ورود

View Full Version : يادگيري زبان برنامه نويسي

razeghi36
یک شنبه 15 اسفند 1389, 20:02 عصر
سلام
من حسابدارم و به برنامه نويسي علاقه دارم
ميخواستم بدونم چه زباني يادگيريش راحت تره و بهتره و چگونه ميتونم براي يادگيري اقدام كنم
با تشكر

mohammadian7
یک شنبه 15 اسفند 1389, 20:14 عصر
برای یادگیری vb.net با پایگاه داده access خوبه چون هم گرافیکی هست و هم رویداد گرا.

AliReza Vafakhah
یک شنبه 15 اسفند 1389, 22:24 عصر
خوب شما کاربر جدید هستید و باید آگاه باشید که جای تاپیکتون اشتباه است ولی به هر حال

به نظر من بهتره ابتدا با شبه کد و الگوریتم فلوچارت شروع کنید که ذهن شما را برای برنامه نویسی باز میکنه و کتاب های زیادی هم در این زمینه هست که بهتر تهیه کنید بعد زبان مورد نظرتون رو انتخاب کنید (C++ , VB.Net , Delphi , ...) و تازه اون وقت هم باید با استفاده از یک منبع مثل همون کتاب پیش بروید.

فعلا همین که علاقه دارید خودش بزرگترین امتیاز هست و بروید سراغ همون شبه کد و آنالیز الگوریتم های مختلف تا آماده بشوید.

موفق باشید

paladin
یک شنبه 15 اسفند 1389, 22:42 عصر
بهتره به نظر من به دنبال برنامه سازی با اکسس برید که اامکانت بالایی داره و بسیار ساده هست . اکسر حسابدارانی کا نیاز به برنامه های سفارشی کوچک پیدا می کنند از اکسس استفاده می کنن.

razeghi36
سه شنبه 17 اسفند 1389, 16:40 عصر
ممنون از همگي
من با چند تا برنامه نويس صحبت كردم.اكثراميگن كه برنامه نويسي خيلي مشكل نيست و نياز به تمرين داره و خيليها سي شارپ و پيشنهاد ميكنن ميخواستم نظر اساتيد گرام رو بدونم خيلي ممنون

BORHAN TEC
سه شنبه 17 اسفند 1389, 17:17 عصر
من با چند تا برنامه نويس صحبت كردم.اكثراميگن كه برنامه نويسي خيلي مشكل نيست و نياز به تمرين داره و خيليها سي شارپ و پيشنهاد ميكنن ميخواستم نظر اساتيد گرام رو بدونم
بارها در این مورد بحث شده است. به عبارتی جواب دادن به این سوال بسیار مشکل است. من مدتها است که با دلفی کار می کنم و آنقدر از آن راضی هستم که حالا حالاها قصد مهاجرت به زبان دیگری را ندارم. به نظر من پشتیبانی از برنامه هایی که با دلفی ایجاد می شوند به مراتب ساده تر از پشتیبانی از برنامه هایی است که با دات نت نوشته می شوند. به هر حال ممکن است بسیاری عقیده دیگری داشته باشند که نظر آنان هم محترم است.

amir.bakhtiari
جمعه 20 اسفند 1389, 10:57 صبح
بهتره اول الگوریتم یاد بگیرید.

Delphi - C++

razeghi36
یک شنبه 22 اسفند 1389, 18:56 عصر
سلام
منظورتون از الگوريتم چيه؟؟

BORHAN TEC
دوشنبه 01 فروردین 1390, 13:13 عصر
الگوریتم یعنی راه حل!!! شما برای رفع مشکلاتتان راه حلی پیدا می کنید و آن را تحت یک الگوریتم ارائه می دهید. این در برنامه نویسی یک اصل به حساب می آید و شما حتماً باید آنرا فرا بگیرید.

M_Maskout
سه شنبه 02 فروردین 1390, 14:41 عصر
سلام
می‌خواین با برنامه نویسی چی کار کنین، اگه قصد نوشتن یه برنامه‌ی حسابداری (مثلاً ه...) رو دارین، خوب کلاً بهتره حسابداری رو کنار بذارین و دنبال برنامه نویسی رو بگیرین، اون موقع هم بر اساس نیازتون می‌تونید یه زبون رو انتخاب کنین، (مطمئناً برای نون گرفتن از سر کوچه، دوچرخه بهتر از مرسدس بنزه).
اما اگه فقط می‌خواین کارهای دم دستی خودتون، مثل تهیه دیسکت بیمه، یا دیسکت دارایی و ... رو انجام بدین، احتمالاً دوستان شما با پیشنهاد #C، یه مقداری غیر متفکرانه عمل کردن. همون طور که در پست‌های بالا به اون اشاره شده، VB و البته نه VB .Net یه گزینه خوب هست، و اون هم نه تو Visual Studio بلکه تو Access یا حتی راحتر از اون یعنی Excel البته دومی (یعنی Excel) به خاطر امکانات فوق العاده زیاد در کارهای حسابداری قطعاً گزینه بهتریه. مطئن باشید، Excel کاری که بتونه تو اکسل ماکرو بسازه و اون رو مطابق نظرش ویرایش کنه، خیلی خیلی توانمندانه از پس کارهای حسابداری برمیاد.

موفق باشید

amir.bakhtiari
شنبه 06 فروردین 1390, 13:30 عصر
الگوریتم یعنی راه حل!!! شما برای رفع مشکلاتتان راه حلی پیدا می کنید و آن را تحت یک الگوریتم ارائه می دهید. این در برنامه نویسی یک اصل به حساب می آید و شما حتماً باید آنرا فرا بگیرید. یه تعریف کامل و کوتاه(مرسی آقای عشایری)

(در کل الگوریتم دستورالعملی برای حل مسائل است)
بهترین زبان برنامه نویسی برای یادگیری دلفیه نمیگم زبانهای دیگه خوب نیست اما دلفی بهترین ابزار تهیه یه برنامه را در اختیار شما قرار میده , دلفی جز محصولات (RAD (Rapid Application Development طراحی سریع برنامه.--->نظر شخصی<---