View Full Version : مزایا ، معایب و امنیت ویندوز سرور
میلاد قاضی پور
شنبه 21 اسفند 1389, 11:21 صبح
سلام . من هنگامی که ویندوز اکس پی استفاده میکنم نهایتا در عرض دو ماه ویندوزم با مشکل روبرو میشه و باید عوضش کنم . اغلب آنتی ویروسها هم در شناسایی ویروسهای مختلف در این سیستم عامل ناتوان نشون میدن . بعضی از نرم افزارها هم وقتی روی این os نصب میشن بعد از ریست ویندوز بالا نمیاد . مثلا من نود32 4 رو که نصب کردم چندین بار امتحان کردم که میگم : بعد از نصب و راه اندازی مجدد ویندوز بالا نیومد . اما هر وقت از ویندوز سرور استفاده میکنم مثل همین ویندوزی که دارم ازش استفاده میکنم حدود یک سال یا بیشتر بدون هیچ مشکلی ویندوز کار میکنه حتی آنتی ویروس هم روش نصب نمیکنم و سیستم علائم سرماخوردگی از خودش بروز نمیده .
چرا امنیت در ویندوزهای سرور تا این اندازه بالا هست ؟
چرا ویندوز اکس پی از این مزیت برخوردار نیست؟
معایب ویندوز سرور 2003 سرویس پک 2 نسبت به اکس پی 2002 چیه ؟
ویندوز سون از امنیت بیشتری برخورداره یا ویندوز سرور ؟
eshpilen
شنبه 21 اسفند 1389, 12:03 عصر
احتمالا شما با ويندوزت بد رفتار ميكني :لبخند:
منظورم اينه كه نرم افزار بدي يا انبوه نرم افزارهاي فله اي و اينا شايد نصب ميكني.
وگرنه ويندوز XP اينقدر ناپايدار هم نيست ديگه.
توي سايت مشكل داري نميري؟
من قديما ويندوز 98 رو هم حتي تا دو سال استفاده كردم. چه برسه به XP.
ضمنا سرويس پك چند؟
میلاد قاضی پور
شنبه 21 اسفند 1389, 12:49 عصر
توي سايت مشكل داري نميري؟
ینی چی متوجه نشدم
قدیما که 98 داشتیم ویندوز انقد دشمن نداشت
2002 فقط سرویس پک 1 و2 بود دیگه . تازه 3 هم مشکل داره .
آره نرمافزار زیاد نصب میکنم . همشونم نرم افزارهای سنگینی هستن .
با وجود همه ی بد رفتاری ها سرور خیلی خوب باهام تا میکنه . پس باهم فرق داره .
حمید محمودی
شنبه 21 اسفند 1389, 15:48 عصر
سلام،
فکر نمیکنم به خاطر ویندوز باشه. من خودم هم الان نزدیک به 6 ماهه که ایکس پی SP3 نصب کردم؛ و با وجود اینکه نرم افزارهای زیادی رو روی سیستم نصب کردم، الان مشکلی نداره و داره مثل فرفره کار میکنه. تنها مشکلش اینه که موقع استارت آپ یکمی کند شده.
در هر حال :
چرا امنیت در ویندوزهای سرور تا این اندازه بالا هست ؟
چرا ویندوز اکس پی از این مزیت برخوردار نیست؟
خیلی ساده میشه گفت کلا ویندوز های سرور بخاطر خطیر بودن سرویسی که میخوان ارائه بدن، باید از نظر مکانیزم کاری با سیستم عامل های غیر سرور نظیر Home Edition ها متفاوت باشند.
معایب ویندوز سرور 2003 سرویس پک 2 نسبت به اکس پی 2002 چیه ؟
برای چه کاری؟ در چه زمینه ای؟ سوالتون یکمی کلی نیست؟
ویندوز سون از امنیت بیشتری برخورداره یا ویندوز سرور ؟
به شخصه استفاده از ویندوز سون رو به جای ویندوز 2003 در کارهای غیر سروری ترجیح میدم. البته برای کارهای سروری Win Server 2008 عالیه.
eshpilen
شنبه 21 اسفند 1389, 23:04 عصر
ینی چی متوجه نشدم
خب سایتهای هک و کرک، سایتهای غیراخلاقی (ببخشید البته اگر اهلشون باشید)، و کلا سایتهایی که کارهای غیرقانونی و غیراخلاقی انجام میدن و کلا سایتهایی با اعمال غیرمتعارف و زیرزمینی احتمال خیلی زیادی بینشون هست که سیستم شما رو توسط حفره های امنیتی و انواع ویروسها و تروجان ها یا حتی صرفا به قصد خراب کردن از هر راه ممکن مورد تهدید قرار بدن. ویندوز هم که ماشالا کم سوراخ نداره. IE هم همچنین.
m.soleimani
شنبه 21 اسفند 1389, 23:18 عصر
خب سایتهای هک و کرک، سایتهای غیراخلاقی (ببخشید البته اگر اهلشون باشید)، و کلا سایتهایی که کارهای غیرقانونی و غیراخلاقی انجام میدن و کلا سایتهایی با اعمال غیرمتعارف و زیرزمینی احتمال خیلی زیادی بینشون هست که سیستم شما رو توسط حفره های امنیتی و انواع ویروسها و تروجان ها یا حتی صرفا به قصد خراب کردن از هر راه ممکن مورد تهدید قرار بدن. .
سایتهای هک و کرک یه حرفی ولی سایتهای غیراخلاقی نهایتن یه قسمت تبلیغی یا لینک مستقیم به سایتشون رو اگر فایروال خاموش باشه به سیستم اضافه میکنن « قربونش یه دو سه نمونه از این سایتهای غیراخلاقی که برای سیستم مشکلات ایجاد میکنن مثال بزن تست کنیم :لبخند: »
ویندوز هم که ماشالا کم سوراخ نداره. IE هم همچنین
کی میره این همه راه رو !
کاربر بیشتر رغیب بیشتر مشکلات بیشتر ولی هنوز با اقتدار پیشتازه در مورد IE هم نظری ندارم چون مکستون رو عشق است نسخه کلاسیک :قلب:
موفق باشید./
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.