ورود

View Full Version : سوال: کمک برای نوشتن document پروژه asp.net

ali_sonami
سه شنبه 17 اسفند 1389, 10:09 صبح
سلام بر مهندسین محترم و عزیز
من پروژه پایان ترممو یک فروشگاه اینترنتی برداشتم
حالا کارش تموم شده الان میخوام documenteشو بنویسم موندم که از کجا شروع کنم و داخلش چی بنویسم
داخل پروژم از sql2005استفاده کردم برای عضوگیری هم ار rol وmembershipخود asp.net استفاده کزدم
بازم اگه سوالی هست بپرسین میگم
فقط لطفا اگه کسی documentاماده ای داره یا میخواد کمکی کنه لطفا یکم سریع تر جواب بدبن اخه 5شنبه باید تحویل استاد بدم
ترخدا کمکم کنید

mehrdad85
سه شنبه 17 اسفند 1389, 10:37 صبح
سلام
دوست عزیز من document اماده ندارم نمیتونم هم بنویسم برات تنها کمکی که میتونم اینه که یکم راهنماییت کنم
ببین اول بشین یه مقدمه در مورد فروشگاه های اینترنتی و کسب و کار اینترنتی مینویسی
مرحله دوم بررسی مورد خاص پروژه خودته
یعنی هدف از انجام پروژه
زمان و دوره انجام اون
اهمیت موضوع
کاربرد
تاثیر طراحی اون
پیش بینی نیاز ها
تخمیمن هزینه و زمان انجام پروژه
این چیزایی هستش که به درد استاد میخوره البته استاد هم استاد های قدیم!!!!
زمان ما که اینارو اگه میدادیم اخراج میشدیم
اما با شناختی که از جو دانشگاههای امروزی دارم فکر میکنم جواب بده اگه این کارهارو انجام بدی
البته اگه فرصت داری چند تا از بهترین صفحه هایی که طراحی کردی همراه با کد اونا به عنوان ضمیمه اضافه میکنی که حجم کار یکم زیاد بشه
فصلی تحت عنوان انالیز کد هم میتونی اضافه کنی که کد ها را در حد کلی شرح و توضیح بدی

فکر نمیکنم نیازی به دیاگرام داشته باشی
اما به هر حال اگه خواستی دیاگرام هم داشته باشی دیاگرام های use case,state , transition,class را راحت میتونی چندتا ازشون به راحتی بکشی
البته اونایی که با این عجله اونم بعد از انجام پروژه یک ساعته میکشی فقط به درد نمره گرفتن از استاد میخوره

موفق باشید دوست عزیز

alonemm
سه شنبه 17 اسفند 1389, 15:45 عصر
باسلام:
برای نوشتن اسناد برای برنامتون از 2 قسمت پایگاه داده و نرم افزار کاربردی استفاده کنید.
در قسمت پایگاه داده شروع به تشریح جداول و فیلدها و نوع آن و ارتباط با جداول دیگر رو شرح بدید به همراه دیاگرام دیتابیستون.
در قسمت نرم افزار کاربردی هم به تشریح نحوه کارکرد برنامه کلاس های تعبیه شده و دیاگرام کلاس ها، خواص ها، متدها و .... بپردازید.

موفق باشید.

ali_sonami
سه شنبه 17 اسفند 1389, 23:05 عصر
ممنون از دو دوست و مهندس و گل و اقا ومهربانم:بوس: