ورود

View Full Version : سوال: فونت برا ي برنامه ها

bmanfy
یک شنبه 15 اسفند 1389, 17:20 عصر
سلام دوستان .
فونتي كه براي برنامه انتخاب ميشه در ظاهر برنامه خيلي تاثير داره .
قبلا ها از فونت Tahoma استفاده ميكردم . كه كاربران ميگفتن اين فونت خيلي ريزه . و تازه زياد هم قشنگ نيست . تازه اگر از يه اندازه خاص بزرگتر بشه كه ديگه افتضاح .
اين فونت هاي ديگه هم كه استفاده ميكنم اصلا خوانا نيست يعني درست نمايش داده نميشه . (مثلا فونت هاي nazanin, zar, yaghot, ….)
الان از فونت mitra با اندازه 12 و به صورت Bold استفاده ميكنم . كه با اين شرايط خوانا ميشه . اما باز هم تميز نيست .
تازه اندازه جعبه متن ها و كامبوباكس ها رو هم بزرگ ميكنه كه قشنگ نيست . تازه باز انگليسي در اين اندازه خيلي بد ميشه و با فارسيش تناسب نداره .

شما چه فونتي استفاده ميكنيد ؟
كامپوننت يا روشي كه بتونه فونت ها درست و مانند زمان چاپ نشون بده داريد؟
يا اينكه چه طور مي تونم يه فونت بسازم خودم و يا شما همچين فونتي داريد ؟

MohsenB
سه شنبه 17 اسفند 1389, 22:15 عصر
سلام

به نظر من بهترین فونت همون Tahoma هستش ، هم حالت فارسی و هم انگلیسی .

بعد از این فونت Arial گزینه مناسبیست مخصوصا برای نمایش اعداد فارسی .

bmanfy
جمعه 20 اسفند 1389, 18:31 عصر
مشكل Tahoma رو كه گفتم . هم خيلي ريزه و در سايز ها بزرگ هم زشته .
Arial هم كه خوشكل نيست . اما خوب واضح هست. اما ظاهر هم مهمه .

rk1983xx
شنبه 06 فروردین 1390, 01:57 صبح
من معمولا از فونت B Traffic Bold سایز 10 استفاده می کنم و در مورد دیتاگراید ها و کنترل ها از همون tahoma ولی در مجموع خودم راضی نیستم
مخصوصا وقتی از Alpha Control یا امثال اون و اسکین برای فرم هام استفاده می کنم
راهنمائی کنید ممنون میشم:گریه:

M_Maskout
شنبه 06 فروردین 1390, 09:07 صبح
فونت Yekan، فونت قشنگیه. تو سایزهای ریز هم خیلی شبیه Tahoma هست ولی خیلی قشنگ‌تر. اون می‌تونه یه انتخاب خوب باشه ولی منم مثل سایر دوستان، Tahoma رو به هر فونت دیگه‌ای ترجیح می‌دم. اون مشکل زشت بودن تو سایز بزرگ هم که اشاره کردی، کاملاً درسته ولی تا سایز 10 (و یا حتی 11) مشکلی نداره. مطمئن باش اگه از فونت سایز 10 استفاده کنی، حتی کاربرای کم بینا هم راضی می‌شن.
خود مایکروسافت اغلب از سایز 8 استفاده می‌کنه.