ورود

View Full Version : من دارم دیونه میشم از دست جستجو سایت

vahid_d_0101
پنج شنبه 19 اسفند 1389, 07:43 صبح
با سلام خدمت مدیران
از وقتی که این تغییر در فرو داده شده من هرچی جستجو میکنم پیغام میده یافته ای پیدا نشد
داره اعصابم را خورد میکنه اخه یه چیزی مینویسم که میدونم قبلا جستجو کردم بوده الان میگه نیست
الان سه روزه دارم دنبال یه متن میگردم
بعدش هم که تاپیک ایجاد میکنیم تاپیکمون پاک میشه یه اخطار هم میگیریم که چرا جستجو نکردی :تشویق:

hamidhws
یک شنبه 22 اسفند 1389, 07:59 صبح
با سلام خدمت مدیران
از وقتی که این تغییر در فرو داده شده من هرچی جستجو میکنم پیغام میده یافته ای پیدا نشد
داره اعصابم را خورد میکنه اخه یه چیزی مینویسم که میدونم قبلا جستجو کردم بوده الان میگه نیست
الان سه روزه دارم دنبال یه متن میگردم
بعدش هم که تاپیک ایجاد میکنیم تاپیکمون پاک میشه یه اخطار هم میگیریم که چرا جستجو نکردی :تشویق:

حرف دل منو زدی دوست عزیز

بابا با چه زبونی بگیم جستجوی سایت مشکل داره!

بعضی از دوستان هم که فقط بلدن از تاپیک ها انتقاد کنن (که این مطلب قبلا بوده یا باید جستجو میکردی و ...)

با چه زبونی بگیم که مقصر ما نیستیم جستجوگر سایت مشکل داره !

با عرض پوزش اما دفعه دیگه جواب این دوستان رو جور دیگه مجبورم بدم

ali190
چهارشنبه 03 فروردین 1390, 10:38 صبح
سلام
خسته نبشاید میگم خدکت همه زحمتکشان این سایت وزین
دوستان جستجوی سایت خیلی خیلی مشکل داره
برای مثال من دنبال کلمه "قفل" تو تالار vb6 میگشتم ، ولی پیغام میده موردی یافت نشد
ممنون و متشکر
یاعلی

مهران رسا
چهارشنبه 03 فروردین 1390, 12:19 عصر
از جستجوی گوگلی که در قسمت بالایی سایت تعبیه شده است استفاده کنید.

ztx4
چهارشنبه 03 فروردین 1390, 16:49 عصر
از جستجوی گوگلی که در قسمت بالایی سایت تعبیه شده است استفاده کنید.

ای برادر ما هم همین کارو می کنیم دیگه
بابا مشکل داره.
با چیزی پیدا نمی کنه یا مطالب بی ربط رو پیدا می کنه.
اصلا درست نیست.

من خودم همیشه فبل از اینکه تاپیکی ایجاد کنم جستجو می کنم.اما تا حالا چیزی گیرم نیومده.

جالبه حتی تاپیک هایی که خودم ایجاد کردم و بوک مارک نیستن هم نمی تونم پیدا کنم.

امبدوارم مسئولین فکری به حال این موضوع بکنند.

ممنون

مهران رسا
چهارشنبه 03 فروردین 1390, 17:23 عصر
ای برادر ما هم همین کارو می کنیم دیگهدوست عزیز ، اولاً که سوال کننده شما نبودید . ثانیاً منظور دوستان جستجوی خود سایت بوده :

ولی پیغام میده موردی یافت نشد

که مدیران برای جلوگیری از فشار اومدن بیش از حد به سرور ، محدودش کردند اما درعوض میتونید از گوگل برای جستجو استفاده کنید که فوق العاده مفید هست و تاپیک های خیلی قدیمی رو هم در نتایج نشون میده .

Slytherin
پنج شنبه 04 فروردین 1390, 04:11 صبح
من هم با سایر دوستان موافقم، جستجو به شدت مشکل داره، حتی کلمات بدیهی رو هم پیدا نمی کنه...

returnx
پنج شنبه 04 فروردین 1390, 10:20 صبح
من مشکلی در جستجو سایت نمیبینم،نسبتا بدون مشکل داره کار میکنه و دقیقا نتایج مورد نظر رو پیدا میکنه....

ali190
پنج شنبه 04 فروردین 1390, 12:36 عصر
من مشکلی در جستجو سایت نمیبینم،نسبتا بدون مشکل داره کار میکنه و دقیقا نتایج مورد نظر رو پیدا میکنه....
اتفاقاً کاملاً برعکس ، تو ابتدایی ترین کلمات مشکل داره و چیزی رو یافت نمیکنه.

مهدی کرامتی
پنج شنبه 04 فروردین 1390, 13:46 عصر
این مشکل از زمان ارتقاء به وی بولتن 4 به وجود آمده و متاسفانه تا زمانی که خود سازنده وی بولتن برای رفع مشکل جستجو در فروم هایی که زبان شان چیزی غیر از انگلیسی است اقدامی نکند کاری از دست ما ساخته نیست.