PDA

View Full Version : سوال: مشکل با نویز !

sara_mc
یک شنبه 15 اسفند 1389, 11:58 صبح
سلام
من به تازگی ADSL گرفتم اما چراغ ADSL مودم چشمک زن هست و ثابت نمیشه و من نمیتونم به اینترنت وصل بشم ،یه نفر گفت خط تلفنم خیلی نویز داره و به همین دلیل چراغ ثابت نمیشه و گفت که باید نویز خطم رو بگیرم ، چطور باید این کار رو بکنم ؟
خیلی خیلی به کمک نیاز دارم ، لطفا اگر کسی میدونه راهنمایی ام کنه:گریه::گریه::گریه:

Asmaa.m
یک شنبه 15 اسفند 1389, 12:28 عصر
اینکه چرا چشمک میزنه نمیدونم اما اگه فرض را بر این بگیریم که که پاسخی که بهت دادن درسته و باید نویز خطط را بگیری باید بگم برای این کار باید نویزگیر بخری که نام دیگرش اسپیلیتر هست. که انواع مختلفی داره. سه سوکته بگیر. یک سوکت یک طرفش باشه . دو سوکت دیگش طرف دیگه اش.
سمت یک سوکت باید سیم پریز تلفن بهش بخوره و توی دو سوکتی یکی به خود تلفن میخوره و دیگری به مودم.

sara_mc
یک شنبه 15 اسفند 1389, 12:31 عصر
اسپیلیتر دارم و سر جاش قرارش دادم اما بازم فایده نداره

jafar53
یک شنبه 15 اسفند 1389, 15:50 عصر
سلام
غیر از نداشتن اسپلیتر رد شدن سیم تلفن از کنار سیمای برق در ساختمون وجود چند پریز تلفن سر راه سیم تلفن و به هم تابیدگی سیم باعث نویز می شه ولی همه اینها هم فکر نکنم زیاد تاثیر زیادی داشته باشه که اینترنت رو قطع کنه به هرحال بهترین کار اینه که با پشتیبانی ISP تماس بگیرید و موضوع رو در می یون بذارید چون ممکنه مشکل از شبکه انها یا مشکل از مخابرات مثل کابل بر گردون یا چیزای دیگه باشه در هر صورت هر اتفاقی که برات پیش می یاد یه روز حداثر صبر کن بعد حتما باهاشون تماس بگیر چون اونا پول می گیرن برای همین هم این حق شماست که اونا مشکلتون رو حل کنن

returnx
یک شنبه 15 اسفند 1389, 19:15 عصر
باید توجه کنید که به جز پیریز تلفنی که ازش برای Adsl خط تلفن میگیرید نباید از جای دیگری برای تلفن دیگری خط بگیرید (یعنی در ساختمان فقط باید از یک پریز تلفن استفاده کنید)

mohammadian7
یک شنبه 15 اسفند 1389, 19:22 عصر
سلام
شاید مشکل از طرف شرکتی باشه که ازش خدمات میگیری برای من چند با پیش اومده که با یه تماس مشکلم رفع شده.
بهترین کار تماس با بخش فنی شرکت طرف قرارداد است.

FastCode
جمعه 20 اسفند 1389, 13:21 عصر
معمولاْ در ۹۹ درصد موارد وقتی میگن نویزه یا دروغ میگن یا واقعاْ از بس دروغ شنیدن بهش القا شده که نویزه.
مشکل شما احتمالاْ(~ مطمئناْ) از تنظیمات روترتونه.

فکر میکنم درستش از این قراره:
LLC
UBR
ADSL2+ Annex M
VPI 0
VCI 35