View Full Version : مشکل در دانلود کردن از مارکت اندرویدو..
sarkhosh
پنج شنبه 12 اسفند 1389, 16:13 عصر
سلام
کسی میدونه چطور میشه در ایران با گوشیهای آیفون و اندروید به فیس بوک و ... متصل شد یا اینکه بتونم از مارکت اندروید برنامه دانلود کنم؟ و با چه برنامه ای میشه از سایت های فیل تر شده دانلود کرد؟
sarkhosh
شنبه 14 اسفند 1389, 11:43 صبح
واقعا کسی نمیدونه؟؟؟
JaguarXF
یک شنبه 15 اسفند 1389, 08:19 صبح
هاه! یک سوالی دارم:
شما که میگید سرعت اینترنت خانگیتون کلا در حد کیلو بایته مثلا 128 . پس دیگه سرعت اینترنت روی موبایلهاتون که دیگه حتما خیلی پایین تر از اون هم هست.
همچنین میگید که سایتهایی مثل فیس بوک و یوتیوب هم که براتون فیلتره .
این تاپیک هم که گفته حتی آندروید مارکت هم فیلتره که بشه اپلیکیشن نصب کرد روی گوشی.
گوگل مپ چطور؟ اون روی گوشی هاتون کار میکنه؟
راحت برای مسیر یابی به جی پی اس وصل میشید یا نه ؟
از نظر قیمت هم که چند صد هزار تومان باید پول این گوشی ها رو بدهید
حالا یک سناریو استفاده معمول روزانه از این گوشی ها:
میخواهم بروم یک رستورانی که فقط اسمش رو بلدم. خب تلفن رو بر میدارم . توی گوگل سرچش نتایج محلی اون رستوران رو میاره. کنارش شماره تلفن و آدرسش هم نوشته. کلیک میکنم روی آدرسش . در گوگل مپ نشونش میده. دوباره کلیک میکنم سیستم GPS Google Navigation اجرا میشه و قدم به قدم میگه حالا نیم مایل دیگه بپیچ توی این خیابون . دو مایل دیگه بپیج چپ و ... در حین راه هم میرم توی یوتیوب و آهنگ مورد علاقه ام رو هم بدون کندی و قطع و وصل شدن گوش میکنم تا برسم به مقصد. توی رستوران هم تا غذا رو بیاره در حال چک کردن عکسهای دوستهام و چت کردن توی فیس بوک و خوندن آپدیتهای توییتر دوستهام هستم. شاید هم از غذا هم عکسی گرفتم و همونموقع فرستادمش توی اکانتهای فلیکر و فیس بوکم.
حالا اگه شما نمیتونید چنین سناریوی روزانه ای رو از گوشیتون انجام بدهید خب سوال اینه که اصلا این همه پول میدهید میخرید که چی ؟
محسن شامحمدی
یک شنبه 15 اسفند 1389, 09:29 صبح
شما که میگید سرعت اینترنت خانگیتون کلا در حد کیلو بایته مثلا 128 . پس دیگه سرعت اینترنت روی موبایلهاتون که دیگه حتما خیلی پایین تر از اون هم هست.خیر
سرعت ارتباط گوشیهامون در اینجا به 288kbps و شاید کمی بیشتر می رسه(36 کیلوبایت در ثانیه)
این تاپیک هم که گفته حتی آندروید مارکت هم فیلتره که بشه اپلیکیشن نصب کرد روی گوشی.مارکت آندروید فیلتر نیست بلکه ip های ایران توسط سایت آندروید تحریم شدن.و دوستمون به اشتباه از کلمه فیلتر استفاده کردن.
بله
بله
حالا اگه شما نمیتونید چنین سناریوی روزانه ای رو از گوشیتون انجام بدهید خب سوال اینه که اصلا این همه پول میدهید میخرید که چی ؟کلاس داره:قهقهه:
sarkhosh
یک شنبه 15 اسفند 1389, 13:59 عصر
هاه! یک سوالی دارم:
شما که میگید سرعت اینترنت خانگیتون کلا در حد کیلو بایته مثلا 128 . پس دیگه سرعت اینترنت روی موبایلهاتون که دیگه حتما خیلی پایین تر از اون هم هست.
همچنین میگید که سایتهایی مثل فیس بوک و یوتیوب هم که براتون فیلتره .
این تاپیک هم که گفته حتی آندروید مارکت هم فیلتره که بشه اپلیکیشن نصب کرد روی گوشی.
از نظر قیمت هم که چند صد هزار تومان باید پول این گوشی ها رو بدهید
حالا یک سناریو استفاده معمول روزانه از این گوشی ها:
میخواهم بروم یک رستورانی که فقط اسمش رو بلدم. خب تلفن رو بر میدارم . توی گوگل سرچش نتایج محلی اون رستوران رو میاره. کنارش شماره تلفن و آدرسش هم نوشته. کلیک میکنم روی آدرسش . در گوگل مپ نشونش میده. دوباره کلیک میکنم سیستم GPS Google Navigation اجرا میشه و قدم به قدم میگه حالا نیم مایل دیگه بپیچ توی این خیابون . دو مایل دیگه بپیج چپ و ... در حین راه هم میرم توی یوتیوب و آهنگ مورد علاقه ام رو هم بدون کندی و قطع و وصل شدن گوش میکنم تا برسم به مقصد. توی رستوران هم تا غذا رو بیاره در حال چک کردن عکسهای دوستهام و چت کردن توی فیس بوک و خوندن آپدیتهای توییتر دوستهام هستم. شاید هم از غذا هم عکسی گرفتم و همونموقع فرستادمش توی اکانتهای فلیکر و فیس بوکم.
حالا اگه شما نمیتونید چنین سناریوی روزانه ای رو از گوشیتون انجام بدهید خب سوال اینه که اصلا این همه پول میدهید میخرید که چی ؟
مهندس من ایران زندگی نمی کنم اینترنتم 1mbps هست
من نگفتم که مارکت اندروید فیلتر هست!! من سوال کردم تو ایران چطور میشه به فیس بوک متصل شد چظور میشه ار مارکت اندروید دانلود کرد. سوال بعدی هم راجع به این بود که چطور میتونم از سایت ها ی فیل تر شده دانلود کنم؟ چون تو ایران نمیتونستم فایل ها را از سایت های آهنگ ، بی بی سی و.. دانلود کنم . من یوتوب رو تو ایران تونستم باز کنم با استفاده از اپلیکیشنش ولی اف بی باز نشد.
حالا دوستان میشه بگید برای رفع این مشکلات از چه برنامه ای استفاده میکنید ؟؟؟؟
محسن شامحمدی
یک شنبه 15 اسفند 1389, 20:12 عصر
با استفاده از وی پی ان تو گوشی میشه به آندروید مارکت یا هر جای دیگه مثل فیس بوک و توییتر ...وصل شد.
در ضمن میشه با اپرا مینی هم به فیس بوک و توییتر وصل شد.
sarkhosh
دوشنبه 16 اسفند 1389, 11:44 صبح
ممنون از پلسختون
آیا وی پی ان ها از نظر امنیت قابل اعتماد هستند؟ من فکر میکنم ارائه دهنده ی وی پی ان میتونه به اطلاعات یوزرهاش دسترسی داشته باشه.
sarkhosh
دوشنبه 16 اسفند 1389, 12:16 عصر
ممنون از پلسختون
آیا وی پی ان ها از نظر امنیت قابل اعتماد هستند؟ من فکر میکنم ارائه دهنده ی وی پی ان میتونه به اطلاعات یوزرهاش دسترسی داشته باشه.
محسن شامحمدی
دوشنبه 16 اسفند 1389, 15:52 عصر
دقیقا همینطوره.
بستگی داره شما با وی پی ان می خوای چه سایت هایی رو باز کنی.
حتی اگر شما با وی پی ان سایتی رو هک کنی باز هم می تونن به آی پی اصلیت دسترسی پیدا کنن
JaguarXF
سه شنبه 24 اسفند 1389, 06:25 صبح
سرعت ارتباط گوشیهامون در اینجا به 288kbps و شاید کمی بیشتر می رسه(36 کیلوبایت در ثانیه)
این عکس رو امروز از گوشیم گرفتم . همونطور که مشخه سرعت دانلود برابر چهار هزار و دویست و سی و یک کیلو بیت هست. این رو واسه پز دادن نمیگم. اما واقعا واقعا برام غیر قابل باوره چجوری آخه این سرعتهای پایین رو به شما میدهند. نامردیه .
حمید محمودی
سه شنبه 24 اسفند 1389, 14:22 عصر
اما واقعا واقعا برام غیر قابل باوره چجوری آخه این سرعتهای پایین رو به شما میدهند. نامردیه .
خب به هر حال، در حال حاضر کاری نمیشه کرد. چند وقت هست که خبر دادند، میخواهند پهنای باند کشور رو یه ارتقای حسابی بدن، طوری که ایران رو چندین پله به بالا صعود میده. امیدواریم که این کار محقق بشه.
vcldeveloper
سه شنبه 24 اسفند 1389, 16:38 عصر
اما واقعا واقعا برام غیر قابل باوره چجوری آخه این سرعتهای پایین رو به شما میدهند. نامردیه .
چیز عجیبی نیست، نه محتوای فارسی و ایرانی چندانی در اینترنت برای عموم جامعه ایران موجود هست، نه عموم جامعه ایران تسلط درست و حسابی روی زبان انگلیسی دارند، نه حجم تجارت الکترونیک در کشور قابل توجه هست، نه شبکه زیر ساخت مناسبی در داخل کشور به شکل سراسری و گسترده با سرعت مناسب شکل گرفته، نه یک استراتژی روشن فرهنگی و استراتژی تجاری مناسب برای اینترنت تعریف شده، نه سرویس های عمده ایی در کشور از طریق اینترنت ارائه میشه، و نه سازمان های امنیتی کشور از نظر استفاده از تکنولوژی برتر به حدی مثل NSA رسیدند که بدون کاهش و اخلال در ترافیک شبکه، حجم وسیعی از داده ها را شنود و پردازش کنند. در این context، این سرعت اینترنت چیز عجیب یا غیر قابل قبولی نیست.
در کشورهای دیگه مثل همون آمریکا، اینترنت یک منبع عظیم تولید سرمایه هست. اگر اینترنت دچار اختلال بشه، بخش عمده ایی از کسب و کار دچار اخلال میشه. حجم وسیعی از محتوا بر روی اینترنت برای استفاده مردم موجود هست، زیر ساخت شبکه های داخلی قوی هست، رقابت در عرصه اقتصادی شدید هست، سرویس های اطلاعاتی خودشان نبض تکنولوژی را در دست دارند، به عنوان مثال، تقریبا تمامی الگوریتم های رمزنگاری تجاری رایج یا توسط NSA طراحی شدند، یا به سفارش NSA بودند. اون وقت وقتی یک سرویس دهنده ایمیل اتصال SSL ارائه میکنه، اون سازمان مجبور نمیشه به خاطر مسائل امنیتی در بعضی مواقع دسترسی به کل اون سرویس را در کشور قطع کنه، بلکه همون اتصالات را رمزگشایی میکنه و شنود میکنه، یا راحتر از آن، با یک مجوز دادگستری یک راست میره سراغ گوگل، و دسترسی به نامه های کاربر X را تقاضا میکنه.
وقتی ما چهار تا محتوای درست و حسابی برای عموم جامعه نداریم و نساختیم، وقتی مشخص نیست که در برخورد با پدیده های فرهنگی جدید مثل اینترنت باید دقیقا چه استراتژی فرهنگی در پیش گرفت، وقتی اینترنت برای کشور بیشتر یک منبع هزینه هست تا یک منبع درآمد؛ اگر اینترنت 100 مگابیت بر ثانیه هم با قیمت ماهی 10 هزار تومن ارائه بشه، غیر از کلاس گذاشتن، هیچ فایده ایی برای مملکت و ملت نخواهد داشت. شرکت های مخابراتی و وزارت مخابرات هم از یک طرف خودشان بخشی از مشکل هستند و از طرف دیگه، در context بزرگتر فرهنگی، سیاسی، اقتصادی سرگردان هستند، چون هر پارامتری را که بخوان تصحیح کنند، میتونه روی سایر عوامل اثرات منفی بزاره، و مشکلا بزرگ تری ایجاد کنه.
شاید اگر بعدها حرکتی در جهت تولید بیشتر محتوا صورت بگیره، این طرح اینترانت ملی هم به سر انجام برسه، روند خصوصی سازی مخابرات هم تثبیت بشه (نه مثل الان)، قوانین حقوقی و تجاری حوزه الکترونیک به درستی تدوین بشند، و خدمات بیشتر و مفیدتری به صورت آنلاین در اختیار عموم جامعه قرار بگیره؛ اون وقت بشه انتظار بهبود کیفیت و سرعت اینترنت و کاهش قیمت آن را داشت. البته این کارها هم همگی دولتی نیستند، بلکه بخش بزرگی از آن به خود جامعه بر میگرده، بخشی از آن به محققین و پژوهشگران مملکت، برخی به شرکت های خصوصی، برخی هم به دولت. یکی از مشکلات جامعه ایران این هست که همه حرف زیاد می زنند، اما در عمل همیشه منتظر هستند که یکی از بالا اقدامی کنه و اینها بهره مند بشند. وقتی صحبت از فعالیت خودشان در بهبود اوضاع میشه، اکثرا در جا می زنند :لبخندساده:
vcldeveloper
سه شنبه 24 اسفند 1389, 18:51 عصر
کسی میدونه چطور میشه در ایران با گوشیهای آیفون و اندروید به فیس بوک و ... متصل شد یا اینکه بتونم از مارکت اندروید برنامه دانلود کنم؟
برای اندروید مارکت در ایران چند مسئله هست...
اولا اینکه گوشی هایی که برای بازار ایران توسط سازندگان گوشی عرضه میشند، اصلا مارکت ندارند. پس باید اول به یک نوعی نرم افزار Android Market رو پیدا کنید و روی گوشی نصب کنید، که این خودش کلی گرفتاری داره. بعضی ها فایل apk رو میگیرند و نصب می کنند، و میگن کار میکنه، ولی برای اکثر افراد این حالت کار نمیکنه. بعضی ها کد منطقه گوشی شون رو تغییر میدن، تا گوشی با تنظیمات یک کشوری که اندروید مارکت توش فعاله اجرا بشه، و اینطوری مارکت رو نصب می کنند. بعضی ها هم رام های غیر رسمی که توشون مارکت هست رو روی گوشی نصب می کنند.
وقتی که مارکت رو تونستید نصب کنید، اون وقت می رسیم به مرحله بعدی که اتصال به مارکت هست. گوگل IP های ایران رو تحریم کرده، پس نیاز به VPN برای اتصال دارید. حالا اگر وصل بشید، می تونید بعضی برنامه ها رو ببینید، اما خیلی از برنامه ها، بخصوص پولی ها دیده نمیشند؛ چون گوگل باید شرکت ارائه کننده سرویس موبایل شما را بشناسه. اگر هم بشناسه، فقط برنامه های مربوط به همون سرویس دهنده رو نشون میده.
اینجا ست که میرسیم به مرحله بعدی، یعنی فریب اندروید مارکت، و دادن کد شناسایی یک سرویس دهنده موبایل آمریکایی به جای سرویس دهنده اصلی خودتان. برای این کار از نرم افزارهایی استفاده میشه با نام Market Enabler. اینها کد شناسایی یک اپوراتور موبایل رو جعل می کنند، تا اندروید مارکت اون رو به سرور ارسال کنه.
حالا مشکل Market Enabler اینه که باید گوشی root شده باشه، وگرنه کار نمیکنه. پس می رسید به کار دیگه ایی که همان root کردن گوشی هست. root کردن هم بحث خودش رو داره، گارانتی رو میتونه باطل کنه.
البته این رو هم بگم که ایران فقط اینطوری نیست، گوگل دسترسی خیلی کشورها به مارکت رو محدود کرده، بخصوص در خاورمیانه، اون هایی هم که دسترسی دارند، خیلی هاشون مشکل دارند. میشه گفت فقط آمریکایی ها هستند که یا مشکل ندارند، یا مشکل شون خیلی کمه.
البته مارکت های Alternative هم هستند که همه شون برنامه شون از اندروید مارکت کمتر و معمولا قدیمی تر هست. بعضی هاشون البته مارکت Warez هستند، و کلی برنامه کرک شده دارند. می تونید از این مارکت ها هم استفاده کنید، فقط حواس تون باشه که تضمینی نیست که برنامه های دانلودی ویروسی نباشند. هر چند توی خودِ اندروید مارکت رسمی هم چند وقت پیش یک ویروس تعداد زیادی برنامه رو آلوده کرده بود.
JaguarXF
چهارشنبه 25 اسفند 1389, 05:38 صبح
صحبتهای علی کشاورز منطقی بود. با تشکر از شما.
sarkhosh
چهارشنبه 25 اسفند 1389, 20:25 عصر
ممنون از پاسختون آقای کشاورز. اپرا مینی را از مارکت دانلود کردم و مشکلم برای بازدید کردن از سایت های فیل تر شده رفع شد.
فکر میکنم باید قید دانلود کردن از مارکت اندروید را در ایران زد.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.