PDA

View Full Version : چطور اسخراج کردن ایمیل های یک صفحه وب در لیست باکس ؟

maxtools
دوشنبه 16 اسفند 1389, 07:03 صبح
با سلام

چطور می شه با وی بی ایمیل های یک صفحه وب را به لیست باکس انتقال داد ؟

m.soleimani
دوشنبه 16 اسفند 1389, 09:36 صبح
با سلام

چطور می شه با وی بی ایمیل های یک صفحه وب را به لیست باکس انتقال داد ؟

با استفاده از Regular Expression می‌تونی این کار را انجام بدی یه چیزی شبیه به این اگر لازم نبود یه سری از گزینه‌هاش را حذف کن

^[A-Z0-9._%+-]+@[A-Z0-9.-]+\.(?:[A-Z]{2}|com|org|net|edu|gov|mil|biz|info|mobi|name|aer o|asia|jobs|museum)$

هر متنی که دارای الگوی بالا هست را توی یه فیلد از جدولت دخیره باید بکنی دیگه تکمیلش با خودت موفق باشی./

maxtools
دوشنبه 16 اسفند 1389, 21:47 عصر
یکم بیشتر توضیح بدید .... :عصبانی++: اما چیزی متوجه نشدم !!!!!!! :متعجب:

HamedFaa
سه شنبه 17 اسفند 1389, 02:43 صبح
فکر کنم خودشم نفهمید! چه برسه به کسی که داره سوال میکنه.

m.soleimani
سه شنبه 17 اسفند 1389, 20:23 عصر
یکم بیشتر توضیح بدید .... :عصبانی++: اما چیزی متوجه نشدم !!!!!!! :متعجب:

فکر کنم خودشم نفهمید! چه برسه به کسی که داره سوال میکنه.

^[A-Z0-9._%+-]+@[A-Z0-9.-]+\.(?:[A-Z]{2}|com|org|net|edu|gov|mil|biz|info|mobi|name|aer o|asia|jobs|museum)$

دلیل نمی‌شه وقتی شما متوجه چیزی نیستی به کس دیگه‌ای نسبتش بدی قبل از پست زدن دقت بیشتری بکن

این یه الگو هست شما اول درباره عبارت‌های با قاعده یکم مطالعه بکن متوجه می‌شی مثل اینه که به برنامه اعلام کنی اگر با حرف ** روبه رو شدی معنی این می‌شه توان به همین سادگی اونی که اون بالا گفتم یه الگوی کلی هست که هر ایمیلی با حروف استاندارد فعلی و پسوندهای یاد شده را برای شما مشخص می‌کنه که حتمن با حروف شروع می‌شه و می‌تونه توش از اعداد و علامت های مشخص استفاده شده باشه و حتمن باید بین نام و نام سرور حرف @ را استفاده کرده باشه و می‌تونه برای مثال از پسوند org. استفاده کنه برای مثال

info32@BarnameNevis.org

موفق باشید./

behzad_vb.net
دوشنبه 23 اسفند 1389, 12:17 عصر
سلام دوست عزیز مشه یکم بیشتر درباره این قاعده توضیح بدی واین چطوری استفاده میشه طرز استفادش چیه