ورود

View Full Version : سوال: مشکل با form

soft-c
دوشنبه 16 اسفند 1389, 10:33 صبح
سلام.
من وقتی یک پروژه ی جدید در دلفی باز می کنم فرم آن از form2 شروع میشه .
چطوری تغغیرش بدهم و همچنین برای همیشه این مشکل حل بشه ؟
یعنی هر وقت پروژه ی جدید باز کردم با form1 شروه بشه.
تشکر.

Mask
دوشنبه 16 اسفند 1389, 11:06 صبح
به صورت پیش فرض Form1 هست.
به نظرم شما از DM استفاده میکنید که فرم بعدی شما به اسم Form2 نمایش داده میشه.
و در ضمن بهتر است از اسامی پیشفرض استفاده نکنید. تا برای دسترسی راحت تر باشید.
موفق باشید.

soft-c
سه شنبه 17 اسفند 1389, 21:02 عصر
به صورت پیش فرض Form1 هست.
به نظرم شما از DM استفاده میکنید که فرم بعدی شما به اسم Form2 نمایش داده میشه.
و در ضمن بهتر است از اسامی پیشفرض استفاده نکنید. تا برای دسترسی راحت تر باشید.
موفق باشید.
میشه یکم بیشتر توضیح بدید .
ولی فرم اصلی من به همراه یونیت اون form2 و unit 2 است و اصلا مثل اینکه form1 نداره .
تشکر.

soft-c
چهارشنبه 10 فروردین 1390, 12:26 عصر
سلام
الان مثلا اگر یک پروژه ی جدید باز می کنم اسم فرم و یونیت یکی بیشتر از اسم پروژه می شود .
یعنی اگر project2 است اسم فرم و یونیت form3 و unit3 میشود و همین طور به ترتیب برای پروژه های جدید بالا می رود .
vcldeveloper
چهارشنبه 10 فروردین 1390, 18:56 عصر
دلفی یک پوشه پیش فرض برای پروژه ها داره، که وقتی پروژه جدیدی ایجاد می کنید، تا زمانی که اون رو ذخیره نکردید، فایل های مربوط به اون، در این پوشه ایجاد میشند. همچنین برای هر پروژه جدید، یک نام پیش فرض در نظر گرفته میشه که به صورت Project + یک عدد هست. برای فرم ها و یونیت ها هم به همین شکل. حالا اگر پروژه یا فرم یا یونیت جدیدی ایجاد کنید، دلفی ابتدا با عدد یک شروع میکنه. اگر پروژه یا فرم یا یونیتی با اون نام پیش فرض در اون پوشه وجود داشت، یک واحد به اون عدد اضافه میکنه. این کار اونقدر تکرار میشه تا نام فایل جدید در اون پوشه موجود نباشه. پس اگر شما یک فایل با نام Project1 در پوشه پیش فرض پروژه های دلفی داشته باشید، پروژه جدیدی که شروع می کنید، اسمش Project2 میشه. اگر فایلی با نام Form1 در اون پوشه وجود داشته باشه، فرم جدید اسمش Form2 میشه، و الی آخر.

مسیر پیش فرض پروژه های دلفی 2010، پوشه RAD Studio\Projects در پوشه My Documents کاربر هست. اگر فایل های اون پوشه رو حذف کنید، دلفی شما هم پروژه های جدید را از یک شماره گزاری میکنه. اما باید دقت کنید که این نام ها موقت هستند، و شما نباید هیچ وقت در یک پروژه واقعی، از نام های بی معنی Project1, Form1, Unit1 و امثالهم استفاده کنید، بلکه باید همیشه برای یونیت ها، فرم ها، کلاس ها، متغیرها، و پروژه هاتون نام های با معنی مناسب در نظر بگیرید.