View Full Version : سوال: خطا هنگام اجرای برنامه c++
bugattis
دوشنبه 16 اسفند 1389, 11:45 صبح
سلام من هر وقت برنامه c++ رو اجرا می کنم از برنامه خارج میشه و خطای زیر ظاهر میشه
Turbo c++ ide
The ntvdn cpu has encountered an illegal instruction
Cs:0000 ip:0077 op:f0 37 05 17 02 choose close to terminate the application
نسخه های متعددی از برنامه turbo c++ را اجرا کردم حتی ویندوز sp2 و sp3 رو هم نصب کردم اما هیچ تاثیری نداشت
خیلی ضروریه خواهشن زود تر کمک کنید
ممنون
bugattis
دوشنبه 16 اسفند 1389, 17:36 عصر
ببین دوست عزیز برنامه اصلا به من اجازه نمیده که کد بنویسم همین که میخوام آیکن TC رو اجرا کنم که پنجره
turbo c++ باز بشه این خطا ظاهر میشه
با تشکر
amin1softco
دوشنبه 16 اسفند 1389, 19:15 عصر
خوب حتماً توربو سی 16 بیتیه از من می شنوی برو ویژوال استادیو رو بگیر نصب کن یا از dev استفاده کن از این محیط بیایید بیرون
m.soleimani
دوشنبه 16 اسفند 1389, 21:02 عصر
سلام من هر وقت برنامه c++ رو اجرا می کنم از برنامه خارج میشه و خطای زیر ظاهر میشه
Turbo c++ ide
The ntvdn cpu has encountered an illegal instruction
Cs:0000 ip:0077 op:f0 37 05 17 02 choose close to terminate the application
نسخه های متعددی از برنامه turbo c++ را اجرا کردم حتی ویندوز sp2 و sp3 رو هم نصب کردم اما هیچ تاثیری نداشت
خیلی ضروریه خواهشن زود تر کمک کنید
ممنون
روی آیکنش کلیک راست کن و Properties را انتخاب کن از تب Compatibility چک باکس :Run this program in compatibility mode for را فعال کن و مثلن نسخه ویندوز 2000 یا 98 را برای اجراش انتخاب کن « یادت نره Apply و OK را بزنی » موفق باشی./
bugattis
دوشنبه 16 اسفند 1389, 23:13 عصر
دوستان خوبم ممنون از پاسختون مشکلم حل نشد باز هم همون خطا رو داره
اگه میشه یه لینک به من بدهید که نسخه 32 بیتی turbo c++ را دانلود کنم
یا بهم بگید که چکار کنم که درست بشه
باز هم ممنون
به خدا خیلی لازم دارم
amin1softco
سه شنبه 17 اسفند 1389, 06:29 صبح
این نسخه رو دانلود کنید که برای ویندز سون بهینه شده
http://www.windows7download.com/win7-turbo-c-/download-pblhvcrj.html
bugattis
سه شنبه 17 اسفند 1389, 10:16 صبح
دوستان به نظر شما من دیگه باید چکار کنم همه راه ها رو امتحان کردم ولی مشکل من حل نشد اگه راهنمایی دیگه ای می دونید دریغ نکنید .
voiceoffox
سه شنبه 17 اسفند 1389, 14:23 عصر
حالا حتما مجبورید که از TC++ 3.0 استفاده کنید ؟ اگه مجبورید که من یکی نمینونم کمک کنم ... ولی اگه امکان عوض کردن کامپایلررو دارین از اینه ها استفاده کنن :
1): TC++ 4.52
2): TC++ 5.02
اگه ازینا استفاده کردین و جواب نداد یا قبلا استفاده کرده این و جواب نداده برین تو کار VS که هم کنسول دره و هم غیر کنسول تازه جدید هم که هس ... کداش هم خیلی فرق زیادی نداره . :تشویق:
اصن چرا بیخودی خودتون رو درگی رورژن های قدیمی کردن ؟ تو عصری که نرم افزارهای 64 بیتی رو بورس ان استفاده از نرم افزار ای 16 بیتی و نرم افزارهایی که n سال پیش از دور خارج شده ان و حتی شرکت سازنده مفت و مجانی میزارتشون رو اینترنت غیر معقول به نظرمی رسه ! :متفکر:
جواب شما تو 2 کلمه خلاصه میشه :
VS
خدافظ.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.