View Full Version : پیشنهاد: تاسیس تالار زبان انگلیسی تخصصی
eshpilen
سه شنبه 10 اسفند 1389, 13:02 عصر
میدونید که زبان انگلیسی در دنیای امروز خیلی مهم هست و در کنار مهارت کار با رایانه، برای باسواد بودن واقعی افراد لازم هست.
در رشتهء ما هم که اهمیت زبان انگلیسی درحد ضروری و حیاتی هست.
من فکر کردم بد نیست یک تالار برای زبان تخصصی ایجاد بکنیم و توش هر سوال یا مطلبی در اینمورد داریم مطرح کنیم و روی بعضی ابهامات بحث کنیم.
برنامه نویسان موقعی که برنامه مینویسن هم برای خوندن منابع و هم برای کامنت گذاری کدها و هم برای انتخاب نام متغییرها و توابع و پیامهای خطا و غیره، اساسا به زبان انگلیسی نیاز دارن.
هیچ برنامه و برنامه نویسی بدون زبان انگلیسی نمیتونه به نهایت پتانسیل ممکن خودش برسه.
گفته میشه اگر لینوس توروالدز، خالق اولیهء هستهء سیستم عامل GNU/Linuxُ، مقداری دست و پا شکسته هم که شده زبان انگلیسی بلد نبود و در کدهای خودش بکار نمیبرد و کامنت های برنامه نویسی خودش رو به انگلیسی نمینوشت ممکن بود لینوکس هیچوقت به جایی که الان هست نرسه یا حداقل پیشرفتش خیلی کندتر میشد که آیندهء اون رو هم در دنیای سرعت و رقابت نرم افزار مسلما مخدوش میکرد.
برای بنده خیلی وقتها حداقل روی جمله بندی و اصلاحات بکار رفته در کامنت ها ابهام پیش میاد. قبلا سوالات زبان انگلیسی خودم رو در یکی دو فروم میپرسیدم که متاسفانه اون فرومها یکی پس از دیگری فیلتر شدن. در ضمن فکر میکنم مطرح کردن سوالات زبان تخصصی رایانه در یک فروم برنامه نویسی خیلی مفیدتر باشه و افراد بیشتری بتونن بهشون جواب بدن.
با تشکر.
علیرضا مداح
سه شنبه 10 اسفند 1389, 14:04 عصر
سلام،
اهمیت زبان انگلیسی و نقش آن، نه تنها برای متخصصین صنعت نرم افزار، بلکه برای افراد فعال در زمینه های دیگر نیز، پوشیده نیست، اما جزو مباحث تخصصی این حوزه و هدف سایت، محسوب نمی شود، علاوه بر زبان انگلیسی، مهارت های دیگری هم همچون "مدیریت زمان، مدیریت بحران، مدیریت پروژه، مدیریت منابع انسانی و ...." نیز وجود دارد که هر یک از ما با آن مواجه هستیم، اما نمی توانیم برای آن ها تالاری در نظر بگیریم،
پانوشت: پیش از این هم تالاری با نام "چی رو چی ترجمه کنیم؟" وجود داشت که به دلیل "مغایرت با اهداف سایت" حذف شد،/
eshpilen
سه شنبه 10 اسفند 1389, 17:04 عصر
موارد دیگه ای که شما میگید در اولویت های بعدی هستن و خیلی افراد به اون صورت تخصصی که بخواد بابتش تالار هم زده بشه نیازی بهشون ندارن.
بطور مثال انبوهی از برنامه نویسان بصورت شخصی کار میکنن و اصلا برنامه نویسی ممکنه یک فعالیت شخصی باشه؛ اینها نیاز چندانی به موارد که شما میگید ندارن. حداقل نه به اون صورتی که نیاز به بحث تخصصی و پرسش از دیگران باشه. اما زبان یه چیزی هست که در کنار هر کدی و هر برنامه ای در هر شرایطی و با هر هدفی مهم و مورد نیازه (میشه گفت جزیی از کد نویسی هست). کسانی هم که دارن برنامه نویسی یاد میگیرن اول باید موارد پایه ای و مستقیم این موضوع رو یاد بگیرن، بعدا بطور مثال اگر دنبال تحصیلات دانشگاهی رفتن یا به مرور زمان و با تجربه سرپرست یک تیم شد، نیاز به موارد دیگه پیدا میکنن.
eshpilen
چهارشنبه 11 اسفند 1389, 11:31 صبح
راستی شما که تالارهایی برای مباحث دیگر مربوط به مهندسی نرم افزار دارید!
البته اگر تالار زبان انگلیسی بزنید نمیدونم فعالیت کافی درش بشه یا نه. بهرحال امتحانش ضرری نداره. داره؟
هم دانشگاهی
چهارشنبه 11 اسفند 1389, 19:13 عصر
عزیز من زیاد اصرار نکن !
منم چند ماه پیش همین درخواست رو کردم و به هیچ نتیجه ای نرسیدم ! :لبخند:
Felony
چهارشنبه 11 اسفند 1389, 19:41 عصر
راستی شما که تالارهایی برای مباحث دیگر مربوط به مهندسی نرم افزار دارید!
البته اگر تالار زبان انگلیسی بزنید نمیدونم فعالیت کافی درش بشه یا نه. بهرحال امتحانش ضرری نداره. داره؟
هیچ استقبالی نمیشه !
CYCLOPS
پنج شنبه 12 اسفند 1389, 23:58 عصر
دوست عزیز اینکه تمام نیازهاتون یکجا فراهم بشه که شدنی نیست
مسلما منابع خوبی تو اینترنت برای زبان انگلیسی هست که میتونید استفاده کنید
eshpilen
شنبه 14 اسفند 1389, 10:09 صبح
دوست عزیز اینکه تمام نیازهاتون یکجا فراهم بشه که شدنی نیستهمهء نیازها یعنی چی؟
زبان تخصصی به رشتهء ما کاملا مربوط هست. جزیی از کدنویسیه.
مسلما منابع خوبی تو اینترنت برای زبان انگلیسی هست که میتونید استفاده کنید مثلا؟
بنده از یکی دو فروم در گذشته برای این کار استفاده میکردم که اونا الان همه فیلتر شدن. یکی یکی نوبت همشون رسید.
تازه در اونا هم پرسیدن سوالات زبان تخصصی چندان تناسب و کارایی نداره و بیشتر سوالات عمومی زبان رو میپرسیدم.
---------------------------
بعدم من نمیدونم چرا بعضیا اینقدر از یه تالار زدن و یه چیزی رو به هزینهء چنتا کلیک و چند بیت و بایت اضافه تر آزمایش کردن اینقدر میترسن.
شاید فکر میکنن سطح فروم با این بحثها میاد پایین. انگار که حالا الان ۹۰٪ کاربران این فروم پروفسور هستن و در این مسائل هیچ نقص و مشکلی ندارن. تازه اینطور هم باشه یعنی اینقدر وجود افرادی که در این زمینه مشکل داشته باشن و بخوان کمک بگیرن کسر شان فروم و مایهء خراب شدن فروم هست؟
CPPDeveloper
شنبه 14 اسفند 1389, 10:20 صبح
معمولا در تالارها یک قسمتی هست مخصوص تالارهای های آزمایشی که اگر استقبال شد ثابت می شه اگر هم نشد که هیچ..
کلا چه ضرری داره اگر آزمایش کنیم؟ مطمئنا خیلی از اعضاء از کتابهای زبان انگلیسی ( یا هر زبان دیگه ای ) استفاده می کنند و مطمئنا مشکلاتی هم دارند...
اما گویا در این سایت از تغییرات زیاد استقبال نمی شه، مشخص تر بگم به نظرات و پیشنهادات بهایی داده نمی شه.. در سایت SO هر چند وقت یک خاصیت جدید ایجاد می شه و دائما در حال پیشرفت و بهتر شدن هستند.. اما اینجا.. نمی دونم.
علیرضا مداح
شنبه 14 اسفند 1389, 13:58 عصر
سلام،
بعدم من نمیدونم چرا بعضیا اینقدر از یه تالار زدن و یه چیزی رو به هزینهء چنتا کلیک و چند بیت و بایت اضافه تر آزمایش کردن اینقدر میترسنچرا یک مسئله ی به این سادگی را اینقدر ادامه می دهید؟
قضیه ترس نیست، قضیه "سیاست، هدف و رویکرد" سایت است، دفعه ی پیش هم به این سوال به روشنی پاسخ داده شد، این قضیه ارتباطی به کسر شان فوروم و امثال آن ندارد، موضوعی هم که شما از آن صحبت می کنید فقط "چند تا کلیک" نیست، اضافه شدن یک تالار به سایت شروط و سلسله مراتبی دارد و مورد اول آن همسو بودن با اهداف و جهت گیری سایت است، شما در سایت برنامه نویس فقط می توانید نیازهای تخصصی مربوط به حوزه و صنعت نرم افزار را تامین کنید، برای تامین سایر نیازهایی که ممکن است مرتبط با این صنعت باشد باید از روش های دیگری بهره مند شوید، اگر بر روی مباحث مدیریت و برنامه ریزی استراتژیک مطالعه کنید، متوجه خواهید شد که هر سازمانی ماموریتی دارد و در جهت تحقق آن، اهدافی را تعیین می کند، ایجاد چنین تالاری هم در حیطه ی اهداف سایت برنامه نویس نیست،
موفق باشید،/
eshpilen
شنبه 14 اسفند 1389, 19:32 عصر
چرا یک مسئله ی به این سادگی را اینقدر ادامه می دهید؟
منکه ادامه ندادم. دیگران میان چیزی میگن که بنظر بنده نادرست هست و بنده هم جواب میدم و نظرم رو میگم.
قضیه ترس نیست، قضیه "سیاست، هدف و رویکرد" سایت است، دفعه ی پیش هم به این سوال به روشنی پاسخ داده شد، این قضیه ارتباطی به کسر شان فوروم و امثال آن ندارد، موضوعی هم که شما از آن صحبت می کنید فقط "چند تا کلیک" نیست، اضافه شدن یک تالار به سایت شروط و سلسله مراتبی دارد و مورد اول آن همسو بودن با اهداف و جهت گیری سایت است، شما در سایت برنامه نویس فقط می توانید نیازهای تخصصی مربوط به حوزه و صنعت نرم افزار را تامین کنید، برای تامین سایر نیازهایی که ممکن است مرتبط با این صنعت باشد باید از روش های دیگری بهره مند شوید، اگر بر روی مباحث مدیریت و برنامه ریزی استراتژیک مطالعه کنید، متوجه خواهید شد که هر سازمانی ماموریتی دارد و در جهت تحقق آن، اهدافی را تعیین می کند، ایجاد چنین تالاری هم در حیطه ی اهداف سایت برنامه نویس نیست،
موفق باشید،/ بالاخره ما نفهمیدیم زبان تخصصی چیش جزو برنامه نویسی نیست و چرا بین مباحث دیگه که تالار دارن استثناء محسوب میشه. ولی خب شما اگر بدون ذکر دلیل هم میخواید قبول نکنید مختارید و هم حقش رو دارید و هم قدرتش رو. ولی وقتی بحث استدلال و سند و قانع کردن هست خب هرکس میتونه نظرش رو بگه و بپرسه و بحث کنه. این ادامه دادن به معنای لجبازی نیست، فقط یه بحث و تبادل نظر عادی هست. من نمیدونم چرا ما ملت اینقدر از بحث و نظرهای مخالف میترسیم و همش اینجور چیزا رو به چشم چیزهای دیگه ای میبینیم. شاید اثر چند هزار سال استبداد باشه که در فرهنگ و حتی ژنهای ما اثر گذاشته.
منظورتون از رویکرد و سیاست دقیقا چیه؟ یعنی شما میفرمایید این فروم برای آموزش و مبتدی ها نیست؟
یا میگید زبان تخصصی ارتباط مستقیمی با برنامه نویسی نداره؟
کلا بیان و منظور شما خیلی مبهم و کلی هست برای من.
بهرحال بنظر بنده هیچ عیب و چیز عجیبی نیست که یک تالار زبان تخصصی توی یک فروم برنامه نویسی باشه. بنده ندیدم که اکثریت کاربران این فروم هم زبانشون فول باشه. مثلا در کدهاشون بعضا کامنت میذارن یا اسم تابع و متغییر انتخاب میکنن ناشی گری ها و اشتباهاتی توشون دیده میشه.
البته شاید واقعا کسی هم حالش رو نداشته باشه روی اینطور چیزا بحث و پرسش و پاسخی داشته باشه و فعالیت در این تالار خیلی کم باشه؛ ولی بهرحال بنده دیدم جای بهتری هم انگار نیست. جای دیگه اگر واقعا فیلتر گذاشته باشه و بقدر کافی کاربر پاسخگو و باسواد باشه، اکثرا بازم واسه سوالات زبان تخصصی بدرد نمیخوره. منم فعلا دوتا سه تا سوال بیشتر ندارم. واقعا هیچ راه بهتری بنظرم نرسید که بتونم با دو نفر آدم وارد و برنامه نویس روی جزییات این امور بحث کنم. از طرفی اشکالی ندیدم که یک تالار و آزمایشی داشته باشیم. من خودم اگر فروم داشتم میخواستم به همه حداکثر آزادی رو بدم و هرچیزی رو لازم باشه آزمایش کنم. چون واقعا اینطور چیزها در دنیای مجازی هزینه و خطر خاصی نداره. وگرنه بنظر خودم این تالار به احتمال 70% متروکه میشه. ولی شایدم اینطور نشد! بهرحال بخاطر همون درصد کمتر احتمال مفید بودن هم که باشه بنظرم توجیه کافی داره و کار ناعاقلانه ای نیست. یه جسارت و نوآوری هست که حداقل برای ماها باید کاملا طبیعی باشه.
دفعه ی پیش هم به این سوال به روشنی پاسخ داده شدمنظورتون از پاسخ روشن اینه؟:
جزو مباحث تخصصی این حوزه و هدف سایت، محسوب نمی شودبنظر بنده این فقط یک ادعا و بیانی خیلی کلی و مبهم هست.
من اصلا نفهمیدم واقعا چرا مبحث حوزهء تخصصی و هدف سایت نیست. هدف این سایت چی هست و زبان تخصصی چطور ازش مستثنی میشه؟
زبان برای من یکی 50% کاری بوده که باید در طول چندین و چند سال برای پیشرفت در تخصصم انجام میدادم. ضروری هست. و در کدنویسی هم کاملا و مداوم کاربرد داره. فکر میکنم برای همه همینطور باشه.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.