلی نیست وبا خاموش روشن کردن کامپیوتر اطلاعات در فایل هست فقط اینکه وقتی چیزی از desktop حذف میکنند بعد از ریست شدن کامپیوتر باز اون آیکن ویا هر چیزه دیگر درصفحه مشاهده میشود واین هم بخاطره وجودش در کش میباشد که نباید اینطورباشد

razeghi_loved
سه شنبه 10 اسفند 1389, 10:23 صبح
شما این کار رو انجام بدین یه فایل رو صفحه بسازید توش چیزی بنویسید و ذخیره کنید بعد ریست کنید ببینید هست یا نه؟
باز تکرار می کنم از روی یک سیستم این کار رو انجام بدید با همان user که مشکل دارد
در ضمن شما از نرم افزار freez استفاده نمی کنید؟

aspppsa
چهارشنبه 11 اسفند 1389, 09:52 صبح
سلام
من اینکارو کردم انجام شد وچیزی پاک نشد.یه فولدر ایجاد کردم و داخلش یه فایل متنی ریختم با محتوا ووقتی کامپیوتر را خاموش روشن کردم بودش و مشکلی نداشت.

razeghi_loved
چهارشنبه 11 اسفند 1389, 22:30 عصر
خوب حالا فهمیدم مشکل شما
مشکل از اینجا شروع می شه ، چون در پالسی ها تعریف نکردین که رومینگ روی یک سیستم باشه این مشکل به وجود میاد از این قرار هست
شما رو دکستاپ یه فولدر یا فایل ایجاد می کنید و روش کار می کنید تا اینجا هیچ مشکلی پیش نمیاد مشکل از اونجا پیش میاد که شما می رین رو یک سیستم دیگه و از طریق user و pass خود رو روی یک سیستم دیگه می زنید چون روی دکستاپ اون سیستم فولدر و فایل شما وجود ندارد پروفایل جدید ایجاد می شه و سرور پروفایل قبلی رو پاک می کنه به همین خاطر هست که شما به این مشکل بر می خورید
دقیقاً یادم نیست کدوم پالسی رو باید تغییر بدین اما سرچ می کنم بهتون می گم

aspppsa
شنبه 14 اسفند 1389, 08:09 صبح
ممنونم از راهنماییتان.منتظر هستم