ورود

View Full Version : رهایی از سایتهای تبلغاتی

نیلوفر 88
سه شنبه 10 اسفند 1389, 19:42 عصر
سلام ، تعداد سایتهای تبلیغاتی مثل ایستگاه و نیازپرداز و 7گردون و امثالهم اینقدر زیاد شده که هرچی رو جستجو کنی میره تو این سایتها .

راهی هست که به از شر این سایتها خلاص بشیم ؟ من شنیده بودم پلاگینی برای گوگل کروم هست . ایا برای فایرفاکس هم راهی هست ؟

میلاد قاضی پور
سه شنبه 10 اسفند 1389, 22:43 عصر
هممون کلافه شدیم . تنها راهش فکر کنم اینه که از صفحات آخر شروع کنیم جستجو بیایم اول.

Felony
چهارشنبه 11 اسفند 1389, 09:20 صبح
راه حل سریعی وجود نداره ، قبلا دوستان یک لینک از گوگل اده بودند که میشد یک سایت رو به عنوان سایت تبلیغاتی معرفی کرد و اگر تعداد افرادی که این کار رو میکنند به حدی برسته گوگل اون سایت رو از لیستش حذف میکنه ، اسم و آدرس اون سایتهایی که زیاد بهش برخورد میکنید اینجا قرار بدید و از دوستان درخواست کنید همگی درخواست حذف رو برای گوگل ارسال کنند ، شاید فرجی شد .

JaguarXF
چهارشنبه 11 اسفند 1389, 09:39 صبح
من نفهمیدم سوالت رو
منظورت google ads هست؟

مهران رسا
چهارشنبه 11 اسفند 1389, 11:59 صبح
راه حل سریعی وجود نداره ، قبلا دوستان یک لینک از گوگل اده بودند که میشد یک سایت رو به عنوان سایت تبلیغاتی معرفی کرد و اگر تعداد افرادی که این کار رو میکنند به حدی برسته گوگل اون سایت رو از لیستش حذف میکنه ، اسم و آدرس اون سایتهایی که زیاد بهش برخورد میکنید اینجا قرار بدید و از دوستان درخواست کنید همگی درخواست حذف رو برای گوگل ارسال کنند ، شاید فرجی شد .
این چیزی که میگی یه راه حلی بود واسه جلوگیری از ربات های اسپمر ! که سایتی مثل نیازمندی ها شامل این مورد نمیشه . و کلاً قضیش فرق داره .

Felony
چهارشنبه 11 اسفند 1389, 12:09 عصر
این چیزی که میگی یه راه حلی بود واسه جلوگیری از ربات های اسپمر ! که سایتی مثل نیازمندی ها شامل این مورد نمیشه . و کلاً قضیش فرق داره .
شامل سایت هایی میشد که تو جست و جوهای کاربران اختلال ایجاد میکردن و با روشهایی سایت خودشون رو به عنوان نتیجه مورد نظر کاربر به نمایش در میاوردن ، تو فرم ذکر شده هم باید عبارت جست و جو شده رو همراه با نام سایت و یکسری موارد دیگه مینوشتی ، خودم هم یکی از سایت ها رو به همراه تعدادی از دوستان چند ده بار گزارش کردیم و حذفش کردن .

Netsky
چهارشنبه 11 اسفند 1389, 21:00 عصر
سلام .
اینجا آموزش خلاصی از شر این سایت ها و دانلود اکستنشن بدون دردسر تحریم گوگل داده شده .
خلاصی از شر سایت های تبلیغاتی با کمک آقای گوگل و یک کلیک ساده (http://www.gooyait.com/1389/12/02/get-rid-of-the-evil-site-with-the-help-of-mr-google-advertising-and-a-simple-click.html)

موفق باشید .........