ورود

View Full Version : استفاده از آبجکت TADOQUERY در تابع کاستوم

siavashman
پنج شنبه 12 اسفند 1389, 20:11 عصر
سلام.

من یه تابع نوشتم مثل این :

function getnum3(num3 : integer) : string;
begin

SQLQuery1.SQL.Clear;
SQLQuery1.SQL.Text:='select * from parts';
SQLQuery1.ExecSQL();

end;

حالا مشکلم اینجاست که نمیزاره توی تابع های کاستوم از SQLQuery1 استفاده کنم. چی کار کنم. توی مثلا کلیک باتون میتونم استفاده کنم ولی اینجا نه!

مرسی از اینکه جواب می دید :قلب:

siavashman
جمعه 13 اسفند 1389, 02:54 صبح
چرا هیچکی جواب نمیده. یعنی هیچکی نمیدونه؟

nilidelphi
جمعه 13 اسفند 1389, 11:33 صبح
دوست عزیز یه سوال؟
اون پارامتر های ورودی و خروجی تابع به چه دردی می خوره؟

این تابع باید در محیط کد بنویسی و اجرا میشه هیچ مشکلی نداره.

در ضمندر قسمت توابع کاستوم یک دیتاست اون توابعی مید که در خود اس کیو ال نوشته باشی نه در دلفی

موفق باشید

siavashman
جمعه 13 اسفند 1389, 16:29 عصر
دوست عزیز یه سوال؟
اون پارامتر های ورودی و خروجی تابع به چه دردی می خوره؟

این تابع باید در محیط کد بنویسی و اجرا میشه هیچ مشکلی نداره.

در ضمندر قسمت توابع کاستوم یک دیتاست اون توابعی مید که در خود اس کیو ال نوشته باشی نه در دلفی

موفق باشید

خب من کد رو که کامل ننوشتم که اون پارامتر ها هم کاربرد دارن بعدا. من فقط می خوام بدونم تو تابع کاستوم چرا وقتی یه آبجکت مثل SQLQUERY1 رو می نویسیم میگه همچین چیزی وجود نداره؟ مثلا editbox1 رو بزارید تو صفحه بعد بیاین ببینید از تابع کاستوم میشه مثلا خصوصیت تکست رو تغییر داد؟! خب منم منظورم همینه. چه جوری میشه به یه آبجکت از طریق تابع کاستوم دسترسی داشت. SQLQUERY1 هم خودش آبجکته دیگه. منظورم این بود. لطفا راهنمایی کنید.

pezhvakco
جمعه 13 اسفند 1389, 17:48 عصر
سلام :
درست نفهمیدم منظور شما چیه؟
ولی اگه هدف شما اینه که ابزارهای (آبجکت ها) روی فرم رو در توابعی خودتون می نویسین در اختیار بگیرین و با اون ها کار کنین باید نام فرم رو هم در ابتدای اون وارد نمایید :
function Test : integer;
begin
Form1.Edit1.Text:='Test';
Form1.ADODataSet1.Active:=True;
end;

امیدوارم درست متوجه شده باشم . اگه بتونین مورد پرسش رو کامل تر و روان تر بگین، بهتره ...

siavashman
جمعه 13 اسفند 1389, 18:02 عصر
ای کاش میشد چند دفعه از شما بابت این کمکتون تشکر کرد. مرسی. دقیقا منظورم همین بود. من اسم فرم رو اولش نمیزاشتم کار نمیکرد. :لبخندساده: