ورود

View Full Version : حرفه ای: آنالیز و بررسی فنی و کامل پروتکتور حفاظ نسخه دو

Raham
دوشنبه 09 اسفند 1389, 23:55 عصر
با سلام خدمت دوستان عزیز

در ادامه تاپیک قبل

من 4 فیلم تهیه کردم که تقدیم به همه دوستان میکنم تا شفاف سازی بشه

فیلم اول: مرور کلی بر حفاظ دو نسخه استاندارد

http://hotfile.com/dl/108005737/2fd8467/Standard_Version.rar.html

فیلم دوم: قفل سخت افزاری در حفاظ دو:

http://hotfile.com/dl/108006135/9763c56/Tiny_Lock.rar.html

فیلم سوم: نمایش امنیت 100 درصد در حفاظ دو

http://hotfile.com/dl/108007046/871731f/100Percent.rar.html

فیلم چهارم: امنیت 100 درصد به روایتی دیگر:

Nima NT
سه شنبه 10 اسفند 1389, 00:49 صبح
حالا فکر میکنم فرصت این رو دارم که بتونم پاسخگو باشم ، در مورد فیلم اول صحبت میکنیم ، اول اینکه بازهم مثل گذشته خالی از ادب بودی و برای این باز هم برات متاسفم که نمیتونی و گویا این دست خودت نیست !
حفاظ 2 نسخه استاندارد سیستم امنیتی نیست که شما بخوای باهاش برنامه خودت رو در مقابل کرک شدن جلوگیری بکنی برای همین هستش که قیمتش تقریبا" نصف قیمت نسخه Pro هستش ، این سیستم از مول باکس برای Embedding و از net Reactor برای تبدیل فایل دات نت به win32 و ادامه روند محافظت استفاده میکنه , در جایی از فیلم پست من رو نشون دادی که به این برنامه امنیت 2 رو دادم بله من زمانی که کاربر فقط بخواد از این برنامه استفاده کنه امنیت 2 میدم ، حالا برگرد عقب و Command من رو در برنامه یک بار دیگه با دقت بررسی کن ، آیا بخشهای Obfuscation و ... فعال بودن ؟؟؟ خیر بنده چون اعتقادی به امنیت این برنامه ندارم اینها رو فعال نکردم و در واقع حفاظ فقط نیاز داره اینجا فایل دات نت شما به حالت native تبدیل بشه تا بریم سراغ تزریق راه انداز حفاظ ( نکنه میخوای بگی اون رو هم از تو دزدیدم ؟؟؟! ).
بعد از این مرحله میرسیم به اینکه آیا کاربر قصد داره قفل سخت افزاری هم داشته باشه یا خیر ، اینجا هست که قفل سخت افزاری در صورت تمایل به برنامه اضافه میشه ؛ اینجا عنوان نشده که امنیت برنامه در صورت استفاده از قفل سخت افزاری در نسخه 2 ساده حتما" 100% هستش ؛ این امکان بر میگرده به نسخه 2 حرفه ای ، همونی که در سایت کرک می اون گذاشته شد و احد الناسی نتونست اون رو کرک کنه پس اجالتا" این مورد از مواردی که بیان کردی منتفی میشه.

در مورد فیلم دوم شما اومدی مراحل تزریق DLL رو توضیح دادی ، من متوجه نمیشم اصلا" به کاربر مربوط میشه که این سیستم توسط چه زبانی نوشته شده که شما اومدی گفتی من فکر میکردم اسمبلی یا ++C بود ؛ این مورد به شما مربوط نمیشه و اصلا" به دردت هم نمیخوره ، کاربر اینجا تمایل داره بدون کد نویسی سیستم امنیتی خودش رو درست بکنه و بی نیاز از نوشتن کد برنامه خودش رو مجبور به حضور قفل سخت افزاری بکنه ، پس نتیجه میگیریم این مورد هم نمیشه به عنوان ایراد یا کلاه برداری بهش نگاه کرد چون اینها فکر نمیکنم برای کاربر مهم باشه که پروتکتوری رو که میخره با اسمبلی نوشتن یا با فرترن !!

در فیلم سوم هم اومدی گفتی امنیت 100% چرت و ... ، کجا عنوان کردم که نسخه استاندارد امنیت 100% داره ؟؟ اگر اینطوری بود مگه مرض دارم اون رو 50 هزارتومان بفروشم ، یعنی نصف قیمت نسخه حرفه ای ، شما این دوتا رو با هم یه مقایسه ای بکن ( نسخه حرفه ای و نسخه ساده , عسکش رو ضمیمه میکنم ) ، نسخه ساده اسمش روشه یعنی ساده هست و نیازهای ابتدایی رو برای کاربر فراهم میکنه و عمده امکانات امنیتی که در نسخه 1.9 و قبل بودن در نسخه 2.0 حرفه ای به همراه برخی امکانات جدیدتر حضور دارند و امکاناتی مثل مدیریت لایسنس فروش و فعال سازی اینترنتی و تلفن گویا در نسخه سازمانی حضور دارن.

برادر رهام حرفهایی که زدی بیشتر به کالبد شکافی یک مرده شباهت داشت تا به انتقاد ، موارد اول رو توضیح دادم و اگر واقعا" آنالیزور خوبی باشی متوجهش خواهی شد که در چه مواردی اشتباه داشتی ، واقعا" شفاف سازی شفاف سازی که میگفتی همین بود ؟؟؟ وقعا" خسته نباشی ( فکر میکردم میخوای فنی برخورد کنی ).

از نسخه 1.9 که یکی قبل از نسخه 2.0 بود بنده بارها و بارها تست در سایت قراردادم ، در مورد نسخه 1.9 چیزی پیدا نکردی که بخوای براش پرونده درست کنی وگرنه مطمئنا" برای اون هم فیلم سینمایی درست میکردی ، قابل توجه دوستان که امکانات نسخه 1.9 همگی در نسخه 2.0 حرفه ای وجود داره و این رو از فایل لیست قیمت و امکانات موجود در سایت حفاظ رو میتونن ملاحظه کنن ؛ نسخه استاندارد اصلا" توقعاتی که شما خواستی رو نداشته.

حالا رهام یه سوال ازت دارم ، در قفل شتاب هم مثل پروتکتور حفاظ نسخه 2 ساده از مول باکس استفاده شده ، چرا اون رو کالبد شکافی نکردی ؟؟ آیا این نشون نمیده که تو یک آنالیزور نیستی و هدفت فقط و فقط تخریب حفاظ هستش ، اگر واقعا" همچین منظوری نداشته باشی هم باور کن رفتارت اینطور نشون میده و این اصلا" برای خودت خوب نیست ( البته اگر میخوای یه روزی در این حوزه کار کنی آقای رضایی کناری ) ؛ خلاصه صحبت این که بنده در این نسخه از 2 سیستم مختلف استفاده کردم که هر جفتش رو هم برای کاربرا توضیح دادم که دلایل استفاده عمدتا" چی بوده.

در حفاظ نسخه 2 استاندارد این قابلیت های فعال هستند...
Win32 Support ( که شامل امکان تزریق قفل سخت افزاری به win32 میشه ).
dotNet Support ( ابتدا برنامه توسط reactor به حالت native تبدیل و باقی کارهای خود حفاظ ).
section Compress , import Protection ( در مرحله تزریق راه انداز حفاظ به برنامه شما این اتفاق ها رخ میدن که در فیلم هم به اونها اشاره شده بود ).
anti Debug ( شامل یک سری آنتی دیباگ ساده که توانایی شناسایی برخی از آنتی دیباگها رو دارن ؛ اینها در DLL قرار داده شده بودند که اجباری بر عملکرد فوق العاده اونها وجود نداره چون این مساله دقیقا" مثل آنتی ویروس هست و نیاز به به روز رسانی مکرر داره ).
Polymorphic engine ( سیستم جانک کدهای استاتیک که در دل DLL وجود داره ).
Tiny USB Dongle ( امکان محافظت توسط قفل سخت افزاری Tiny ).
File Embedding ( در نسخه 1.9 از SDK مربوط به BoxSDK استفاده شده بود و در نسخه 2.0 ساده از موتور مول باکس ، آیا به نظر دوستان این میتونه کسی رو مجرم کنه ؟؟؟ پس شرکت شتاب اولین مجرم هست ).

اینها همگی از کاتالوگ پروتکتور که در سایت هم موجود هست گرفته شده ، آیا به نظر شما در اینجا حرفی از امنیت 100% بود ؟؟؟؟ کسانی که برنامه نسخه 2.0 رو خریداری کردن میتونن بیان اینجا اگر بهشون گفته شده که نسخه 2.0 استاندارد با قفل سخت افزاری امنیت 100% داره اعلام کنن.

البته یه چیزم بگم ؟؟؟ نسخه 2 استاندارد تا حالا یک نسخه هم فروش نداشته ، عمدتا" نسخه 1.9 فروش داشته ، نسخه 2.0 به صورت رایگان برای همه مشتری ها ارسال شد و از جمله برای آقای پوریان فر که حوس کرک کردن برنامه رو داشتن و برنامه رو برای Sh4DoVV و ... ارسال کردن. متن پیامی که همین آقا یا بهتر بگیم آقای Mr Black Virus برای این استاد بزرگورا ارسال کردن رو همینجا ضمیمه میکنم تا مشخص بشه که آقای رهام هدف شما انتقام هست نه انتقاد !
حالا به نظر شما کلاه بردار من هستم یا ... ؟

پیوست : البته لازم به ذکر هست که آقای Sh4DoVV پاسخ این آقا رو مبنی بر درخواست تست کرکی که مثلا" خودشون ساخته بودن رو ندادن.

و شما هم استاد StrongBytes عزیز که نمیدونم به چه علتی بنده رو احمق فرض کردید و بازی Cracki رو در سایت راه انداختید ، فراموش نکنید که خود شما بودید که سورس نانومیتس رو با وعده وعید در مورد کمک به بهبود امنیت از بنده و دوستم آقای HadiDelphi گرفتید و حاصل این شد سیستم امنیتی StrongBytes به همراه Virtual Machine که کپی سورس Rewolf x86 Code Virtualizer هستش که بخش اعظم اون هم باز هم با وعده و ... توسط HadiDelphi ترجمه شد. ( فایل ترجمه شده توسط HadiDelphi در سایت ضمیمه شد ، البته این فایل ناقص ترجمه شده ، اگر دوستان تمایل داشتن سورس مربوط به ++C اون رو هم که همون سورس rewolf VM هست رو هم ضمیمه میکنم ) و با توسل به اینکه تنها آنپکر سایت خودتون بودید نمایش قدرت برای پروتکتورتون راه اندازی کردید و آقای Cracki وارد شد و .... ، غافل از اینکه یک ماه بعد ( فکر کنم ) Narnia پروتکتورتون رو آنپک کرد ، کسانی که Cracki رو میشناسن متوجه میشن که این کار یعنی توهین به فردی در حدود سطح استاد Magic ( البته جسارت به استاد Magic نشه ).
متاسفانه من این همه مدت اینها رو بازگو نکرده بودم ولی متاسفانه صحبتهایی که پیش اومد باعث شد که زبون بنده هم باز بشه.
البته شاید فقط من دچار این مشکل و شک شده باشم ولی خالی از لطف نیست که یکی از فایلهای ضمیمه رو که پست آقای رهام هست رو هم مطالعه کنید.
اگر به روشنگری هست بنده هم حرفهایی دارم ولی فقط از روی احترام بود که بازگو نمیکردم و سکوت کرده بودم.
البته بماند که شما مدیر هستی و شاید این پست رو کلا" حذف کنی ، این کار رو هم کردی واگذارت میکنم به خدای خودت.

البته از حق نباید گذشت تنها کسی که واقعا" برای پروتکتورش زحمت کشید رهام بود که بنده در جریان کارش بودم ولی متاسفانه ایشون هم با لحن بسیار بدی که داشت باعث ایجاد مشکلاتی شد که نتیجش عدم اعتماد شرکت برای همکاری با ایشون بود ؛ مقصودم این هست که این برادر با هر خصومتی که با بنده داره حداقل در مورد پروتکتورش از من دزدی نکرد.

یعنی فقط میتونم بگم واقعا" دیگه صحبتی ندارم و بیش از این خودم رو در برابر لجن پاشی های شما خسته نمیکنم ، هر کسی که پست ها رو بخونه عقل داره و شعور و میتونه درک کنه ، اگر کسی از دوستان هم نسبت به امنیت 100% این قفل شک کرد اولا" میتونه پست های این تاپیک (http://barnamenevis.org/showthread.php?276430-Crackme-%D9%86%D9%82%D8%AF-%D9%BE%D8%B1%D9%88%D8%AA%DA%A9%D8%AA%D9%88%D8%B1-%D8%AD%D9%81%D8%A7%D8%B8)رو پیگیر بشه تا متوجه جریان بشه و یا اینکه منتظر باشه شاید کسی از این آقایون تونست برنامه رو کرک کنه ( البته اگر بتونن ).

انشالله بعد از سال نو ، برای تمامی نگارشهای حفاظ نسخه دمو در سایت حفاظ قرارداده خواهد شد تا هر کسی از دوستان که دچار سوء تعبیر یا سوء تفاهم شده باشند با بررسی نسخه دمو آگاهانه تر عمل کنند ( فارغ از هر گونه تبلیغ مثبت یا منفی ).

موفق باشید.

Raham
سه شنبه 10 اسفند 1389, 01:42 صبح
خوشم مياد ادعا ميكني عين.....
بايد عرض كنم من مدت ها قبل دقيقا همين قضيه مول باكس رو واسه شتاب در همين سايت ذكر كردم...
در ضمن باز دمه شتاب كرم از مول باكس به عنوان نيروي كمكي استفاده كرد نه مثل شما كه هست و نيستتون مول باكسه

بايد در ادامه عرض كنم شما به كي اشكال ميكيري حاجي؟ مثل اينكه يادت رفته سورس حفاظ ١.٨ دست منه.
مكه همين شما بله همين شما واسه آنتي ديباك از كلاسMagic_h2001 استفاده نكردي؟ مكه همين شما سورس BTMemoryModule رو عينا Copy/Paste
نكردي؟
حاجي شما كه انقدر ميكي نسخه ٢ Pro فلانه فلانه واسه جي UnPackMe نميزاري؟ غير از اينه كه ميترسي؟ من علمم بايين قبول مي خواي ٦٠٠ تا ايراني واسط رديف كنن همشون مثل ماست UnPack كنن حفاظ دو حرفه اي رو؟

و كفتي Section Compress & ‎import protection فعاله. حاجي جرا جوسازي ميكني؟ اولا Section Compress نداره Import protection هم كه مال مول باكسه از كي تاحالا واسه شما حساب ميشه؟
اينكه من بيام واسه Molebox اينترفيس بنويسم بدم دست مردم اكه فريب نيست بس جيه؟
من به شخصه ميكم DLL حفاظ در نسخه استاندارد هيج و هيج و هيج وهيج نقشي نداره. و همه جي با مول باكس و dotNet Reactor هستش

در ضمن حاجي اين قضيه بين من و تو ‏هستش
وقتي كم مياري حرفي واسه كفتن نداري جرا باي ديكران رو وسط مياري؟ هان؟
شما اول خودت رو اصلاح كن بعد بكو فلان......

Nima NT
سه شنبه 10 اسفند 1389, 01:49 صبح
بايد در ادامه عرض كنم شما به كي اشكال ميكيري حاجي؟ مثل اينكه يادت رفته سورس حفاظ ١.٨ دست منه.شرمندتم ، سورس نسخه 1.0 هستش که هیچ وقت هم ریلیز نشد ( البته اگه به اون چیزی که دستته بتونی بگی سورس ) ، دلفی نصب کن لودش کن متوجه میشی !

مكه همين شما بله همين شما واسه آنتي ديباك از كلاسMagic_h2001 استفاده نكردي؟ مكه همين شما سورس BTMemoryModule رو عينا Copy/Paste
نكردي؟خوب اینها کار بدی هستش ؟؟ اگر قرار بود استفاده نشه هیچ وقت اسمشون Open Source نمیشد ، حاجی به BTmemory Module تو دلفی میگن کلاس ، یعنی یه جور کامپوننت پس جایی برای تغییر دادن اون وجود نداره. من از DevExpress هم استفاده کردم نکنه توقع داری بیام اون رو هم تغییر بدم ! واقعا" ...
مگه خودت تو پروتکتور سپنتا از ماژولهای MemExec و ... استفاده نکردی ؟ ، اینها چه ایرادهایی هستن که میگریی ؟؟ دقیقا" به این کار میگن گیر دادن ، وقتی میبینی ایرادهایی که میگیری رو با دلیل توضیحشون میدم باز ایراد تراشی میکنی ، فکر کنم دست آخر ایرادهات میرسه به اینترفیس برنامه.

حاجي شما كه انقدر ميكي نسخه ٢ Pro فلانه فلانه واسه جي UnPackMe نميزاري؟ غير از اينه كه ميترسي؟ من علمم بايين قبول مي خواي ٦٠٠ تا ايراني واسط رديف كنن همشون مثل ماست UnPack كنن حفاظ دو حرفه اي رو؟گذاشتم ولی نه دست هر کسی که بخواد اینطوری برخورد بکنه ، این بخش رو دیگه قبول ندارم که بخوام در اینجا تست بذارم ، کسایی هستن که به عنوان تستر توسط شرکت استخدام شدن و کارشون همینه.

و كفتي Section Compress & ‎import protection فعاله. حاجي جرا جوسازي ميكني؟ اولا Section Compress نداره Import protection هم كه مال مول باكسه از كي تاحالا واسه شما حساب ميشه؟وقتی DLL اینجکت میشه یک بار به IAT و مقدار TLS دقت کن تا متوجه Section Compress مربوط به DLL و تغییر IAT بشی.

من به شخصه ميكم DLL حفاظ در نسخه استاندارد هيج و هيج و هيج وهيج نقشي نداره. و همه جي با مول باكس و dotNet Reactor هستشخوب این نظر شخصی خودت هست و برای خودت محترم و لزوما" بیان کننده واقعیت ماجرا نیست.

در ضمن حاجي اين قضيه بين من و تو ‏هستش
وقتي كم مياري حرفي واسه كفتن نداري جرا باي ديكران رو وسط مياري؟ هان؟
شما اول خودت رو اصلاح كن بعد بكو فلان...... قضیه بین من و تو و ... نیست ، قضیه شفاف سازی مگه نیست ؟؟ خوب من هم خواستم شفاف کنم.

Raham
سه شنبه 10 اسفند 1389, 02:04 صبح
تمام اين Open source ها فقط براي يادكيري هست و بس. نه واسه استفاده تجاري.
اين Topic مربوط به حفاظه نه مشكلات شخصي شما با كسه ديكه

شما نه تنها اينجا بلكه هيج جا UnpaCKmE 2 Pro رو قرار ندادين(عمومي) اين فقط و فقط نشان دهنده ضعف شماس كه از شكسته شدن ميترسين.
بجاي اين خاله زنك بازي ها برو خودتو اصلاح كن كه بعد از ٥،٦ سال تجربه تو ‏security نياي مول باكس رو rip نكني نكي حفاظ ٢ اكه غير از اين بود تو سايتت مينوشتي كه حفاظ استاندارد در واقع مول باكسه

اون كسي كه عقلش كار ميكنه آمار حفاظ كاملا دستش افتاد اوني هم كه هنوز ميكه حفاظ خوبه بايد قفلش شكسته شه كه حتما هم ١٠٠٠ بار ميشه تا از خواب بيدار شه

من وظيفه خودم مي دونستم از بس برده حفاظ بكم كه كفتم و وظيفه شرعي خودم كه عمر به معروف و نهي از منكر هستش رو كفتم و بخاطر انسان دوستي مشكل حفاظ و مطرح كردم تا قفل افراد بيشتري شكسته نشه.
اوليش همين آقاي dreamfoxvb كه از حفاظ استفاده كرده بود و تو 10 ثانيه Unpack شد و كرك شد

يا حق

Nima NT
سه شنبه 10 اسفند 1389, 02:09 صبح
تمام اين Open source ها فقط براي يادكيري هست و بس. نه واسه استفاده تجاري.اینها کلاس هستن برادر من یعنی ابزاری برای راحت تر کردن فرایندی نه مثال که بخوام ازش چیز یاد بگیرم ، البته میشه ازشون چیز یادگرفت ولی عملا" به درد نمیخوره که کسی سورسی رو مطالعه کنه ( سورس یه کلاس رو ) و بیاد بگه خوب الان من همهش رو یاد گرفتم و بیام از اول همه چی رو بنویسم !
علاوه اینها تحت لیسانس GNU عرضه شدن پس استفاده تجاری هم ازشون با اجازتون آزاده.
یا واقعا" کدنویس نیستی یا گرفتی ما رو.

شما نه تنها اينجا بلكه هيج جا UnpaCKmE 2 Pro رو قرار ندادين(عمومي) اين فقط و فقط نشان دهنده ضعف شماس كه از شكسته شدن ميترسين.آنپک می 2 تست شده و میشه هنوز ، میتونی این رو از Sh4DoVV بپرسی ، اینکه شما اینجا Unpackme ندیدی دلیل نمیشه کسی تستش نکرده باشه.
عرض هم کردم که دیگه اینجا جای مناسبی برای پیشرفت نیست.

بجاي اين خاله زنك بازي ها برو خودتو اصلاح كن كه بعد از ٥،٦ سال تجربه تو ‏security نياي مول باكس رو rip نكني نكي حفاظ ٢ اكه غير از اين بود تو سايتت مينوشتي كه حفاظ استاندارد در واقع مول باكسهبرو یک بار دیگه پست اول من رو مطالعه کن.

من وظيفه خودم مي دونستم از بس برده حفاظ بكم كه كفتم و وظيفه شرعي خودم كه عمر به معروف و نهي از منكر هستش رو كفتم و بخاطر انسان دوستي مشكل حفاظ و مطرح كردم تا قفل افراد بيشتري شكسته نشه.خیلی ....
اگر واقعا" فکر میکنی حفاظ میشکنه همین کرک می که تو سایت هست رو کرک کن وگرنه لطفا" ...

Raham
سه شنبه 10 اسفند 1389, 02:30 صبح
باز ميكه اون فايل رو كرك كن!
حاجي بيا من يه فايل Rar بهت ميدم اكه باز كردي من كلا Security رو ميبوسم ميزارم كنار.

تا الان فكر ميكردم ملت رو با امنيت ١٠٠٪ احمق فرض كردي ولي الان متوجه ميشم مشكل از خود شماس كه....

جواب حرف شما رو هم جوكر داد.... فايل نهايي تو بازار بخش ميشه و نرم افزار همراه Dongle ميفته دست كركر اونقوته كه مثل ماااست شكسته ميشه
درضمن حاجي از قفل سخت افزاري براحتي ميشه Dump كرفت.... حالا شما بيا بكو نميشه!
باشه نميشه! بقول خودت شما هم امنيتتون ٦٠٠٪ اصلا بيا برو اسمتو تو كتاب ركورد ها ثبت كن

ببين حاجي اكه به من تو باشه تا يك سال ديكه ميايم اينجا فحش باره هم ميكنيم. هركس هرجس قرار بود متوجه بشه شده.
بقيه رو به خود برنامه نويس ها واكزار ميكنم

يا حق

Nima NT
سه شنبه 10 اسفند 1389, 02:42 صبح
حاجي بيا من يه فايل Rar بهت ميدم اكه باز كردي من كلا Security رو ميبوسم ميزارم كنار.
همچین میگی میبوسم میذارم کنار کسی ندونه فکر میکنه 10 سال کارت امنیت ، به تاریخ عضویتت یه بار دیگه نگاه کن ! لااقل هر کی ندونه من که میدونم آخه دیگه خیلی رو میخواد ...

تا الان فكر ميكردم ملت رو با امنيت ١٠٠٪ احمق فرض كردي ولي الان متوجه ميشم مشكل از خود شماس كه....
بچه جان فکر میکنم من هم بلدم به نحو دیگه ای صحبت کنم پس مودب باش.

جواب حرف شما رو هم جوكر داد.... فايل نهايي تو بازار بخش ميشه و نرم افزار همراه Dongle ميفته دست كركر اونقوته كه مثل ماااست شكسته ميشه
جواب تو رو توی این پست (http://barnamenevis.org/showthread.php?276430-Crackme-%D9%86%D9%82%D8%AF-%D9%BE%D8%B1%D9%88%D8%AA%DA%A9%D8%AA%D9%88%D8%B1-%D8%AD%D9%81%D8%A7%D8%B8&p=1221118&viewfull=1#post1221118) دادم و فکر کنم جوکر هم تایید کرد ( با دقت بخون ).

درضمن حاجي از قفل سخت افزاري براحتي ميشه Dump كرفت.... حالا شما بيا بكو نميشه!
این دیگه مشکل من نیست ، این رو برو به شرکت منشور سیمین بگو.

بله درستش همینه ، عرض کردم بعد از تعطیلات از تمامی نگارش ها نسخه دمو عرضه میشه تا هر کسی از برنامه نویسان تمایل داشتن خوشون مواردی که براشون مبهم هست رو چک کنن و نیازمند نظر این و اون نباشن.

joker
سه شنبه 10 اسفند 1389, 02:48 صبح
1-( برای رهام ) خراب کردن محصول رقیب ، را بهش میگن رقابت ناسالم.
2-( برای نیما ) برطرف نکردن ضعف ، عذر بدتر از گناه هست .
3-( برای خودم ) تا این وسط دارین دعوا میکنید ! قربون دستتون روش دامپ این تاینی ها را بزارین. ( البته اگه روشی غیر از استفاده از استفاده مجدد از کلید UserPassWord هست )

شاید یه فکری شد به حالش کرد که موقع اجرا دامپ نشه ازش گرفت ...

Nima NT
سه شنبه 10 اسفند 1389, 02:51 صبح
2-( برای نیما ) برطرف نکردن ضعف ، عذر بدتر از گناه هست .به روی چشم ، کسایی مثل Sh4DoVV شاهد هستند که هدف همیشه این بوده که مشکلات امنیتی حل بشن و باگهایی که بوده پیدا و فیکس بشن و همیشه زحمت تستش با این بزرگوار بوده که واقعا" بهشون مدیونم ( مخصوصا" در مورد نسخه 2 )

BLaCkViRuS
سه شنبه 10 اسفند 1389, 09:58 صبح
البته یه چیزم بگم ؟؟؟ نسخه 2 استاندارد تا حالا یک نسخه هم فروش نداشته ، عمدتا" نسخه 1.9 فروش داشته ، نسخه 2.0 به صورت رایگان برای همه مشتری ها ارسال شد و از جمله برای آقای پوریان فر که حوس کرک کردن برنامه رو داشتن و برنامه رو برای Sh4DoVV و ... ارسال کردن. متن پیامی که همین آقا یا بهتر بگیم آقای Mr Black Virus برای این استاد بزرگورا ارسال کردن رو همینجا ضمیمه میکنم تا مشخص بشه که آقای رهام هدف شما انتقام هست نه انتقاد !
حالا به نظر شما کلاه بردار من هستم یا ... ؟

موفق باشید.

اول اینکه :قهقهه:
دوم اینکه این پوریان فر ی که میگی کی هست ؟ شما که مثلاً بچه مثبت و اینا هستی و میگی که اول فکر کن بعد حرف بزن . خوب حالا اول فکر کن بعد حرف بزن بگو من کی هستم.من ترسی ندارم که با این یوزر و اون یوزر بیام پیام بدم .راحت حرفمو میزنم

نکته بعد اینکه خیلی جالبه شما و مدیران محترم دیگه البته معلومه کیه یا کیا بودن میاین تمام یوزر ها رو زیر نظر دارید و اطلاعات شخصی شون رو ور میدارید و نگاه میکنید که من دیگه با این حرفت 100% اطمینان پیدا کردم .چون چند تا از سورس های دوستان که مهم بودن به دست چند نفر رسیده از همین سایت.خب لااقل مشخص شد که این کار کی بوده.پس دوستان دیگه حواسشون باشه دیگه تو برنامه نویس هم اگر میان با پیغام خصوص و .... چیزی واسه هم نفرستن

وگر نه شما از کجا پیام خصوصی های بنده و Sh4DoVV رو میدونید که این خودش یک سند هست واسه حرفم

فقط دیگه بعد این حرف بهانه نیارید لطفاً چون دیگه 100% اطمینان دارم.هرچی دیگه هم بگید قبول نیست

نکته بعد اینکه منم خیلی چیزا ازت نمی گم به احترام دوستیم با Sh4DoVV وگر متن همه اس ام اس هایی که بهش دادی رو میگفتم که همه دوستان بدوننن چه چیزایی اتفاق افتاده.اگر خواستی متن فحش هایی هم که به یکی از مشتریات دادی بزارم که همه بدونن چقدر متانت و با ادب هستی.پس دم از این بحث ها نزن

واسه شتاب هم به اون هم میرسیم هیچ جوش نزن .همه یکی یکی و نوبت باید رعایت شه:لبخند:

و این که میگی Net Reactor میاد این کارو میکنه باید بگم که چرا توی پیغام خصوصی که دفعه ی اول گفتم چیزی نگفتی یا توی tuts4you ,......... حالا اینو ول میکنیم

یه تارگت که با حفاظ پروتکت شده رو واسه دوستان ضمیمه کردم حتما ببینن . البته این بازم Net Reactor خالی پروتکت نشده اما بازم خیلی راحت تر از این حرفا آنپک شده

خب برسیم به حرفی که گفتم به یوزر ها دسترسی داری و مدیران هم حمایت میکنن : خیلی راحت داری اینجا تبلیغ کارتو میکنی و هیچ کسی هم چیزی نمیگه این نشون میده که یه خبرایی هست.یه جا هم که اومدی یکسره گفتی پروتکتور حفاظ خوبه.یعنی غیر همین حفاظ هیچ پروتکتوری رو نگفتی و فقط همین. حالا اگر کسی دیگه بیاد بگه این کار منه و خوبه مدیر محترم پاک میکنه اینجا جای این چیزا نیست و ...... کار ندارم

و اینکه ای برنامه نویس لارپ ای لنا ای پروتکتور. من تمام پست های لنا رو برسی میکنم .اما چنین استادی که واقعاً من و خیلی ها قولش داریم حرفی که شما زدی رو نزده که بیاد بگه اگر کسی تونست کرک کنه.منم هم واسه شما متاسف هستم.واقعا ما ایرانی ها جنبه هیچ چیزی رو نداریم البته بلا نسبت بعضی ها

روی حرف من اصلا به سمت استاد Strong Byte نبوده .چون ایشون هم اینجا مدیر هستن.باز فکر بد نکنین:لبخند:

فایل رو از لینک زیر بگیرید ضمیمه محدودیت داشت :

http://amir2x.pcriot.com/uploads/1299021700.rar

BLaCkViRuS
سه شنبه 10 اسفند 1389, 10:09 صبح
1-( برای رهام ) خراب کردن محصول رقیب ، را بهش میگن رقابت ناسالم.
...

جوکر جان چرا رهام نیومده از پروتکتور Strong Byte چیزی بگه؟

خلاصه اینجوری فکر نکن چون همین رهام این مدلی نیومده دیگه علاناً اعلام کنه اگه تونستی آنپک کن

واسه همه پروتکتور ها همه مدل فیلم و مقاله و ... تو اینترنت ریخته که حد نداره و همچین بحثی راه نیوفتاده که کار به فحش کشیه اس ام اسی و..... بکشه.خودم یه چیزی از همین آقا با ادبه نیما دیدم که جای تاسف داره .واقعاً این چیزی هست که چنین بحث هایی را بیوفته؟

Nima NT
سه شنبه 10 اسفند 1389, 10:38 صبح
نکته بعد اینکه خیلی جالبه شما و مدیران محترم دیگه البته معلومه کیه یا کیا بودن میاین تمام یوزر ها رو زیر نظر دارید و اطلاعات شخصی شون رو ور میدارید و نگاه میکنید که من دیگه با این حرفت 100% اطمینان پیدا کردم .چون چند تا از سورس های دوستان که مهم بودن به دست چند نفر رسیده از همین سایت.خب لااقل مشخص شد که این کار کی بوده.پس دوستان دیگه حواسشون باشه دیگه تو برنامه نویس هم اگر میان با پیغام خصوص و .... چیزی واسه هم نفرستن

وگر نه شما از کجا پیام خصوصی های بنده و Sh4DoVV رو میدونید که این خودش یک سند هست واسه حرفم

فقط دیگه بعد این حرف بهانه نیارید لطفاً چون دیگه 100% اطمینان دارم.هرچی دیگه هم بگید قبول نیستخواهشا" پستهای تاپیگ Crackme رو یک بار دیگه مطالعه کن تا متوجه موضوع بشی.

خب برسیم به حرفی که گفتم به یوزر ها دسترسی داری و مدیران هم حمایت میکنن : خیلی راحت داری اینجا تبلیغ کارتو میکنی و هیچ کسی هم چیزی نمیگه این نشون میده که یه خبرایی هست.یه جا هم که اومدی یکسره گفتی پروتکتور حفاظ خوبه.یعنی غیر همین حفاظ هیچ پروتکتوری رو نگفتی و فقط همین. حالا اگر کسی دیگه بیاد بگه این کار منه و خوبه مدیر محترم پاک میکنه اینجا جای این چیزا نیست و ...... کار ندارمداشتن یوزر / پسورد یه نفر فکر نمیکنم خلاف قانون سایت باشه ، سایت رو هک که نکردم از خودش گرفتم.

به عنوان آخرین حرف من ....
باز رهام حرفهاش یه کم حالت فنی و انتقادی داشت ولی شما چی ؟؟؟ شما یعنی داری مثلا" فنی بحث میکنی ؟؟؟ به خدا قسم داری سفسته میکنی.
عزیز من چرا متوجه نیستی ، هدفتون تخریب هست و راست راست تو چشم آدم نگاه میکنید میگید پیشرفت و ... ، من توضیح هایی که باید میدادم رو دادم و در ادامه هیچ پستی در این تاپیک نخواهم داد ، هر جور به صلاح میبنید عمل کنید واسه خودتون.

Securebit
سه شنبه 10 اسفند 1389, 11:27 صبح
و شما هم استاد StrongBytes عزیز که نمیدونم به چه علتی بنده رو احمق فرض کردید و بازی Cracki رو در سایت راه انداختید ، فراموش نکنید که خود شما بودید که سورس نانومیتس رو با وعده وعید در مورد کمک به بهبود امنیت از بنده و دوستم آقای HadiDelphi گرفتید و حاصل این شد سیستم امنیتی StrongBytes به همراه Virtual Machine که کپی سورس Rewolf x86 Code Virtualizer هستش که بخش اعظم اون هم باز هم با وعده و ... توسط HadiDelphi ترجمه شد. ( فایل ترجمه شده توسط HadiDelphi در سایت ضمیمه شد ، البته این فایل ناقص ترجمه شده ، اگر دوستان تمایل داشتن سورس مربوط به ++C اون رو هم که همون سورس rewolf VM هست رو هم ضمیمه میکنم ) و با توسل به اینکه تنها آنپکر سایت خودتون بودید نمایش قدرت برای پروتکتورتون راه اندازی کردید و آقای Cracki وارد شد و .... ، غافل از اینکه یک ماه بعد ( فکر کنم ) Narnia پروتکتورتون رو آنپک کرد ، کسانی که Cracki رو میشناسن متوجه میشن که این کار یعنی توهین به فردی در حدود سطح استاد Magic ( البته جسارت به استاد Magic نشه ).

متاسفانه در این چند سال شما هستید که برنامه نویس ها رو به خاطر نداشتن علم کافی در مورد امنیت احمق فرض کردید ولی من با وجود تمام پیام خصوصی های کاربران برای رسوا کردن شما باز هم ترجیح دادم سکوت کنم, شما خودتون با پیام خصوصی به من پیشنهاد سورس پروتکتور در مقابل آموزش کردید که من در جواب شما گفتم به شرط اینکه سورس را در سایت بگذارید و همه کاربرها استفاده کنند که شما گفتی نمی خوام هادی متوجه بشه شما به نزدیکترین رفیق خودتون رحم نمیکنی و بدتر از این به کاربرهای که برنامشون مثل جونشونه رحم نمیکنی دیگه چه انتظاریه به من که در این تاپیک هیچ کاره بودم.

خدا رو شکر که رهام تمام واقعیت ها رو گفتند والا من باز هم دوست نداشتم افشاگری کنم هر چند که مدیران نظرشون غیر این هست.

Nima NT
سه شنبه 10 اسفند 1389, 11:33 صبح
بله من پیشنهاد همکاری دادم ولی توقع داشتم که همکاری صورت بگیره نه کلاه برداری ، آقای StrongBytes شما کمک کردی ولی بینی بین الله شما نبودی که اولین فیلم آموزشی که به ما دادی همون آموزشی بود که برای کرک می در سایت crackmes.de قرار داده شده بود ؟؟ آیا به نظر شما این کلاه برداری نیست ؟؟؟ واقعا" متاسفم.
تا زمانی که سورس بخش هایی که براتون مبهم بودن رو میگرفتی و کمک میکردی ، درجه امنیتهای نجومی به کرک می ها بنده درسایت میدادی و مادامی که دیگه کار تموم شد تخریب و ... شروع شد ، با شناختی که ازتون دارم آدم مذهبی هستید ، فکر میکنم این کار گناه هستش.
شاید برای کاربران واقعیت مستور باشه و باقی بمونه ولی فراموش نکن آقای StrongBytes که همیشه خدایی هست و ناظر بر اعمال ما ، خودت رو قاضی کارهات بکن.

شما گفتی نمی خوام هادی متوجه بشهاین مساله شخصی بنده هستش با ایشون و فکر نمیکنم به شما مربوط بشه.

خدا رو شکر که رهام تمام واقعیت ها رو گفتند والا من باز هم دوست نداشتم افشاگری کنم هر چند که مدیران نظرشون غیر این هست. بله واقعیات ، همینطوره ، واقعیاتی که فقط به نفع خودتون بوده رو گفته ، آقای StrongBytes متاسفانه یا خوشبختانه تمامی این مسایل راهکار داره و من با ارائه نسخه دمو از محصولات دیگه اجازه نظر پراکنی به هر کسی رو نخواهم داد چون وقتی دمو دست مشتری باشه دیگه خودش همه چیز رو از نزدیک میبینه و نیازی به نظر این و آن نداره.

Securebit
سه شنبه 10 اسفند 1389, 11:47 صبح
اصلا دوست ندارم با افرادی مثل شما بگو مگو کنم و اعصاب خودمو به خاطر حرفهای ناچیز ناراحت کنم که اگر این طور نبود خودم زودتر تر از اینها تاپیک میزدم.

Nima NT
سه شنبه 10 اسفند 1389, 11:49 صبح
بابت این کارتون بسیار ازتون متشکر میشم چون من هم تمایلی به تلف کردن وقتم و خرد کردن اعصابم ندارم.

Raham
سه شنبه 10 اسفند 1389, 11:50 صبح
این مساله شخصی بنده هستش با ایشون و فکر نمیکنم به شما مربوط بشه.

بله واقعیات ، همینطوره ، واقعیاتی که فقط به نفع خودتون بوده رو گفته ، آقای StrongBytes متاسفانه یا خوشبختانه تمامی این مسایل راهکار داره و من با ارائه نسخه دمو از محصولات دیگه اجازه نظر پراکنی به هر کسی رو نخواهم داد چون وقتی دمو دست مشتری باشه دیگه خودش همه چیز رو از نزدیک میبینه و نیازی به نظر این و آن نداره.

اولا: شما هروقت کم میاری میگی این قضیه شخصی هستش و فلان........

دوما: مشکل ما میدونین چیه؟
مشکل اینه که دنیای امنیت دنیای پیچیده ای هستش و کمتر کسی اطلاعات درست داره.... و بسیاری از شرکت ها که نرم افزار روانه بازار میکنن با اینکه در زمینه خودشون بسیار مهارت دارن در ضمینه امنیت بسیار.......
ازینرو خیلی راحت پیچوندشون.....
یکی از دوستانم به یه شرکت گفت نرم افزارتون کرک میشه خیلی راحت.... شرکت گفت : امکان نداره. این چه حرفی هستش؟ نرم افزار ما با UPX پروتکت شده! من چی بگم؟
کاری نداریم شاید این شرکت در حوضه خودشون بسیار کارکشته بودن اما در حوضه امنیت نرم افزار..... جای تاسف داره. قصد زیر سوال بردن هیچ شرکتی رو ندارم اما متاسفانه این واقعیته.
نسخه دمو فقط و فقط میتونه سرعت و میزان سازگاری پروتکتور رو مشخص کنه. این کاملا پیداس که شما نسخه دمو رو بدین به همچین کسی (جسارت به شرکت نمی کنم) میگه بهترین پروتکتور جهان هستش.... اما قدرت واقعی پروتکتور شما بعد از ارائه به بازار روشن میشه.

پی نوشت:همینطور که امنیت نسخه 1.9.1 شما مشخص شد و با Fixer من میتونم تو 5 دقیقه آنپک کنم حفاظ شما رو. فایل های پروتکت شده تحت دات نت هم با حفاظ فقط و فقط 5 ثانیه وقت نیاز داره واسه آنپک.

Nima NT
سه شنبه 10 اسفند 1389, 11:53 صبح
پی نوشت:همینطور که امنیت نسخه 1.9.1 شما مشخص شد و با Fixer من میتونم تو 5 دقیقه آنپک کنم حفاظ شما رو. فایل های پروتکت شده تحت دات نت هم با حفاظ فقط و فقط 5 ثانیه وقت نیاز داره واسه آنپک.
دنیای امنیت همیشه همینطوری بوده ، تولید ویروس دلیلی بر ضعف آنتی ویروس نیست ، این آنتی ویروس هست که باید همیشه به روز باشه ،کاری که من هم تلاش میکنم باشم.
هنوز نمیدونی بنده چطوری میخوام نسخه دمو بدم پس نمیشه در موردش نظر داد ، صبر کنید انشالله نسخه دمو هم روانه بازار که شد اون موقع سر اون هم صحبتهاتون رو میشنوم.

BLaCkViRuS
سه شنبه 10 اسفند 1389, 12:12 عصر
جالبه .آقا بزارید پست های ما باشه ( غیر اون خیلی خیلی تند هاش ) . درسته شاید من حالیم نشه که بخوام خیلی فنی حرف بزنم.چون هرچی منم بگم یه چیز دیگه میشنوم
این مکانیزم کار و...... اصلاً واسه مشتری مهم نیست که روند چیه . فقط باید مشتری بدونه که از چی داره استفاده میکنه.خب همون رو بره MoleBox و Net Reactor رو دانلود کنه استفاده کنه نه اینکه بیاد 50 تومن پول بده.میمونه بحث قفل تاینی که اول اینکه سورس واسه کار با تاینی رو که خود شرکت میده میمونه بحث کپی کردن کد ها که خیلی ها این کارو بلد هستن:بامزه: مسئله بعدی دامپ کردن تاینی هست که دوستان (Strong Bytes , Sh4DoVV , Raham ) میدونن به چه راحتی هست . من اصلا نمیخواستم چنین کاری انجام بدم و این حرفا رو بزنم .اما شما یا فکر میکنید مردم خیلی احمق هستند و یا اینکه شما خیلی زرنگ هستی . من این قضیه ها رو قبلا خواستم بگم اما به خاطر احترامی که نسبت به جناب Sh4DoVV دارم و رابطه دوستی شما با ایشون بود حرفی وسط نکشیدم . اما این حرف نزدن من و .... یعنی اینکه شما فکر کنی خیلی زرنگی و ما هم شریک جرم شما شیم چون اصلا نمیتونستم طاقت بیارم که ساکت باشم. اینکه اینجا چنین حرفایی را افتاده واسه اینه که بهترین محل برای تبلیغ پروتکتورتون همین برنامه نویس هست . چه جایی بهتر از اینجا . همه هم که رفیق هستن کسی نمیگه چی خبره پس شما هم بارت رو ببندی . خیلی شرمندم ولی باید همه بدونن دیگه:لبخند:.ولی در کل واسه نسخه پرو اگه اینجوری نباشه حرفی نیست.ولی اگر کسی بطور مثال Themida رو آنپک کنه دلیل نمیشه که بگه Themida آشغاله
ولی تمام این حرفا واسه روشن سازی بود حالا مردم خودشون قضاوت کنن و کار درست رو انجام بدن

واسه شتاب هم که گفتی از مول باکس استفاده میکنه باید بگم که اصلاً توی قسمتی که مثلاً میخواد بسته بندی کنه میگه با مول باکس میخوای یا خود شتاب این کار رو انجام بده.خب شما هم بنویس با MoleBox فایل پروتکت بشه یا Net Reactor دیگه :لبخند:

من دیگه حرفی ندارم.شما هم زیاد جوش نیار ولی قبول کن این حرفا رو ، همش هم بحث رو عوض نکن و حاشیه نرو :لبخند: :بوس:

Nima NT
سه شنبه 10 اسفند 1389, 12:39 عصر
من در مورد استفاده از مول باکس reactor خدمتتون توضیح های لازم رو دادم ولی نمیدونم چرا شما تمایلی به خوندن مطلب نداری و فقط دوست داریم مطلب بنویسی.

ولی در کل واسه نسخه پرو اگه اینجوری نباشه حرفی نیستنسخه پرو بله به این شکل نیست البته نسخه دمو رو که ریلیز کنم خودتون هم متوجه میشید.

این مکانیزم کار و...... اصلاً واسه مشتری مهم نیست که روند چیه . فقط باید مشتری بدونه که از چی داره استفاده میکنه.خب همون رو بره MoleBox و Net Reactor رو دانلود کنه استفاده کنه نه اینکه بیاد 50 تومن پول بده.میمونه بحث قفل تاینی که اول اینکه سورس واسه کار با تاینی رو که خود شرکت میده میمونه بحث کپی کردن کد ها که خیلی ها این کارو بلد هستنمکانیزم کار رو رهام پیش کشید من هم با شما موافقم که مکانیزم برای مشتری مهم نیست ، کسایی که خواستن نسخه 2.0 استاندارد رو تهیه کنن به همشون این مسایل اعلام شده البته بماند که باز هم میگم این نسخه اصلا" فروخته نشده ، آقای dreamvbfox اگر اسمشون رو اشتباه نگفته باشم هم نسخه 1.9 رو خریداری کردن و نسخه 2.0 استاندارد به صورت رایگان در اختیارشون قرار گرفت ، یه جورایی برای کاربرای حفاظ حکم اشانتیون رو داشته و بس پس نمیشه گفت که من حقه بازی کردم چون این نسخه رو به فروش نرسوندم و تمامی مسایل برای کاربر قبل از اینکه بخواد بخره عنوان شده ، توضیحاتی هم که در مورد دلایل استفاده از مول و باکس و ... توضیح دادم روشن کرد مطلب رو که بنده برای روند کاری خود حفاظ در نسخه استاندارد ( تزریق قفل ) نیازمند چیزی بودم که فکر میکنم قبلا" توضیح دادم.

مسئله بعدی دامپ کردن تاینی هست که دوستان (Strong Bytes , Sh4DoVV , Raham ) میدونن به چه راحتی هست باز هم میگم ، این به من ربطی نداره ، این به شرکت منشور سیمین مربوط میشه و اگر تمایل داشته باشن میان همینجا نظرشون رو میگن.

اینکه اینجا چنین حرفایی را افتاده واسه اینه که بهترین محل برای تبلیغ پروتکتورتون همین برنامه نویس هست . چه جایی بهتر از اینجا . همه هم که رفیق هستن کسی نمیگه چی خبره پس شما هم بارت رو ببندی . خیلی شرمندم ولی باید همه بدونن دیگهکسی که بخواد با چندتا حرف نظرش عوض بشه مسلما" هیچ وقت سراغ خرید پروتکتور نمیره و سعی میکنه خودش همیشه این کار رو انجام بده چرا که این نشون میده که کمتر اطمینان میکنه ، حالا اینکه شما خواستی اینجا این کار رو بکنی دقیقا" نشون دادی که هدفت چی بود ، به قول جوکر به تخریب رقیب میگن رقابت ناسالم ، برادر من نمونش همین جوکر ، متاسفانه این شما هستی که کسانی که این پست ها رو میخونن رو احمق فرض کردید ، فوق فوقش برای مشتری هزینش یه تماس و گرفتن یه نسخه دمو یا یه تست خواهد بود که به هر کسی که دوست داره بده تا تست کنن براش.

واقعا" متاسفم.

BLaCkViRuS
سه شنبه 10 اسفند 1389, 13:00 عصر
من در مورد استفاده از مول باکس reactor خدمتتون توضیح های لازم رو دادم ولی نمیدونم چرا شما تمایلی به خوندن مطلب نداری و فقط دوست داریم مطلب بنویسی.
نسخه پرو بله به این شکل نیست البته نسخه دمو رو که ریلیز کنم خودتون هم متوجه میشید.
مکانیزم کار رو رهام پیش کشید من هم با شما موافقم که مکانیزم برای مشتری مهم نیست ، کسایی که خواستن نسخه 2.0 استاندارد رو تهیه کنن به همشون این مسایل اعلام شده البته بماند که باز هم میگم این نسخه اصلا" فروخته نشده ، آقای dreamvbfox اگر اسمشون رو اشتباه نگفته باشم هم نسخه 1.9 رو خریداری کردن و نسخه 2.0 استاندارد به صورت رایگان در اختیارشون قرار گرفت ، یه جورایی برای کاربرای حفاظ حکم اشانتیون رو داشته و بس پس نمیشه گفت که من حقه بازی کردم چون این نسخه رو به فروش نرسوندم و تمامی مسایل برای کاربر قبل از اینکه بخواد بخره عنوان شده ، توضیحاتی هم که در مورد دلایل استفاده از مول و باکس و ... توضیح دادم روشن کرد مطلب رو که بنده برای روند کاری خود حفاظ در نسخه استاندارد ( تزریق قفل ) نیازمند چیزی بودم که فکر میکنم قبلا" توضیح دادم.

باز هم میگم ، این به من ربطی نداره ، این به شرکت منشور سیمین مربوط میشه و اگر تمایل داشته باشن میان همینجا نظرشون رو میگن.

کسی که بخواد با چندتا حرف نظرش عوض بشه مسلما" هیچ وقت سراغ خرید پروتکتور نمیره و سعی میکنه خودش همیشه این کار رو انجام بده چرا که این نشون میده که کمتر اطمینان میکنه ، حالا اینکه شما خواستی اینجا این کار رو بکنی دقیقا" نشون دادی که هدفت چی بود ، به قول جوکر به تخریب رقیب میگن رقابت ناسالم ، برادر من نمونش همین جوکر ، متاسفانه این شما هستی که کسانی که این پست ها رو میخونن رو احمق فرض کردید ، فوق فوقش برای مشتری هزینش یه تماس و گرفتن یه نسخه دمو یا یه تست خواهد بود که به هر کسی که دوست داره بده تا تست کنن براش.

واقعا" متاسفم.

مگر یک برنامه نویس که کارش برنامه نویسی هست و از امنیت و... حالیش نمیشه میشه دمو داد که بگی بیا آنپک کن.باید محصول بیاد تو بازار.بله راست میگی چون اگر دمو رو ببینه چون نمیتونه آنالیز کنه و حالیشم نمیشه میگه خوبه حتماً ( چون همه برنامه نویسا که ازین چیزا حالیشون نیست که ، به قول رهام فقط در زمینه خودشون فعالیت و تخصص دارن ) . والا منم گفتم قضیه چیه و چی نیست .

گفتم که اگه یه چیز بگم یه چیز دیگه میگی.ولش کن آقا من دیگه حرفی ندارم

Nima NT
سه شنبه 10 اسفند 1389, 13:03 عصر
حرفت کاملا" درسته ، نسخه دمو رو نمیذارم که خود مشتری بخواد تست کنه و ... نسخه دمو به صورت عمومی ریلیز میشه و با توجه به اینکه اینجا همه سعی دارن کاه و کوه جلوه بدن اگر مشکلی داشته باشیه حتما" بیان میشه حالا البته بعید نیست که مشکل تراشی هم بشه !
در مورد نسخه 1.9 که اینطوری بود که چیزی در موردش گفته نشد چون چیزی در موردش پیدا نشد که بخواد گفته بشه یا نشه.
انشالله نسخه دمو هم ریلیز بشه به نحوی تغییر داده میشه که عمده امکانات رو داشته باشه و مشکلی برای آنالیز ایجاد نکنه تا هر کسی خواست بتونه آنالیز کنه و اگر حرفی برای گفتن داشت بگه.

گفتم که اگه یه چیز بگم یه چیز دیگه میگی.ولش کن آقا من دیگه حرفی ندارم
اگر صحبت های قبلیت هم مثل همین پستت منطقی و مودبانه بودن مسلما" کسی مرض نداره که بد حرف بزنه ، جواب منطقی داده میشه بهش.

BLaCkViRuS
سه شنبه 10 اسفند 1389, 13:17 عصر
در مورد نسخه 1.9 که اینطوری بود که چیزی در موردش گفته نشد چون چیزی در موردش پیدا نشد که بخواد گفته بشه یا نشه.

چرا حرف زیاد بوده و هست اما تا امروز همه ساکت بودن دیگه ورگرنه اونم واسش یه تاپیک جدا میزدیم خدمتت:لبخند:

Raham
سه شنبه 10 اسفند 1389, 13:21 عصر
نسخه پرو بله به این شکل نیست البته نسخه دمو رو که ریلیز کنم خودتون هم متوجه میشید.
.
چی؟کووو؟ نسخه پرو ت کجاس؟منم میتونم واسه ماست مالی بگم در ماه های آینده پروتکتوری میسازم که فلانه چلانه. متاسفانه شما فقط میگی نسخه دو پرو مشکلی نداره و عالیه و اینها.
خواهشاااااااااا تا زمان Release عمومی نسخه پرو حرفی برای اون نزنید.

یا حق

Nima NT
سه شنبه 10 اسفند 1389, 13:40 عصر
چرا حرف زیاد بوده و هست اما تا امروز همه ساکت بودن دیگه ورگرنه اونم واسش یه تاپیک جدا میزدیم خدمتتنمیدونم دیگه شما به هر چیزی ایراد میگیری ، واقعا" اگر فکر میکنید پروتکتور ماستی هست خوب یکی بهتر از اون رو بنویسید.
واقعا" جالبه من خودم از بعضی ها شنیدم که گفته شده بود این آقا واسه آرمادیلو Shell نوشته ، یعنی فقط موندم چطوری تونستن اینطوری فکر کنن ، یا بعضی ها میگفتن حفاظ 1.9 همون تمیدای فارسی شده هستش ، قصد توهین ندارم ولی بعضی حرفها واقعا" از روی معده هستش.

چی؟کووو؟ نسخه پرو ت کجاس؟منم میتونم واسه ماست مالی بگم در ماه های آینده پروتکتوری میسازم که فلانه چلانه. متاسفانه شما فقط میگی نسخه دو پرو مشکلی نداره و عالیه و اینها.
خواهشاااااااااا تا زمان Release عمومی نسخه پرو حرفی برای اون نزنید.طبق گفته خودت شما هم نسخه پرو رو نداری و ندیدی پس شما هم خواهشا" حرفی در موردش نزنید چون دلیل و مدرکی براش نداری.

Mehdi Asgari
چهارشنبه 11 اسفند 1389, 17:34 عصر
واقعا عجیبه. ما تاپیکی با عنوان "همه چیز درباره پروتکتور حفاظ ( خرید ، ارسال ، پشتیبانی و... ) " داریم، بعد دوستان می یان در اینجا که فقط برای نقد فنی هست در موردش نظر میدن.
بعضی وقتا از کاربرای با تجربه و با سواد حرکت هایی سر می زنه که دلیل نمیشه براشون پیدا کرد. لطفا همۀ دوستان بیشتر رعایت کنید که نظم تالار به هم نخوره
ویرایش: پست ها منتقل شد