ورود

View Full Version : نحوه تعیین IP هنگام ورود به یک سایت

elena3001
شنبه 21 اسفند 1389, 23:41 عصر
وقتی وارد یک سایت می شویم , IP ما در آن سایت ثبت می شود. این ip بر چه اساسی تعیین و در بازدید های بعدی شناسایی می شود؟
آیا بر اساس مجموعه سخت افزار ما تعیین می شود ؟ که در این صورت با تعویض قطعات ip هم عوض می شود.
یا بر اساس ویندوز تعیین می شود که باز هم باید با تغییر ویندوز ip , ما هم باید عوض شود.
و یا....

jafar53
یک شنبه 22 اسفند 1389, 16:09 عصر
شما وقتی می خواهید وب ببینید یه بسته http ساخته می شه که روی اون یسته در قسمت source آی پی شما و در قسمت Destination آی پی اون سایت درج می شه که اونا وقتی این بسته ها به دستشون می رسه اونهارو باز می کنن و متوجه می شن که ipشما چی هست حالا اگه شما از vpn استفاده کنید vpn آی پی خودش رو به عنوان source معرفی می کنه وباعث می شه شما از vpn به بعد شناخته نشید این کار رو web proxy ها هم انجام می دن

elena3001
یک شنبه 22 اسفند 1389, 17:08 عصر
ممنون دوست عزیز

ولی این IP چه جوری تعیین می شه؟ این عددی که به عنوان IP تخصیص داده میشه بر چه اساسی هست؟ از کجا به دست می آد؟
10.160.210.57 مثلا این ip سیستم من هستش. این عدد بر چه اساسی تخصیص داده شده؟ سیستم عامل / سخت افزار / خط ارتباطی / ... ؟

jafar53
یک شنبه 22 اسفند 1389, 19:01 عصر
اگه منظور شما این هست که چطور شما مالک این Ip می شید باید گفت وقتی شما سرویس اینترنت رو از ISP می گیرید در واقع به شبکه اونها متصل می شید اونها یکه سروری دارند به عنوان DHCP Server که کارش ip دادن به کلاینتهاشون هست
نگاه کنید شما یه کارت شبکه دارید که اون رو متصل به modem می کنید مودم روتر دوتا IP می گیره با یه ip با شما حرف میزنه که ip رو خودتون تو تنظیمات مودم تعیین کردید و حتما باید هم رنج با IP شما باشه طرف دیگر یا همون ip دوم باید توسط ISP مقدار دهی بشه تا شما بتونید به اونا متصل بشید
مثلا ip کارت شبکه شما 192.168.1.100هست اون طرف روی مودم. طرف شما باید یه همچین چیزی باشه 192.168.1.1یا192.168.1.2تا...192.168.1.255 (یعنی هم رنج باشن ) و حالا اون طرف مودم که باید با Isp ارتباط برقرار کنه باید توسط Isp مقدار دهی بشه
وقتی شما بسته Http رو می فرستید اولش source می شه مثلا 192.168.1.100 ولی وقتی بسته به دست modem router می رسه آی پی اختصاص داده شده جا نشین اون sourceیا مبدا می شه این ip کاملا مشخص می کنه که شما اهل کدام کشور کدام شهر و کدام سرویس دهنده اینترنت و با توجه به اطلاعاتی که Isp از شما داره کاملا مشخص هست که نام و آدرس شما چی هست حال اگه فعالیت غیر قانونی شخصی انجام بده با این را هکار قابل پی گیری هست دقیقا مثل شماره تلفن که واس خودش پیش شماره داره برای هر محله و هر شهر و کد داره ip هم همین طوریه
فکر کنم کامل گفتم البته امیدوارم فقط زیاد شد ببخشید

elena3001
دوشنبه 23 اسفند 1389, 00:33 صبح
پس config سیستم و یا سیستم عامل هیچ تاثیری در تعیین Ip نداره؟ و هر بار که ما به ISP وصل میشیم یک IP متفاوت می ده؟

jafar53
دوشنبه 23 اسفند 1389, 11:31 صبح
احسنت کاملا درسته
حالا اگر شما بخواهید یه سرویس رو کامپیوترتون نصب کنید که نیاز داشته باشه Ip تغییر نکنه مثلا می خواهید هاستینگ وب کنید یا چیزای دیگه از isp درخواست یه آی پی static می کنید اونها هم یه ip رو از لیستشون که بهش Address pool می گن برای شما رزرو و گارد می کنن و اون ip مادامی که پولش رو بدین برای شماست این ipهارو بهش valid می گن یعنی اینکه اولش با 192.168یا10یا 172.16یا 172.31شروع نمی شود دقت کنید شروع نمی شود
و به ipهایی که اولش رو در بالا ذکر کردم می گن invalid
فرق این ها این است که invalid ها برای کار باشبکه داخلی رزرو شدن و برای استفاده از دنیای خارج باید ip ازنوع valid داشته باشیم یعنی همونی که ispها به ما می دن
validها در اینترنت دیده می شن اما invalid ها دیده نمی شن و فقط به درد کار در شبکه داخلی خودمان می خورن

esmit61
دوشنبه 23 اسفند 1389, 19:41 عصر
البته این رو هم باید ذکر کرد که IP Valid و IP Static دو مبحث جدا از هم هستند و با هم تفاوت دارند.

jafar53
دوشنبه 23 اسفند 1389, 22:31 عصر
بله کاملا درست می فرمایید
این دوتا دو مبحث جدا از هم هستند

elena3001
سه شنبه 24 اسفند 1389, 09:19 صبح
بسیار سپاس دوست عزیز.
فقط یه سوال دیگه: وقتی از ADSL استفاده می کنیم IP Static به ما داده می شود؟

esmit61
سه شنبه 24 اسفند 1389, 10:50 صبح
معمولاً شرکتها یک IP Valid به شما می دهند که بصورت پیش فرض استاتیک نیست و دینامیک است. اگر بخواهید استاتیک باشد، هزینه اضافی از شما دریافت میکنند

jafar53
سه شنبه 24 اسفند 1389, 16:01 عصر
بسیار سپاس دوست عزیز.
فقط یه سوال دیگه: وقتی از ADSL استفاده می کنیم IP Static به ما داده می شود؟

خواهش می کنم شما لطف دارید
جواب رو دوست عزیز esmit لطف فرمودند

elena3001
شنبه 28 اسفند 1389, 18:43 عصر
حالا مزیت استاتیک به دینامیک چیه که 1 کاربر حاضر میشه بابتش هزینه اضافی بده؟ کجاها کاربرد داره؟

razeghi_loved
شنبه 28 اسفند 1389, 23:39 عصر
بیشتر کسانی که می خواهند تو اینترنت نشون داده شوند یکی میل باکس خودشون باشند وب سایت خودشون باشند . یا FTP server بخواهند داشته باشند و غیره

jafar53
شنبه 28 اسفند 1389, 23:52 عصر
اما مزیت static نصبت به dynamic
همان طور که قبلا خدمتتون عرض کردم زمانی که مثلا شما بخواهید سرویس هاستینگ را ه اندازی کنید به ip ثابت و استاتیک نیاز دارید با مثال هاستینگ در ادامه سعی می کنم مزیت استاتیک را نسبت به داینامیک توضیح بدهم
همان طور که می دانید اینترنت یه شبکه گسترده متشکل از روترها و عوامل سخت افزاری متعدد و همین طور سرویس های مختلف نرم افزاری است یکه از این قابلیت ها این است که ما بتوانیم صفحات وب را در اینترنت مشاهده کنیم این صفحات توسط برنامه های مخصوص وب نوشته می شوند به این زبان ها اینترپرتری گفته می شود اما این صفحات یا همین برنامه ها بر روی سیستم های سخت افزاری در گوشه ای از دنیا ذخیره می شوند و ما با استفاده از browser مثل IE یاFire fox می توانیم این صفحات را رد یابی کنیم و آنها را مشاهده کنیم
اما چگونه این صفحات تنها با یک کلیک ما پیدا می شوند
در اینترنت هر کامپیوتری با یک مولفه به نام Ip مشخص می شود در واقع مثل آدرس
مهم نیست کسی که درخواستی داره آدرسش ثابت هست یا خیر اما کسی که سرویس را می خواهد بدهد حتما باید آدرس ثابتی داشته باشد فرض کنید شما می خواهید به خانه ی یکی از دوستان در جایی بروید و به شما آدرس می دهند حال اگر مداوم شهرداری نام کوچه خیابان و پلاک را عوض کند شما هرگز به آنجا نخواهید رسید چون مداوم به جای غلط راهنمایی می شوید
زمانی که شما در Browser خود تایپ می کنید مثلا :barnamenevis.org این نام باید به Ip تبدیل شود تا شما به کامپیوتر و سرور مورد نظر متصل شوید این کار توسط سرویسی به نام Dns صورت می گیرد شما خودتون هم می توانید Ip سایت را به دست آورید تنها کافیست در run بنویسید Cmd وسپس در آنجا دستور ping را صادر کنید آن وقت هم متوجه می شوید که به آنجا ارتباط دارید یا نه و همین طور Ip آنجا را نیز در می یابید مثلا بنویسید ping barnamenevis.org
پس باید آدرس ثابت باشد
می دونم خیلی کار رو پیچیده کردم امیدوارم منظورم رو فهمیده باشید برای اینکه بیشتر با Dns و فرایند پیدا کردن ip آشنا شوید می خواستم یکی از مقالاتم رو در مورد Dns بذارم که به علت حجمش نشد