ورود

View Full Version : سوال: بدست آوردن پسورد کامپیوترهای شبکه داخلی

ali190
پنج شنبه 19 اسفند 1389, 19:25 عصر
سلام
آیا نرم افزار یا راهی وجود داره که بشه باهاش پسورد یک پسورد یک کامپیوتر در شبکه رو با داشتن آدرس آی پی یا نام کامپیوتر بدست آورد؟
ممنون و متشکر
یاعلی

jafar53
پنج شنبه 19 اسفند 1389, 22:07 عصر
اگه منظورتون از شبکه های داخلی کامپیوترهایی است که بهشون دسترسی دارین بهتره از نرم افزارهای کی لاگر استفاده کنید که در صورت متصل شدن به اینترنت براتون اطلاعات رو ایمیل می کنه خیلی اطلاعات می فرسته یکیشون Ecodsoft Keylogger v3.5.8 هست
اگر هم منظورتون غیر از این هست باز هم شدنی هست و نرم افزارش هم وجود داره من قبلا از یکی از بچه ها شنیدم ولی دنبالش نرفتم مربوط به هک و اینجور چیزاست بگردی فکر کنم پیدا کنی آخرش فکر کنم یه طوری باید قربانیت رو گول بزنی

razeghi_loved
پنج شنبه 19 اسفند 1389, 23:24 عصر
زیاد نمی شه در مورد هک و این چیزها اینجا حرف زد اما می تونیم یه راهنمایی غیر مستقیم بهت کنم هر رمزی یه هش مربوط به خودش داره کافیه هش را بدست بیاری و با استفاده از برنامه هایی که تو اینترنت هست یا سایت هایی که به صورت آنلاین کار می کنند هش را به رمز اولیه بر می گردونه

ali190
جمعه 20 اسفند 1389, 00:26 صبح
سلام
اگر برنامه ای در زمینه بدست آوردن پسوردهای کامپیوترهای شبکه وجود داره ، میشه اسمش رو بگید؟
ممنون و متشکر

jafar53
شنبه 21 اسفند 1389, 16:46 عصر
من از چندتا دوستام که ادعای هک دارن سوال کردم اونا نرم افزارهای Brutus یا Wwwhack و Thc Hydra رو معرفی کردن معمولا هکرا با آدم درست حرف نمی زنن و همه چیز رو نمی گن
یه نیمچه فیلم هم که مثلا خواسته کار با یکی شون رو بگه از اینترنت گرفتم که برات می زارم
دیگه ببخشید توان ما همین بود

hraeissi
یک شنبه 29 اسفند 1389, 11:49 صبح
من بعید می دونم به همین راحتی باشه ولی اگر چیزی پیدا کردید به ما هم بگید

cybercoder
دوشنبه 01 فروردین 1390, 03:47 صبح
اگر دسترسی Admin داشته باشید براحتی امکانپذیره
نرم افزاری قدیم ها بود به نام PSPR

razeghi_loved
دوشنبه 01 فروردین 1390, 11:25 صبح
شما می تونید یه برنامه نصب کنید هر چی که باشه فقط یه اسنیفر باشه کافیه هش رمز را در بیارید