PDA

View Full Version : گفتگو: ایجاد تاپیک برنامه نویسی شی گرا در C#

alonemm
شنبه 21 اسفند 1389, 15:40 عصر
باسلام:
در تالار PHP چنین تاپیک راه اندازی شده و با استقبال کاربران روبرو شده و در کل مفید بوده.
از مدیران درخواست داریم که در تالار C# و یا ASP.net شروع به راه اندازی چنین تاپیک کنند.

باتشکر.

m.soleimani
یک شنبه 22 اسفند 1389, 14:11 عصر
شما که زحمت پاک کردنش رو کشیدی زحمت جوابش رو هم ‌می‌کشیدی خوب اون پست‌های اول که مسئله فنی رو به ایجاد کننده تاپیک گوش زد کرده بود رو برای چی پاک کردین!

vcldeveloper
یک شنبه 22 اسفند 1389, 18:42 عصر
آخه #C یک زبان Pure Object-oriented هست؛ یعنی همش شی گرایی هست. اگر با شی گرایی و مفاهیمش آشنا نباشید، یعنی #C بلد نیستید. حالا تصور کنید بخوایم زیر مجموعه تالار #C یک تالار شی گرایی هم ایجاد کنیم، خب کل بحث های تالار #C رو باید ببریم داخل اون دیگه! PHP فرق میکنه، یک زبان procedural بوده که بعدا قابلیت های شی گرایی بهش اضافه شده، و الان یک زبان hybrid محسوب میشه.

mehdi.mousavi
دوشنبه 23 اسفند 1389, 10:43 صبح
شما که زحمت پاک کردنش رو کشیدی زحمت جوابش رو هم ‌می‌کشیدی خوب اون پست‌های اول که مسئله فنی رو به ایجاد کننده تاپیک گوش زد کرده بود رو برای چی پاک کردین!

سلام.
من در پاسخ هایی که حذف کردم، مطلبی فنی ندیدم!
اگر قرار هستش به کسی چیزی یاد بدیم، بهتره این کارو محترمانه انجام بدیم، نه اینکه 20 نفری بریزیم سر یه نفر،
مخاطب رو ناکار کنیم، بعدش براش در یک عبارت نیم خطی توضیحی هم در مورد زبان C# بدیم که به خیال خودمون بار
فنی پست رو نیز حفظ کرده باشیم. اینطوری نه تنها چیزی به مخاطب خودمون یاد نمیدیم، بلکه ممکنه اونو در مسیر نادرستی
قرار بدیم و بعضا در برخی از موارد، فرد رو از تکنولوژی خاصی زده کنیم.

موفق باشید.

پاورقی: پست آقای Geek1982 (اولین پاسخ در این تاپیک) رو نیز خودشون حذف کردن، من فقط دلیل حذف رو ویرایش کردم!

alonemm
دوشنبه 23 اسفند 1389, 13:37 عصر
آخه #C یک زبان Pure Object-oriented هست؛ یعنی همش شی گرایی هست. اگر با شی گرایی و مفاهیمش آشنا نباشید، یعنی #C بلد نیستید. حالا تصور کنید بخوایم زیر مجموعه تالار #C یک تالار شی گرایی هم ایجاد کنیم، خب کل بحث های تالار #C رو باید ببریم داخل اون دیگه! PHP فرق میکنه، یک زبان procedural بوده که بعدا قابلیت های شی گرایی بهش اضافه شده، و الان یک زبان hybrid محسوب میشه.

باتشکر از شما:
منظور من ایجاد یک زیر شاخه نبود فقط ایجاد یک مبحث برای مسائل پیشرفته در برنامه نویسی شی گرا در C# و ارائه کدها و روندهای استفاده از اون بود که به پیشرفت کاربران کمک میکنه.