View Full Version : گفتگو: Spring Framework For Java
javaphantom
یک شنبه 22 اسفند 1389, 15:05 عصر
ایجاد یک بخش تخصصی spring framework در قسمت جاوا
لطفا پیگیر شوید
FastCode
یک شنبه 22 اسفند 1389, 17:17 عصر
spring خودش یک سایت فوق العاده داره.
فکر نمیکنم نیازی باشه.
:متفکر:؟
javaphantom
یک شنبه 22 اسفند 1389, 17:46 عصر
spring خودش یک سایت فوق العاده داره.
فکر نمیکنم نیازی باشه.
:متفکر:؟
دوست عزیز تمام این تالارهایی که اینجا هست همشون فرومهای معتبر و اختصاصی برای خودشون دارن. مهم اینه که فارسی نیست. همین :لبخند:
JaguarXF
دوشنبه 23 اسفند 1389, 00:23 صبح
ایجاد یک بخش تخصصی spring framework در قسمت جاوا
لطفا پیگیر شوید
ایده خوبیه. من هم اگر فرصت کنم بدم نمیاد کمکی بکنم در اون قسمت. شاید با معرفی بهتر اسپرینگ بشود به دوستان کمی برنامه نویسی حرفه ای و معنی مهندسی نرم افزا رو بهتر تفهیم کرد.
FastCode
شنبه 28 اسفند 1389, 17:47 عصر
ایده خوبیه. من هم اگر فرصت کنم بدم نمیاد کمکی بکنم در اون قسمت. شاید با معرفی بهتر اسپرینگ بشود به دوستان کمی برنامه نویسی حرفه ای و معنی مهندسی نرم افزا رو بهتر تفهیم کرد.
لطقاْ این کار رو محض رضا خدا نکنید.
بعد از چند وقت سوالها اینطوری میشه:
گرید جانوس با کوئری spring کار نمیکنه.
javaphantom
چهارشنبه 03 فروردین 1390, 13:55 عصر
لطقاْ این کار رو محض رضا خدا نکنید.
بعد از چند وقت سوالها اینطوری میشه:
گرید جانوس با کوئری spring کار نمیکنه.
اول از همه از
گرید جانوس با کوئری spring کار نمیکنه کاملا مشخص هست که شما هیچ دانشی نسبت به فریم ورک spring ندارید. چون چیزی که من مطمعن هستم spring کوئری نداره یعنی اصلا معنی نمی ده. گرید جانوس و این اسمها رو هم من نمی دونم چی هست.
درضمن اینجا برای این هست که سوال پرسیده بشه. حتی بی ربط. من بعنوان یک کاربر می تونم به سوال جواب بدم یا اینکه بی خیال بشم. توی این همه تالار تخصصی سوالات و نظراتی داره مطرح می شه که کاملا بی ربط یا اصلا از پایه غلط هستند. ولی دلیل نمی شه که کل تالار رو بر دارند.
فریم spring در قسمت برنامه های سازمانی مبتنی بر java بسیار کاربردی هست. در TDD و در قسمت test نویسی بسیار کاربردی هست. این فریم ورک بسیار خوب و راحت با تکنولوژی های مبتنی بر جاوا بسیار راحت integrate می شه. با تمام فریم ورکهای استاندارد و popular که مربوط به جاوا هستند به راحتی پشتیبانی و integrate می شه. مباحث security و AOP رو به خوبی پشتیبانی می کنه. IOC که داره و کلا مفهوم اون که .net هم داره یک جورایی اونم بصورت خیلی عقب مونده تر داره ازش استفاده می کنه. توی ایران به جرات می تونم بگم که اکثر پروژهای تحت وب با این فریم ورک یا بهتر بگم الان تبدیل به یک platform شده داره اجرا می شه. من اگر بخوام در مورد همین IOC یا Inversion of Control برات صحبت کنم و بگم چه فریم ورکهایی دارن این مفهوم رو پیاده سازی می کنند و الان spring تمام هسته اصلیش روی این مفهوم می گرده و خیلی مفاهیم دیگه با این مفهوم ساده تر و امکان پذیرتر در دنیای develop نه برنامه نویسی داره استفاده می شه اون وقت پرسیدن چند سوال بی ربط و یا نظر بی ربط هم مشکلی بوجود نمی یاد.
این همه التماس و خواهش و تمنا برای اینکه به یک سوال جواب ندی؟ مسخره می کنی کسانی که بلد نیستن؟ جواب نده. واقعا برای خودم متاسفم. همین.
با مدیران محترم.
از اینکه هیچ توجهی به این قسمت نکردین گله یا ناراحت نیستم. خوب حتما گرفتار و درگیر مشکلاتی هستید که وجود این نظر یا گفتگو در اولویت کار نبوده. اما اگر ممکن هست فقط یک خبر یا یک نظر در حد اینکه در حال پیگری یا یک جمله شبیه این باشه در این قسمت بزارید. یا اصلا بگید که فعلا امکان پذیر نیست. من فقط می خوام مطمعن بشم با این کار که یک مدیر این موضوع رو خونده همین
علیرضا مداح
چهارشنبه 03 فروردین 1390, 15:27 عصر
سلام،
از اینکه هیچ توجهی به این قسمت نکردین گله یا ناراحت نیستم. دوست من، چطور متوجه شدید که توجهی به این تاپیک نشده است؟ خود من از زمان ایجاد این تاپیک، پیگیر مطالب درج شده در آن هستم،
وقتی در تالار گفتگو با مسئولین مطلبی را مطرح می کنید، آن مطلب حتما" خوانده می شود و به آن توجه می شود و عدم ارسال پست در یک تاپیک توسط مدیران، به معنی بی توجهی نیست، شما پیشنهادی می دهید، ما هم صمیمانه سپاسگزاریم و اصلا این تالار را برای همین ایجاد کردیم، اما انتظار نداشته باشید که همیشه، در ازای پیشنهاد شما یکی از مدیران، پستی ارسال کند،
اما در خصوص پیشنهاذ مطرح شده: ایجاد یک تالار جدید و فراهم آوری محیطی برای بحث در یک حوزه ی مشخص، بسیار خوب است، اما به تالارهایی که در این چند وقت در سایت ایجاد شده اند، نگاه کنید، در ابتدا خیل عظیمی از کاربران در خصوص ایجاد تالار، اعلام موافقت می کنند، ما هم تالار را ایجاد می کنیم، اما با گذشت چندین ماه، مشاهده می کنیم که تاپیک های آن تالار، حتی از یک صفحه هم فراتر نرفته است، و این موضوع نه تنها کمکی به پیشرفت سایت نکرده است، بلکه بار مدیریتی سایت را نیز افزایش داده است،
پس یک تالار زمانی ایجاد می شود که به میزان کافی، متقاضی داشته باشد، الان ما تالارهای مرتبط با Java را در سایت داریم، شما به نوبه ی خود، در آن تالارها و در زمینه ی Spring Framework فعالیت کنید، هر وقت به نتیجه رسیدیم که میزان متقاضیان در این حوزه، به حدی است که می توانیم یک تالار مجزا را به آن اختصاص دهیم، به شما اطمینان می دهم چنین اتفاقی خواهد افتاد،
باز هم اگر ابهامی داشتید، بفرمایید تا پاسخ دهم،:لبخندساده:
موفق باشید،/
FastCode
شنبه 06 فروردین 1390, 03:37 صبح
اول از همه از کاملا مشخص هست که شما هیچ دانشی نسبت به فریم ورک spring ندارید. چون چیزی که من مطمعن هستم spring کوئری نداره یعنی اصلا معنی نمی ده. گرید جانوس و این اسمها رو هم من نمی دونم چی هست.
درضمن اینجا برای این هست که سوال پرسیده بشه. حتی بی ربط. من بعنوان یک کاربر می تونم به سوال جواب بدم یا اینکه بی خیال بشم. توی این همه تالار تخصصی سوالات و نظراتی داره مطرح می شه که کاملا بی ربط یا اصلا از پایه غلط هستند. ولی دلیل نمی شه که کل تالار رو بر دارند.
فریم spring در قسمت برنامه های سازمانی مبتنی بر java بسیار کاربردی هست. در TDD و در قسمت test نویسی بسیار کاربردی هست. این فریم ورک بسیار خوب و راحت با تکنولوژی های مبتنی بر جاوا بسیار راحت integrate می شه. با تمام فریم ورکهای استاندارد و popular که مربوط به جاوا هستند به راحتی پشتیبانی و integrate می شه. مباحث security و AOP رو به خوبی پشتیبانی می کنه. IOC که داره و کلا مفهوم اون که .net هم داره یک جورایی اونم بصورت خیلی عقب مونده تر داره ازش استفاده می کنه. توی ایران به جرات می تونم بگم که اکثر پروژهای تحت وب با این فریم ورک یا بهتر بگم الان تبدیل به یک platform شده داره اجرا می شه. من اگر بخوام در مورد همین IOC یا Inversion of Control برات صحبت کنم و بگم چه فریم ورکهایی دارن این مفهوم رو پیاده سازی می کنند و الان spring تمام هسته اصلیش روی این مفهوم می گرده و خیلی مفاهیم دیگه با این مفهوم ساده تر و امکان پذیرتر در دنیای develop نه برنامه نویسی داره استفاده می شه اون وقت پرسیدن چند سوال بی ربط و یا نظر بی ربط هم مشکلی بوجود نمی یاد.
این همه التماس و خواهش و تمنا برای اینکه به یک سوال جواب ندی؟ مسخره می کنی کسانی که بلد نیستن؟ جواب نده. واقعا برای خودم متاسفم. همین.
با مدیران محترم.
از اینکه هیچ توجهی به این قسمت نکردین گله یا ناراحت نیستم. خوب حتما گرفتار و درگیر مشکلاتی هستید که وجود این نظر یا گفتگو در اولویت کار نبوده. اما اگر ممکن هست فقط یک خبر یا یک نظر در حد اینکه در حال پیگری یا یک جمله شبیه این باشه در این قسمت بزارید. یا اصلا بگید که فعلا امکان پذیر نیست. من فقط می خوام مطمعن بشم با این کار که یک مدیر این موضوع رو خونده همین
سلام.
تنها قسمتی که من مستنداتش رو کامل خوندم همین object query یا نمیدونم هر چی اسمشو میزاریده.بیشتر از صد صفحه بود.و همه مثالهاشم اسم دانشمندای اروپا شرقی بود.دقیقاْ یادمه چی خوندم.
ببخشید اگر ناراحت شدید ولی تنها چیزی که باعث شد spring من رو به خودش جذب کنه همین موردی بود که به قول شما مسخره کردم.من هم حضور ذهن نداشتم که spring دقیقاْ چه بخشهایی داره.
ولی میتونم بهتون اطمینان بدم که نتیجه بهتری توی این سایت ازش نمیگیرید.
L u k e
شنبه 06 فروردین 1390, 10:02 صبح
ولی اگه بخوان واسه Spring یه بخش جدا بسازن واسه تکنولوژی های دیگه جاوا هم بعد یه مدتی باید بسازن که ماشااله اینقدر زیادن که ....
javaphantom
یک شنبه 07 فروردین 1390, 15:56 عصر
سلام.
تنها قسمتی که من مستنداتش رو کامل خوندم همین object query یا نمیدونم هر چی اسمشو میزاریده.بیشتر از صد صفحه بود.و همه مثالهاشم اسم دانشمندای اروپا شرقی بود.دقیقاْ یادمه چی خوندم.
ببخشید اگر ناراحت شدید ولی تنها چیزی که باعث شد spring من رو به خودش جذب کنه همین موردی بود که به قول شما مسخره کردم.من هم حضور ذهن نداشتم که spring دقیقاْ چه بخشهایی داره.
ولی میتونم بهتون اطمینان بدم که نتیجه بهتری توی این سایت ازش نمیگیرید.
ORM یا همون Object Relational Mapping.
وقتی صحبت از object می شه و داستان ORM پیش می یاد اون موقع دیگه query روی table معنی نداره و بحث Object Query مطرح می شه. تمام فریم ورکهای ORM رو پیاده سازی کردن مثل Hibernate یا JPA یا Toplink و باقی همگی زبان ساخت یافته ای برای ایجاد query دارند و از اونجایی که این فریم ورکها برای زبانهای Object Oriented هستند بحث object query رو دارند.
اما spring یک فریم ورکی هست که خیلی راحت با این فریم ورکهایی که گفتم integrate می شه و خیلی config ها رو ساده می کنه.
مهم نیست هرچی بوده تمام شده رفته پی کارش. عیدت مبارک :قلب:
poursina1389
یک شنبه 07 اسفند 1390, 20:56 عصر
چرا پس تموم شد؟؟؟:گریه:
من خیلی دوست دارم فریم ورک ها رو یاد بگیرم و اول هم از spring شروع کردم ، ولی مشکلی که هست یه منبع ( زبان اصلی هم باشه مشکلی نیست )می خوام که راحت توضیح داده باشه و بتونم متوجه بشم که چه جوری باید ازش کار بکشم ....:لبخند:
لطفا جواب درست بدید ، می دونم که حدود یه سال پیش این پست ها ارسال شدن ولی من الان دنبالش افتادم:خجالت:
alireza19330
شنبه 23 اردیبهشت 1391, 12:37 عصر
با سلام خدمت دوستان
به نظر من مشکل کمبود بخش و تالار ویژه برای تکنولوژی ها نیست.
مشکل ما کمبود فعالیت دوستان؛ (یکیش خود من) هست. وگرنه هیچ اشکالی نداره که برای تک تک تکنولوژی های جاوا تالار ساخته شه.
pro_mvb
پنج شنبه 09 شهریور 1391, 18:03 عصر
ای بابا این حرفا چیه! باید از وجود مستر جاوافنتوم نهایت استفاده رو کرد. اصلا مهم نیست حتی توو درس دادنش فحش بده یا اعصاب نداشته باشه ما بلد نیستیم و باید یاد بگیرم N تا کتابو درد هست اما مهمترین بخش اینکه شما از کسی سوال کنی تا عیبت رو رفع کنه! خدا وکیلی نه خدا وکیلی چند نفر مثل ایشون دیدن که وقت بذاره و جامع توضیح بده به قرآن من حاضرم کتک بخورم ازش ولی حسابی یاد بگیرم. اینکه میگه مدیری یا کسی توجه نمیکنه به این دلیل هست که مدیران باید حضور پر رنگ تری داشته باشند توو ایران اینجوری مدیر که میشی فقط بعضی وقت ها از دور به مسئله نگاه میکنی بر عکس باید وارد صحنه بشی که عمق موضوع رو درک کی و کاربرا بفهمن اینجا رسیدگی میشه نه که 4 تا کاربر فعال فقط سر بزنن.
به هر حال
ادر جاوا کلی framework هست درست ولی spring,hibernate از پر کاربرد ترین و میشه گفت محبوبترین framework هایی هستن که هرکس به دنیای جاوا وارد میشه با اینا رو به رو میشه و باید یاد بگیره!
خواشا بذارین تاپیک ایجاد بشه . آقای فانتوم میخواد بنویسه شما که نمینویسی. مشکلتون اینه که دیتابیستون سنگین میشه؟ با 4 تا سوال کردن بی ربط من دیتابیس یاسایت میاد پایین؟
مطمئن باشین راه برای داغون کردن دیتا بیس و سایت بیشتره، بگین من بهتون یاد میدم!
mojtab23
دوشنبه 02 دی 1392, 00:12 صبح
اگر تشکیل شد به ما هم خبر بدید خیلی نیاز داریم بخصوص به Spring MVC .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.