View Full Version : مشکل با نرم افزار Sun VirtualBox در شبکه با مدیریت سرور
massahtafty
چهارشنبه 11 اسفند 1389, 22:19 عصر
با سلام خدمت دوستان
من تو نرم افزار Sun VirtualBoxیک ویندوز سرور 2003 به همراه یک ویندوز اکس پی سرویس پک3 نصب کردم به صورت دستی Ip دارم همدیگرو میشناختن اما با DHCP سرور 2003 نتونستم به اکس پی IP بدم یا اونو به سرور وصل کنم.اگه امکانش هست منو راهنمایی کنید ممنون میشم.درضمن اینکارو با دو سیستم جدا از هم قبلا بدون مشکل انجام دادم اما مجازی نتونستم.
با تشکر
:گریه::افسرده::گریه::متعجب:
jafar53
شنبه 14 اسفند 1389, 00:09 صبح
سلام دوست عزیز من با این نرم افزار کار نکردم ولی می دونم تمام نرم افزارهی شبیه سازی خودشون یه DHCP Server دارن یعنی این که قبل از اینکه نوبت به DHCPشما روی 2003 برسه خود نرم افزار IP می ده برای راحت شدن از این درد سر شما باید DHCP Server رو روی خود Sun VirtualBox غیر فعال کنید مثلا توی نرم افزار Vmware شما باید از منوی Edite گزینه virtual Network Editor رو انتخاب کنید بعد هم تیک مربوط به Use local DHCP Service رو بردارید مطمئنا نرم افزار شما هم چنین تنظیماتی داره که باید دنبالش بگردید و غیر فعالش کنید
hraeissi
یک شنبه 15 اسفند 1389, 09:24 صبح
آقا یه VM نصب کن خیالت راحتره و به راحتی هم تنظیم میشه
massahtafty
دوشنبه 16 اسفند 1389, 20:20 عصر
با تشکر از راهنمایی دوستان عزیز مشکلم با DHCP حل شد موقع اتصال کامپیوتر user به serverبا پیغام خطایی به شکل زیر روبرو می شود خواهشن راهنمایی کنید تا از این مشکل نیز عبور کنم
:خجالت::گیج:
http://uploadtak.com/images/pl4a99udjexgw08bchd_thumb.jpg (http://uploadtak.com/viewer.php?file=pl4a99udjexgw08bchd.jpg)
jafar53
سه شنبه 17 اسفند 1389, 00:13 صبح
مشکل از DNS است تنظیمات DNS در دو طرف چک شه چیز دیگه به ذهنم نمی رسه
موفق باشی
massahtafty
شنبه 28 اسفند 1389, 19:50 عصر
پیغام خطا متنش به صورت زیر هستش لطفا راهنماییم کنید
Note: This information is intended for a network administrator. If you are not your network's administrator, notify the administrator that you received this information, which has been recorded in the file C:\WINDOWS\debug\dcdiag.txt.
The following error occurred when DNS was queried for the service location (SRV) resource record used to locate a domain controller for domain class.net:
The error was: "DNS name does not exist."
(error code 0x0000232B RCODE_NAME_ERROR)
The query was for the SRV record for _ldap._tcp.dc._msdcs.class.net
Common causes of this error include the following:
- The DNS SRV record is not registered in DNS.
- One or more of the following zones do not include delegation to its child zone:
class.net
net
. (the root zone)
For information about correcting this problem, click Help.
jafar53
یک شنبه 29 اسفند 1389, 00:03 صبح
خوب چنان که مشخصه دوست عزیز srv record شما مشکل داره شما باید برای dnsتون یه srv جدید بسازید باید باهاش کلنجار برید می تونید اگه مهم نیست اکتیوتون اون و uninstall کنید بعد دوباره نصب کنید تا اون srvرو خودش یه بار دیگه تو dnsبسازه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.