ورود

View Full Version : سوال: یک کمک می خواستم

saramgs
چهارشنبه 18 اسفند 1389, 19:03 عصر
با عرض سلام و خسته نباشی خدمت شما راستش من خودم رشته کامپیوتر خوندم ولی زیاد علاقه ای به برنامه نویسی ندارم(البته به مرور زمان بدم اومده)الان یه مشکلی دارم که خیلی دوست دارم بدونم چطور از دستش راحت شم می خواستم اگه می تونید کمکم کنید:خجالت:
من به خاطر اینکه خیلی مشغول هستم دیگه وقت ور رفتن با کامپیوتر را ندارم و به windows7 هم زیاد آشنایی ندارم فرزندم هم خیلی به کامپیوتر وارده یه فایل عکس درست کرده که من متوجه شدم این فایل با پسوندjpgدر واقع حاوی یک فایل با پسوند rar است تا اینجا تونستم یک فایل زیپ با پسوندrar پیدا کنم. اما زمانی که این فایل و extract to می کنم پنجره ای باز می شه که می گه no file found in arshiveو من حدس می زنم که این فایل و از طریق رجیستری از این فولدر محو کرده اما نمی تونم تو محیط windows7 کاری کنم که بتونم به فایل مادر دسترسی پیدا کنم و می خواهم بدانم که واقعا با این فایل چه کرده که به هیچ وجه باز نمی شه لازم به ذکر است که این فایل بارها و بارها توسط ویندوز مدیا پلیر باز شده اما من قادر به باز کردن آن نیستم می خواستم اگه می شه یه کمکی به من بکنید و من و از این سردر گمی نجات دهید :متفکر: قبلا از توجه شما متشکرم