View Full Version : مشکل در ساخت منوی ثابت
Hossein Bazyan
چهارشنبه 11 اسفند 1389, 17:47 عصر
دوستان سلام
من در ساخت منو در Asp.net مشکل دارم .
میخوام منویی طراحی کنم که این منو دارای زیر منوهای مختلف است . منو هنگام لود ساخته میشود ( در این قسمت هیچ مشکلی نیست ) هنگامی که ماوس روی منو قرار میگیره ساب منوها باز میشن
حال مشکل من از همینجا شروع میشه من میخوام با کلیک روی هر منو منو و تمامی زیر منوهای آن نمایش داده شود و تا زمانی که منوی روی دیگری کلیک نشده این منو ثابت باشد و با Mouse over هم تغییر نکند فقط با کلیم روی منو یا زیر منو فعال و ثابت بماند.
aminghaderi
چهارشنبه 11 اسفند 1389, 23:09 عصر
دوستان سلام
من در ساخت منو در Asp.net مشکل دارم .
میخوام منویی طراحی کنم که این منو دارای زیر منوهای مختلف است . منو هنگام لود ساخته میشود ( در این قسمت هیچ مشکلی نیست ) هنگامی که ماوس روی منو قرار میگیره ساب منوها باز میشن
حال مشکل من از همینجا شروع میشه من میخوام با کلیک روی هر منو منو و تمامی زیر منوهای آن نمایش داده شود و تا زمانی که منوی روی دیگری کلیک نشده این منو ثابت باشد و با Mouse over هم تغییر نکند فقط با کلیم روی منو یا زیر منو فعال و ثابت بماند.
کاری نداره دوست بزرگوارم اقای برزگر
فقط کافیه به جاوا اسکریپت مسلط باشید.
خیلی خلاصه توضیح می دم اومیدوارم براتون مفید باشه.
به این صورت که شما فقط کافیه از رویداد کلیک جاوا اسکریپت استفاده کنید.
10 تا منو دارید که زیر هم قرار گرفته شده ، و این منو های شما همه تگ input هستند ، خوب در رویداد click اون ها تعریف کنید با هر کلیک استایل اون دکمه تعقیر کنه به حالت مد نظر (مثلا پس زمینه قرمز بشه) وبقیه استایل ها هم برگرده به حالت اول (پس زمینه همه اونها سفید باشه) با این حالت راحت دکمه ای که روش کلیک می کنید قرمز می شه و بقیه دکمه ها هم رنگ سفید هستد.
امیدوارم مثال ساده ای زده باشم.
اگر نتونستید با جاوااسکریپت به صورت پویا استایل بدید ، می شه به جای input ها از img استفاده کرد.
تگ imge داخل تگ a .
اگر سوالی بود یا مبهم بود همینجا بپرسین تا دوستان راهنمایی کنند ، چون من فقط همین امشب به اینترنت دسترسی دارم.
دعا کنید بعد دوره اموزشی خدمت ، ما بقیه خدمت رو شهر خودم ، مشهد بیفتم.:خجالت:
موفق و موید باشید.
Hossein Bazyan
پنج شنبه 12 اسفند 1389, 00:36 صبح
کاری نداره دوست بزرگوارم اقای برزگر
فقط کافیه به جاوا اسکریپت مسلط باشید.
خیلی خلاصه توضیح می دم اومیدوارم براتون مفید باشه.
به این صورت که شما فقط کافیه از رویداد کلیک جاوا اسکریپت استفاده کنید.
10 تا منو دارید که زیر هم قرار گرفته شده ، و این منو های شما همه تگ input هستند ، خوب در رویداد click اون ها تعریف کنید با هر کلیک استایل اون دکمه تعقیر کنه به حالت مد نظر (مثلا پس زمینه قرمز بشه) وبقیه استایل ها هم برگرده به حالت اول (پس زمینه همه اونها سفید باشه) با این حالت راحت دکمه ای که روش کلیک می کنید قرمز می شه و بقیه دکمه ها هم رنگ سفید هستد.
امیدوارم مثال ساده ای زده باشم.
اگر نتونستید با جاوااسکریپت به صورت پویا استایل بدید ، می شه به جای input ها از img استفاده کرد.
تگ imge داخل تگ a .
اگر سوالی بود یا مبهم بود همینجا بپرسین تا دوستان راهنمایی کنند ، چون من فقط همین امشب به اینترنت دسترسی دارم.
دعا کنید بعد دوره اموزشی خدمت ، ما بقیه خدمت رو شهر خودم ، مشهد بیفتم.:خجالت:
موفق و موید باشید.
سلام دوست عزیز
1. من برزگر نیستم بازیان هستم ! :قلب: اما برزگر هم قشنگه
2. ممنون از جوابتون
3. من اگر به جاوا مسلط بودم که اینهمه مشکل نداشتم
4. میشه یه مثال بزنید . در ضمن رویداد کلیک را اگر برای تغییر رنگ و غیره انتخاب کنیم تکلیف صفحه ای که با کلیک روی منو باز میشه چی میشه
5. اگه به دعای منه انشالله معاف بشی ( End دعاست )
ممنون
aminghaderi
شنبه 28 اسفند 1389, 07:17 صبح
واقعا جای تاسفه این همه متخصص توی این تالار هست و بعد رفتن من کسی ادامه راهنمایی رو به عهده نگرفته.:متفکر:
خوب اقای بازیان عزیز نمی دونم مشکل شما حل شده یا نه ، ولی اینکه جاواسکریپت حلال مشکلات شما هست واقعا همینه و شما اگر لازم داره همچین کاری رو انجام بدی ، باید به جاوااسکریپت مسلط بشی.
اگر هم که واجب و لازم نیست ، کاری نداره یه سرچ توی وب بزن"JQuery Menu" یا "JavaScript Menu" و یامشابه این جملات و کلی منوی اماده و خیلی شکیل پیدا می کنید که مناسب با هر تکنیک و تکنولوژی هست مثل : اجکس و یا دات نت یا پی اچ پی و ...
خوبی جاوااسکریپت اینه که وابسته هستش ، یعنی چون زبان کلاینت هست تمام تکنیک ها و تکنولوژی ها باید خودشون رو با اون مچ کنند.
موفق باشید.
Hossein Bazyan
شنبه 28 اسفند 1389, 09:57 صبح
واقعا جای تاسفه این همه متخصص توی این تالار هست و بعد رفتن من کسی ادامه راهنمایی رو به عهده نگرفته.:متفکر:
خوب اقای بازیان عزیز نمی دونم مشکل شما حل شده یا نه ، ولی اینکه جاواسکریپت حلال مشکلات شما هست واقعا همینه و شما اگر لازم داره همچین کاری رو انجام بدی ، باید به جاوااسکریپت مسلط بشی.
اگر هم که واجب و لازم نیست ، کاری نداره یه سرچ توی وب بزن"JQuery Menu" یا "JavaScript Menu" و یامشابه این جملات و کلی منوی اماده و خیلی شکیل پیدا می کنید که مناسب با هر تکنیک و تکنولوژی هست مثل : اجکس و یا دات نت یا پی اچ پی و ...
خوبی جاوااسکریپت اینه که وابسته هستش ، یعنی چون زبان کلاینت هست تمام تکنیک ها و تکنولوژی ها باید خودشون رو با اون مچ کنند.
موفق باشید.
سلام
ممنون از توجه شما
مشکلم رو با جاوااسکریپت حل کردم ( البته کدهای آماده رو دانلود کردم سپس طبق نیاز خود تغییر دادم - چون جاوا کار نیستم )
به هر حال ممنون از لطف شما
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.