View Full Version : درخواست موضوع برای پروژه پایانی کارشناسی کامپیوتر
m.mahnani
جمعه 13 اسفند 1389, 08:39 صبح
با سلام خدمت دوستان عزیز!
من ترم آخر دوره کارشناسی کامپیوتر هستم و در این ترم درس پروژه رو دارم و تو انتخاب موضوع مشکل دارم (بماند که هنوز کلاس تشکیل نشده که بدونم نظر استاد چیه :قهقهه:)
خلاصه من تو این زمینه ها اندکی دانش و تجربه دارم :
برنامه نویسی وب
برنامه نویسی تحت ویندوز(C#)
بانک اطلاعاتی (SQL Server,My Sql)
شبکه (CCNA)
و تو زمینه هک و امنیت دانش و تجربه ای ندارم اما خیلی دوست دارم موضوع پروژم تو این زمینه باشه
و حالا موضوع های پیشنهادی خودم !(اگه موضوع ها پیش پا افتاده اند ، لطفا نخندید)
- تبدیل pdf به word (برای متن های فارسی)
- پورتال جامع مدیریت آموزشگاههای آزاد
- وب سایت مشاوره تغذیه آنلاین
- نرم افزار مدیریت شبکه برای کافی نت ها
مهران رسا
جمعه 13 اسفند 1389, 17:36 عصر
- تبدیل pdf به word (برای متن های فارسی)
- پورتال جامع مدیریت آموزشگاههای آزاد
- وب سایت مشاوره تغذیه آنلاین
- نرم افزار مدیریت شبکه برای کافی نت ها
بلآخره میخواید در مورد هک و امنیت باشه یا نرم افزار های کاربردی ؟
m.mahnani
جمعه 13 اسفند 1389, 18:28 عصر
بلآخره میخواید در مورد هک و امنیت باشه یا نرم افزار های کاربردی ؟
میگم که به هک و امنیت علاقه زیادی دارم !
اما اگه موضوعی تو این زمینه ها پیدا نکردم مجبورم تو زمینه نرم افزارهای کاربردی کار کنم
mohammadian7
جمعه 13 اسفند 1389, 20:40 عصر
سلام
پروژه های خوبی رو مد نظر قرار داری. ولی خود شما باید با توجه به وقتی که میخوای برای پروژه بزاری و هزینه هاش ، پروژه ای رو انتخاب کنی که قابل انجام باشه.
اگر میخوای واقعا کارکنی و پروژت سمبل شده نیست. یه پروژه ای رو انتخاب کن که بازاری باشه و درصورت تکمیل بتونی تو شرایط بازار نرم افزار بفروشیش.(مورد نیاز بازار باشه)
m.mahnani
جمعه 13 اسفند 1389, 21:15 عصر
سلام
پروژه های خوبی رو مد نظر قرار داری. ولی خود شما باید با توجه به وقتی که میخوای برای پروژه بزاری و هزینه هاش ، پروژه ای رو انتخاب کنی که قابل انجام باشه.
اگر میخوای واقعا کارکنی و پروژت سمبل شده نیست. یه پروژه ای رو انتخاب کن که بازاری باشه و درصورت تکمیل بتونی تو شرایط بازار نرم افزار بفروشیش.(مورد نیاز بازار باشه)
من تو انتخاب موضوع مشکل دارم وقت و هزینه مشکلی نیست :متفکر: (البته فکر میکنم مهمترین هزینه همون وقته)
mohammadian7
شنبه 14 اسفند 1389, 01:42 صبح
تبدیل pdf به word رو فکر نکنم تکی بتونی انجام پس از لیستت حذفش کن.
اگر تو زمینه هک و امنیت میخوای فعالیت کنی باید بری دنبال ترجمه و کلا امر تحقیق و اگه خواستی میتونی یه برنامه کوچیکم ضمیمش کنی.
اگر وب مسلط هستی مشاوره تغزیه آنلاین ایده خوبی برای پیاده سازی هست که میتونی از داده کاوی هم استفاده کنی. :لبخندساده: این خوبه
نرم افزار مدیریت شبکه برای کافی نت هارو نظری راجع بهش ندارم
پورتال جامع مدیریت آموزشگاه ها هم ایده خوبی است که میتونی ضمن یاد گرفتن یک فریم ورک مثل (zend یا phpcake) انجامش بدی
در ضمینه نرم افزارهای win application و db هم که کلی ایده و برنامه متنوع وجود داره.
kermaki
پنج شنبه 19 اسفند 1389, 12:01 عصر
دوستان منم تو انتخاب موضوع پروژه گیر کردم :لبخند:
دوست دارم تو زمینه ی هوش مصنوعی کار کنم ... پروژه های پیشنهادی شما چیه؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.