View Full Version : سوال: راه حل برای ادقام دو پروژه
ostovarit
سه شنبه 10 اسفند 1389, 11:41 صبح
سورسی به زبان C دارم که یک exe تولید می کنه ... یک dll هم به زبان C++ دارم که در قسمتی از کد dll فایل exe اولی رو run می کنه ...
میخوام این دو پروژه رو ادقام کنم به طوری که در dll به جای run کردن فایل exe بیاد تابع مورد نظر در exe رو اجرا کنه و دیگه نیازی به فایل exe نداشته باشم ...
هر دو پروژه در VC++ 2008 است.
ایا این کار شدنی هست ... ادقام این دو زبان متفاوت؟
چه راه حلی رو شما پیشنهاد می کنید؟
r00tkit
سه شنبه 10 اسفند 1389, 12:35 عصر
این سوال پرسیدنا نشونهی خوبیه ادامه بده :)
می تونی تابع ای که می خوای اجرا بشه رو یه بار دیگه داخل dll پیاده سازی کنی (شاید یه کپی پیست ساده) این راه حل برای چیزی هستش که من از سوالت متوجه شدم دقیق تر بگی بهتره
ostovarit
سه شنبه 10 اسفند 1389, 13:11 عصر
این سوال پرسیدنا نشونهی خوبیه ادامه بده :)
می تونی تابع ای که می خوای اجرا بشه رو یه بار دیگه داخل dll پیاده سازی کنی (شاید یه کپی پیست ساده) این راه حل برای چیزی هستش که من از سوالت متوجه شدم دقیق تر بگی بهتره
در این حد بلدم :D
پروژه بزرگه با یک کپی پیست حل نمیشه در اون تاپیک لینکش رو گذاشتم ...
مسئله دیگه این که کد اولی سی هست دومی سی پلاس پلاس ... که من حتی دو تا پروژه رو ادقام کردم ارور های انچنانی داد و با توجه به بی تجربگی من حلش سخت بود واسم ...
من از دو مسیر رفتم اول سعی کردم dll بسازم که ساختم ولی موفق نشدم ازش استفاده کنم در پروژم ارور زیر رو داد:
file:///C:/DOCUME%7E1/oostovar/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.pngfile:///C:/DOCUME%7E1/oostovar/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-1.pngError 34 error LNK2019: unresolved external symbol "int __cdecl handleCommands(struct _iobuf *)" (?handleCommands@@YAHPAU_iobuf@@@Z) referenced in function _Card_Perso@16 Impementation.obj InfoPrePerso
خواستم فایل هاش رو انتقال بدم به پروژه اصلی این کا رو کردم ولی چون پروژه اول سی و دومی سی پلاس پلاس بود انواع اقسام ارور ها رو عنایت کرد ....
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.