ورود

View Full Version : سوال: ساخت بانک Aspstate

mahsa.n
یک شنبه 15 اسفند 1389, 15:45 عصر
سلام
میشه لطفا گام به گام توضیح بدین که چه طور میتونم بانک aspstate رو به برنامم اضافه کنم

من در command prompt این عبارت رو وارد میکنم:

c:\windows\microsoft.net\framework\v4.0.30319

ولی هیچ اتفاقی نمیفته

لطفا راهنمایی کنید

mehdi.mousavi
یک شنبه 15 اسفند 1389, 18:27 عصر
سلام.
در Command Prompt نباید اون "عبارت" (؟) رو وارد کنید. اون یک عبارت نیست، یک مسیر هستش.
در واقع شما باید Command Prompt رو باز کنید، سپس در Command Prompt اینو بنویسید:

cd C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v4.0.30319

وقتی کلید Enter رو بزنید، مسیر جاری تغییر میکنه. سپس، دستور زیر رو وارد کنید:

aspnet_regsql

بدین ترتیب Wizard ای باز میشه، ازتون سوالاتی میکنه و بانک مورد نظر رو براتون ایجاد میکنه.

موفق باشید.

mahsa.n
دوشنبه 16 اسفند 1389, 07:56 صبح
ارورر invalid directory میده

من وقتی command promp رو باز میکنم خط ش با <C شروع میشه

یاسر مددیان
دوشنبه 16 اسفند 1389, 08:12 صبح
مطمئینی .net 4 رو سیستمت هست؟ مطمئنی آدرس رو درست می زنی؟
برو به همین مسیر تو سیستمت ببین این پوشه ها و جود داره؟

mahsa.n
دوشنبه 16 اسفند 1389, 13:44 عصر
مطمئینی .net 4 رو سیستمت هست؟ مطمئنی آدرس رو درست می زنی؟
برو به همین مسیر تو سیستمت ببین این پوشه ها و جود داره؟

آره مطمئنم

ولی وقتی command promp رو باز میکنم خط هاش با <C شروع میشن شاید مشکل از این باشه

mehdi.mousavi
دوشنبه 16 اسفند 1389, 14:42 عصر
آره مطمئنم ولی وقتی command promp رو باز میکنم خط هاش با <C شروع میشن شاید مشکل از این باشه

سلام.
به C:\> میگن Prompt و همواره در Console دیده میشه (فارغ از اینکه دستور مورد نظر شما چی باشه)...
الان روش ساده تری به ذهنم رسید که این دردسرها رو هم نداره. از All Programs، گزینه Microsoft Visual Studio 20xx رو انتخاب کنید،
سپس از منوی Visual Studio Tools، گزینه Visual Studio Command Prompt (20xx) رو انتخاب کنید. سپس، بنویسید aspnet_regsql و
کلید Enter رو بزنید...

موفق باشید.

mahsa.n
دوشنبه 16 اسفند 1389, 15:08 عصر
این کارم کردم ارورر میده
aspnet_regsql is not recognized as an internal or external command,operable program or batch file

mehdi.mousavi
دوشنبه 16 اسفند 1389, 15:14 عصر
این کارم کردم ارورر میده aspnet_regsql is not recognized as an internal or external command,operable program or batch file

پیامی که شما نوشته اید نشون میده فایل aspnet_regsql پیدا نشده، (حدس میزنم دستور مزبور رو درست نمی نویسید).
برای همین میشه لطفا یک snapshot از صفحه Console بگیرید و اینجا ضمیمه کنید؟

mahsa.n
دوشنبه 16 اسفند 1389, 15:35 عصر
67203

بفرمایید

mehdi.mousavi
سه شنبه 17 اسفند 1389, 00:36 صبح
سلام.
وای خدای من... کارهایی که گفتم رو انجام ندادید که! دوباره پاسخ های منو از ابتدا بخونید...
گفتم بنویسید cd مسیر... cd اش کو؟ بعدش هم گفتم VS Command Prompt رو انتخاب کنید که
دیگه نیازی به تغییر مسیر هم نباشه. اما بازهم شما Command Prompt اصلی رو اجرا کردید و ...

لطفا دوباره پاسخ هایی که دادم رو بخونید و مو به مو انجام بدید تا مشکل رفع بشه.

موفق باشید.

mahsa.n
سه شنبه 17 اسفند 1389, 09:57 صبح
در قسمت server , database چی باید بنویسم؟

در قسمت server نام کامپیوترم و در database کلمه aspstate رو مینویسم ولی ارور میده