View Full Version : ارتباط چند کامپیوتر در چند شهر
sall_2005_1363
شنبه 14 اسفند 1389, 23:39 عصر
با سلام
من یک برنامه با اینترفیس دلفی و بانک اس کیو ال نوشته ام که در یک شبکه محلی شبکه شده است و با داشتن یک آی پی سرور مثلاً192.168.1.1 وصل شده و کار میکند...
حالا می خوام این برنامه در چند شهر مختلف بصورت همزمان به بانک وصل شوند.
ضمناً دوستان مدیریت سایت از اینکه صبورانه و بصورت نیک درخصوص اشتباهات تاپیکم پاسخ می فرمایید ضمن عذرخواهی تشکر وسپاس فراوان دارم چرا که من برق(الکترونیک و قدرت و کنترل) خونده ام و گاهاً اشتباه در تایپیک هایم به چشم می خوره
joker
یک شنبه 15 اسفند 1389, 00:19 صبح
برای کامپیوتر سرور یک IP Valid باید بگیرید... اونوقت از هرجائی میتونن با دادن اون آی پی بهش وصل بشن.
sall_2005_1363
یک شنبه 15 اسفند 1389, 23:39 عصر
ارزان ترن راه چی هست؟ و از کجا
ghasemshami
دوشنبه 16 اسفند 1389, 07:48 صبح
بهترین راه اینه که
آی پی سرور رو استاتیک کنید و یه نرم افزار مدیریت بانک اطلاعاتی درست کنید
وقتی کلاینت ها بهش وصل میشن مستقیم با بانک کار نمی کنند
بلکه نرم افزار مدیریت میانه بانک و کلاینت ها هست که امنیت بالایی هم داره و هم سرعت بالا
کلاینت ها هم با آی پی ثابتی که شما دادید بهشون وصل میشن به سرور
Delphi 2010
دوشنبه 16 اسفند 1389, 11:29 صبح
یه کار دیگه بکن
بانک رو بزار روی هاست
اینطوری کار کردن باهاش راحت تر هستش برای همه
دسترسی بهش بیشتره
سیستم سرور هم نمیخواد همیشه روشن باشه
sall_2005_1363
دوشنبه 16 اسفند 1389, 23:14 عصر
یه کار دیگه بکن
بانک رو بزار روی هاست
اینطوری کار کردن باهاش راحت تر هستش برای همه
دسترسی بهش بیشتره
سیستم سرور هم نمیخواد همیشه روشن باشه
دوست عزیز من کار با هاست و وب رو نمی دانم در این خصوص رفرنس و راهمایی اگه بدید ممنون می شم.
sall_2005_1363
دوشنبه 16 اسفند 1389, 23:17 عصر
بهترین راه اینه که
آی پی سرور رو استاتیک کنید و یه نرم افزار مدیریت بانک اطلاعاتی درست کنید
وقتی کلاینت ها بهش وصل میشن مستقیم با بانک کار نمی کنند
بلکه نرم افزار مدیریت میانه بانک و کلاینت ها هست که امنیت بالایی هم داره و هم سرعت بالا
کلاینت ها هم با آی پی ثابتی که شما دادید بهشون وصل میشن به سرور
دوست عزیز می شه بهم یک نرم افزار مدیریت بانک معرفی کنید؟ راستی آی پی استاتیک حدوداً چقدر در میاد
Delphi 2010
سه شنبه 17 اسفند 1389, 10:07 صبح
آی پی استاتیک بستگی به شرکتی که Adsl ازش دارین بستگی داره ولی معمولا و حدودا ماهیانه 10000 تومان هستش باید با خود شرکتی که ازش سرویس اینترنت دارید صحبت کنید
منظورم هم از نرم افزار مدیریت بانک اطلاعاتی این بود که یه نرم افزار درست بکنید خودتون که میانه بانک اطلاعاتی و کلاینت باشه
یعنی کلاینت دستورات رو برای نرم افزار مدیریت ارسال کنند و نرم افزار مدیریت با بانک در رابطه باشه و مقدار بازگشتی رو ارائه کنه به کلاینت ها اینطوری کسی مستقیما با بانک در رابطه نیست و همه چیز تحت کنترل نرم افزار مدیریت هست
بازم سوالی بود ما در خدمتیم
Delphi 2010
سه شنبه 17 اسفند 1389, 10:08 صبح
در رابطه با کار با هاست کار زیادی نباید بکنید
به جای آی پی و هاست ویندوز آی پی و هاست سایت خودتون رو باید بدید و متصل بهش بشید
BORHAN TEC
چهارشنبه 18 اسفند 1389, 16:33 عصر
دوست عزیز من کار با هاست و وب رو نمی دانم در این خصوص رفرنس و راهمایی اگه بدید ممنون می شم.
برای این کار می توانید یک وب سرویس ایجاد کنید. برای این که نحوه کار با آن را یاد بگیرید از DataSnap استفاده کنید.
sall_2005_1363
جمعه 20 اسفند 1389, 00:03 صبح
ممنونم از شما رفتم سراغ تحقیق
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.