PDA

View Full Version : سوال: تبدیل IP سایت به اسمش

Mask
یک شنبه 22 اسفند 1389, 20:57 عصر
سوالم اینه چطوری یه چیزی شبیه به DNS باید درست کرد.
که آی پی سایت رو بهش بدیم و اسمش رو بگیریم.
ممنون.

joker
یک شنبه 22 اسفند 1389, 21:38 عصر
روی یک ip ممکنه هزارتا اسم ست شده باشه ، دقیقتر بگو چی میخوای.

ایا منظورت چیزی شبیه Dns ، ساختن DNS Server هست ؟ اونم اسم را میگیره ip میده.

Mask
دوشنبه 23 اسفند 1389, 16:12 عصر
با سلام مجدد
ببین داستان از این قراره :
من سایتهایی رو که کاربر واردشون میشه snif میکنم.
اما اسنیفر من آی پی برمیگردونه . حالا اگه بخام دونه دونه nslookup بکنم هم سخته و دقیق هم نیست.
و در ضمن شما درست میگید : من اشتباه گفتم dns برای تبدیل اسم به آی پیه ،، در صورتی که من برعکسشو میخام.
ممنون از جوابتون.

Felony
دوشنبه 23 اسفند 1389, 16:29 عصر
در هر صورت این اطلاعات بر روی سرورها نگهداری میشن و از استاندارد خاصی پیروی نمیکنند که شما هم برای برنامتون پیادش کنید ، تنها راهی که دارید این هست که هر سایت رو یک بار بررسی کنید و اسمش رو داخل بانکی نگه دارید ؛بعد از Sniff لیست سایت های sniff شده رو با بانک مقایسه کنید هر کدوم تو بانک بودم جایگزین کنید و هر کدوم رو که نوبد بررسی کنید و بانک اضافه کنید .

Mask
دوشنبه 23 اسفند 1389, 16:49 عصر
در هر صورت این اطلاعات بر روی سرورها نگهداری میشن و از استاندارد خاصی پیروی نمیکنند که شما هم برای برنامتون پیادش کنید ، تنها راهی که دارید این هست که هر سایت رو یک بار بررسی کنید و اسمش رو داخل بانکی نگه دارید ؛بعد از Sniff لیست سایت های sniff شده رو با بانک مقایسه کنید هر کدوم تو بانک بودم جایگزین کنید و هر کدوم رو که نوبد بررسی کنید و بانک اضافه کنید .
منظورت رو از ساخت بانک نفهمیدم؟؟؟

Felony
دوشنبه 23 اسفند 1389, 18:14 عصر
یه بانک اکسس یا ... میسازی که دارای 2 تا فیلد هست :
1- IP
2- Address
هر وقت اطلاعات رو Sniff کردی IP ها رو تو بانک جست و جو میکنی اگر موجود بود نام معادلش رو استخراج میکنی و اگر IP تو بانک موجود نبود بررسی میکنی ببینی اسم سایت چی هست ( nslookup یا ... ) بعد در بانک ثبت میکنی تا دفعه بعد نیاز به این کار نباشه و سرعت عملیات با غنی تر شدن بانک بالاتر میره ، OK ؟

Mask
دوشنبه 23 اسفند 1389, 19:35 عصر
آهان
فهمیدم چی میگی.
اما این کار خیلی زمان بره.
مگه 1 سایت 2 تا سایته.که من اسمشو در بیارم.
بعدشم . کاربر سیستم خدا میدونه چه سایتهایی بره . اگه قرار باشه با nslookup کار کنم. همش کار میکنم. اما بازم دقیق نیست.
ممنون.