ورود

View Full Version : خبر: اتمام روياي حفاظ

Raham
یک شنبه 22 اسفند 1389, 19:53 عصر
سلام دوستان
راستش ماجراي امنيت صد در صد حفاظ رو توي يكي از معتبر ترين سايت ها گذاشتم....
يكي از دوستان خارجي اين كركمي اقاي نيكجو رو كه مثل .....ادعا ميكردن رو Unpack كردن
ماجرا از اين قرار بود كه سايت سازنده Flex Compress رو ديديم با اون همه ادعا كه فلان هستش و ... اصلا فكر نميكرديم اين آسيب پذيري خيلي تابلو رو داشته باشه اما واسه همين آناليز نكرديم اون بخش رو
اما در هر صورت JeRRy عزيز زحمت كشيدن ترتيب فايل رو دادن

اينم فايل Unpack شده ي امنيت ١٠٠٪ حفاظ
http://amir2x.pcriot.com/uploads/1300077907.rar

UNPACKED BY JERRY
يا حق

Nima NT
یک شنبه 22 اسفند 1389, 21:39 عصر
سلام دوستان
راستش ماجراي امنيت صد در صد حفاظ رو توي يكي از معتبر ترين سايت ها گذاشتم....
يكي از دوستان خارجي اين كركمي اقاي نيكجو رو كه مثل .....ادعا ميكردن رو Unpack كردن
ماجرا از اين قرار بود كه سايت سازنده Flex Compress رو ديديم با اون همه ادعا كه فلان هستش و ... اصلا فكر نميكرديم اين آسيب پذيري خيلي تابلو رو داشته باشه اما واسه همين آناليز نكرديم اون بخش رو
اما در هر صورت JeRRy عزيز زحمت كشيدن ترتيب فايل رو دادن

اينم فايل Unpack شده ي امنيت ١٠٠٪ حفاظ
http://amir2x.pcriot.com/uploads/1300077907.rar

UNPACKED BY JERRY
يا حق
واقعا" که محشری رهام جان !!!!!!!
بهتر هست همه ما قبل از اینکه حرف کسی رو قبول کنیم در مورد سوادش کمی تحقیق کنیم.
دلم نمیخواد بازم بی خودی پست بدم تا جو رو برای تشنج و اسب سواری بعضی ها محیا کنم ، فایل کرک نشده و نمیشه برای همین یک فیلم قرار دادم در سایت تا دوستان خودشون بررسی کنن و ببینن که حقیقت ماجرا از چه قراره (ماجرا از این قراره که فایل کرک می در صورتی که قفل باشه برنامه ای توسط جناب Gold نوشته شده رو اجرا میکنه و نه اون تصویر اسب نصفه کاره رو ! یعنی کلا" یک برنامه کامل اجرا میشه که از چیزی که الان هست کاملا" مجزا و متفاوت هستش ، حالا این جناب Jerry کی هستن که اینطوری فکر کردن برنامه رو کرک کردن رو نمیدونم ولی خوب میشه با قاطعیت گفت که قصدشون کلاه برداری بوده ، حالا اینکه همین مطلب دروغ در اینجا با این عنوان مطرح میشه میشه ازش این برداشت رو کرد که هدف چیزی جز تخریب نیست حالا به هر وسیله ممکن ، اعم از دورغ ، افترا ، .... ) ، در فیلم پرداخته میشه که اگر قفل باشه چه برنامه ای اجرا خواهد شد ، توصیه میکنم قبل از قضاوت حتما" فیلم رو دانلود کنید.

لینک دانلود فایلی که رهام در سایت tuts4you قرار داده : دانلود از اینجا (http://hotfile.com/dl/107632900/47efd63/CrackMe.rar.html)
لینک تاپیک مربوطه در سایت tut4you : اینجا (http://forum.tuts4you.com/index.php?showtopic=25415&pid=120113&st=0&#entry120113)

و لینک فیلمی که بنده در جهت نشون دادن دروغ پراکنی این آقا ( Raham ) و اثبات اون برای عزیزان تهیه کردم : دانلود از اینجا ( حجم کم با فرمت swf ) (http://hotfile.com/dl/110106632/f7c9dc3/Film.zip.html)
فیلم فوق با حجم بیشتر و فرمت exe : دانلود از اینجا (http://hotfile.com/dl/110107295/61fda35/Film.rar.html)

فایل کرک می برای آقای Gold (http://barnamenevis.org/member.php?74166-Gold) ( که قدیمی تر ها ایشون رو با نام Delphi-7 میشناسن ) هم ارسال شده که ایشون هم قفل سخت افزاری رو دارن و نهایت اجرای برنامه رو دیدن ، اگر کسی دچار شک یا شبهه شد میتونه از ایشون هم در مورد صحت این موضوع سوال کنه.

متشکرم.

joker
یک شنبه 22 اسفند 1389, 23:00 عصر
سركاري جالبي بود :) تاپيك قبلي هم انگار به خاك و خون كشيده شده بود قفلش كردن بودند... استرانگ بايت قهر كرده بود.... خلاصه نشد ببينم چيا رد و بدل شده :)

اون قديما كه كرك مي ميساختم براي اينكه ملت ازش فيك درست نكنند يك پارامتي هم كنارش ميزاشتم كه فقط با پارامتر خاصي يك پيام مخصوص بده تا هميشه از صحت كرك شدن فايل اصلي مطمئن بشم. چون هميشه crc نميتونه صحت فايل پروتكت شده كه آنپك شده را تعيين كنه ، هرچي باشه فايل آنپك شده و حتما crc خواه ناخواه تغيير ميكنه.

پيوست :
اما اين خره تو اين فيلمه خيلي تند ميدود .... :لبخند:

Nima NT
یک شنبه 22 اسفند 1389, 23:02 عصر
اون قديما كه كرك مي ميساختم براي اينكه ملت ازش فيك درست نكنند يك پارامتي هم كنارش ميزاشتم كه فقط با پارامتر خاصي يك پيام مخصوص بده تا هميشه از صحت كرك شدن فايل اصلي مطمئن بشم. چون هميشه crc نميتونه صحت فايل پروتكت شده كه آنپك شده را تعيين كنه ، هرچي باشه فايل آنپك شده و حتما crc خواه ناخواه تغيير ميكنه.شاید ، دقیقا" از چیزی که میگید اطلاع ندارم ولی خوب میتونید صحت این موضوع رو از آقای Gold جویا بشید چون فایل کرک می فایلی هستش که ایشون تحویل بنده دادن و براشون محافظت کردم و خودشون هم اجراش رو دیدن که مسلما" هر چی بود خر دونده نبود. :لبخند:
البته اگر من crc رو نشون دادم دلیلش این بود که خواستم نشون بدم که فایلی که اجرا میکنم تا برنامه اصلی ( در حضور قفل ) رو اجرا بکنه دستکاری شده نیست و همونی هست که در سایت برنامه نویس موجوده و توسط رهام در فروم قرار گرفته.

dreamvbfox
یک شنبه 22 اسفند 1389, 23:28 عصر
سركاري جالبي بود :) تاپيك قبلي هم انگار به خاك و خون كشيده شده بود قفلش كردن بودند...

سلام جوکر :D
اون تاپیک رو بدجوری به خاک و خون کشیدنش :-"
البته من چیز خاصی به کرکر نگفتم.... :D
در کل سر نرم افزار دیکدر بنده بود که تاپیک بسته شد :-s

این خره خیلی باحال بود . من که بعد از عمری خندیدم :D

شب خوش

Raham
یک شنبه 22 اسفند 1389, 23:29 عصر
با سلام
من از كاربران عزيز واقعا عذر ميخوام اميدوارم اشتباه بيش اومده رو ببخشند

بي نوشت: اين معذرت خواهي شامل اونطرفي ها نميشه.

موفق و بيروز باشيد
به اميد ظهور حفاظ ٢ حرفه اي

يا حق

Nima NT
یک شنبه 22 اسفند 1389, 23:31 عصر
بي نوشت: اين معذرت خواهي شامل اونطرفي ها نميشه.میشه یا نمیشه زیاد فرقی نمیکنه ، فکر میکنم این اشتباه یه جورایی کار خدا بود تا نیت شما برای بقیه مشخص بشه که بدون هیچگونه خط قرمزی از هیچ حرکتی اعم از دروغ ، افترا ، ... برای تخریب محصول رقیبتون دریغ نمیکنید.
موفق و موید باشید.

Raham
یک شنبه 22 اسفند 1389, 23:50 عصر
میشه یا نمیشه زیاد فرقی نمیکنه ، فکر میکنم این اشتباه یه جورایی کار خدا بود تا نیت شما برای بقیه مشخص بشه.
موفق و موید باشید.

جه اتفاق جالبي افتاد:
جري تو همون Tuts4You بست داده:
منظور ازون فايل خر اين بود: خر خود سازنده فايل UnPackMe هستش.... كه فايل Encrypt شده ميده دست مردم ميكه كرك نميشه.
بابا يقه منو نكيرين جدي كفتم باور ندارين برين همون آدرسي كه حاج نيما قرار داده

بي نوشت: حاج نيما انقدر باي خدا قرآن و جيزاي ديكه رو وسط نيار حاجي امسال تو هستن كه....

يا حق

Nima NT
یک شنبه 22 اسفند 1389, 23:55 عصر
آقای رهام خان با گندی که زدی حتی بنده به هویت همین Jerry هم دیگه شک دارم ، اگر اون بابا خودش رو هر چیزی فرض کرده که این اجازه رو به خودش داده که به دیگران توهین کنه اشتباه شما رو توجیه نمیکنه که اومدی بدون تحقیق و بدون آنالیز حرف از آنالیز زدی و با عرض معذرت به خریت اون آقا استناد کردی.
اگر شما قرآن و ... برات مهم بود این همه جنگ و جدل نمیکردی که بگی حفاظ بده ، حفاظ اله ، حفاظ بله ، .... ، من امروز جوابم رو گرفتم ، بازم میگم این اشتباه شما کار خدا بود تا نیت پنهانت رو رو کرده باشه.
جواب شما همین میشه که با اشتباه یا هر چیزی که اسمش رو میذاری ، یه نفر دیگه باعث میشه نیت خودت لو بره و مردم خیلی چیزا رو بفهمن ، من نیازی ندارم که اینجا پستی بدم ، اگر پستی دادی نه اینکه جوابی ندارم برات بلکه نه در شخصیت خودم میبینم که بخوام با فردی چون شما دهن به دهن بشم و نه وقتش رو دارم ، توضیحاتی که دادم به اندازه کافی شفاف بودن.
در یک کلام رهام جان واگذارت کردم به خدا.

« و مکرو و مکر الله والله خیر الماکرین »

Raham
دوشنبه 23 اسفند 1389, 00:07 صبح
آقای رهام خان با گندی که زدی حتی بنده به هویت همین Jerry هم دیگه شک دارم ، اگر اون بابا خودش رو هر چیزی فرض کرده که این اجازه رو به خودش داده که به دیگران توهین کنه اشتباه شما رو توجیه نمیکنه که اومدی بدون تحقیق و بدون آنالیز حرف از آنالیز زدی و با عرض معذرت به خریت اون آقا استناد کردی.
اگر شما قرآن و ... برات مهم بود این همه جنگ و جدل نمیکردی که بگی حفاظ بده ، حفاظ اله ، حفاظ بله ، .... ، من امروز جوابم رو گرفتم ، بازم میگم این اشتباه شما کار خدا بود تا نیت پنهانت رو رو کرده باشه.
جواب شما همین میشه که با اشتباه یا هر چیزی که اسمش رو میذاری ، یه نفر دیگه باعث میشه نیت خودت لو بره و مردم خیلی چیزا رو بفهمن ، من نیازی ندارم که اینجا پستی بدم ، اگر پستی دادی نه اینکه جوابی ندارم برات بلکه نه در شخصیت خودم میبینم که بخوام با فردی چون شما دهن به دهن بشم و نه وقتش رو دارم ، توضیحاتی که دادم به اندازه کافی شفاف بودن.

« و مکرو و مکر الله و الله خیر الماکرین »

عزيز من جرا جوش ميزني كي كفته حفاظ بده؟ حفاظ خوبه
ولي UnPackMe بزاري ٥ دقيقه اي UnPack ميشه البته UnPackMe باشه نه DeCryptMe

بحث سره خود شماست كه دمت كرم كم هم نمياري.
تلاشتم تحسين برانكيزه.

دست شما باشه كه حاجي به هويت خودتم شك داري البته بماند كه....

همون آيه رو نوشتي داشته باش به كارت مياد عزيز.
بعضي از دوستان سابقتون كه الان باهاتون نيستن خالي

يا حق

Nima NT
دوشنبه 23 اسفند 1389, 00:10 صبح
واقعا" برات متاسفم رهام ، داری بی خودی جدل میکنی که گند خودت رو بپوشونی ، باشه تو راست میگی !!!!

Securebit
دوشنبه 23 اسفند 1389, 00:38 صبح
این به اصطلاح کرک می را در هر سایتی که بگذارید همین عکس و فیلم را نشان خواهند داد اگر هم با کسی شوخی نداشته باشن اخراج خواهند کرد چون اینکار یک جور توهین به کاربر به حساب میاد.
امیدوارم به همت مدیران از گذاشتن اینجور کرک می ها در سایت جلوگیری بشه تا شاهد این تاپیکهای اضافه که بار علمی ندارد نباشیم.