ورود

View Full Version : ادیتور مطالب سایت

میلاد قاضی پور
یک شنبه 22 اسفند 1389, 01:04 صبح
سلام . خسته نباشید . نمیدونم این ادیتوری که توی سایت قرار داره رو در نسخه ی جدید فروم جاسازی کردن یا امکان دستکاریش هست اما اگر یک نگاهی به انجمن ها بندازید متوجه میشید کاربرا برای درج کدهاشون از تگهای خاص موجود در این ادیتور استفاده میکنن که باعث میشه اغلب کدها بدرستی نمایش داده نشه و کدهای قالب بندی متن رو هم قاطی کدهای برنامه نویسی کاربرا نمایش میده . چشای همه ی اونایی که میخوان یک کد رو بخونن در میاد تا کدهای اصلی رو از تو کدهای قالب بندی در بیارن اگه میشه این امکانات اضافی رو تعطیل کنید تا خوندن کدها راحت باشه .
اگر کاربران خواستن در نظر سنجی شرکت کنن.

میلاد قاضی پور
یک شنبه 22 اسفند 1389, 01:09 صبح
امکان درج کدهای خاص (سی شارپ - جاوا اسکریپت و ..) که بدرستی کار نمیکنند از ادیتور سایت حذف شوند ؟

رضا قربانی
دوشنبه 23 اسفند 1389, 02:40 صبح
نه تنها کد های سی شارپ و جاوا ، بلکه از همه مهمتر کدهای php هم همین مشکل رو دارن :ناراحت:

همه توی فروم قسمت php دادشون در اومده و نمی دونم چرا اینجا اعلام نمی کنن !!!!!!

مثلا من الان اینجا می خوام براتون تگ بی آر رو بنویسم ولی نمی تونی (من الان به صورت دستی یک خط فاصله می اندازم) <BR />
الان من به صورت دستی و با نوشتن کد یک سطر پایین اومدم !!!!!

توی ادیتور هم مثلا یک نمونه رو نام ببرم اگر از بی آر استفاده کنی ، کلا حذفش می کنه و خیلی از کلمات دیگه

و یک تاپیک هم نام می برم که نگاه کنید

http://barnamenevis.org/showthread.php?278652-%D8%AE%D9%88%D9%86%D8%AF%D9%86-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D9%87%D8%A7%DB%8C-HTML&p=1229730&posted=1#post1229730
پست شماره 4 و 7

از دوستان بزرگوار این سایت خواهش می کنم این مشکل بزرگ رو حل کنند ، چون کلید اصلی سایت کدهایی که در این سایت قرار داره هست و اگر یک کلمه یا یک قسمت از کد نویسی رو اشتباه بزنه ، شاید کل دستورات بهم بریزه و جالب تر اینه که وقتی یکی تقاضای کمک می کنه ، ما نمی تونیم به درستی مفهوممون رو بهش برسونیم.

با تشکر

میلاد قاضی پور
سه شنبه 24 اسفند 1389, 23:45 عصر
ظاهراً غیر از ما دو نفر کس دیگه ای این مشکل رو نداره .

sia_2007
چهارشنبه 25 اسفند 1389, 00:23 صبح
خانه از پای بست ویران است؛ خواجه در پی نقش ایوان است.
بی خیال بابا؛ این ادیتور عملا تعطیله

sia_2007
چهارشنبه 25 اسفند 1389, 17:06 عصر
یک متد رو فراخوانی میکنیم و در متن لیبل نمایش میدیم :
<font face="Consolas"><font size="2">Label1.Text = obj.HelloWorld();</font></font>

به جای این :
Label1.Text = obj.HelloWorld();
خواهشا بررسی و حل بشه

m.soleimani
پنج شنبه 26 اسفند 1389, 00:54 صبح
یک متد رو فراخوانی میکنیم و در متن لیبل نمایش میدیم :
<font face="Consolas"><font size="2">Label1.Text = obj.HelloWorld();</font></font>

به جای این :
خواهشا بررسی و حل بشه

فکر کنم شما کد رو از جایی کپی کردین در این صورت رنگ بندی‌های اون متن به صورت تگ براش ثبت می‌شه

هر موقع که کدی رو کپی کردین یه کلید بالا سمت راست مکان پاسخ دهی هست به این شکل 67591 « حذف کردن قالب بندی نوشته » متنتون رو انتخاب کنید و این دکمه رو بزنید مشکلتون حل خواهد شد موفق باشید./

رضا قربانی
پنج شنبه 26 اسفند 1389, 18:09 عصر
تاپیک رو آپ کردم تا بچه های php بیان و به مسولین محترم بگن که چنبن مشکلی ما داریم و راست می گیرم .

میلاد قاضی پور
جمعه 27 اسفند 1389, 00:59 صبح
دم شما گرم .
من تعجب میکنم ! از این 115 نفری که تا الان تاپیک رو دیدن فقط ما چند نفر این مسأله رو تجربه کردیم یا اینکه عزیزان بازدید کننده نمیدونن منظور شاعر از ادیتور چیه یا با من خصومت شخصی دارن یا...:متفکر:

m.soleimani
جمعه 27 اسفند 1389, 01:53 صبح
دم شما گرم .
من تعجب میکنم ! از این 115 نفری که تا الان تاپیک رو دیدن فقط ما چند نفر این مسأله رو تجربه کردیم یا اینکه عزیزان بازدید کننده نمیدونن منظور شاعر از ادیتور چیه یا با من خصومت شخصی دارن یا...:متفکر:

به شاعر بودنت که شک کرده بودم کلن اگر پرسش نظرسنجی رو برای من به فارسی ترجمه کنی بسیار ممنون می‌شم

امکان درج کدهای خاص (سی شارپ - جاوا اسکریپت و ..) که بدرست

:متفکر::لبخند:

sia_2007
جمعه 27 اسفند 1389, 10:01 صبح
دوست عزیز؛ فرض کن قبلا یک پست آموزشی ارسال کرده بوده ( مثلا ) ؛ و حالا ما میخوایم کد رو همون جا بخونیم
نه این که کپی اش کنیم؛
من باید این کد رو :
رو به درستی ببینم, نه این که کدهای HTML هم داخل متن باشه که کار سخت بشه؛
برای مثال این کلمه Bold است.
چیزی که من متوجه شدم؛ اینه که این Editor با نسخه قبلی سازگار نیست؛ و مثلا اگه اونجا من چیزی رو Bold کرده بودم؛ این طوری شده :
برای مثال این کلمه <Bold>Bold</Bold> است.

میلاد قاضی پور
جمعه 27 اسفند 1389, 17:57 عصر
به شاعر بودنت که شک کرده بودم کلن اگر پرسش نظرسنجی رو برای من به فارسی ترجمه کنی بسیار ممنون می‌شم

:متفکر::لبخند:
خب تقصیر من چیه این سایت گلیمش از پامون کوتاه تره . من از کجا بدونم تعداد کاراکترهای مجاز چقده . سوأل رو تو پست دوم کامل نوشتم خب ...

saied_hacker
جمعه 27 اسفند 1389, 21:08 عصر
بله این مشکل که چند وقتی هست به امکانات این سایت اضافه شده :چشمک:
اما کلش نباید حذف بشه بلکه مشکلش باید حل بشه ( چی گفتم..)

اینم برای اینکه فکر نکنین فقط شما دو نفر این مشکلو دید و داشتید...:بوس:

بهترین کار برای حل این مشکل فکر کنم کپی کردن کد ها اول به Note Pad و بعد به سایت هست و نباید مستقیم از داخل ادیتور به سایت کپی کنیم....