View Full Version : خبر: نمایش کدها به صورت درهم
farhad_swh
چهارشنبه 11 اسفند 1389, 21:22 عصر
امروز کد های تاپیک رو به صورت زیر نشون میده
67034
m.soleimani
چهارشنبه 11 اسفند 1389, 22:19 عصر
با این که وقتی روی کیفیت این تصویر زیاد نیست ولی فکر کنم که دوستمون خواسته با استفاده از تگ php کدش را نمایش بده که اگر این تگ را با تنظیمات راست به چپ و فونت و بقیه تنظیمات به کار ببریم در بیشتر مواقع این تنظیمات را هم به صورت تگ به کد اصلی که مد نظرمون بود اضافه میکنه و نمایش میده « تجربه شخصی » موفق باشید./
مهدی کرامتی
پنج شنبه 12 اسفند 1389, 10:07 صبح
وقتی از محیط هایی که خودشان کد را رنگی می کنند کد را به ادیتور سایت برنامه نویسی کپی کردید بلافاصله کد مذکور را در ادیتور سایت انتخاب کرده و گزینه "حذف کردن قالب بندی نوشته" (یا همان http://barnamenevis.org/images/editor/removeformat.png) را انتخاب کنید تا مشکل فوق پیش نیاید.
farhad_swh
پنج شنبه 12 اسفند 1389, 18:40 عصر
نه من کد نویسی نکردم چند روزی هست که تمام تاپیک ها رو اینجوری نشون میده
مهدی کرامتی
پنج شنبه 12 اسفند 1389, 20:18 عصر
تاپیک هایی که قسمت کدشان اون طوری نمایش داده میشود از قبل به همان صورتی که گفتم در این جا Paste شده اند.
در ضمن، همه تاپیک ها اون شکلی نشده اند.
farhad_swh
شنبه 14 اسفند 1389, 18:28 عصر
تاپیک هایی که قسمت کدشان اون طوری نمایش داده میشود از قبل به همان صورتی که گفتم در این جا Paste شده اند.
در ضمن، همه تاپیک ها اون شکلی نشده اند.
ولی اکثر تاپیک ها این شکلی شدند .
این سیستم جدیده یا مال من این طوری نشون میده؟
آخه من تا دو هفته پیش این مشکل رو نداشتم
از کد هایی که اون شکلی شدن نمیشه استفاده کرد درضمن کد هایی که درست نمایش داده می شن وقتی کپی می کنیم تو محیط ویژوال دات نت چند سطر به صورت پشت سرهم میاد.
ضمنا از همه مسوولین به خاطر سایت بسیار مفیدشون تشکر می کنم
m.soleimani
یک شنبه 15 اسفند 1389, 16:32 عصر
ولی اکثر تاپیک ها این شکلی شدند .
این سیستم جدیده یا مال من این طوری نشون میده؟
آخه من تا دو هفته پیش این مشکل رو نداشتم
از کد هایی که اون شکلی شدن نمیشه استفاده کرد درضمن کد هایی که درست نمایش داده می شن وقتی کپی می کنیم تو محیط ویژوال دات نت چند سطر به صورت پشت سرهم میاد.
ضمنا از همه مسوولین به خاطر سایت بسیار مفیدشون تشکر می کنم
روی پستهای قدیمیتر که خود دوستان به صورت دستی رنگ و فواصل کدهاشون را تنظیم کردن این مشکل وجود داره و فکر میکنم با تگهای اضافه شده برای کد نویسی به زبانهای مختلف که به تازگی به بخش پاسخ هست هم بیربط نباشه البته اگر سعی بشه به صورت اتوماتیک کدهای زبانهای مختلف شناسایی بشن ./
m.soleimani
چهارشنبه 18 اسفند 1389, 01:48 صبح
خدایش خستمون کرده این بهم ریختگی کدها اگر دوستان دلشون برای سایت برنامه نویس سوخته برش گردونن به همون حالت قدیمی که همه باهاش حال میکردن چیزی که مشکل خاصی نداشت که نیاز به تغییر نداشت موفق باشید./
farhad_swh
چهارشنبه 18 اسفند 1389, 19:34 عصر
مدیران یکی این مشکل رو حل کنه
حمون حالت قبلی خیلی بهتر از این بهم خوردگی است
تو رو خدا درست کنین :گریه::گریه::گریه::گریه::افسر ه::افسرده:
مهدی کرامتی
چهارشنبه 18 اسفند 1389, 20:38 عصر
لینک تاپیک هایی که مشکل فوق را دارند اینجا قرار دهید تا اصلاح شوند.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.