View Full Version : سوال: برنامه نویسی در 3ds max
mrbarekat
پنج شنبه 19 اسفند 1389, 17:06 عصر
سلام دوستان..
اگه کسی در مورد برنامه نویسی یا همون اسکریپت نویسی در 3ds max چیزی میدونه یا مقاله ای داره برام بذاره که خیلی احتیاج دارم. با تشکر:قلب::لبخند:
AlgorithmX
یک شنبه 21 فروردین 1390, 00:04 صبح
سلام دوستان..
اگه کسی در مورد برنامه نویسی یا همون اسکریپت نویسی در 3ds max چیزی میدونه یا مقاله ای داره برام بذاره که خیلی احتیاج دارم. با تشکر:قلب::لبخند:
کسی چیزی میدونه کم لطفی نکنه!!
syntiberium
یک شنبه 21 فروردین 1390, 16:29 عصر
فکر نکنم اینجا کسی اسکریپت 3DMAX بلد باشه چون فقط به درد ساختن انیمیشن می خوره و برای ساختن بازی هیچ کاربردی نداره . فقط شرکت های ساخت انیمیشن که با 3DMAX انیمیشن می سازند با این اسکریپت کار می کنند .
hamed-lavafi
سه شنبه 16 اسفند 1390, 15:20 عصر
دوست عزیز، من شروع به آموزش کاربردی مکس اسکریپت کردم،امیدوارم کارت رو راه بندازه:
http://forum.sorooshcg.com
به قسمت مکس اسکریپت برو.موفق باشید.
Ananas
پنج شنبه 18 اسفند 1390, 00:53 صبح
سلام.
من بلدم اگه سوالی داشتی بپرس.
تو سایت p30world هم یه سری آموزش دوستان زحمت کشیدن گذاشتن. تو قسمت انیمیشن سه بعدی بری پیدا میکنی.
AlgorithmX
جمعه 26 اسفند 1390, 15:15 عصر
فکر نکنم اینجا کسی اسکریپت 3DMAX بلد باشه چون فقط به درد ساختن انیمیشن می خوره و برای ساختن بازی هیچ کاربردی نداره . فقط شرکت های ساخت انیمیشن که با 3DMAX انیمیشن می سازند با این اسکریپت کار می کنند .
میشه بگی چطور به این صراحت میگی "هیچ کاربردی نداره"؟؟
شما میتونی با اسکریپت هات یک سری قواعد برای یک شیء رو (فقط یک بار) بنویسی و بعد برای اشیاء دیگه اونو پیاده کنی (بدون صرف وقت!!)
دوست عزیز بازی سازی بیشترش گرافیکه!! گرافیست ها رو درک کن!!!
Ananas
جمعه 26 اسفند 1390, 19:11 عصر
یک سری قواعد برای یک شیء
منظورتون چه چیزایی هست؟
syntiberium
جمعه 26 اسفند 1390, 20:21 عصر
مثلا یه برنامه بنویسن که روی اشیائی که می خوان یه حالت خاصی از موج روی vertex ها یا uv ایجاد کنند (احتمالا) .
Ananas
جمعه 26 اسفند 1390, 22:23 عصر
منظورت داخل تری دی مکس استفاده بشه یا برای بیرون از محیط مکس؟
syntiberium
جمعه 26 اسفند 1390, 22:45 عصر
مسلما بیرونش نمی شه استفاده کرد اما اتفاقاتی که رو اشیا رخ داده رو می شه export کرد .
Ananas
جمعه 26 اسفند 1390, 23:11 عصر
درسته. متوجه منظورت شدم.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.